Može li netko od vlasnika uređaja reći koliko uređaj ima storage-a za instalaciju aplikacija? Znam da se na 2.2 može na SD karticu instalirati, ali ne mogu se sve aplikacije...
Hvala i pozdrav!
Može li netko od vlasnika uređaja reći koliko uređaj ima storage-a za instalaciju aplikacija? Znam da se na 2.2 može na SD karticu instalirati, ali ne mogu se sve aplikacije...
Hvala i pozdrav!
Hvala i pozdrav!
E tu nemas brige. Ima 2 GB disk. Oko 500 MB zauzima android,,,
Neznam kako si ti radio update ali ja sam isao na wipe sve....
Is ve sam izgubio ali barem saada znam da mora sve da radi.
Neznam kako si ti radio update ali ja sam isao na wipe sve....
Is ve sam izgubio ali barem saada znam da mora sve da radi.
za koju si ti zemlju skinuo ?
norway ?
On je najvjerovatnije to napravio preko RSD-a a ti si radio OTA ... inace mislilm da se treba wipe-at prije novog roma.
Novost je da cemo uskoro imati dva ultimativna roma za defy. MIUI i cyanogen mod 7. Smjeliji vec sada
Novost je da cemo uskoro imati dva ultimativna roma za defy. MIUI i cyanogen mod 7. Smjeliji vec sada
ima i prica da je izasla europe 2.2
rezultat na CM7 ( xda forum)
ma to je onaj cheat sta ima u 2.2 romovima, nemoze izracunat konverziju videa pa stavi maksimalan broj bodova
ma to je onaj cheat sta ima u 2.2 romovima, nemoze izracunat konverziju videa pa stavi maksimalan broj bodova
Dobro recimo da je "cheat",ali na koji dio se odnosi ta konverija videa? cpu,I/O?
Dobro recimo da je "cheat",ali na koji dio se odnosi ta konverija videa? cpu,I/O?
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11445457&postcount=7
iz ove teme : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=956645&highlight=benchmark
a u hr ništa ? :(
Jel bi se ovo isplatilo ?
Screen protector + dupla zaštita i precizno odrezane rupe ?
Neznam za HR a i sumnjam da vec ima tak nesto kod nas za Defy. Sve je to par dolara/funti...nemas tu sta puno razmisljat.
Kod screen protectora trebas pazit da ima odrezanu rupicu za "light sensor" jer ti inace nece radit automatski brightness.
Neki dan sam si htio kupiti jedan od ovih ali su mi rekli da ih nema više ni u Zg. Sve ste ih pokupovali bagro:D
Ako netko kupi u dogledno vrijeme neka javi, da znam kad stigne nova pošiljka.
Neki dan sam si htio kupiti jedan od ovih ali su mi rekli da ih nema više ni u Zg. Sve ste ih pokupovali bagro:D
Ako netko kupi u dogledno vrijeme neka javi, da znam kad stigne nova pošiljka.
pa ja sam išao jučer sa frendom da kupi u vipu,
iblerov trg, tamo ti je nekad bio glavni vip a i tamo je prvi otvoren.
tamo ga je kupio kao i ja :)
Zanima me ako sada kupujem Defy u vipu dali imaju jos otkljucani uredjaj ili su ga poceli kodirati?
Nezna sta ste dosadni tolko,kaj ce sad svaki tjedan neko pitat dal je zakljucan? Evo 13.5 kolega sa foruma je kupio otkljucani Defy....
Zanima me ako sada kupujem Defy u vipu dali imaju jos otkljucani uredjaj ili su ga poceli kodirati?
Ides tamo, isprobas i to je jedino 100% sigurno, barem sam ja tak napravil.
Nezna sta ste dosadni tolko,kaj ce sad svaki tjedan neko pitat dal je zakljucan? Evo 13.5 kolega sa foruma je kupio otkljucani Defy....
Ja kupio 8.5 otključani defy, a frend kupio prije par dana također otključani.
Vipovci kažu da je zaključan, ali ja sam kupio samo uređaj tako da vi sad probajte u centru.
Jel bi se ovo isplatilo ?
Screen protector + dupla zaštita i precizno odrezane rupe ?
evo pogledaj
Ja si sad bas razmisljam sta da uzmem od tih case-ova i sprotectora...
Ovaj gore neizgleda tak lose... samo u crnoj varijanti je nekako bolji.
IP 7- Protected against the effect of immersion between 15cm and 1m
When a product is referred to as water resistant, it means it can withstand the effects of rain, snow and other wet weather, but here’s the most important point -- it should NOT be submerged in water.
In contrast, when a product is referred to as waterproof it means the component is designed to withstand total submersion in water.
jel zna kako prebacit kursor u novi red prilikom pisanja poruka, jer na mjestu gdje bi trebala biti tipka "enter" su mi smajlici -.-
Pa da preko entera,neznam kak ga nemas.. Skines neku drugu tipkovnicu onda preko marketa,barem njih ima na tone.