Microsoft odustaje od SideWindera

poruka: 25
|
čitano: 6.971
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft odustaje od SideWindera".
17 godina
neaktivan

Šteta.

Na žalost, velik dio igrača se pali na lampice, svjetleći logo i slične nebitne gluposti pa SideWinder nije postao popularan iako  je daleko kvalitetniji od većine konkurenata. :(

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

33 1 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Microsoft odustaje od SideWindera
Baš tužna vijest! :( Toliko sam navikao na svog SideWindera da sam bio uvjeren kada jednog dana dotraje da ću ga zamijeniti samo novijim modelom... Od sada moram paziti i ne iživljavati se na njemu kada fulam headshot s pola metra udaljenosti :)
...
16 godina
neaktivan
Ja imam i tipkovnicu i mis,i odlicna stvar,Dobro si to reko
16 godina

-logična posljedica odjela koji im je sporedan što se tiče profita, ipak za očekivati je da će ga kao i ostale donacije MS/Gates koje dijeli, ostaviti u životu (jer si mogu to priuštiti..).

Neobično da pod MS hardwareom nema ni spomena Joysticka (koji je zapravo 'SoundBlaster' u svijetu Sidewinder naziva).... Lud-Zbunjen (bez normalnog)?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je jako žao što je Microsoft ugasio svoju diviziju za razvoj periferije za igrače, jer su devedesetih bili sinonim za kvalitetu, s doista odličnim joysticima i gamepadima, davno prije Logitechove vladavine na tom području.

Microsoft je i danas sposoban držati vrh, budući da je Xbox 360 kontroler nabolje dizajnirani, najkvalitetniji i najugodniji kontroler na tržištu.

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš zgodan miš, uvjek sam imamo želju kupiti ga, al sad neznam jel ta želja ostvariva...

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sinatra kaže...

Meni je jako žao što je Microsoft ugasio svoju diviziju za razvoj periferije za igrače, jer su devedesetih bili sinonim za kvalitetu, s doista odličnim joysticima i gamepadima, davno prije Logitechove vladavine na tom području.

Microsoft je i danas sposoban držati vrh, budući da je Xbox 360 kontroler nabolje dizajnirani, najkvalitetniji i najugodniji kontroler na tržištu.

puno je bolji kontroler originalnog xboxa, al onaj prvi, veliki, jos nisam nasao gamepad koji bi mi prirodniji u ruci bio i s boljim smjestajem tipki

kasnije su upropastili s onim malim

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina

Ode u legendu

s ovim igrat MechWarrior 2, neprocjenjivo s ovim igrat MechWarrior 2, neprocjenjivo
Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 19:29 (Flying Dutchman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a bash kad sam htio kupit x6 tipkovnicu.Naime g19 me toliko zivcira gotovo svakodnevno jer je bugovita a logitech svu krivnju svalio na x58 chipset tj na intela iako su se iz asusa ogradili da je problem u chipsetu...uglavnom propisao sam 1300 kuna u vjetar.logitech je u zadnjih godinu dana puno pao na kvaliteti,g19 u kvaru,g35 popucale slusalice(nekvalitetna plastika)...a ni sa zvucnicima me nisu odusevili sa zadnjim modelima.Jedino sto bi pohvalio to je support i RMA odjel koji su savrseni.

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 12:29 (dasHHa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema zime. Vjerujem da ćeš još sigurno godinu dana pronaći zaostatke po lageru. Rijetki kod nas kupuju skupocjenu periferiju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Nema zime. Vjerujem da ćeš još sigurno godinu dana pronaći zaostatke po lageru. Rijetki kod nas kupuju skupocjenu periferiju.

Začudio bi se. Al najbrže se prodaje baš najskuplja periferija, kod nas naravno.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Danny_HR kaže...

Šteta.

Na žalost, velik dio igrača se pali na lampice, svjetleći logo i slične nebitne gluposti pa SideWinder nije postao popularan iako  je daleko kvalitetniji od većine konkurenata. :(

a drugi veliki dio igrača se pali na preformanse  (testirano i dokazano), kvalitetu i hvaljenje istoga od drugih igrača tako da bih te zamolio da ne pljuješ po razeru jer vidim da ciljaš na istog. :P Sidewindera nisam probao ali po testovima vidim da je ok gaming miš. 

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 14:41 (bik).
14 godina
neaktivan

Bojim se da je to zbog malih zaliha.

Malo offtopica, no koga zanima, Feniks Kompjutori imaju velike popuste na Razer periferiju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bik kaže...
Danny_HR kaže...

Šteta.

a drugi veliki dio igrača se pali na preformanse   (testirano i dokazano), kvalitetu i hvaljenje istoga od drugih igrača tako da bih te zamolio da ne pljuješ po razeru jer vidim da ciljaš na istog. :P Sidewindera nisam probao ali po testovima vidim da je ok gaming miš.

Imas koji link za te testove i dokaze?

A normalno da ce svatko svog konja hvaliti, razer fanovi sami sebe moraju uvjeravati da su dobro prosli{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina

Ja iamam najjeftinijeg x3, i meni je odličan x)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miro kaže...
Baš tužna vijest! :( Toliko sam navikao na svog SideWindera da sam bio uvjeren kada jednog dana dotraje da ću ga zamijeniti samo novijim modelom... Od sada moram paziti i ne iživljavati se na njemu kada fulam headshot s pola metra udaljenosti :)

upravo tako. ovi misevi su i dan danas sam vrh ponude i steta sto staje razvoj novh modela. ja sam za svojeg cak slozio i teflonske nozice.

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 15:42 (red_bull).
16 godina
protjeran

Neatraktivan,čudan dizajn,ih je držao podalje od većine kupaca.

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

A šteta, ja imam X8 i pre mocna mi je stvar nakon podosta "high class" mišonja sam osto na njemu , bedara što gase proizvodnju

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
QFlash kaže...

Neatraktivan,čudan dizajn,ih je držao podalje od većine kupaca.

meni osobno je ovo naljepši miš koji postoji a to dokazuje da treba slušat onu staru "o ukusima se ne raspravlja". Po meni ,ono što ih je držalo od kupaca je premalo šminke u vidu kreštećih led-ica ,lubanja isl.. neznam dal si ga kad imao prilike isprobat , no miš je stvarno vrhunske kvalitete i preciznosti (sidewinder 1.0).

jokaCRO ingame
17 godina

Zadnjeg sam neki dan bacio u smeće.  Da sam znao ostavio bih ga za uspomenu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napokon pametna odluka i od M$. 

e.......

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam pitanje za vlasnike x3 miša. koliko visoko hvata od podloge? moj sadašnji hvata punih centimetar, pa mi ide na jetru...

0 0 hvala 0
17 godina
keyser_soze kaže...

imam pitanje za vlasnike x3 miša. koliko visoko hvata od podloge? moj sadašnji hvata punih centimetar, pa mi ide na jetru...

Nešto manje od centimetra, ali meni e smeta ja sam navikao mahati mišem po podlozi{#}

16 godina
neaktivan

vidiš ja ga preko polovice vremena držim u zraku (deformacija u načinu korištenja miša uslijed gotovo bezprekidnog igranja ut2k3:), treba mi podloga od doslovno 12*12 cm. šteta sviđa mi se izgled.

14 godina
neaktivan

ista stvar s x8, ne hvata vise od cm iznad podloge, ali bolji mis nikad nisam koristio, a koristio sam ih gotovo kao na pokretnoj traci. savrsenstvo (imao i x3, losija srednja tipka - treba mi za crtanje - i malo neprecizan - u odnosu na x8 dosta neprecizan)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice