Opera 9.5

poruka: 15
|
čitano: 1.593
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera 9.5".
17 godina
neaktivan
Opera 9.5

Hm... nestala mi feed lista,a kad želim napraviti import feed liste koju sam predhodno exportao u opće mi ne nudi mogućnost da importam feedove.

Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2008 13:55 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera 9.5

9.5 + yahoo mail beta = crash&burn (bar kod mene), inače sve pet. Dobra fora je sinkroniziranje bookmarka i speed diala...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera 9.5

Yahoo mail je davno izašao iz bete, ali poznata je stvar da se Opera i Y!Mail baš nisu dobro slagali, vidim i ja da se situacija nije baš promijenila sa novim Y!Mailom. Opet par bugova sa Bug Forumom kao i u prijašnjoj verziji, dobro je što podržava drag and drop u Hotmailu i Yahoo mailu, ali i to nekako čini mi se sporo radi. Sve u svemu je bolja, ali isto ima još dosta materijala za poboljšanja.  Neodlučan

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opera 9.5

Ja sam Operu instalirao odmah nakon nakon izdavanja svake nove verzije i jednako tako ubrzo deinstalirao. Jednostavno mi nije "legla".

17 godina
neaktivan

Nazalost importiranje feedova u Operi 9.5 iz prethodnih inacica nije moguca.
Nisam importirao feedove vec sam izbrisao mail folder i zamjenio ga sam mail folderom iz inacice 9.5 beta
Sa prethodnim verzijama nisam probao.

Nego reci ti meni dali imas problema sa pisanjem na ovom forumu ako koristis finalnu verziju,naime kada zelim dodati novi red pritiskom Enter novi red se pojavi iznad prvog pa moram pritiskati Shift+Enter za novi red.

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
neaktivan

isto i kod mene - enter ne prebacuje u novi red. 9.5 final

17 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Jednostavno mi nije "legla".

Isti feeling ovdje. FIrefox definitivno ostaje moj izbor, a pogotovo što verzija 3 dolazi u utorak Belji se
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
protjeran
Opera 9.5

Ova Opera je izvrsna,ne znam što ste se uhvatili Firefoxa koji je spor ko blato.Sve ima svoje prednosti i mane.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...  

Nazalost importiranje feedova u Operi 9.5 iz prethodnih inacica nije moguca.
Nisam importirao feedove vec sam izbrisao mail folder i zamjenio ga sam mail folderom iz inacice 9.5 beta
Sa prethodnim verzijama nisam probao.

Nego reci ti meni dali imas problema sa pisanjem na ovom forumu ako koristis finalnu verziju,naime kada zelim dodati novi red pritiskom Enter novi red se pojavi iznad prvog pa moram pritiskati Shift+Enter za novi red.

Da li netko zna kako se onda mogu dodati feedovi,a da ne idem opet po stranicam i dodajem feedove(neke adresse sam i zaboravi)?
17 godina
neaktivan

Da bi dodao feedove moras znati web adresu.Moraces ici stranu po stranu

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
neaktivan

Može se, samo se mora deinstalirati beta verzija i deinstalirati prijašnje verzije.Nakon što sam deinstalirao beta verziju i 9.27 verziju, te naravno instalirao Operu 9.50 ljepo sam importao feedove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2008 16:52 (MegaMass 2000).
17 godina

Oper i u svojo 9.5 inačici još uvijek nema Auto Complete opciju (mogućnost da sprema sve što sam unosio u forme na stranicama, pa da mi to kasnije ponudi kad slično tipkam). Po meni je to jedana jako korisna opcija koje nema, evo niti u ovoj verziji.

Opera nije loša, ali još nju treba doraditi ...

King in the castle, king in the castle ...
17 godina
neaktivan
Opera 9.5

Ni kod mene ne prebacuje u novi red nego u red iznad (možda to i nemora biti problem Opere, nego Foruma, pošto na nikojoj drugoj stranici nisam to doživio). Što se tiče feedova, ja sam se malo heklo, prvo sam uradio upgrade sa ver 9.27, pošto sam znao da koristi novi oblik datoteka za spremanje i indeksiranje, onda sam eksportirao sve feed-ove i mailove, pa sam onda sve fino deinstalirao, pobrisao sve u Program Files i nafriško instalirao Operu i importirao i sve radi OK.

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imaš čarobni štapič za autocomplete

17 godina

Da, al to nije to .... Recimo imas primjer. Trazim nesto na googleu i nakon par dana sjetim se da sam to 'nesto' nasao, al se nemogu sjetiti tocno kaj sam upisivao, ovak ti autocomplete ponudi ono kaj si upisao. Čarobni štapić je po meni čisto sranje koje nikad u operi nisam koristio jer mi nije potrebno. Puno bolje bi bilo da ima autocomplete. Postoji nekakva user JavaScripta koja se implementira u Operu, al nije to to.

King in the castle, king in the castle ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice