Problematičan iPhone 5

poruka: 22
|
čitano: 4.868
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problematičan iPhone 5".
14 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 5

Pricekajte koji minut, tek san stavija kokice u mikrovalnu.

Moj PC  
42 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 5

Neki forumaši ovdje su bili u pravu, iPhone 5 je doista promjenio svijet kakav poznajemo.

Opet :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 15:22 (limitedition).
Moj PC  
35 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 5

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problematičan iPhone 5
limitedition kaže...

Neki forumaši ovdje su bili u pravu, iPhone 5 je doista promjenio svijet kakav poznajemo.

Točno. I to na lošije. ;)

JDM4LFE
15 godina
limitedition kaže...

Ma te mape su im neviđeno smece i sramota. Bolje da su ostavili googleove mape bez turn by turn. Ionako postoji brdo aplikacija za navigaciju.
17 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 5

previse su se fokusirali oko sudova da su svoje proizvode stavili u drugi plan xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 5

tonči, pa hebemu, klik na oglas se može i drugačije riješit.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 5

joj daj ako nisu zadovoljni s mapama bez problema si skinu neki program npr google earth

nije ni google sve odlično napravio kod svojih mapa

1 0 hvala 0
17 godina

Eto još jedan argument zašto korisnici 4S-a ne trebaju prelaziti na 5-icu

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 5

do sada sam s nekim ruterima imao jako problema sa svim iOS ređajima, pogotovo s PA2 enkripcijom,

a i moj laptop nekad nije uspjevao unatoč svemu što bi trebalo raditi.

promjenom rutera, sve radi...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

ma nije uopće bitno prelazi li neko sa 4c u 9b. netko je super ak ima xx mobitel, a drugi koji ima yy je tak-tak. djeca se danas poistovjećuju sa markom telefona, koji se međusobno razlikuju u cca 50 dolara. kako potaknuti mlade ljude da pričaju o svojim iskustvima, što čitaju, slušaju, čime se bave. fanboji, hejteri. kakve su to podjele. čovjek bi sa strane pomislio da se radi o nekakvom pokretu otpora, važnim pitanjima za zajednicu, nekoj ratnoj situaciji. baš je to nekako žalosno. možda pretjerujem, ali nisam siguran.

16 godina
Problematičan iPhone 5

Kako ovi srolje u Apple-ovom videu uvijek sve dignu u nebo. Samo je problem da ih obični ljudi koji su nažaost glupavi da to kupe spuštaju dolje :)

Samo se nadam da će se ljudi opametiti. Nisu drugi bolji, imaju svi mane ali s obzirom da je Apple po svemu zatvoren (kao i kod računala), jaaaako čude ovi problemi, nekompatibilnosti, male brzine i slično.

A da ne spominjem Apple Maps. Eto im njihove neovisnosti :D

S obzirom koliko košta, ovo je sramotno.

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.

0 0 hvala 0
17 godina
florijan kaže...
ParaNO1d kaže...

ma nije uopće bitno prelazi li neko sa 4c u 9b. netko je super ak ima xx mobitel, a drugi koji ima yy je tak-tak. djeca se danas poistovjećuju sa markom telefona, koji se međusobno razlikuju u cca 50 dolara. kako potaknuti mlade ljude da pričaju o svojim iskustvima, što čitaju, slušaju, čime se bave. fanboji, hejteri. kakve su to podjele. čovjek bi sa strane pomislio da se radi o nekakvom pokretu otpora, važnim pitanjima za zajednicu, nekoj ratnoj situaciji. baš je to nekako žalosno. možda pretjerujem, ali nisam siguran.

Ne pretjeruješ, samo pišeš gluposti...

14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Kako ovi srolje u Apple-ovom videu uvijek sve dignu u nebo. Samo je problem da ih obični ljudi koji su nažaost glupavi da to kupe spuštaju dolje :)

Samo se nadam da će se ljudi opametiti. Nisu drugi bolji, imaju svi mane ali s obzirom da je Apple po svemu zatvoren (kao i kod računala), jaaaako čude ovi problemi, nekompatibilnosti, male brzine i slično.

A da ne spominjem Apple Maps. Eto im njihove neovisnosti :D

S obzirom koliko košta, ovo je sramotno.

kako misliš - ”kao i kod računala“?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 17:18 (florijan).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
florijan kaže...
ParaNO1d kaže...

Ne pretjeruješ, samo pišeš gluposti...

smjestio si mi. pravi si

16 godina
florijan kaže...
ParaNO1d kaže...

donekele si u pravu, u biti u većini, ali sad se radi trenutno od kvaliteti i količini novca da daš za nešto koje uopće

nije potrebno isključivo govorim o prelasku s 4s na 5-icu

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Problematičan iPhone 5

iskreno novi iphone je super ali je preskup i zato ga mi i ostali pametni ljudi nebi kupili i da budem iskren jedino bi koristio iphone ga ga dobijem od nekog besplatno a za sve ostalo tu je android 

0 2 hvala 0
17 godina
florijan kaže...

smjestio si mi. pravi si

Sačuvaj Bože da bi ti smjestio... nego, imaš doma djecu pa pišeš iz iskustva ili samo zato kaj je antiapple histerija u trendu?

14 godina
neaktivan
movie kaže...
florijan kaže...

smjestio si mi. pravi si

Sačuvaj Bože da bi ti smjestio... nego, imaš doma djecu pa pišeš iz iskustva ili samo zato kaj je antiapple histerija u trendu?

a, e

15 godina
To nije vezano za iPhone 5, već za iOS 6.
Imam iPhone 4 i stavio sam novi OS i od tada se ne mogu spojiti na svoj router Thomson ST780 preko koje dobivam MetroCARNet uslugu. Sve sam pokušao, ali nema koristi. iOS 5.1.1 se normalno spaja.
Nije ni do protokola WPA2, jer bih se onda mogao spojiti i na nekriptiranu vezu, a to ne mogu.
Dosta se pisalo o ovome problemu, ali problem nije riješen.
Razočaran sam.
(Koga zanima više o ovoj temi na Jabučnjaku u rubrici "iOS".)
15 godina
Problematičan iPhone 5

pa nije onda taj iP5 nešto dobar onda jel?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Problematičan iPhone 5

Jedva čekam iPhone 5 ;) ;) ♥♥♥♥♥♥APPLE♥♥♥♥♥♥

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: