8GB RAM-a?
pa ja nemam tolko ni u stolnom PC-u...
8GB RAM-a?
pa ja nemam tolko ni u stolnom PC-u...
Eto i za sirotinju ponešto...
Znajuci da Kinezi kopiraju sve, od dizajna do znaka, pitam se sta ce biti umjesto jabuke?
Mozda kruska? :)))
Eto i za sirotinju ponešto...
Znajuci da Kinezi kopiraju sve, od dizajna do znaka, pitam se sta ce biti umjesto jabuke?
Aha, hvala na infu.
Nisam vidio tu vijest, samo bilo mi je logicno da ce nesto takvo, to je njihov nacin rada.
EDIT: Evo bas gledam ovu vijest ponovo, nema onih linkova na vezane vijesti na BOL-u.
EDIT2: Evo nasao sam vijest, cini mi se da je to drugi mob, drugog proizvodjaca.
iPhon je telefon prosjecnih mogucnosti sa samo jednom boljkom: Multitouch tj. sucelje prilagodjeno tom nacinu koristenja... Dobar je kao webbrowser te walkman... a to su zapravo karakteristike mobitela za klince, pubertetlije i manje zahtijevne korisnike... Upravo zato, cijenu od 1000e smatram apsurdom, pa ce ova kineska kopija nuditi bolje karakteristike i upravo te klince i nezahtijevne korisnike razveseliti sijenom i copyranim mogucnostima...
ako zaista copyraju multitouch tada ce to biti odlican izbor, naspram smecu odnosno originalu od 7k kn ;)
pozdrav
Ako pozelim nesto slabije, ruznije i manje funkcionalno, kupit cu Nokiu ili Sony Ericsson.
iPhon je telefon prosjecnih mogucnosti sa samo jednom boljkom: Multitouch tj. sucelje prilagodjeno tom nacinu koristenja......
...ako zaista copyraju multitouch tada ce to biti odlican izbor, naspram smecu odnosno originalu od 7k kn ;)
pa kaj ne bi multitouch bio korisniji na većim zaslonima? recimo na onom projektu koje microsoft priprema - Microsoft Surface...
pošto je ovo multitouch na malom ekranu, baš i ne vidim neke koristi osim u resize-u slika (ako uopće postoji taj feature)...
kak to funkcionira browsanjem po netu?
solution was here all along we just missed it rofl :D
ovo mi je ekvivalent hm.. kako da se izrazim.. sugrađanima upitnog porijekla koji dođu s diezel trapericama ili nikke majici ili kapa kapom
ili imaš para pa ti je imat iphone onak.. po defaultu ili nemaš para pa kupiš samsung ili lg ili nešto.
Ja volim dizajnersku robu i ne bježim od toga, ali kad si hoću kupiti nešto a nemam para da odem u diesel odem u turbo sport. ne odem u konjscinsku i kupujem tursku obleku sa fleširanom šasijom
nikad ali nikad u životu nisam primjetio da netko nema lacosticu na sebi ali puno puta sam primjetio da netko ima fejkanu lakosticu. moje je mišljenje da je to dno dna i u tom smislu prije bih izvadio svoju 3310 iz garaže nego išao kupovat kineski iphone.
palo mi sad na pamet nešto.. dolaziš u subotu navečer van i pazi imaš "iphone" i dolazi ti mala ono.. s neba pala pred tebe
i onda vidi taj tvoj jad na stolu i kaže.. ajme vidi koji frajer ima iphone (kako bi ovo jeftin scenarij morao biti, ali svejedno, pretpostavimo da je istinit) a ti joj onda kreneš objašnjavat.. eh da maja.. to ti je skoro iphone, znaš.. to ti je kineski iphone jer.... blablabla
zar ne bi bilo tako nekom momku nekako bolje da ima neku nokijicu na stolu pa da uopće ne pričaju o mobitelu nego eto o tome ko je šta u horoskopu i koje su kome boje oči.
palo mi sad na pamet nešto.. dolaziš u subotu navečer van i pazi imaš "iphone" i dolazi ti mala ono.. s neba pala pred tebe
i onda vidi taj tvoj jad na stolu i kaže.. ajme vidi koji frajer ima iphone (kako bi ovo jeftin scenarij morao biti, ali svejedno, pretpostavimo da je istinit) a ti joj onda kreneš objašnjavat.. eh da maja.. to ti je skoro iphone, znaš.. to ti je kineski iphone jer.... blablabla
zar ne bi bilo tako nekom momku nekako bolje da ima neku nokijicu na stolu pa da uopće ne pričaju o mobitelu nego eto o tome ko je šta u horoskopu i koje su kome boje oči.
ovo mi je ekvivalent hm.. kako da se izrazim.. sugrađanima upitnog porijekla koji dođu s diezel trapericama ili nikke majici ili kapa kapom
ili imaš para pa ti je imat iphone onak.. po defaultu ili nemaš para pa kupiš samsung ili lg ili nešto.
Ja volim dizajnersku robu i ne bježim od toga, ali kad si hoću kupiti nešto a nemam para da odem u diesel odem u turbo sport. ne odem u konjscinsku i kupujem tursku obleku sa fleširanom šasijom
nikad ali nikad u životu nisam primjetio da netko nema lacosticu na sebi ali puno puta sam primjetio da netko ima fejkanu lakosticu. moje je mišljenje da je to dno dna i u tom smislu prije bih izvadio svoju 3310 iz garaže nego išao kupovat kineski iphone.
Telefon po karakteristikama nije toliko ni loš
Dimensions: 107mm x 59mm x 11.8mm (H x W x T)
Processor: ARM11 667MHz+
Display: 3.4", 16600K, 720x480 pixel resolution, Touchscreen TFT LCD
PC Interface: USB 2.0 Ultra Fast Data Transfer
Flash Memory: 4, 8 or 16GB of built-in basic Memory
Operating System: Windows CE for Meizu M8 (Based on Windows CE6.0)
Video Playback: AVI, MPEG-2, RM(VB), MPEG-4/H.263/H.264 at 30FPS
Camera: 0.3+ MPx camera on front, 3.0 MPx camera on back. Supports auto-focus, no flash.
Battery: 1400 mAh Li-ion
Support For:
* GSM + SCDMA Networks (3G & 3.5G to come later)
* Bluetooth 2.0
* Wi-Fi
* TV-out
* Line-out
* Video Conferencing
* USB Host / OTG
* GPS (Add-on)
evo i neki cijena
Meizu M8 MiniOne 4GB - $298.50 - oko 205 Eura
Meizu M8 MiniOne 8GB - $362.50 - oko 250 Eura
Meizu M8 MiniOne 16GB - $448.50 - oko 310 Eura
http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/02/Meizu-M8-miniOne-3.jpg
http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/02/meizu-m8-iphone-clone.jpg
evo još slika i usporedba sa pravim iphonom
Ali nekužim tko je proizvođać?
kao prvo:
pa ziher bi prije kupio N96 nego iPhone...
po meni iPhone nije ni do koljena N96.
a kao drugo:
ne kužim zkj bi netko baco npr 7k kn za neki mobitel sam da bude faca... to mi je totalka bezveze...xd
kao prvo:
pa ziher bi prije kupio N96 nego iPhone...
po meni iPhone nije ni do koljena N96.
a kao drugo:
ne kužim zkj bi netko baco npr 7k kn za neki mobitel sam da bude faca... to mi je totalka bezveze...xd
Ali nekužim tko je proizvođać?