Larrabee, Nehalem i Dunnington

poruka: 9
|
čitano: 1.132
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Larrabee, Nehalem i Dunnington".
17 godina
neaktivan

Dolazak Larrabee-a je ocekivan jer se prica da bi nvidia mogla preuzeti AMD/ATi sto bi intel dovelo u vrlo nezavidnu situaciju ako ne pripreme svoj produkt za graficko trziste.

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Larrabee, Nehalem i Dunnington

Hmmmm...   nagađanja, nagađanja..    ako bi Nvidia zaista preuzela AMD/Ati, dugoročni efekt na tržište bio bi formiranje duopola (Intel i Nv/AMD/Ati), pa nisam baš siguran koliko bi to bilo dobro za krajnjeg kupca.

Mada, moram priznati da mi škaklja maštu kad pomislim kakve bi čipove mogla osmisliti kompanija sastavljana od to troje hehehehe..  to bi bila čudovišta  (mutant čipovi sa kombiniranom ATI+Nvidia arhitekturom začinjenom sa AMDovim iskustvom..   jooooj!  Belji se)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

nVidia preuzeti AMD/Ati? Što ti piješ? Čisti alkohol?

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

A sta, kredit ce im dat? Prvih 800 ljudi s forbsove liste? Pa ce otplacivat do sljedeceg milenija. Jeftinije bi im bilo hrvatsku obalu pokupovat.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

nVidia preuzeti AMD/Ati? Što ti piješ? Čisti alkohol?

Ne pijem.  Kao sto sam naveo radi se o glasinama a gdje ima dima ima i vatre.
Evo jedan od linkova da potvrdi glasine. 
O ovome se vec mjesecima prica.

I novac nije problem, nvidia ga ima na bacanje ali to ne znaci da bi ga bacili na hrvatsku obalu iako je, prema FeelTheFear-ovoj tvrdnji, jeftinija od neke korporacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 6:32 (borgware).
17 godina
neaktivan

To je samo nagađanje o potrebama jednog "analitičara". Ništa konkretno tu nema o samom poslovanju.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
Jos nisam procitao, vec u linku vidim should i analyst - sto znaci nema nikakve veze s nvidiom.
17 godina
neaktivan

Cuj, ako vas dvojica imate dojam da vam nesto zelim dokazat zajebite to. OK?

Da imate socijalno/jezicke mogucnosti vec bi skuzili da ja samo prenosim sto sam vec cuo/vidio ne da nesto sad tvrdim tu.

U ostalom da imas neki zivot izvan podruma u kojem zivis mozda bi imao manje od 800 poruka u 5 tjedana otkako si postao clan ovog foruma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema potrebe za takvom reakcijom. Moj komentar nije bio upućen tebi kao uvreda, već kao animacija mog mišljenja o ideji da bi nVidia mogla kupiti AMD; prije bi se AMD/ATi-jev nadzorni odbor grupno i ritualno zapalio, nego što bi dopustili takvu akviziciju.

Na ostatak tvog komentara nemam potrebu replicirati, osim što mogu primijetiti da si u pravu što se poruka tiče - definitivno moram smanjiti broj posjeta po danu. :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice