Pet godina hrvatskog Tele2

poruka: 93
|
čitano: 15.963
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pet godina hrvatskog Tele2".
17 godina
neaktivan
RE: Pet godina hrvatskog Tele2
Tony kaže...
Commodore kaže...
MorciTheCroat kaže...
Commodore kaže...

Cijene su im vise nego na usljivom Tscumu i VIPu. Mozda je prepaid jeftiniji ali pretplata im je koma. 

Malo trolamo jel?

Cini mi se da Tele2 velikim koracima grabi naprijed, i mogu reci da je to zdrava konkurencija .

Nikakvo trolanje. Tele 2 u nizem segmentu je najjeftiniji ali meni koji placam 700-800kn mjesecno kod njih bi to bilo 1000. Da su jeftiniji prebacio bi broj kod njih. Nisu to nogometni klubovi pa da za nekoga navijam, gledam samo sta mi vise pase. Bilo je nedavno i jedno nezavisno istrazivanje koje je to potvrdilo, iako ja ne vjerujem u takva istrazivanja izracunali su tocno kako sam i ja sebi izracunao. u nizem segmentu je tele 2 najjeftiniji, u srednjem vip a u najvisem tcom. nemoj mislit da imam neke simpatije prema tcomu jer im mjesecno uz svoj mobitel jos placam zenin, maxtv, kucni telefon i flat adsl. 

Po tebi će još ispast da T-cigani imaju i najpovoljniji adsl, telefon i tv... Nebi tim govnima više ni kune uplatio. Bio bi najsretniji kad bi netko onog veleizdajnika Mudrinića skratio za glavu. Tada bi šampanjac otvorio. Ta gnjida se u nas smatra spretnim biznismenom a u Francuskoj bi ga stavili na giljotinu. Zato i jesmo tu di jesmo, smrdljiva balkanska prčvarnica...

Tele2 je bar dašak svježeg zraka koji je razbio duopol Vipa i T-cigana. Ove iscjedke zvane Tomato i Bonbon uoće ne računam jer su samo druga ruka ovih smradova isto kao i Iskon. Mila majko di mi živimo... Da nema ovog bokuna mora isprid kuće propala bi država još prekjučer.

a koji si ti to faktor u drustvu da ti je mudrinic na meti? mudrinic kao i ostali clanovi uprave hrvatskog telekoma izabrani su na javnom natjecaju na koji si se i ti mogao prijaviti. tu nesto o bolesti drustva propovjedas, po meni je bolest hrvatskog drustva da se svi uspjesni ljudi proglasavaju lopovima. i opcenito mi je nejasno zasto itko ikoju firmu ovdje zove tscum tcigani i slicno. t com je skup ali posten za razliku od ovih SIBICARA koji ti sve predstavljaju kao jeftino i uzmu novce na fino. u tcomu placas skuplju minutu jer je mreza kvalitetnija. hoces mi molim te objasnit zasto u tele2 placas naknadu za uspostavu poziva? porez na budale. zato da mogu stavit da im je miunta 60 lipa, a zapravo nije nego je 85. jel imaju neki program za vjerne korisnike? nemaju. ponuda mobitela je ocajna i zaista ne znam zasto bih uzimao tu mrezu.. zbog neke akcijske tarife koju ce povuc cim tomato izbaci nesto novo jer opce je poznato da i ako postoje neke pogodnosti, tarife se mijenjaju na mjesecnoj bazi.. katastrofa.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
17 godina
neaktivan

ps. sad vidim da sam bio i blag jer sam upravo bacio oko na tele2 prepaid cjenik.. pozivi su ili 99 lipa sto je isto kao na simpi ili 65 lipa + 25 lipa uspostave poziva. nesto simbolicki su jeftiniji jedino kad uplatis-toliko-i-toliko sto je po meni izuzetno idiotski koncept. sto vise trosis to ti je jeftinije.. ti trosis. to je poanta price. :) otprilike kao da je u konzumu pacetina spustena s 30 na 20 kn kila pa uzmes 5 kila mesa i razmisljas na nacin da  si ustedio 50 kn. jesi ali si i potrosio 100  Smijeh

a da ne govorim s aspekta da kad si na t-mobile mrezi vecinu poziva obavljas unutar mreze dok na tele2 90% ljudi 90% razgovora obavlja prema drugim mrezama sto je u pojedinim tarifama jos skuplje. u tcomu bih rekao da je taj omjer da 90% ljudi 30% poziva obavlja prema drugim mrezama. jednostavno ne vidim kako bih na mjesecnu potrosnju od 200 ustedio vise od 10-15 kn sto je manje od 10%. problem je sto malo ljudi razmislja na taj nacin. to je bolest drustva, a ne to kaj pametan covjek na dobrom radnom mjestu ima veliku placu. to je bolest drustva jedino ako je drustvo bolesno ljubomorno na takve pojave.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
14 godina
neaktivan
bubbach kaže...

ps. sad vidim da sam bio i blag jer sam upravo bacio oko na tele2 prepaid cjenik.. pozivi su ili 99 lipa sto je isto kao na simpi ili 65 lipa + 25 lipa uspostave poziva. nesto simbolicki su jeftiniji jedino kad uplatis-toliko-i-toliko sto je po meni izuzetno idiotski koncept. sto vise trosis to ti je jeftinije.. ti trosis. to je poanta price. :) otprilike kao da je u konzumu pacetina spustena s 30 na 20 kn kila pa uzmes 5 kila mesa i razmisljas na nacin da  si ustedio 50 kn. jesi ali si i potrosio 100  Smijeh

a da ne govorim s aspekta da kad si na t-mobile mrezi vecinu poziva obavljas unutar mreze dok na tele2 90% ljudi 90% razgovora obavlja prema drugim mrezama sto je u pojedinim tarifama jos skuplje. u tcomu bih rekao da je taj omjer da 90% ljudi 30% poziva obavlja prema drugim mrezama. jednostavno ne vidim kako bih na mjesecnu potrosnju od 200 ustedio vise od 10-15 kn sto je manje od 10%. problem je sto malo ljudi razmislja na taj nacin. to je bolest drustva, a ne to kaj pametan covjek na dobrom radnom mjestu ima veliku placu. to je bolest drustva jedino ako je drustvo bolesno ljubomorno na takve pojave.

ti si izgleda jedan od rijetkih koji ne bi ustedio na tele2

istina, cijene svih operatera u HR su daleko skuplje (s obzirom na dohodak) nego u razvijenim eu zemljama

ali sve vise ljudi prelazi na tele2, cak i oni najzagrizeniji

ako si uzeja duplo vise pacetine, trajat ce ti duplo duze za manje para

kune na mobilnom racunu ne propadaju

ubio si sve moje ljude
17 godina

ja cu vam reci tuznu zbilju,ali malo je tu ozbiljne publike (pretplatnika), naravno da ce teenagere to razbjesniti i njima slicne.

ta kompanija je penetrirala u preko 40 zemalja u doslovnom smislu rijeci.

otvorim kafic,ali u zahodu nema jos plocica i stolice jos nisu stigle ,pa sjedite na bancice.

za pola godine uvodimo kapucino.

imaju svoju publiku:

- spike i skrtace

- omladinu koja cijedi svoje roditelje sa bonovima

- ljude koji svaku kunu okrecu 7 puta na dlanu

- one koji bi se hebali za 3 kune,samo da prodju 10% jeftinije

- vrhunac jada i cemera je, sjediste u vukovaru..pa zar ste mislili da nece i drzavu uskratiti za porezna davanja...ne tamo su posli zbog olaksica

bonbon i helokity mrezice necu komentirati...a tek one pomidore sa "mafija sused" takodjer necu komentirat.

ljutili se vi ili ne, samo sam komentirao tko je njihova publika.

ako se ne slazete, navedite neki kontraargument zasto bi tamo trebao biti...ili na pomidoru.

what Marcellus Wallace looked like
Moj PC  
2 3 hvala 1
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ja cu vam reci tuznu zbilju,ali malo je tu ozbiljne publike (pretplatnika), naravno da ce teenagere to razbjesniti i njima slicne.

otvorim kafic,ali u zahodu nema jos plocica i stolice jos nisu stigle ,pa sjedite na bancice.

imaju svoju publiku:

- spike i skrtace

- vrhunac jada i cemera je, sjediste u vukovaru..pa zar ste mislili da nece i drzavu uskratiti za porezna davanja...ne tamo su posli zbog olaksica

bonbon i helokity mrezice necu komentirati...a tek one pomidore sa "mafija sused" takodjer necu komentirat.

ako se ne slazete, navedite neki kontraargument zasto bi tamo trebao biti...ili na pomidoru.

-spike i skrtace? daj molim te, otići ću u tmobile i davat puno para bezveze samo da se vidi da imam i da mogu? da me ne zovu škrtcem jer sam uštedio novaca na mobilnim uslugama? glupost, ako nas u ovoj državi već peru na svemu bar ću na mobitelu uštedit, a tele 2 ima najbolji omjer cijena:broj usluga i zato ću bit njegov pretplatnik a ne tmobileov ili vipov

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
17 godina
kao sto rekoh...stvarnost i zbilja. klasicna potrosacka prostitucija samog sebe na ustrb par kuna. i da bude jos zgodnije, nasjedanje na lejm ninja marketing. ako moze molio bih dokaze kvalitete...izuzmimo staricu iz sibenika koja je dobila 900 000kn racuna,jer imaju lejm skriptu.
17 godina
neaktivan

Osim što je tri puta spomenuo rast oće reći da su dva zadnja tromjesečja imali dobit prije amoritzacije iznad nule - kad se oduzme amortizacija još su u banani - godinu bi mogli završiti sa 50 miliona eura gubitka...

17 godina
neaktivan
dasHHa kaže...

Neshto bash ne kuzim zadnju recenicu.Petric,molim pojasni.TnxSmijeh

Osim što je tri puta spomenuo rast oće reći da su dva zadnja tromjesečja imali dobit prije amoritzacije iznad nule - kad se oduzme amortizacija još su u banani - godinu bi mogli završiti sa 50 miliona eura gubitka... (sorry na duplom postu, neda ubaciti citat u ovaj prije)

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

Ovo jednostavno nije točno, bez mogucnosti rasprave.

Ako na Tele2 stranici pogledaš MBS broj (broj registra po kojemu se tvrtka vodi na trgovačkom sud), te po tom broju napraviš pretragu sudskog registra visokog trgovačkog suda u RH - OVDJE  vidjeti ces da je sjedište tvrtke registrirano u Zagrebu.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
17 godina

ovo je jednostavno tocno sa mogucnoscu rasprave.

nije samo szk vec cijela jedinica.

no ,manje bitno.

vrlo jednostavno ti ubiju starijeg  clana obitelji sa izljevom krvi na mozak usred stresa.  :))

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ovo je jednostavno tocno sa mogucnoscu rasprave.

nije samo szk vec cijela jedinica.

no ,manje bitno.

vrlo jednostavno ti ubiju starijeg  clana obitelji sa izljevom krvi na mozak usred stresa.  :))

O jbte ja ti dam link na sudski registar ti mi linkaš na članak.

SZK vodi tvrtka koje je partner Tele2 - jes ti ikad u svom životu čuo za Outsourcing ili Contracting, to nije Tele2.

Ponovit cu ti ponovo, ono sto si ti napisao nije točno niti u pravnom niti u bilo kojem drugom obliku.

Nemao sto raspravljati oko toga, sjedište Tele2, kako je i zavedeno u registru trgovačkog suda u RH, je u Zagrebu - točka.  

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 8:35 (PureEntity).
15 godina
protjeran
Tony kaže...
Commodore kaže...
MorciTheCroat kaže...
Commodore kaže...

Cijene su im vise nego na usljivom Tscumu i VIPu. Mozda je prepaid jeftiniji ali pretplata im je koma. 

Malo trolamo jel?

Cini mi se da Tele2 velikim koracima grabi naprijed, i mogu reci da je to zdrava konkurencija .

Nikakvo trolanje. Tele 2 u nizem segmentu je najjeftiniji ali meni koji placam 700-800kn mjesecno kod njih bi to bilo 1000. Da su jeftiniji prebacio bi broj kod njih. Nisu to nogometni klubovi pa da za nekoga navijam, gledam samo sta mi vise pase. Bilo je nedavno i jedno nezavisno istrazivanje koje je to potvrdilo, iako ja ne vjerujem u takva istrazivanja izracunali su tocno kako sam i ja sebi izracunao. u nizem segmentu je tele 2 najjeftiniji, u srednjem vip a u najvisem tcom. nemoj mislit da imam neke simpatije prema tcomu jer im mjesecno uz svoj mobitel jos placam zenin, maxtv, kucni telefon i flat adsl. 

Po tebi će još ispast da T-cigani imaju i najpovoljniji adsl, telefon i tv... Nebi tim govnima više ni kune uplatio. Bio bi najsretniji kad bi netko onog veleizdajnika Mudrinića skratio za glavu. Tada bi šampanjac otvorio. Ta gnjida se u nas smatra spretnim biznismenom a u Francuskoj bi ga stavili na giljotinu. Zato i jesmo tu di jesmo, smrdljiva balkanska prčvarnica...

Tele2 je bar dašak svježeg zraka koji je razbio duopol Vipa i T-cigana. Ove iscjedke zvane Tomato i Bonbon uoće ne računam jer su samo druga ruka ovih smradova isto kao i Iskon. Mila majko di mi živimo... Da nema ovog bokuna mora isprid kuće propala bi država još prekjučer.

ne ispada, moj problem sa ovim ostalima je to sto zivim u makarskoj i od ovih ostalih jedino mi optima moze ponuditi kucni telefon, sve drugo je nedostupno a razlika mi je toliko minimalna (jer kucni telefon u pravilu vrlo malo i nimalo ne koristim) da mi se ne isplati zbog toga ici u postu placati dodatni racun. a mobitel mi je kod njih najisplatljiviji. jedno vrijeme sam bio prisiljen zbog ocuvanja broja (kojeg imam vec 12 godina) a sad kad mogu prebaciti broj, sad nema smisla.

17 godina

ja se ne raspravljam.

tko ti brani registrirat obrt za produzenje penisa u zg-u, a zahvate izvodit u cavoglavima?

eh da,tako je...zaboravljam da je kod njih sve rentano,od baznih stanica do agencija koje iznajmljuju cistacice.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam prešao na tele2 od kada su uveli tarifu 1 minuta, 1 kuna prema svima... I od tad sam zadovoljan jednostavno, ne vidim nikakve skrivene troškove i gluposti o kojima vi pričate. Istina, sada i vip i t-com imaju nekaj slično, ali zbog par lipa mi ne pada na pamet se prebacivati opet. Kvaliteta postojana.

Što se tzv. škrtaca tiče, ja ih baš na t-comu i vipu znam dosta... pa se nazovu, pa prekinu, pa ovaj natrag zove jer ima besplatno, pa vadi treći mobitel, itd, itd, dok ja jednostavno zovem pričam i znam kolko plaćam.

A tomato i bonbon ne podržavaju prijenos broja kolko znam tak da otpadaju. 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

eh da,tako je...zaboravljam da je kod njih sve rentano,od baznih stanica do agencija koje iznajmljuju cistacice.

Ne znam zašto bi se na to gledalo u kontekstu lošeg. Ta praksa, odnosno takav način poslovanja je sasvim uobičajen vani. Veliki broj tvrtki, naročito velikih, contractaju neke segmente svog poslovanja tvrtkama partnerima. Naravno da je osnovni razlog takvog načine poslovanja smanjenje troškova, ali što je najbolje to ne mora značiti i degradaciju u proizvodu i slično, ne zaboravi da u zdravom ekonomskom okruženju (što nažalost mi nismo) imaš čitav niz majih tvrtki koje se međusobno bore da upravo one obavljaju posao za firme koje nude svoje segmente u contracting.

To što mi balkanjerosi nismo navikli na to, to je drugi par čarapa.  

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 9:16 (PureEntity).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

imaju svoju publiku:

- spike i skrtace

Koje ti gluposti pišeš to je nevijerovatno. Ne branim niti jedan brand, niti jednu tvrtku, ali ti jednostavno pričaš idiotarije.

Buraz mi ima t-mobile i redovito prima račun od 200kn, a napravi manje poziva-poruka-mb prometa itd od mene, koji napravi duplo manji račun. Znaš nekima je to vrlo važna jer nemaju novaca a mobitel (telefon) jenažalost nužnost. U Hrvatskoj su svi operateri skupi, ali t-mobile najviše. 

I ajde mi objasni zašto nebi eto imao 50% manji račun ako mogu? Razlika u kvaliteti nije baš velika (osim signala, ali se u slučaju manjeg signala automatski prebaci na t-mobile signal)

Di il si dioničar T-HT-a ili imaš neki društveno-socijalni problem. :D

17 godina
ja00022 kaže...

Koje ti gluposti pišeš to je nevijerovatno. Ne branim niti jedan brand, niti jednu tvrtku, ali ti jednostavno pričaš idiotarije.

Buraz mi ima t-mobile i redovito prima račun od 200kn, a napravi manje poziva-poruka-mb prometa itd od mene, koji napravi duplo manji račun. Znaš nekima je to vrlo važna jer nemaju novaca a mobitel (telefon) jenažalost nužnost. U Hrvatskoj su svi operateri skupi, ali t-mobile najviše. 

I ajde mi objasni zašto nebi eto imao 50% manji račun ako mogu? Razlika u kvaliteti nije baš velika (osim signala, ali se u slučaju manjeg signala automatski prebaci na t-mobile signal)

ono navedeno su cinjenice i znam da boli kada se prepoznas u tome.

da nebi sam sebe autodestruktivno ponizio, etiketiras mene "idotove glupost".

samo trazim dokaze  iz kojih se vide tih 50% koje spominjete.

ne zanimaju me ninja marketiske fore. dokazi, kalkulacije..kapisi?

nije dokaz spominjanje burazera i koliko on moze pojest sarmi dok ima tarifu bla-bla ;)

dakle,malo se upristojit i ponasati se kao da su ti svi parkirani i na broju.

razuvjerite me da se ne prostituirate za par desetina kuna.

edit:

dodjem na ugodan razgovor kada iznesete neke dokaze, ostalo apstrahiram, posebno ako je sadrzaj suplja prica na levelu osnovnoskolaca koje more pristevi.  btw sretan vam rodjedan i nemam nista protiv svedjana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 9:16 (torrente).
17 godina

Reklame su katastrofa, to je točno.

Kvaliteta signala? Tamo gdje ja koristim mobitel, a to je cijela Hrvatska, mobitel radi, čujem/razumijem sugovornike i oni mene.

Mobitel koristim i za privatne i za poslovne razgovore, pozivam sve mobilne i fiksnu mrežu, prednjači t-mobile u odlaznim pozivima.

Dok na t-mobileu nisam nikako mogao spustiti račun ispod 350-400kn mjesečno, sada na tele2 plaćam u prosjeku 100-120kn (s tim da sam aktivirao i mobilni internet). 

Ja zadovoljan.

EDIT: I nemam potrebu ikome išta dokazivati. 300kn mjesečno više za kave i gorke...

If at first you don't succeed; call it version 1.0
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 9:20 (redrum781).

0 0 hvala 0
17 godina
Nek nek. Za godinu i pol mi prestaje ugovor sa t-scumom a onda kud koji mili moji.
Razmišljam o Vipu ali tele2 se razvija i ima daleko najjeftinije tarife tak da za godinu i pol možda odem k njima.
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ima tu istine,ali brate torrente od kad sam prešao s t coma na njihovu mrežu počeo sam koristiti mobitel,iliti telefonirati
porukice,i ostale gluposti me ne zanimaju

17 godina
seneka kaže...

ovo ti ga dodje ala free vs paid av  :))

neka decki uzivaju...necu ih ometati.

mene zbunjuju ove gore ustede preko 300%..kad imas 400kn i sada 100.

idem se iz ovih stopa informirati i pitati njihov suport da mi ponude nesto gdje cu imati 300% manje troskove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 10:01 (torrente).
16 godina
neaktivan
torrente kaže...
seneka kaže...

ovo ti ga dodje ala free vs paid av  :))

neka decki uzivaju...necu ih ometati.

otprilike,čuj kad mi je skinulo 8 i pol kuna za razgovor od 3 min s kontra mrežom,popi*dio sam
sad imam ugašen fiksni telefon,i sve zovem s mobitela

17 godina
seneka kaže...

otprilike,čuj kad mi je skinulo 8 i pol kuna za razgovor od 3 min s kontra mrežom,popi*dio sam
sad imam ugašen fiksni telefon,i sve zovem s mobitela

razumjem te, ja takodjer zovem sve mreze  za  39 lipa..pa sam sada zainteresiran ovo jos sniziti za 200 ili 300% ,kada vec postoji ta opcija.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

razumjem te, ja takodjer zovem sve mreze  za  39 lipa..pa sam sada zainteresiran ovo jos sniziti za 200 ili 300% ,kada vec postoji ta opcija.

ne znam,te navlakuše za djecu ne pušim
jednostavno samo telefoniram na njihovom bonu u knock ili osnovnoj knock out tarifi, i to je sve

16 godina
neaktivan

osobno sam prešao na Tele2 prije 3 godine jer mi je mobitel počeo trebati i za razgovore (posao, faks), a ne kao do tada za nabijanje što više znakova u poruke.

TMobile na kojem sam bio je bio jednostavno preskup pri usporedbi cijena poziva. prvo sam bio na pretplati, a zatim na bonovima, i ne znam što me više iritiralo od toga dvoje.

odluka je bila stvarno lagana kad pogledam.

prvo krenuo u Vip, ali se ubrzo predomislio usporedbom sa tada relativno novim teletom.

priznajem, bio sam skeptičan, ali cijene su mi se činile u redu i potpisao sam ugovor na godinu dana.

u početku je bilo kašljcanja sa signalom, ali se izdržalo.

ono što me jako obradovalo na Tele2 je bio podatkovni promet. 1MB za kunu na njihovom signalu.

mogao sam kao čovjek startati browser i pogledati si kada mi ide bus u kasnim satima, ili pak dokazivati frendu na kavi neku sitnicu da sam vidio na netu.

druge mreže su tu derale strašno i ako sam imao 50kn na mobitelu, čak i kratak pogled na neku potrebnu informaciju na netu bi se osjetio na računu....a za što...100-200kb prometa (i to u vrh glave!!).

račun je prvi stigao i imao sam što vidjeti. 60-ak kuna uštede na tarifi 150 (mislim da se zvala knockout->isto je bilo prema svima mrežama) samo prvi mjesec u usporedbi sa prijašnjim računom TMobilea.

moji prijatelji i kontakti su ostali isti kao i prijašnjih mjeseci, ako se nisu i povećali. nisam ništa šparao gledajući kako da si fiktivno umanjim trošak.

na Vipu i dalje imam nekih 30% više kontakata nego ne Tmobileu, dok ih jako malo imam na Tele2.

sve je ostalo isto, a osjetilo se u novčaniku. da se razumijemo, TMobile i Vip su se napokon skubicirali i sinulo im je da trebaju nuditi nešto konkurento, što i rade.

nude sada puno više opcija i pogodnosti, sve to pojavom Tele2 i krađom korisnika. to nam svima treba, konkurentnost cijenama i uslugama među pružateljima usluga.

ima nekih primamljivih pogodnosti i u drugim mrežama, ali ono što mi treba imam u Tele2 za bolju cijenu, jer mi ove druge stvari, iako primamljive, ne trebaju.

