Nemam ni jedan Apple proizvod, po iPhonu sam dosta prčkao, ali nevažno. Tako da o kvaliteti proizvoda neću pričati iz onoga što sam čuo, ali svejedno imam veliko poštovanje prema gospodinu Jobsu, i ne osporavam mu ništa. Čovjek je fenomen, stručnjak u svom području, CEO kakvog svaka kompanija sanja, a Apple ima.
Mislim da bi eventualnim skorim gubitkom Jobsa Appleu dosta pala, pa ako ne kvaliteta, onda barem dionica.
u nekoliko dana palo 10%-dakle 20 000 000 000 dolara..
ma daj, sa all time high 348 je trenutno dok ovo pišem na 342 iliti cca 1.88% u minusu od jučer prije objave. Danas su rezultati završenog tromjesečja i ovisno o tome dionica će pasti ili rasti ( kratkoročno jer eć dugoročno i dalje sasvim izvjesno rasti ).
ovo je tempirano u pravo vrijeme, stock je bio zatvoren ( praznici ) a očekivani dobri rezultati Q1 su svaki tren ... sve što se radi radi se jako promišljeno ...
nažalost bojim se da je steveova zdravstvena situacija jako teška i veliko je pitanje hoće li se i kako vratiti. Nadam se da hoće i da će potrajati bar još koje desetljeće al realno je za očekivati da je tim cook tu na duže vrijeme.
manipulacija burzom...??..hmm..ajde hvala na infu..
pa neznam, više promišljenost i ne izazivanje panike i štete.