kaj taj apple glumi ...
kaj ti imas tak retardiran komentar
imaš neko obrazloženje?
kaj taj apple glumi ...
kaj ti imas tak retardiran komentar
imaš neko obrazloženje?
Moj bože koliko idiotskih komentara iz neke čudne mržnje prema Appleu. Jel' su to godine i pomodnost, ljubomora ako ne mogu kupiti skuplji uređaj ili samo nekorištenje mozga, ne znam, ali strašno je i jezivo to čitati na forumu koji bi u svemu trebao biti suprotan...
Katastrofa, kvaliteta foruma je pala užasno.
Lightning konektor :
plus - jedan komad metala, pinovi s obje strane, deblja izrada, puno bolji prijenos i više načina (AIO) što se tiče podataka
minus - skuplja proizvodnja, nije standardiziran
micro-usb
plus - jeftiniji, standardizirani
minus - nedostaje po pitanju performansi, mogucnosti za Lightningom
Iskreno, Lightning je daleko bolji konektor i sretan sam što ga imam priliku često koristiti (iPad 4, iPhone 5).
Ostali, pročitajte si ovo prije nego što hejtate http://hottipscentral.com/why-didnt-apple-go-with-microusb-because-it-sucks-compared-to-lightning-opinion/
Umjesto da populacija ovakvog foruma razmišlja o opcijama, kritizira kvalitetu i izvedbu, podržava dobre ideje i prednosti, ovdje vidimo da u nekom pomodnom stilu zapravo "hejta" objektivno bolji proizvod, jer je to cool kao i mržnja prema Appleu. Apple je kao tvrtka uvijek gurala "premium ligu" i dobar dizajn kao kvalitete, što je očekivano stvorilo i veliki broj "slijepih obožavatelja", no tragikomično je da su veći idioti oni koji Apple slijepo mrze zbog postojanja obožavatelja, nego oni koji ga slijepo obožavaju zbog kvaliteta.
Umjesto da populacija ovakvog foruma razmišlja o opcijama, kritizira kvalitetu i izvedbu, podržava dobre ideje i prednosti, ovdje vidimo da u nekom pomodnom stilu zapravo "hejta" objektivno bolji proizvod, jer je to cool kao i mržnja prema Appleu. Apple je kao tvrtka uvijek gurala "premium ligu" i dobar dizajn kao kvalitete, što je očekivano stvorilo i veliki broj "slijepih obožavatelja", no tragikomično je da su veći idioti oni koji Apple slijepo mrze zbog postojanja obožavatelja, nego oni koji ga slijepo obožavaju zbog kvaliteta.
Ma sve je to super ,sve je to pet ,ali moja bivša ,recimo ,ima iPhone 5 i kabel sa lightningom na jednoj strani ,ali šta je na drugoj?
Najobičniji USB 2.0!
Žena ima najnoviji RetinaMBP ,ali ni na njemu nema Lightninga ,nego samo USB! Zašto bar na Macovima nema tog toliko superiornog lightninga?
Čemu onda služi taj superiorni lightning osim izdrkavanju i cicanju još malo više novaca?!
I to je jedini problem.
Možda zato što je to što si ti naveo USB kabel a ne konektor.
Čeka se Lightning > Thunderbolt i Lightning > USB 3.0
Možda zato što je to što si ti naveo USB kabel a ne konektor.
Čeka se Lightning > Thunderbolt i Lightning > USB 3.0
Gdje ja uopće spominjem kabel?!
''Čeka se USB 3.0'' ,koji je već 3 i pol godine u prodaji ,a već 2 godine skoro pa i nema matične ploče i laptopa bez USB 3 priključka?
(Osim kod Applea ,koji ga uvodi tek sredinom 2012.)
Thunderbolt je na Macovima od 2011.? Gdje je thunderbolt > lightning kabel?! Čeka se?!
Da se Appleu isplati ,budi siguran da bi ga izbacili na tržište kad i iPhone 5!
Ma sve je to super ,sve je to pet ,ali moja bivša ,recimo ,ima iPhone 5 i kabel sa lightningom na jednoj strani ,ali šta je na drugoj?
Najobičniji USB 2.0! Žena ima najnoviji RetinaMBP ,ali ni na njemu nema Lightninga ,nego samo USB! Zašto bar na Macovima nema tog toliko superiornog lightninga?
Čemu onda služi taj superiorni lightning osim izdrkavanju i cicanju još malo više novaca?!
I to je jedini problem.
O čemu ti govoriš? Jesi pio nešto? "Cicanju novaca"? Kakvo "cicanje" i kakve veze ima s novcima? Ako već piješ u deset navečer, ne moraš i pisati po forumu...
Pa ne isplati se korisniku, jel ti znaš uopće čemu služi TB?
Zašto bi netko pobogu spajao iPhone na TB kad ovaj ne nudi nikakav data prijenos?
Čeka se neki komad periferije, koji bi iskoristio TB preko Lightninga.
O čemu ti govoriš? Ako već piješ u deset navečer, ne moraš i pisati po forumu...
Prije vrijeđanja ,razmisli što ti pišeš!
Kakva j**ena mržnja ,što se Apple ne smije kritizirati?
Cool down ,bro.
Pa ne isplati se korisniku, jel ti znaš uopće čemu služi TB?
Zašto bi netko pobogu spajao iPhone na TB kad ovaj ne nudi nikakav data prijenos?
Čeka se neki komad periferije, koji bi iskoristio TB preko Lightninga.
Thunderbolt ne nudi nikakav data prijenos?!
Što o tome kaže sam Apple?
''Thunderbolt is a revolutionary I/O technology that supports high-resolution displays and high-performance data devices through a single, compact port. It sets new standards for speed, flexibility, and simplicity. And it’s on MacBook Air, MacBook Pro, iMac, and Mac mini.''
Sam pišeš: ''Čeka se Lightning > Thunderbolt i Lightning > USB 3.0'' ,a onda meni nešto bacaš na nos?!
Za iPhone, iPad, iPod ne nudi data prijenos.
O tom tipu uređaja i pričamo, zar ne?
što se Apple ne smije kritizirati?
Što ti kritiziraš? Dakle, tema su punjači za mobitele koji su ujedno i podatkovni kabeli. Činjenično stanje:
- micro-USB 3.0 je nesimetričan, premalen za koliko je kompleksan, osjetljiv
- lightning je simetričan, čvrst, pouzdan
"Ne koristi se nego na Appleu"? Koga briga? Problem je što oni koji si mogu priuštiti Appleove proizvode ne žele da ih teroriziraju ostali svojim glupim zahtjevima i zakonima koji nameću inferiornu tehnologiju. Kraj rasprave.
Eto sad Appleu k*rac!
To je zakon karme! To je zato što su u americi zabranili galaxy 3
Inače Europa je daleko veće i ozbiljnije, bogatije tržište od USA, i sva Appleova publika je ovdje pa ih ovo jako zabrinjava?
Smiješno, BTW Apple ima čisto solidan Lightning > micro-usb konektor, koji se kao originalni da nabaviti i za čak 2.5$
Inače Europa je daleko veće i ozbiljnije, bogatije tržište od USA, i sva Appleova publika je ovdje pa ih ovo jako zabrinjava?
Po cemu (ovo boldano)? Ako se to odnosi samo na Apple, onda nemoj generalizirati, jer je USA u daleko vecem qurcu nego eurozona.
Kolko god je manja publika za Apple proizvode u Europi, to je još uvijek veliki dio kolaca.
Sarkazam, 80% Apple prodaje je u USA.
niuopce mi nije jasna tema,o punjacima ,punjac ko punjac su isti,sto se tice applevoga sranja,sto on ima,a ostali proizvodi ne,a sve je isto,gledajte samo nove mobitele sto izlaze xsperia z,lgg2 samsung ovaj onaj, htc.itd,sve to radi na istim principu,a po cemu je apple ili
iphone recim bolji
o nova petica,koja je za neke strasan uredaj,a za nekle smece,kad ima i dr boljih uredaja recimo ja imam htc one sv,koji je u konkurenciji s peticom,a meni je znatno bolji po svemu,pa cak i samsung,tako da usrani apple i iphone nisu nisat bolji na trzistu,jer ima boljih aparata od njih smece americko...