Tele2 je solidan, nije savršen kao niti jedna mreža, ali je tu i konkurira jako dobro, te ponavljam, to je ono što nama korisnicima treba.

prvo da se osvrnem na komentar o reklamama...

zar vam to nije osvježenje (ne samo Tele2, već i Tomato) bilo nakon jednoličnih reklama o ekipi koja skače ko na drogama bez nekog određenog razloga? bilo je i solidnih reklama koje se mogu povezati sa moblinom komunikacijom, ali bilo je takvih debilana da mi stvarno nije ponekad bilo jasno tko je odobrio takvo nešto. opet, možda sam kriva dobna skupina na koju se time ciljalo...možda su ipak ciljali na moju ultra 'hip' i modernu baku, te najstariju populaciju koja čini 80% mobline komunikacije.....to je čisto subjektivno promatranje...

drugo da se osvrenem na kolegu 'torrentea'...

neargumentirane izjave o korisnicima Teleta su samo flejm, to nije iznošenje činjenica. radim već 6 godina za svoju plaću i nemam veze sa starcima (što se financija tiče), tako da ću gledati ono što je najoptimalnije u svakom pogledu (znači tu mislim na što kvalitetnije, ali što se jeftinije može proći). kada radiš za svoju plaću gledaš kako i gdje ušparati i kako preživjeti svaki mjesec.

nije svima Tele2 najjeftiniji, to savršeno razumijem i nema razloga da mijenjaju mrežu, ali situacija je u Hrvatskoj takva da se gleda svaka kuna......možda ipak ne svima....?

onakve neargumentirane, nepromišljene i bahate izjave možeš dati iz dosta razloga, ali mi padaju na pamet njih par:

1. u avataru ti vidim 'hiljadarku', što bi vuklo da imaš para (tvoji imaju para), pa se lako živi u oblacima i sere po smrtnicima s visoka

2. imaš jako dobro plaćen posao pa niti ne gledaš di koja kuna ide, jer svaki mjesec ćeš ih lako nadomjestiti

3. jednostavno si zapeo na TMobile i ne daš se razuvjeriti kao dugogodišnji korisnik (ono što tvrdiš da smo mi zatucani na Tele2)

4. imaš si iPhone (TMobile exclusive), pa kak je to tak super uređaj, ne daš uvažiti niti jedan komentar

pravi razlog me ne zanima, a ti me sad probaj nekim argumentom razuvjeriti... ili se samo kulerski nemoj niti obazirati.

samo da te obavijestim, ako nešto pročitaš u časopisu (novinama), to ne znači da je istina i da je to činjenica.

Teletu čestitam na 5 godina i želim im još puno uspješnih godina na tržištu (kao i drugim mrežama).

Siempre en Blanco

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
majkell kaže...

A tomato i bonbon ne podržavaju prijenos broja kolko znam tak da otpadaju. 

Jedan problema na ovom forumu generalno je da ovdje pisu ljudi kojima se cak niti ne da provjeriti sto je tocno od onoga o cemu pisu, a sto nije, vec samo komentiraju bez ikakve provjere i podloge.

Tomato ima prijenos broja (samo s prepaida neke druge mreze), dok ce bonbon imati prijenos broja u veljaci 2011.

Komentari o cijenama Tele2 i konkurencije. Vi koji ste na Tele2 provjerite malo cijene kod konkurencije. Iznenadit cete se, jer Tele2 nije vise onoliko povoljan ili uopce vise nije povoljan kao sto je to bio u trenutku svoga dolaska. Od "jednostavno i jeftino", postali su "komplicirano i s puno sitnih slova". Cini mi se da je puno vas zapelo u vremenu i ne gledate sto se zbiva oko vas.

Svi zajedno nam naplacuju previse ali voditi vjerske ratove zbog GSM mreze zbilja nema smisla. Kao sto je netko prije mene napisao, pa nije to nogometni klub, pa da navijam za njega.

15 godina
protjeran
ja00022 kaže...

Mobitel nije nuznost. U to su te uvjerile reklame. Za nas koji smo odrastali bez mobitela jasno je kao dan da se bez njega itekako moze, samo su reklame ucinile svoje, pa se ta "kultura neprestane prisutnosti" pocela siriti kao kuga.

I skuplje mreze imaju hrpu novih tarifa i opcija i racuni na njima se vrlo lako daju svesti u normalne okvire. Sa svakom novom tarifom imam sve manji racun na jednoj od skupljih mreza. Jasno, pomoci nema onima koji ne skidaju mobitel s uha od jutra do mraka.

16 godina
odjavljen

nemam nis protiv njih ali...

kad sam se odlucio prekinuti nasu suradnju rekli su mi da ce me za dan-dva nazvat netko iz SZK. i tako nakon para dana mene nazove neka cura i nakon par pitanja sto? kako? zasto necu vise koristiti njihovu mrezu? je sljedilo doslovno matretiranje tipa : razmislite jos malo, pa mi smo super jeftini, bla, bla. uglavnom jadno, jel tako!

tele2 je nekom jeftiniji nekome nije i amen. mene je zivciralo : sto nisam mogao placat onoliko koliko sam potrosio i ni kunu vise ili manje + jos to sto nije bilo moguce prenesti onaj visak od pretplate u sljedeci mjesec. pretplatu sam placao 100kn mjesecno a potrosio bi cca 50kn. i onih 50 kn ode u vjetar. sve druge tarife bi mi bile "skupe"...

cura ima t2 i takodjer da bi imala jeftine pozive i poruke mora svako mjesec nadoplatit 100kn... inace nije tako jeftino kao sto izgleda.

oni svojih 100 kn po korisniku uzmu, ok ali je jadan nacin na koji to cine

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nemam kaj kome dokazivat. Meni je jeftinije, a vi ostali si nađite providera koji vama odgovara. Znam koje sam cifre imao i znam koje imam sada.
If at first you don't succeed; call it version 1.0
17 godina
protjeran

Bio sam Tele2 korisnik od prvoga dana, vise nisam. Tele2 je od mene dobio preko 40.000 kuna u tom roku.

U 4 godine koristenja njihove mreze oni su mi 7 puta refundirali novac na MOJ zahtjev, jer sam na racunima uocio nepravilnosti. Racunam da jos barem toliko nisam vidio, jer ovo sto sam vidio vidio sam samo preletom okom preko racuna. Fore su jadne, pozivi sa inozemstvom redom su trajali 3:01, 5:01, 7:01, promjenim tarifu za internet danas, cekam 24 sata da je aktiviraju, nazovem da dobijem potvrdu da mi je aktivirana, a kad ono na racunu tek nakon 7 dana mi racunali "po njoj", i takve jadne fore.

Sluzbu za korisnike sam zvao sigurno preko 100 puta, i uzeli su mi vremena i vremena. Zadnji puta kada sam ih zvao, u tri razlicita poziva u roku od pet minuta dobio sam tri puta razlicitu informaciju (tocan APN).

Mobitel mi igra veliku ulogu u poslu/zivotu, od njega se ne odvajam dalje od 10 metara nikada, a racuni su mi iznadprosjecni.

Kao sto ne jedem salame od 19,99kn/kg kad kila mesa kosta 30kn/kg, kao sto ni nemam mobitel od 100 kuna, kao sto ne vozim Tico, i kao sto ne pisem ovo na laptopu za 2000 kuna, niti pusim Benston, tako niti nisam na najjeftinijoj mrezi. Za neke stvari jednostavno nema kompromisa. Meni je moje vrijeme dragocjeno, kao i zivci.

Inace, samo da napomenem da su mi racuni na tarifi Sve za posao 400 manji nego na Tele2, ali neka to sad.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice