Beskorisno kao i dosad. Zašto da plaćam 60 kuna mjesečno kad imam 2000 programa prek satelita besplatno?
Cijenu bi trebali prepoloviti, snimalicu staviti besplatno i modem mora biti bežićni.
Da bušim rupe i vučem kable po kući? Ne dolazi u obzir.
Beskorisno kao i dosad. Zašto da plaćam 60 kuna mjesečno kad imam 2000 programa prek satelita besplatno?
Cijenu bi trebali prepoloviti, snimalicu staviti besplatno i modem mora biti bežićni.
Da bušim rupe i vučem kable po kući? Ne dolazi u obzir.
Od ovoga jedino Eurosport 2 i NatGeo Wild su dobari kanali!!!
BTW koji ce mi k slo 1,2. Samo me zanim koji je majmun odlucio placati tim kekecima za nikakav program!
Pa kad imas satelitsku i smatras da ti je on sa svojim FTA kanalima bolji od MaxTV-a, onda lipo raskini ugovor s njima.
Ne vidim zasto bi prepolavljali cijenu kad imaju duplo vise kanala od najblize konkurencije za istu cijenu (B-net, DigiTV, whatever).
Snimalica je, s obzirom na kvalitetu (tj. nedostatak iste) mogla bit besplatna, tu se slažem, bar dok ne riješe sve probleme s njom.
Za 100kn pri potpisivanju ugovora dobijes bežičnog D-linka ili ZyXela. Spojis ga UTP kabelom sa recieverom i stavis kraj TV-a, a na net se spajas preko Wifi-a. Nema busenja zidova.
Otkako sam uzeo MaxTv prije godinu dana, satelitsku (sa FTA i drugim kanalima) nisam upalija 3 puta. Prezadovoljan sam.
P.S. Ne, ovo nije plaćeni oglas.
Uzeo sam MAXTv prije dva mjeseca a ranije sam bio na BNet-u. Logika mi je bila jednostavna. Plaćao sam 69kn za 30 odnosno 31 (sa njihovim reklamnim) kanal a ovdje u MAXTv-u za 65 kn imam 65 kanala. Naručujem filmove putem daljinskog, snimim povremeno što mi treba, ne kupujem više petkom raspored programa jer to mogu sve vidjeti na TV-u koliko želim u naprijed. Dobije obavijest o emisijama koje me zanimaju a MAXTv me automatksi prebaci na iste. Ne, nije plaćeni oglas i nisam zaposlen u T-comu.
Jednostavno, bez obzira na neke kvalitativne nedostatke stvar je praktična i relativno kvalitetna. Eh da. Više mi dostavljači računa Bneta ne zvone na vrata subotom i nedjeljom od 14 do 15 sati kad svi odmaramo i uživamo u miru vikenda da im otvorim ulazna vrata stubišta.
Povremeno slika na milisekunde trza i smrzava se, ali to je toliko rijetko da zapravo ne smeta. Jedino što me zapravo smeta je sporost MAXTv prijamnika.
roblem MAXtv-a nije u broju ili izboru dobrih kanala, ili u lošim uslugama snimalice ili videoteke - to je sve skupa ... pa skoro za 5.
Problem MAXtv-a je u kvaliteti slike i u nepouzdanosti.
Kvaliteta slike je loša jer 3 mbps jednostavno nije dovoljno, pa se slika raspada kod brzih scena (dnevnik ili otvoreno - svaka čast, ali nogomet - katastrofa :-).
Još veći problem je nepouzdanost. Od prvog dana (prošlo je godina i pol) imam problema sa trzanjem slike, blokiranjem uređaja (bio kreatel, a sad je scientific atlanta) pa moram napraviti restart nakon kojeg moram čekati par minuta da se probudi.
Ove najave sa HD-om, pa to nema šanse da radi na postojećim bakrenim paricama.
A nedavno sam otkrio i da je HDMI izlaz valjda nekompatibilan sa mojim TV HDMI ulazom, pa nakon nekoliko sati slika počinje biti zbrljana.
Ja jesam tolerantan ... ali mislim da ću na jesen kad mi istekne ugovorena obaveza, ako se stvari ne promijene na bolje, mirno i dostojanstveno odjaviti MAXtv i možda pružiti šansu BeNet-u ponovo (jer DCM je bio katastrofa, pa sam ga otkazao prije 2-3 godine, prije svega zbog nedostatka poštovanja prema kupcu, tu je T-COM puno bolji).
Pozdrav
Do jeseni bude došao i HD, pa će se kvaliteta slike poboljšati, ako mreža i parice izdrže povećan bandwidth
Kada povećaju bandwith i svedu trzanje na nulu, te malo još snize cijene, vjerojatno ću uzeti MAXtv. Do tada mi ne treba, jer mi dovoljno dobra 'obična' TV
Doduše, do tada možda uleti i još pokoji provider, pa ćemo vidjeti, hehehehe....
Ja sam možda jedini u HR kojemu MaxTV ne trza...
Imam ga od početka...pa znam kako se razvijao...ima svoje pluseve i minuse al kao pay paket kod nas nema konkurencije.
Imam SAMSUNG 9500 VIACI ... sa RS232 portom ... .. tko se kuži u satelitske zna što to znači .. a opet nisam upalio 10ak puta u godinu dana...
Malo da ga branim..u Europi ima samo 3 (TRI !!) IP Cable televizijskih paketa...prema tome treba malo i progledati kroz prste...
Niti meni ne trza!
Trzala mi je slika kada sam podigao brzinu na 8 Mbs, ali sam ih zvao i u roku od 2 dana su mi rijesili problem!!
Niti meni ne trza!
Trzala mi je slika kada sam podigao brzinu na 8 Mbs, ali sam ih zvao i u roku od 2 dana su mi rijesili problem!!
imam ga vec par mjeseci i NIKAD ama bas NIKAD mi nije trzala slika...
upaljen je barem 16 sati dnevno...
Od kad postoji DivX nisam bil u videoklubu.
Imam satelitsku u koju si sam pucam ključeve tak da mogu gledat više i bolje nego kaj Max nudi ili bude nudio za sto godina.
Pojam plačanja nečeg osim pristupa internetu je lol.
Eh stari moj. Ne mogu svi biti pirati....
roblem MAXtv-a nije u broju ili izboru dobrih kanala, ili u lošim uslugama snimalice ili videoteke - to je sve skupa ... pa skoro za 5.
Problem MAXtv-a je u kvaliteti slike i u nepouzdanosti.
Kvaliteta slike je loša jer 3 mbps jednostavno nije dovoljno, pa se slika raspada kod brzih scena (dnevnik ili otvoreno - svaka čast, ali nogomet - katastrofa :-).
Još veći problem je nepouzdanost. Od prvog dana (prošlo je godina i pol) imam problema sa trzanjem slike, blokiranjem uređaja (bio kreatel, a sad je scientific atlanta) pa moram napraviti restart nakon kojeg moram čekati par minuta da se probudi.