Lijek za skupi iPhone?

poruka: 44
|
čitano: 7.911
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lijek za skupi iPhone?".
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

8GB RAM-a?

pa ja nemam tolko ni u stolnom PC-u...

I am Locutus of Borg. Your life as it has been is over. From this time forward, you will service...us!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lijek za skupi iPhone?
lol...128 MB je rama, a 8GB je flash memorije xD
There's too much blood in my alcohol system
17 godina
protjeran
Lijek za skupi iPhone?

I još vrti na WiMo 6ci... lol

iPhone je kao iPaq.. a one time flick

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

Eto i za sirotinju ponešto...

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4

0 0 hvala 0
17 godina
Lijek za skupi iPhone?

Znajuci da Kinezi kopiraju sve, od dizajna do znaka, pitam se sta ce biti umjesto jabuke?

Mozda kruska? :)))

Sve je dobro KAD se dobro svrši!

0 0 hvala 0
17 godina
lonite se kineskih proizvoda, mislim Inari kaže...

Eto i za sirotinju ponešto...

baš tako, usput klonite se kineskih kopija
هردسري & سبيدسري
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Znajuci da Kinezi kopiraju sve, od dizajna do znaka, pitam se sta ce biti umjesto jabuke?

Naranča!
Čini se sasvim uredu, samo kad će doći u hrvatsku? hmm
Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Naranča. Bila je vijest na Bugu prije max. 2 tjedna da su Kinezi izdali ili da će izdati nekakvu kopiju od iPhonea. Znam da je bila nacrtana narača na tomu i da se zvao i Orange il tak nešt.
Deal with the facts and live with them.
17 godina

Aha, hvala na infu.

Nisam vidio tu vijest, samo bilo mi je logicno da ce nesto takvo, to je njihov nacin rada.

EDIT: Evo bas gledam ovu vijest ponovo, nema onih linkova na vezane vijesti na BOL-u.

EDIT2: Evo nasao sam vijest, cini mi se da je to drugi mob, drugog proizvodjaca.

Sve je dobro KAD se dobro svrši!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 19:14 (DrNasty).
17 godina
Šta će mi mobitel koji nije iPhone, neću maknut rupćić još nije vrijeme za to. :`(
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
16 godina
protjeran
Lijek za skupi iPhone?

iPhon je telefon prosjecnih mogucnosti sa samo jednom boljkom: Multitouch tj. sucelje prilagodjeno tom nacinu koristenja... Dobar je kao webbrowser te walkman... a to su zapravo karakteristike mobitela za klince, pubertetlije i manje zahtijevne korisnike... Upravo zato, cijenu od 1000e smatram apsurdom, pa ce ova kineska kopija nuditi bolje karakteristike i upravo te klince i nezahtijevne korisnike razveseliti sijenom i copyranim mogucnostima...

ako zaista copyraju multitouch tada ce to biti odlican izbor, naspram smecu odnosno originalu od 7k kn ;)

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

Ako pozelim nesto slabije, ruznije i manje funkcionalno, kupit cu Nokiu ili Sony Ericsson. Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

iPhon je telefon prosjecnih mogucnosti sa samo jednom boljkom: Multitouch tj. sucelje prilagodjeno tom nacinu koristenja......

...ako zaista copyraju multitouch tada ce to biti odlican izbor, naspram smecu odnosno originalu od 7k kn ;)

Daj se ti odluci, da li ti multitouch valja ili ne valja?
Btw., iPhone kosta u plavom oglasniku od 3.200 do 3.500 kn
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

pa kaj ne bi multitouch bio korisniji na većim zaslonima? recimo na onom projektu koje microsoft priprema - Microsoft Surface...

pošto je ovo multitouch na malom ekranu, baš i ne vidim neke koristi osim u resize-u slika (ako uopće postoji taj feature)...

kak to funkcionira browsanjem po netu?

I WAZ HERE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lijek za skupi iPhone?

solution was here all along we just missed it rofl :D

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

ovo mi je ekvivalent hm.. kako da se izrazim.. sugrađanima upitnog porijekla koji dođu s diezel trapericama ili nikke majici ili kapa kapom Smijeh

ili imaš para pa ti je imat iphone onak.. po defaultu ili nemaš para pa kupiš samsung ili lg ili nešto.

Ja volim dizajnersku robu i ne bježim od toga, ali kad si hoću kupiti nešto a nemam para da odem u diesel odem u turbo sport. ne odem u konjscinsku i kupujem tursku obleku sa fleširanom šasijom Smijeh

nikad ali nikad u životu nisam primjetio da netko nema lacosticu na sebi ali puno puta sam primjetio da netko ima fejkanu lakosticu. moje je mišljenje da je to dno dna i u tom smislu prije bih izvadio svoju 3310 iz garaže nego išao kupovat kineski iphone.

palo mi sad na pamet nešto.. dolaziš u subotu navečer van i pazi imaš "iphone" i dolazi ti mala ono.. s neba pala pred tebe

i onda vidi taj tvoj jad na stolu i kaže.. ajme vidi koji frajer ima iphone (kako bi ovo jeftin scenarij morao biti, ali svejedno, pretpostavimo da je istinit) a ti joj onda kreneš objašnjavat.. eh da maja.. to ti je skoro iphone, znaš.. to ti je kineski iphone jer.... blablabla

zar ne bi bilo tako nekom momku nekako bolje da ima neku nokijicu na stolu pa da uopće ne pričaju o mobitelu nego eto o tome ko je šta u horoskopu i koje su kome boje oči.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
bubbach kaže...

palo mi sad na pamet nešto.. dolaziš u subotu navečer van i pazi imaš "iphone" i dolazi ti mala ono.. s neba pala pred tebe

i onda vidi taj tvoj jad na stolu i kaže.. ajme vidi koji frajer ima iphone (kako bi ovo jeftin scenarij morao biti, ali svejedno, pretpostavimo da je istinit) a ti joj onda kreneš objašnjavat.. eh da maja.. to ti je skoro iphone, znaš.. to ti je kineski iphone jer.... blablabla

zar ne bi bilo tako nekom momku nekako bolje da ima neku nokijicu na stolu pa da uopće ne pričaju o mobitelu nego eto o tome ko je šta u horoskopu i koje su kome boje oči.

potpisujem ovo, legendarno
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

ovo mi je ekvivalent hm.. kako da se izrazim.. sugrađanima upitnog porijekla koji dođu s diezel trapericama ili nikke majici ili kapa kapom Smijeh

ili imaš para pa ti je imat iphone onak.. po defaultu ili nemaš para pa kupiš samsung ili lg ili nešto.

Ja volim dizajnersku robu i ne bježim od toga, ali kad si hoću kupiti nešto a nemam para da odem u diesel odem u turbo sport. ne odem u konjscinsku i kupujem tursku obleku sa fleširanom šasijom Smijeh

nikad ali nikad u životu nisam primjetio da netko nema lacosticu na sebi ali puno puta sam primjetio da netko ima fejkanu lakosticu. moje je mišljenje da je to dno dna i u tom smislu prije bih izvadio svoju 3310 iz garaže nego išao kupovat kineski iphone.

exactly. bravo za post.
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

Telefon po karakteristikama nije toliko ni loš 

Dimensions: 107mm x 59mm x 11.8mm (H x W x T) 

Processor: ARM11 667MHz+ 

Display: 3.4", 16600K, 720x480 pixel resolution, Touchscreen TFT LCD 

PC Interface: USB 2.0 Ultra Fast Data Transfer 

Flash Memory: 4, 8 or 16GB of built-in basic Memory 

Operating System: Windows CE for Meizu M8 (Based on Windows CE6.0) 

Video Playback: AVI, MPEG-2, RM(VB), MPEG-4/H.263/H.264 at 30FPS 

Camera: 0.3+ MPx camera on front, 3.0 MPx camera on back. Supports auto-focus, no flash. 

Battery: 1400 mAh Li-ion 

Support For: 

* GSM + SCDMA Networks (3G & 3.5G to come later) 
* Bluetooth 2.0 
* Wi-Fi 
* TV-out 
* Line-out 
* Video Conferencing 
* USB Host / OTG 
* GPS (Add-on) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

evo i neki cijena

Meizu M8 MiniOne 4GB - $298.50 - oko 205 Eura 
Meizu M8 MiniOne 8GB - $362.50 - oko 250 Eura 
Meizu M8 MiniOne 16GB - $448.50 - oko 310 Eura

http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/02/Meizu-M8-miniOne-3.jpg

http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/02/meizu-m8-iphone-clone.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

0 0 hvala 0
17 godina

Ali nekužim tko je proizvođać?

Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
17 godina
neaktivan
Lijek za skupi iPhone?

kao prvo:

pa ziher bi prije kupio N96 nego iPhone...

po meni iPhone nije ni do koljena N96.

a kao drugo:

ne kužim zkj bi netko baco npr 7k kn za neki mobitel sam da bude faca... to mi je totalka bezveze...xd

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dominik kaže...

kao prvo:

pa ziher bi prije kupio N96 nego iPhone...

po meni iPhone nije ni do koljena N96.

a kao drugo:

ne kužim zkj bi netko baco npr 7k kn za neki mobitel sam da bude faca... to mi je totalka bezveze...xd

iPhone je samo dobar zbog multitoucha, lijepo zgleda i možeš se hvalit njime. Inače, moj mobitel je bolji koji košta duplo manje od njega. Ne samo moj. Kolko sam upućen, SE kXXX su zakon naspram ovome.
Deal with the facts and live with them.
17 godina
neaktivan
steta sto nema wifi :(
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Ali nekužim tko je proizvođać?

Meizu.
Nisi nikad čuo za njih?
Proizvode vrlo cijenjene MP3 playere (pogotovo vani), kod nas se još probijaju na tržište.
Radi se o ozbiljnoj firmi, u smislu korisničke podrške, redovitih firmware nadogradnji, slušanju zahtjeva korisnika itd...

Pojest će nas Kinezi, postaju sve bolji i bolji.
17 godina
protjeran
bubbach kaže...

...blabla...ali dosta o mojem ajFonu, pričajmo malo o meni. Odjeća svojom niskom cijenom ne mora biti loša ako je od dobrog materijala i solidno skrojena. Glavno da je pamuk ili neki drugi prirodni materijal. To što ti želiš domaćim lopovskim buticima plaćati skupo je tvoja stvar a pitanje je dali oni imaju original ili fejk.
Večina stvari je Made in China, tako je to kod outsourcinga i "slobodnog tržišta". Nike® patike se proizvode za par dolara u Vijetnamu koje ti plačaš 100$ u Evropi, financiraš kapitalistićke robovlasnike. Znam da to nije nikoga briga, ni mene, ali je dobro spomenuti s vremena na vrijeme.

Lijek za Iphone će biti Android, ako google i ekipa bude napravila prave poteze. Samo da neće biti u vjećnoj beti.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Banana. kako god se uzme, baš fino odgovara :)
http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
...blabla...ali dosta o mojem ajFonu, pričajmo malo o meni. Odjeća svojom niskom cijenom ne mora biti loša ako je od dobrog materijala i solidno skrojena. Glavno da je pamuk ili neki drugi prirodni materijal. To što ti želiš domaćim lopovskim buticima plaćati skupo je tvoja stvar a pitanje je dali oni imaju original ili fejk.
Večina stvari je Made in China, tako je to kod outsourcinga i "slobodnog tržišta". Nike® patike se proizvode za par dolara u Vijetnamu koje ti plačaš 100$ u Evropi, financiraš kapitalistićke robovlasnike. Znam da to nije nikoga briga, ni mene, ali je dobro spomenuti s vremena na vrijeme.

Lijek za Iphone će biti Android, ako google i ekipa bude napravila prave poteze. Samo da neće biti u vjećnoj beti.
jel ovaj bunt prema mojim postovima neki tvoj uopćeni stav prema životu, pogled na svijet, šta?
jednostavno mi nije jasno zasto se bas meni obracas u prvom i drugom paragrafu.
ne pišeš ništa što je u sukobu s bilo čime što sam napisao na ova dva topica vezana uz iphone.

Najžešća mi je rečenica ova s domaćim buticima.. pa naravno da je moja stvar. nije valjda tvoja. Kakve to sad veze ima s bilo čime??

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2008 0:17 (bubbach).
17 godina
protjeran
bubbach kaže...
Najžešća mi je rečenica ova s domaćim buticima.. pa naravno da je moja stvar. nije valjda tvoja. Kakve to sad veze ima s bilo čime??

A kakve veze ima uspoređivanje Meizo telefona sa fejkanom odjećom?
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice