Štedljivi Sandy Bridge krajem mjeseca

poruka: 4
|
čitano: 2.146
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Štedljivi Sandy Bridge krajem mjeseca".
15 godina
neaktivan

I prije kraja ljeta će doći, npr. za Macbook Air

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

OK tu se radi o ULV procesorima, dakle Ultra-Low Voltage zna se kaj to znaci ovi ce bit 17W TDP-a kak kažu inace sva tri procesora su dvojezgreni sa 4 Threads na kraju kaj drugo.{#}

Ali ti bokca pa kakve su to cijene zapravo,{#} kažu još ce bit i malo veče u maloprodaji pa najeftiniji proc košta 250 dolara a ovaj najskuplji preko 300 dolara pa Intel mora da je ponorel ak su to prave cijene. Kolko ce na kraju koštat neki Laptop, s tim procesorima ak sam proc košta 300 dolara pa to nisu normalne cijene nikak več debelo bezobrazne i moš se fučkat.{#}{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Štedljivi Sandy Bridge krajem mjeseca
rambox kaže...

OK tu se radi o ULV procesorima, dakle Ultra-Low Voltage zna se kaj to znaci ovi ce bit 17W TDP-a kak kažu inace sva tri procesora su dvojezgreni sa 4 Threads na kraju kaj drugo.{#}

Ali ti bokca pa kakve su to cijene zapravo,{#} kažu još ce bit i malo veče u maloprodaji pa najeftiniji proc košta 250 dolara a ovaj najskuplji preko 300 dolara pa Intel mora da je ponorel ak su to prave cijene. Kolko ce na kraju koštat neki Laptop, s tim procesorima ak sam proc košta 300 dolara pa to nisu normalne cijene nikak več debelo bezobrazne i moš se fučkat.{#}{#}{#}

Sve cijene se odnose na narudžbe od tisuću komada...

Pretpostavljam da ovo nešto znači.

Remember boys, flies spread disease, so keep yours closed...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 10:48 (Quark).
15 godina
neaktivan

S obzirom na cijene navedenih procesora koje se ocito vrte oko 300$, krajnja cijena ultraprijenosnika pa time

i MacBooka Air (999$) i nije velika jer ipak ako se doda posebna graficka, baterije, OS, SSD i ostatak stvari.

Druga stvar je što mi u državi imamo lijep porez a i trgovci maržu...

U svakom slucaju sviđa mi se ovo poboljšanje performansi uz zadržavanje male potrošnje.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice