Netflix dostupan i u Hrvatskoj

poruka: 1.618
|
čitano: 688.450
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix dostupan i u Hrvatskoj".
16 godina
Re: PRIJELOMNA VIJEST: Netflix dostupan i u Hrvats
Doktor-X kaže...

Gledam sad malo lost i imam podvojeno mišljenje kako HD radi tj. nemam uopće pojma dali mi radi ili je to bolji SD, gledam na oneplus 2 koji je rutan i kada pokrenem stream slika je očajna i tako je stalno no ako povučem prstom po vremenskoj traci slika se popravi i onda se vratim nazad na početak i slika je daleko bolja no nisam siguran dali je to onda HD jer na 5.5" je to teško procjenit

Nije li jedino bitno da si slikom zadovoljan? Čemu robovati nekakvim nazivima

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 11:53 (dreammaker).
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Kod korištenja Unblock-us ti je najbolje DNS promijeniti na routeru jer u tom slučaju svi uređaji koje koristiš odmah imaju pristup svim servisima koji inače nisu kod nas dostupni. Što se tiče B.neta, ukoliko nisi zatražio fiksnu IP adresu (a po postu vidim da nisi), IP se mijenja otprilike svakih 24h. Preko Unblock-us gledam Netflix već par godiina i također moram svaki dan otići na njihovu stranicu i kliknuti na onaj link da bih aktivirao pristup.

Isprva je to bila sitna svakodnevna gnjavaža ali sad imam na mobu, na početnom zaslonu, trajno zakačenu stranicu Unblock-us pa je ta aktivacija IP adrese u trenu gotova. Jedino što se IP promijeni i svaki put kada resetiraš modem.

Što se tiče tvog IP-a, on ostaje tvoj lokalni. Znaći svakom promjenom IP-a moraš otići na nblock-us stranicu i kliknuti na onaj link sa žutom pozadinom.

EDIT: Zaboravih odgovoriti da promjenom DNS-a na routeru nema nikakvih problema kod korištenja uređaja. Mobiteli, konzola, računala sve uredno radi kao i prije, bez ikakvih problema sa pingom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 12:20 (Legatus).
17 godina
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...
Nusuth kaže...

Ekipa, stvarno bi trebali čitati komentare od početka, bez obzira što ih ima. Već par puta je navedeno da je taj Hola potencijalni bad news jer mogu prodavati vaš izlaz na internet (end-point access) trećim stranama, koje onda to mogu koristiti za razne pizdarije, između ostaloga i Tor izlaze vjerojatno, a to znači da se kroz vaš komp može provlačiti i npr. pedofilski materijal. Budite oprezni.

Hola dolazi u 2 verzije, besplatna i ona koja se placa. Ako ne zelis biti "peer" onda platis. Nema potrebe biti paranoican, jer ovo me podsjeca na teoreticare zavjere, aspartam, gluten, globalno zatopljenje, ...

Kako god hocete, instalirajte sto si god zelite ili nemojte, to je vase pravo, ali tupiti o necemu bez da imate konkretnih dokaza samo zato sto se procitalo 2 clanka na internetu je u najmanju ruku posve neozbiljno.

Ti si neozbiljan. Ljude treba upozoriti ako ne razumiju, a firmu koja "free" verziju prodaje za DDOS napade je teško shvatiti kao ozbiljnu, pouzdanu te nadasve sigurnu samo jer si platio. Ne budimo naivni.

Sve te stvari su iznimno nesigurne, pitanje je jeli se isplati riskirati za par filmova koje ćeš pogledati.

17 godina
PRIJELOMNA VIJEST: Netflix dostupan i u Hrvatskoj!

Ja fakat ne kuzim da je tesko dat 50-70 baxa za sigurnu stvar ili 10. Obrocno

I jos su svi servisi otvoreni iz bilo kojeg grada na svijetu

vise placamo iptv,hrtu pristojbu nego netflix ok ima hbo ,pickbox,oyo i kostaju malo

Ali nemogu.ni prismrdit netflixu sto se tice us acc-a ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 12:36 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam lg smart tv i kad odem trazit aplikacije nemogu nac netflix, nudi mi se pickbox, oyo i HBOGO ali nema netfixa nigdje za skinut, netko zna zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Imas li negdje nesto tipa osvjezi internet sadrzaj ili nesto slicno?

13 godina
Zaba88 kaže...

Imam lg smart tv i kad odem trazit aplikacije nemogu nac netflix, nudi mi se pickbox, oyo i HBOGO ali nema netfixa nigdje za skinut, netko zna zašto?

Promijeni regiju za aplikacije iz HR u npr. UK. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
Perki kaže...
Zaba88 kaže...

Promijeni regiju za aplikacije iz HR u npr. UK. 

Promjenio regiju na uk i aktiviro premium apps na tv i odmah izbacilo netflix i hrpu ostalih aplikacija, Hvala na pomoci!

16 godina

Zbog čega je ovo PRIJELOMNA VIJEST, da i još napisana na Bug Online velikim slovima jer ne sjećam se kada je ne Bugu ovako pompozno najavljena neka vijest.

Ili drugm riječima što to ima Netflix a da ja ne mogu skinuti sa torrenta? (skidanje sa torrena ne komentarišite to je moj problem) Na kraju krajeva i bez torrenta i Marco Polo (Netflixova serija) i Game of Trones (HBO-ova) išli su HRT-u.

Narcos  sam neki dan izgledao svih 10 epizoda u 1080p, te također njihovu orginalnu seriju Orange is the new Black i Marco Polo. Ostalo su projekti drugih kuća AMC ima Breaking Bad, Better Call Saul, TWD, zapravo svaka od serija im baš po sloganu "something more". HBO ima.. ne treba ga niti spominjati.. Game od Thrones, True Detective, čak i Amazon Prime ima The Man in the high Castle, Mozzart in the Junge, a gdje je tu od History Vikings serija, pa redom ostale kuće FX, SciFi, SyFy, TNT, El Rey Network, ABC, CBS, The CW, Fox, NBC mogu do sutra nabrajati.

Moj PC  
0 16 hvala 0
14 godina
protjeran
Envy kaže...

Zbog čega je ovo PRIJELOMNA VIJEST, da i još napisana na Bug Online velikim slovima jer ne sjećam se kada je ne Bugu ovako pompozno najavljena neka vijest.

Ili drugm riječima što to ima Netflix a da ja ne mogu skinuti sa torrenta? (skidanje sa torrena ne komentarišite to je moj problem) Na kraju krajeva i bez torrenta i Marco Polo (Netflixova serija) i Game of Trones (HBO-ova) išli su HRT-u.

Narcos  sam neki dan izgledao svih 10 epizoda u 1080p, te također njihovu orginalnu seriju Orange is the new Black i Marco Polo. Ostalo su projekti drugih kuća AMC ima Breaking Bad, Better Call Saul, TWD, zapravo svaka od serija im baš po sloganu "something more". HBO ima.. ne treba ga niti spominjati.. Game od Thrones, True Detective, čak i Amazon Prime ima The Man in the high Castle, Mozzart in the Junge, a gdje je tu od History Vikings serija, pa redom ostale kuće FX, SciFi, SyFy, TNT, El Rey Network, ABC, CBS, The CW, Fox, NBC mogu do sutra nabrajati.

Ništa nema Netflix a da ne možeš skinuti na torrentima, zašto gledaš uopće ovakvu temu ako te Netflix kao takav ne zanima?

Osobno volim torrente i neće ih Netflix ili itko drugi tako brzo zamjeniti, ali poanta je da polako sav taj sadržaj dolazi i na naše tržište. 

16 godina
lovacmaki kaže...
Envy kaže...

Ništa nema Netflix a da ne možeš skinuti na torrentima, zašto gledaš uopće ovakvu temu ako te Netflix kao takav ne zanima?

Osobno volim torrente i neće ih Netflix ili itko drugi tako brzo zamjeniti, ali poanta je da polako sav taj sadržaj dolazi i na naše tržište. 

Ja pitam zašto je Netflix PRIJELOMNA VIJEST, i zašto to nisu bile vijesti kada je HBO bio dostupan u HR? I šta je sa Amazon Prime koji vidim ima dobrih exluziva i koliko vidim da je to konkurencija Netflicxu ako sam dobro skužio.

I nisam rekao da me ne zanima.. (i u BIH je stigao ako koga zanima) možda zanima moje starce, koji se već godinama bune da od 70-tak kanala na kablovskoj nemaju šta da gledaju (nemaj DVB-C tuner na telki i da imaju ne bi im puno pomogao, jer njih Arene i Sport Klubovi ne zanimaju) pa im moram objasniti što je to Netflix, zašto će morati davati 20 KM više.

I molim za lijepu raspravu a ne lupajne TD bezveze (iako mi ne smeta), neka mi netko objasni što je to sada točno Netflix jednostavnijim jezikom i u manje rečenica nego što to mogu pročitati na Wikipediji.

13 godina

Zato jer je to prvi globalni servis koji je dostupan u hrvatskoj na legalni način te to očito otvara vrata i drugima servisima trenutno jedina mana netflixa je što nema titlove koje prosječni balkanac razumije ali ako i kada to dođe oyo pickbox mogu slobodno stavit ključ u bravu

1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Doktor-X kaže...

Zato jer je to prvi globalni servis koji je dostupan u hrvatskoj na legalni način te to očito otvara vrata i drugima servisima trenutno jedina mana netflixa je što nema titlove koje prosječni balkanac razumije ali ako i kada to dođe oyo pickbox mogu slobodno stavit ključ u bravu

Zapravo, moguce je ekstenzijom "Super Netflix" postaviti bilo kakav SRT titl.

17 godina

sumnjam da ce hr titlovi na netlfix skoro.. ako i ikad u nekom razumnom periodu

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
neaktivan
Envy kaže...

I molim za lijepu raspravu a ne lupajne TD bezveze (iako mi ne smeta), neka mi netko objasni što je to sada točno Netflix jednostavnijim jezikom i u manje rečenica nego što to mogu pročitati na Wikipediji.

Najjednostavnije rečeno, riječ je o plug-and-play servisu. Platiš i gledaš bez dodatnih natezanja (traženje torrenta, skidanje, pronalazak titlova) kojima se tvoji, a i moji roditelji sigurno ne bi gnjavili. A ako su tvoji poput mojih, ne bi niti znali.

11 godina
protjeran
Envy kaže...

Ja pitam zašto je Netflix PRIJELOMNA VIJEST, i zašto to nisu bile vijesti kada je HBO bio dostupan u HR? I šta je sa Amazon Prime koji vidim ima dobrih exluziva i koliko vidim da je to konkurencija Netflicxu ako sam dobro skužio.

I nisam rekao da me ne zanima.. (i u BIH je stigao ako koga zanima) možda zanima moje starce, koji se već godinama bune da od 70-tak kanala na kablovskoj nemaju šta da gledaju (nemaj DVB-C tuner na telki i da imaju ne bi im puno pomogao, jer njih Arene i Sport Klubovi ne zanimaju) pa im moram objasniti što je to Netflix, zašto će morati davati 20 KM više.

Zato jer se autor članka mrvicu uživio 

Inače ako netko misli uzeti Netflix iskljucivo radi hit serija i filmova moze slobodno traziti nesto drugo - jer tamo toga na netflixu uglavnom nema. A i skidanje preko torrenata je za hit filmove/serije posve jednostavno i lako dobavljivo.

Netflix posjeduje pozamasnu kolekciju sadrzaja koje neces naci prakticki nigdje na torrentima (osim eventualno privatnim trackerima na koje je jako tesko upasti). Britanska, francuska, juzno korejska, japanska idr. produkcija, kao i gomila dokumentaraca. Sadrzaj koji nije toliko popularan ali je svakako interesantan.

17 godina

Ima hit serija barem one koje ja pratim ali ima dosta kultnih starih filmova 

I puno kids stuff ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Legatus kaže...
Ezio kaže...

Kod korištenja Unblock-us ti je najbolje DNS promijeniti na routeru jer u tom slučaju svi uređaji koje koristiš odmah imaju pristup svim servisima koji inače nisu kod nas dostupni. Što se tiče B.neta, ukoliko nisi zatražio fiksnu IP adresu (a po postu vidim da nisi), IP se mijenja otprilike svakih 24h. Preko Unblock-us gledam Netflix već par godiina i također moram svaki dan otići na njihovu stranicu i kliknuti na onaj link da bih aktivirao pristup.

Isprva je to bila sitna svakodnevna gnjavaža ali sad imam na mobu, na početnom zaslonu, trajno zakačenu stranicu Unblock-us pa je ta aktivacija IP adrese u trenu gotova. Jedino što se IP promijeni i svaki put kada resetiraš modem.

Što se tiče tvog IP-a, on ostaje tvoj lokalni. Znaći svakom promjenom IP-a moraš otići na nblock-us stranicu i kliknuti na onaj link sa žutom pozadinom.

EDIT: Zaboravih odgovoriti da promjenom DNS-a na routeru nema nikakvih problema kod korištenja uređaja. Mobiteli, konzola, računala sve uredno radi kao i prije, bez ikakvih problema sa pingom.

Vidim da ima i za android unblock-us aplikacija. U opcijama ima automatsko aktiviranje IP adrese kad se promijeni. Što se onda događa kad sam na mobilnom internetu i aktivira se automatski taj IP? Doma će uređaji biti na IP adresi koja nije aktivirana? Ili možda kad se kupi unblock-us mogu imati više ip adresa aktivirano?

OK mi se čini imati to na tabletu koji je stalno doma pa nek aktivira IP kad se promijeni. Ili ako ima možda neki način da to radi komp koji je stalno upaljen? Znam da nije nikakva tlaka ručno to aktivirati ali ako može automatski - još bolje.

Potpis!
16 godina
Doktor-X kaže...

Zapravo, moguce je ekstenzijom "Super Netflix" postaviti bilo kakav SRT titl.

I to je opet za nas IT-ovce dodatna gnjavaža. 

nixass kaže...

sumnjam da ce hr titlovi na netlfix skoro.. ako i ikad u nekom razumnom periodu

Dakle nema HR (mada bi i sa SRB i BiH) bio zadovoljan) titlova, a ja malo prije samo što ne provuče karticu za prvi mjesec gratis... Kolega gore kaćže "jedina mana", pa to za mene i moje starce kao da im netko poklone novu BWM seriju 7 (i to onu sa Laserskim svjetlim) ali jedina mana je što nema "rezervear niti poklopac gdje nasuti gorivo".

Legatus kaže...
* * *

Najjednostavnije rečeno, riječ je o plug-and-play servisu. Platiš i gledaš bez dodatnih natezanja (traženje torrenta, skidanje, pronalazak titlova) kojima se tvoji, a i moji roditelji sigurno ne bi gnjavili. A ako su tvoji poput mojih, ne bi niti znali.

Moji su baš poput tvojih, još uvjek se polako na Viber uče. Ne gnjeve se oni, ja im skinem 20-tak filmova ili kompletne serije, podesim titlove i sve prenesem na mamin Acerov tablet. Ona ukopča preko HDMI na TV i preko MX Playera puste si film... A i ako to čudo koje će oni plaćati 10€ + ja plaćam 10€ za 25 Mbps vezu nema subtitlove... samo ga možeš šutnut u obližnju kanalizaciju.

* * *

Zato jer se autor članka mrvicu uživio 

* * *

Očigledno... u BiH sam malo prije potražio vijest i ovako glasi "Netflix dostupan u BiH - početak kraja piraterije"... Hmm.. prvo da vidim što je pisac htio da kaže. Ako je mislio na online gledanje filmova i serija tipa filmovita, zaprvo kakav kraj piraterije... nema HR titlove i tu sva priča staje. AKo je mislio na torrente, to ionako koristi 1 od 100 ljudi koji imaju Internet u BIH.

4mal kaže...

Ima hit serija barem one koje ja pratim ali ima dosta kultnih starih filmova 

I puno kids stuff ;-)

Vidio sam kroz stranicu ali ja nemam djecu i da ih gledam ne bi mi crtane gledali niti sinhornizovane niti sa subtitlovima nego preko VPN-a na njemačkom jer tako djeca najbolje nauče jezik.

Hit serija možda i ima koje ti pratišail uvjeran sam da 24. aprila nećeš na Netflixu gledati Game of Thrones.

U svakom slučaju za malo da ispeglam karticu (jer je prvi mjesec gratis) ali kad sam vidio da nema subtitlova... no-way-out.

Usput hvala i svima onima koji su mi dali TD jer vidim da se nitko od njih nije argumentovano usuditi da mi odgovori na post, a ovi koji jesu nisu tali TD.. toliko o ozbljnošću ovog foruma.

Dakle tresla se brda rodio se.. Mišo Kovač 

l.p. svima.

9 godina

ENVY> mudro zboris. 

Ne vidim u tome nista interesatnog za mene, osim u smislu zanimljive vijesti, pozitivnog koraka priblizavanja ove rupe u kojoj zivimo modernim svjetskim trendovima i "navikama", ali da tu ima nesto za mene - nema. A posebice nema ako pricamo o polu-uslugi koju ja moram platiti.

Covjek bi rekao da u hrvatskoj vec ima previse polu-usluga, polu-proizvoda, hrpa nedorecenih i nejasnih stvar koje moramo placati da bi se euforicno radovali jos jednoj.

Ali u potpunosti razumijem i podrzavam one koji su se u ovome nasli, i misle kako je ovo prava stvar za njih. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Envy kaže...

Usput hvala i svima onima koji su mi dali TD jer vidim da se nitko od njih nije argumentovano usuditi da mi odgovori na post, a ovi koji jesu nisu tali TD.. toliko o ozbljnošću ovog foruma.

Ako se svaki tu/td mora popratiti komentarom, cemu onda ta funkcija uopce sluzi? Ako smatram da ne bi urodilo plodom, necu niti komentirati. A ako tebi smeta kada se netko ne slaze sa tobom, mislim da koristis krivi medij za komunikaciju.

WordPress ❤
16 godina

@Envy

U čemu je točno tvoj problem?

Ako ne barataš engleskim dovoljno dobro, imaš Pickbox od T-Coma.

Imam osjećaj da si ti ljut na Netflix? 

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 16:25 (dreammaker).
11 godina
neaktivan

Pitanje:

A sta ako se provuce kartica pri registraciji za trial iliti free za prvi mjesec (jer je to neophpdno zbog registracije racuna) tj. daju se podaci visa kartice..?

Dakle, mozeli se prije isteka probnog perioda povuci pretplata prije nego sto pocne naplacivati paket koji se odabrao?

0 0 hvala 0
14 godina
igi35 kaže...

Pitanje:

A sta ako se provuce kartica pri registraciji za trial iliti free za prvi mjesec (jer je to neophpdno zbog registracije racuna) tj. daju se podaci visa kartice..?

Dakle, mozeli se prije isteka probnog perioda povuci pretplata prije nego sto pocne naplacivati paket koji se odabrao?

Da, mozes u svakom trenutku otkazati daljnju naplatu.

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
igi35 kaže...

Pitanje:

Da, mozes u svakom trenutku otkazati daljnju naplatu.

Istina.

Međutim i dalje će Europski Illuminatiji i Američki Masoni imati uvid u podatke računa.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
OriginalEXE kaže...
* * *

* * * A ako tebi smeta kada se netko ne slaze sa tobom, mislim da koristis krivi medij za komunikaciju.

Mislim da i dalje nemaš dovoljno argumenata na moj post i drago mi je da se jedan TD-ovac glasio. Ne, uopće mi ne smeta da se netko ne slaže sa mnom (time me zapravo uče da sam u krivu i da se trebam ispravljati) ali ovdje očigledno je samo Hype u pitanju i na moj post odgoovrilo je jako velik broj kolega forumaša, sa valjanim i validnim komentarima dalo odgoovr na moja pitanja a uopće ih nije zanimao niti hype niti Tu/TD, kao ni mene jer ja ako želim što više TD dovoljno je (mnogi znaju) da spomenm AMD i jednu stvar koja dolazi nakon odlaska u toalet. 

dreammaker kaže...

* * *

Jarekao da imam problem? Ja kažem da skinut 1080p BDRip ne može niti jedan online servis zamjeniti.

Torrent za znalce ostaje i dalje bog-i-otac skidanja i kvalitetnog gledanja filmova i serija, ovo nitko ne može opvrgnuti.

Za Netflix (znam i za Hulu ako šta slično postoji ili sam to samo vidio u Silicon Valey) sam saznao dok sam gledao Orange is the New Black. Imaju dobre orginalne serije (Marco Polo kao primjer) ali nisu bolji od HBO (True Detective) niti od AMC-a (Breaking Bad).

Kao što rekoh ako nekoga raduje dolazak Netflixa u 170 zemalja i rado bi mjesečno 10€ iskeširao onda mu djed mraz malo kasni ali stigao je... samo...

...što se trebamo prestati se svi ovdje praviti da smo prvo naučili engleski pa tek onda kroz večernju školu i kurseve hrvatski jezk, jer ja lično sam Narcosa izgledao na tabletu u roku od dvoje noći sa minimum pojačanjem zvuka tako da je i na hrvatskom bio 30% ne bi čuo.

15 godina
Neko se je napalio na ovaj servis.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima kod nas game of thrones?

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
17 godina

cisto informacije radi, AMC distribuira svoje serije i preko Netflixa.

kod men se doma netflix vrti bar 10h dnevno, makar samo slusao u pozadini.

ima dosta dokumentaraca (npr o WW2) koje mozes i slusati bez gledanja, dok radis nekaj u pozadini (popravljas laptop, kuhas, odmaras)..

kad odgledam sve kaj me zanima - otkazujem pretplatu.

i jos jedna prednost svega je to kaj gledam stvari/serije/filmove za koje nisam ni znao da postoje al me zainteresirala kad sam vidio poster pa bacim pogled..

ovak sam torrente skidao samo kad sam na neciju preporuku nesto cuo ili vidio neku reklamu za to.. ovak gledam i ono naj kaj vjerojatno ne bi nikad naletio ili bi vidio to za koju godinu.

game of thrones je HBO serija i samo se tamo moze gledati

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 17:30 (nixass).
14 godina
dreammaker kaže...

@Envy

Ako ne barataš engleskim dovoljno dobro, imaš Pickbox od T-Coma.

Imam osjećaj da si ti ljut na Netflix? 

Nije čovjek ljut. Nego je u pravu. To se kod nas BEZ TITLOVA neće PRODAVATI.

Ja sam uzeo probni mjesec. Neznam, i nemam vremena gledat telku.. Kad imam vremena tipkam i surfam. Tak da to za mene nije.

Stvar radi super jako dobro (buffer je 2-3 sec) i nema trzanja niti slučajno, večina materija je u 720p. Samsung SmartTV serije F6500.

Ljudi koji  to kupe moraju imati i Super Brzi Internet. Isti obično imaju i MAX TV pa ne vjerujem da osječaju potrebu za tim.

Klinjo mi je 8 razred i nema više potrebu za 'crtače'

S druge strane ako imaš viška novaca onda je čist ok nabacati koje kakve điđe miđe. I plačat sve.

Ovak i ovih 310 kn mjesečno mi je puno dat T-comu za Trio paket sa 50Mb Vdslom i MaxTV-om.

EDIT: Vidim da se ispisalo 13 stranica več oko te teme. Ne vjerujem da bi ih bilo 5 da prvi mjesec nije FREE.

Moj primjer: vidim vjest na bug klinknem NETFLIX vidim prvi mjesec FREE napravim account dodam Paypal. Završim.

Odem na Paypal i otkažem ugovor(za svaki slučaj ako zaboravim ili ako ču u to vrijeme raditi na terenu.)

U da nemrem da se ne dotaknem na ove tečne Engleze, neznam kaj da kažem... Tu vas ima takvih(pravih) da ih se nabroji na prste. A treba uzeti u obzir

da ima meterijala za glednje  da bi trebal biti profesor Engleskog da kužiš o čemu pričaju.

Nemojte mi reč da možete gledat Dr. Housa bez titla jer kad počmu zineš ko tele.

A ako to gledam bez taj dio ne pohvatam onda se osječam ko tele. Biče da je do mene.

Envy kaže...

Torrent za znalce ostaje i dalje bog-i-otac skidanja i kvalitetnog gledanja filmova i serija, ovo nitko ne može opvrgnuti.

I BTW nisam baš za takovu promociju piratizacije.

NHF.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 18:08 (Zver).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice