I prije kraja ljeta će doći, npr. za Macbook Air
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OK tu se radi o ULV procesorima, dakle Ultra-Low Voltage zna se kaj to znaci ovi ce bit 17W TDP-a kak kažu inace sva tri procesora su dvojezgreni sa 4 Threads na kraju kaj drugo.
Ali ti bokca pa kakve su to cijene zapravo, kažu još ce bit i malo veče u maloprodaji pa najeftiniji proc košta 250 dolara a ovaj najskuplji preko 300 dolara pa Intel mora da je ponorel ak su to prave cijene. Kolko ce na kraju koštat neki Laptop, s tim procesorima ak sam proc košta 300 dolara pa to nisu normalne cijene nikak več debelo bezobrazne i moš se fučkat.
OK tu se radi o ULV procesorima, dakle Ultra-Low Voltage zna se kaj to znaci ovi ce bit 17W TDP-a kak kažu inace sva tri procesora su dvojezgreni sa 4 Threads na kraju kaj drugo.
Ali ti bokca pa kakve su to cijene zapravo, kažu još ce bit i malo veče u maloprodaji pa najeftiniji proc košta 250 dolara a ovaj najskuplji preko 300 dolara pa Intel mora da je ponorel ak su to prave cijene. Kolko ce na kraju koštat neki Laptop, s tim procesorima ak sam proc košta 300 dolara pa to nisu normalne cijene nikak več debelo bezobrazne i moš se fučkat.
Sve cijene se odnose na narudžbe od tisuću komada...
Pretpostavljam da ovo nešto znači.
S obzirom na cijene navedenih procesora koje se ocito vrte oko 300$, krajnja cijena ultraprijenosnika pa time
i MacBooka Air (999$) i nije velika jer ipak ako se doda posebna graficka, baterije, OS, SSD i ostatak stvari.
Druga stvar je što mi u državi imamo lijep porez a i trgovci maržu...
U svakom slucaju sviđa mi se ovo poboljšanje performansi uz zadržavanje male potrošnje.