Miss Interneta 2011

poruka: 46
|
čitano: 10.932
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Miss Interneta 2011".
15 godina
Miss Interneta 2011

Eee neće se naše žene prijavljivat na online natjecanja i skidat gole po internetu (nažalost)

MIKROBLOG: Nanovo sam instalira cod4 a obrisa mw2

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Miss Interneta 2011

Slažem se s kolegama- iako nisam pratio natjecanje i vidio druge - ova je mala stvarno prava :-)

16 godina
protjeran
Miss Interneta 2011

Ne znam, meni se čini baš kao neka dominantna brđanka... tipa Drniš, Knin, Vrlika... Jednostavno prenapasno ''zrači'' {#}

Gott mit uns!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 22:02 (Silence1488).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miss Interneta 2011

Ja bi prije rekao da je miss portala koji se zove "mis-interneta" (malo glup naziv portala), a ne kao miss Interneta kojeg poznajemo.

Teta je dobra ali ima previše Photoshopa na slikama. Al nema veze, moraju i grafički dizajneri nešto zaraditi u doba recesije {#}

1 0 hvala 0
16 godina
Ivan M. kaže...

Ja bi prije rekao da je miss portala koji se zove "mis-interneta" (malo glup naziv portala), a ne kao miss Interneta kojeg poznajemo.

Teta je dobra ali ima previše Photoshopa na slikama. Al nema veze, moraju i grafički dizajneri nešto zaraditi u doba recesije {#}

kvariš romantiku....

16 godina

cura nije ništa posebno ... to je valjda na internetu the best zato kaj je bacila sisu ... vani kad izađem ima 8 puta boljih ...

17 godina
neaktivan
Evo njene prekokrasne izjave...

Izjava dana definitivno i treba je uokviriti...

"Drago mi je zbog toga, danas je to u Hrvatskoj bitno, trebaš imati neku titulu, da ljudi čuju za tebe, pa da dobiješ više prilika da radiš." - DORA MARKOTIĆ MARTINEZ...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan
Miss Interneta 2011

Gdje ovo vodi, ja stvarno ne znam ...(Mislim na ovaj izbor) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miss Interneta 2011

izjava je stvarno svjetska al to samo govori u kakvom drushtvu zhivimo i shta su danashnji prioriteti..

a kaj se izgleda tiche..izphotoshopirana je do boli, vjerojatno je ni ne bi prepozno na cesti jer sigurno izgleda potpuno drukchije uzhivo..ne kuzhim zash nashi 'majstori' moraju tolko unakazit fotke ps-om??

sve te ''ljepotice'' izgledaju slichno, boja puti, usne, nos, obrazi, ochi, chelo..ma katastrofa..

Speed is my thing!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Miss Interneta 2011
Latina? {#}
Bubi kaže...
Sta je ova ispala iz neke meksicke sapunice? Martinez??? Mozda joj je to "umjetnicko ime". U svakom slucaju cura je bas bujna, ovaj bajna i sve to. Ma, mala izgleda kao bombon.
Možda je u rodu sa onim Martinezom is Santa Barbare. {#}
Što radi Oprah u galeriji slika na njezinom profilu? {#}
Koje su ovo gluposti, miss sela, interneta, motora, sajma, portala, grada, županije, diska...{#}

0 0 hvala 0
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

"Drago mi je zbog toga, danas je to u Hrvatskoj bitno, trebaš imati neku titulu, da ljudi čuju za tebe, pa da dobiješ više prilika da radiš." - DORA MARKOTIĆ MARTINEZ...

Pa u pravu je - ako bude htjela raditi kao hostesa, promotorica i na reklamama to je tako ....

17 godina
protjeran
SasaFrr kaže...

Pa u pravu je - ako bude htjela raditi kao hostesa, promotorica i na reklamama to je tako ....

Takvih djevojaka ima na stotine u Hrvatskoj a titula sa nekog nepoznatog portala ne igra neku ulogu ili igra?

16 godina
the_tux kaže...
SasaFrr kaže...

Takvih djevojaka ima na stotine u Hrvatskoj a titula sa nekog nepoznatog portala ne igra neku ulogu ili igra?

Pa.. bolje s tim nego bez toga u tom slučaju. Što ćemo kada možeš tako zaraditi a ne nekako drugačije. Curama treba lova, a da je država organizirana drugačije radile bi nešto korisnije ovako  smo se pretvorili u jedno veliko samoposluživanje za mafijaše.

16 godina
protjeran

ta ko da je doktorat dobila u najmanju ruku...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
protjeran
SasaFrr kaže...

Pa.. bolje s tim nego bez toga u tom slučaju. Što ćemo kada možeš tako zaraditi a ne nekako drugačije. Curama treba lova, a da je država organizirana drugačije radile bi nešto korisnije ovako  smo se pretvorili u jedno veliko samoposluživanje za mafijaše.

Jasno je meni da bi joj to moglo možda dobro doći kao dodatak životopisu prilikom angažiranja za modne revije i slično ali se ipak radi o nekom nebitnom amaterskom natjecanju koje nije u rangu natjecanja koje rade renomirane modne kuće. Što se tiče dobivanja posla, za to služe agencije koje onda svoju robu odnosno "modele" plasiraju na tržište.

16 godina
the_tux kaže...
SasaFrr kaže...

Jasno je meni da bi joj to moglo možda dobro doći kao dodatak životopisu prilikom angažiranja za modne revije i slično ali se ipak radi o nekom nebitnom amaterskom natjecanju koje nije u rangu natjecanja koje rade renomirane modne kuće. Što se tiče dobivanja posla, za to služe agencije koje onda svoju robu odnosno "modele" plasiraju na tržište.

Ajd ajd.... ispada da te agencije rade "doktorat" posao, pretjerujete ga... mala ima 19 godina i mnogi bi joj radio propuh a vi sada očekujete glasnogovorničke izjave - rekla je nekaj prigodno i to je to.. puno drame za ništa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice