Apple moze i uspjet ce izdrzati bez njega, ipak je uspio okupiti sposobne ljude oko sebe koji su sposobni voditi tvrtku, samo sto to vise nece biti to ukoliko njega nema, kao sto clanak kaze ako on misli da tipke moraju biti desetinu milimetra vise ili manje udaljene on ce to narediti inzenjerima i dok on nemisli da je proizvod kak spada nece ga izbaciti.
Jednostavno cijenim njegov perfekcionizam koji mu je ispred zarade.
"Perfekcionizam ispred zarade"
Zato iPhone bez MMSa, bez funkcionalnog bluetootha, iPad bez USB-a,...
Da mu je perfekcionizam isped zarade, onda bi ti proizvodi u 1. ili 2. verziji bili perfektni, a ne tek iz 3., 4., 5., pokusaja.
Za Apple sa ili bez Steve me nije briga. Meni ni iz dzepa ni u dzep...
Kako ljudi u od nićega prave svašta!!! ovo je kao prije tema u Jobsu, ne o softweru, jer da znas, iPhone nije bez mms-a, iOs 3.x je bio bez mms-a dakle nemoj brkati software i hardware! Ne razumijem to iz 3,4,5 pokusaja? koliko znam iPad je prvi pokusaj, i nijedan drugi tablet neće biti prodan u toliko primjeraka u jednom dana,mjesecu ili godini!
Uz to novi Air, je jedan od naaaajtraženijih 13" prijenosnika.. tako da htio ti priznati ili ne, Apple bez Jobsa ne vjerujem da će napraviti neko "smeće" od uređaja, a s njim još manje!