Stephen Hawking o nogometu

poruka: 21
|
čitano: 3.620
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stephen Hawking o nogometu".
17 godina
neaktivan

Zanimljivo je staviti sve podatke na računalo pa vidjeti koja reprezentacija bi kako prošla na svjetskom prvenstvu. Međutim, previše je različitih faktora koji mogu utjecati na rezultat utakmice tako da nijedno računalo dosad ne može predvidjeti točan rezultat. Može dati samo statističku vjerojatnost u određenom postotku.

Nama bi bilo zanimljivije kad bi naši znanstvenici izračunali šanse naše ekipe.

Edit: Dodao bih da su iznenađenja uvijek moguća i to je ono najljepše što se dogodi u nogometu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 21:47 (Valkic).

4 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Stephen Hawking o nogometu
Valkic kaže...

Edit: Dodao bih da su iznenađenja uvijek moguća i to je ono najljepše što se dogodi u nogometu.

Moguca jesu, ali su i sve cesca otkako je kladionicarska mafia uzela maha.....

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
14 godina
neaktivan

Stivene, daj nam 1, X ili 2. Ove filozofije nas ne zanimaju.

27 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nebismo trebali podcjenjivati ove podatke o temperaturi i lokalnom vremenu.Ja za sebe znam da najbolje funkcioniram oko 13:00-14:00 sati na temperaturama od 20 do 25 stupnjeva.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
g12356 kaže...

Nebismo trebali podcjenjivati ove podatke o temperaturi i lokalnom vremenu.Ja za sebe znam da najbolje funkcioniram oko 13:00-14:00 sati na temperaturama od 20 do 25 stupnjeva.

Sheldone jesi li to ti?

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
Po ovome Englezi nebi trebali ni igrati prvenstvo.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina
neaktivan

Statistički gledano, ja najčešće zabijam kada se nalazim među protivničkim nogama ili neposredno iza njih. Dresovi, teren i temperatura nemaju statistički signifikantan utjecaj.

www.tomislavdekovic.iz.hr

12 2 hvala 0
12 godina
protjeran

ovo je kao da pocnem filozofirati o njegovoj bolesti 

HOW ABOUT NO

0 3 hvala 0
17 godina

pitajte vi braću šapina, a ne njega 

Life is too short to remove USB safely

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
g12356 kaže...

Sheldone jesi li to ti?

Nope,to su činjenice.

12 godina
neaktivan

Voli čovjek biti u novinama.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sheshnjak kaže...

Statistički gledano, ja najčešće zabijam kada se nalazim među protivničkim nogama ili neposredno iza njih. Dresovi, teren i temperatura nemaju statistički signifikantan utjecaj.

Hahahaaha ! Znači, na tebe se može računati za šuteve iz kaznenog prostora.

15 godina
neaktivan
sheshnjak kaže...

Uzmi dvije podjednako jake momčadi.Jednoj momčadi daj dva dana prije tekme  idealne uvjete,da redovito spavaju i da su stalno na ugodnoj temperaturi,imaju dovoljno hrane.Drugu momčad ili smrzavaj ili kuhaj cijelo vrijeme,nedaj im da spavaju i hrani ih samo kruhom i vodom.Sama tekma ajde neka se izvodi na idealnim uvjetima.

Pošto su na početku eksperimenta obadvije momčadi bile podjednake,šta misliš koja momčad ima veću vjerojatnost za pobjedom?

16 godina
neaktivan
Valkic kaže...

Zanimljivo je staviti sve podatke na računalo pa vidjeti koja reprezentacija bi kako prošla na svjetskom prvenstvu. Međutim, previše je različitih faktora koji mogu utjecati na rezultat utakmice tako da nijedno računalo dosad ne može predvidjeti točan rezultat. Može dati samo statističku vjerojatnost u određenom postotku.

Tako ce uvijek i biti.

16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Jedini problem je sto ce britančevo lokalno vrijeme od ~15h u Brazilu biti rani jutarnji sati.

15 godina
neaktivan
Cortez kaže...
g12356 kaže...

Jedini problem je sto ce britančevo lokalno vrijeme od ~15h u Brazilu biti rani jutarnji sati.

oni će tamo biti jedno mjesec dana ranije,više nego dovoljno da se organizam navikne.Da se radi o razlici od tjedan dana da se organizam navikne,to bi već imalo utjecaja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 20:02 (g12356).
17 godina
g12356 kaže...
Cortez kaže...
g12356 kaže...

oni će tamo biti jedno mjesec dana ranije,više nego dovoljno da se organizam navikne.Da se radi o razlici od tjedan dana da se organizam navikne,to bi već imalo utjecaja.

Prvenstvo počinje za 12 dana. Oni tamo neće biti mjesec dana prije, jer sada to ni ne mogu. A prije tri tjedna nisu mogli otići, jer su trajala nacionalna prvenstva, uefa liga i liga prvaka.

Life is too short to remove USB safely
15 godina
neaktivan

ne svi,ali neki su mogli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo sto je cijenjena ekipa objavila znaju sva najveća žutila ovog svijeta. Stvarno za ne virovat !!!!

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sheshnjak kaže...

@češnjak

Pored naših riječi; značajan, važan bitan, izrazit, naglašen, karakterističan, mjerodavan...

Čemu ta monstrouzna engleska konstrukcija???

16 godina
Valkic kaže...

..

Nama bi bilo zanimljivije kad bi naši znanstvenici izračunali šanse naše ekipe.

..

- pokušai su.. crko CPU i napajanje. (infinite ziro div, jer superračunalo nema pentium/excel patch).

- ali to je pogrešan pristup, jer što znanstvenici znaju o nogometu??! pa zna se tko zna! (uz ostalih cca 4.miliona jer mi znamo sve o svemu) svaki lokalni birc je pun stučnjaka koji letimičnim pogledom u nebo i semafor s rasporedom znaju, 1-0-2 ..

g12356 kaže...

- 7c, temp vinskog podruma. Za 'ladno pivo može 5c. To su idealne temerature za utakmicu (i stručnajke koji je prate u bircu).

Ispod tih temp je velik rizik, nagli udarac pivom o stol i sl.. uz wow-efekat za curice i eto čarolije, smrznuto kao sladoled u sekundi.

g12356 kaže...
sheshnjak kaže...

Uzmi dvije podjednako jake momčadi.Jednoj momčadi daj dva dana prije tekme  idealne uvjete,da redovito spavaju i da su stalno na ugodnoj temperaturi,imaju dovoljno hrane.Drugu momčad ili smrzavaj ili kuhaj cijelo vrijeme,nedaj im da spavaju i hrani ih samo kruhom i vodom.Sama tekma ajde neka se izvodi na idealnim uvjetima.

Pošto su na početku eksperimenta obadvije momčadi bile podjednake,šta misliš koja momčad ima veću vjerojatnost za pobjedom?

- u rambo/roky ili partizanskim filmovima, uvjek pobjeđuje underdog, slabiji, izmoreniji.. ali dans više David-vs-Golijat nije in (od kad US raketira Talibance na raketnim devama i supersoničnimsandalama i pračke s prigušivačem). Tako da nesigurno tipujem 1 (može biti 2).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 16:19 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice