Cijene su im vise nego na usljivom Tscumu i VIPu. Mozda je prepaid jeftiniji ali pretplata im je koma.
Malo trolamo jel?
Cini mi se da Tele2 velikim koracima grabi naprijed, i mogu reci da je to zdrava konkurencija .
Nikakvo trolanje. Tele 2 u nizem segmentu je najjeftiniji ali meni koji placam 700-800kn mjesecno kod njih bi to bilo 1000. Da su jeftiniji prebacio bi broj kod njih. Nisu to nogometni klubovi pa da za nekoga navijam, gledam samo sta mi vise pase. Bilo je nedavno i jedno nezavisno istrazivanje koje je to potvrdilo, iako ja ne vjerujem u takva istrazivanja izracunali su tocno kako sam i ja sebi izracunao. u nizem segmentu je tele 2 najjeftiniji, u srednjem vip a u najvisem tcom. nemoj mislit da imam neke simpatije prema tcomu jer im mjesecno uz svoj mobitel jos placam zenin, maxtv, kucni telefon i flat adsl.
Po tebi će još ispast da T-cigani imaju i najpovoljniji adsl, telefon i tv... Nebi tim govnima više ni kune uplatio. Bio bi najsretniji kad bi netko onog veleizdajnika Mudrinića skratio za glavu. Tada bi šampanjac otvorio. Ta gnjida se u nas smatra spretnim biznismenom a u Francuskoj bi ga stavili na giljotinu. Zato i jesmo tu di jesmo, smrdljiva balkanska prčvarnica...
Tele2 je bar dašak svježeg zraka koji je razbio duopol Vipa i T-cigana. Ove iscjedke zvane Tomato i Bonbon uoće ne računam jer su samo druga ruka ovih smradova isto kao i Iskon. Mila majko di mi živimo... Da nema ovog bokuna mora isprid kuće propala bi država još prekjučer.
a koji si ti to faktor u drustvu da ti je mudrinic na meti? mudrinic kao i ostali clanovi uprave hrvatskog telekoma izabrani su na javnom natjecaju na koji si se i ti mogao prijaviti. tu nesto o bolesti drustva propovjedas, po meni je bolest hrvatskog drustva da se svi uspjesni ljudi proglasavaju lopovima. i opcenito mi je nejasno zasto itko ikoju firmu ovdje zove tscum tcigani i slicno. t com je skup ali posten za razliku od ovih SIBICARA koji ti sve predstavljaju kao jeftino i uzmu novce na fino. u tcomu placas skuplju minutu jer je mreza kvalitetnija. hoces mi molim te objasnit zasto u tele2 placas naknadu za uspostavu poziva? porez na budale. zato da mogu stavit da im je miunta 60 lipa, a zapravo nije nego je 85. jel imaju neki program za vjerne korisnike? nemaju. ponuda mobitela je ocajna i zaista ne znam zasto bih uzimao tu mrezu.. zbog neke akcijske tarife koju ce povuc cim tomato izbaci nesto novo jer opce je poznato da i ako postoje neke pogodnosti, tarife se mijenjaju na mjesecnoj bazi.. katastrofa.