Steam: Windows 10 pretekao Windows 7

poruka: 40
|
čitano: 4.620
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steam: Windows 10 pretekao Windows 7".
16 godina
odjavljen
Re: Steam: Windows 10 pretekao Windows 7

To nije nikakvo poslovno okruženje, to je vrtić.

Nije vam MS kriv što ne znate podesiti ovlasti i što vrtite aplikacije koje nisu za domensko okruženje. Bar bi mogli taj nesretni WSUS podesiti da ne skida updateove za svaki PC posebno... Naravno, to zahtjeva nekog admina koji se zna time služiti i koji prati Technet.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

To nije nikakvo poslovno okruženje, to je vrtić.

Nije vam MS kriv što ne znate podesiti ovlasti i što vrtite aplikacije koje nisu za domensko okruženje. Bar bi mogli taj nesretni WSUS podesiti da ne skida updateove za svaki PC posebno... Naravno, to zahtjeva nekog admina koji se zna time služiti i koji prati Technet.

Naravno da je vrtić, pravo poslovno okruženje traži određeni broj ljudi, i neka financijska ulaganja, ali kada radiš u uvjetima u kojima je 'najbolje' riješenje ono koje ne košta ništa, a usput nešto i cijeniš svoje slobodno vrijeme, onda imaš: vrtić.

Ali to opet ne mijenja činjenicu da je Microsoft odlučio pošto-poto podebljati statistku Win10 pa i na štetu korisnika (privatnih, poslovnih, pa i ovih 'vrtićkih').

10 godina
neaktivan

Znaš od čega zarađuju takve male kompanije? Upravo te za koje misliš da su sigurne? Zarađuju prodajom informacija o korisnicima nekim većim kompanijama. Živimo u dobu kada svi skupljaju informacije o nama i ne znam zašto da se opterećujem i pravim blesav zato jer kad neko hoće dobit neku informaciju o meni dobit će je. Od silnog razmišljanja o svemu bi dobio rak nečega kao sto je kolega rekao. Probao sam te servise i to je daleko losije i nudi manje od Googla, a da ne spominjem da na Googleu imam sve to povezano dok kod drugih moram korisiti 10 servisa za 5 stvari. 

Nema se tu sto raspravljati o vrijednosti usluga koju dobivaš. Google je jedini koji nudi tako cjelokupnu uslugu i može je naplatiti koliko hoće. Znaš li ti koliko košta bandwith koji Google korisiti? Koliko koštaju računala, serveri, koliko njihovi zaposlenici imaju velike plaće, zdravstveno, vrtić i slično? Većina ljudi bi dala valjda prst sa svake ruke da dobije takav posao

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

.. Naravno, to zahtjeva nekog admina..

da, a kontekst je biz ili juzer? npr vidi naslov steam..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
odjavljen
ihush kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

.. Naravno, to zahtjeva nekog admina..

A vidiš da ovi trtljaju o "poslovnim okruženjima" gdje se Windowsi sami updateaju a CNC reže dildove prema spam mailu koji dobiva.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

Kontekst očito nije bitan. Na svim Windows 10 komentarima vijesti imamo po par komentatora čiji postovi spadaju u "vjerovali ili ne" ili na NewsBar.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
15 godina
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

Kontekst očito nije bitan. Na svim Windows 10 komentarima vijesti imamo po par komentatora čiji postovi spadaju u "vjerovali ili ne" ili na NewsBar.

sori stara tema! ali se moram nadovezat.ma da ne znam u čemu je windows 10,pretekao 7 ,mogu samo reć,da ga pretekao dupe,ili malo sutra......

12 godina
nicky.sl kaže...

Ljudi moji šta je bezobrazan ovaj Microsoft toliko bezobrazan da nasilno ljudima trpaju besplatni OS.

Koji kasnije i NIJE besplatan,koji ako si imao piratski win7,automatski nakon upgradea,WIN10 ti je takodjer piratski.Koji blokira BattleEye sisteme i nemozes nakon update odredjenih igara uci u igru,nego na njihovu(Microsoft) stranicu i traziti rijesenja.Dajte molim vas.Jedino zasto sam barem ja instalirao WIN10 je radi optimizacije The Divisiona i nekih igara.Ali da je WIN10 ispeglan kako treba?To je jedino veliko NE!Sam OS ce biti dobar kada se ispegla sve.A da je 7ica stara,definitivno nije,da se na sedmici moglo raditi JOS kao sto se radilo na XPu,moglo se.Nego guraj 10tku i dosadjuj ljudima sa obavjestima.I lazi ljude kako je OS odlican i spreman.

12 godina
Endymon kaže...
nicky.sl kaže...

Ljudi moji šta je bezobrazan ovaj Microsoft toliko bezobrazan da nasilno ljudima trpaju besplatni OS.

Koji kasnije i NIJE besplatan,koji ako si imao piratski win7,automatski nakon upgradea,WIN10 ti je takodjer piratski.Koji blokira BattleEye sisteme i nemozes nakon update odredjenih igara uci u igru,nego na njihovu(Microsoft) stranicu i traziti rijesenja.Dajte molim vas.Jedino zasto sam barem ja instalirao WIN10 je radi optimizacije The Divisiona i nekih igara.Ali da je WIN10 ispeglan kako treba?To je jedino veliko NE!Sam OS ce biti dobar kada se ispegla sve.A da je 7ica stara,definitivno nije,da se na sedmici moglo raditi JOS kao sto se radilo na XPu,moglo se.Nego guraj 10tku i dosadjuj ljudima sa obavjestima.I lazi ljude kako je OS odlican i spreman.

S tim se još nisam susreo 

ništa mi se neda
12 godina
Steam: Windows 10 pretekao Windows 7

Microsoft IQ 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice