S3 Graphics 4300E

poruka: 5
|
čitano: 773
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "S3 Graphics 4300E".
17 godina
S3 Graphics 4300E

Mogao bi ovo biti još jedan bod za S3. Isto tako su se dosjetili komprimiranja tekstura, što su i nvidia i ati usvojili. Iako su davno ispali iz utrke na području grafičkih čipova, volio bih S3 vidjeti kao trećeg igrača. Štoviše bilo bi mi drago kada bi iznjedrili nešto što bi opalilo pljusku i ati/amdu i nvidiji.

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: S3 Graphics 4300E

svima bi...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...
17 godina
S3 Graphics 4300E

Mada (za mobilno rešenje) povisoki maksimalni podržani radni taktovi memorije i grafičkog čipa sugerišu drugačije, rekao bih da će se vlasnicima notebookova sa ovim čipom potencijalno od više koristi pokazati hardverska akceleracija Blue-Ray videa koja se u vesti ne pominje nego podrška za DX10.1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nemam laptop pa se ne kužim baš u njih, ali da li netko zna zasto laptopi nemogu imaš grafičku recimo... sa 1GB?
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Nemam laptop pa se ne kužim baš u njih, ali da li netko zna zasto laptopi nemogu imaš grafičku recimo... sa 1GB?
 Po meni to nebi imalo smisla. Koštao bi puno,a za novac koji bio dao za takav laptop možeš kupit perverziju od kompa. Bilo bi dobro kad bi S3 malo uzdrmao ATI i Nvidiu. Šta je sa Matroxom?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 16:52 (PROTECTOR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice