iPhone 7 imat će 3 GB RAM-a

poruka: 30
|
čitano: 3.967
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 7 imat će 3 GB RAM-a".
15 godina
neaktivan

Pripremam kokice...

Počnite ljudi...

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Cemu kad iOS i dalje hibernira aplikacije? Kako ce ih iskoristiti osim ako iOS X ili 10ka ne uvede neki zaokret u konceptu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

1 0 hvala 0
15 godina
Re: iPhone 7 imat će 3 GB RAM-a
Mitch kaže...

Cemu kad iOS i dalje hibernira aplikacije? Kako ce ih iskoristiti osim ako iOS X ili 10ka ne uvede neki zaokret u konceptu

Pitaš smislena pitanja na žute vijesti...

A odgovor je: veći brojevi prodaju, sve i da su placebo.

Swedish latin super funk.
16 godina

uuuu cak 3 gige...i to masnim crnim slovima..... al i fali vam ono da su s tim uveli revoluciju i jos neki opis tipa da su prvi s tim....

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 0:45 (jocommb).
Moj PC  
3 4 hvala 0
17 godina
sirka666 kaže...
Mitch kaže...

Pitaš smislena pitanja na žute vijesti...

A odgovor je: veći brojevi prodaju, sve i da su placebo.

Da, ali nitko osim tehnoloskih portala zapravo ni ne prenosi koliko GB rama ima iPhone.

Nigdje u sluzbenoj specifikaciji Apple to nije navodio.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
neaktivan

Novi revolucionaran izum iz Appla, 3 gige rama.

Tako su inovativni.

Sad ce to zastitit patentom i tuzit svakoga.

2 10 hvala 1
15 godina
neaktivan
kingofthenight kaže...

Novi revolucionaran izum iz Appla, 3 gige rama.

Tako su inovativni.

Sad ce to zastitit patentom i tuzit svakoga.

s obzirom da su uglavom ili 2 ili 4gb rama, ima smisla

...i tako dalje
10 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
jocommb kaže...
uuuu cak 3 gige...i to masnim crnim slovima..... al i fali vam ono da su s tim uveli revoliciju i jos neki opis tipa da su prvi s tim....

oprosti ali tko je prije njih stavio 3GB RAM-a u iPhone?

15 godina
Moram to kupiti odmah sada. Ima tko za prodati? Dajem više od g. Njuškala.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Naravno da je revolucionarno, cudo itd., jer ce uz pravi iOS opet otici 5-10 fluidnih godina ispred vasih superiornih Androida, za koji ce jos malo trebat PC da bi radio bar priblizno dobro

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 8:37 (Zin8).

6 6 hvala 0
17 godina
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
14 godina

Autoru članka, jedna mala digresija! 

3GB RAM-a će imati iPhone 7 Plus, dočim će iPhone 7 imati "samo" 2GB RAM-a memorije! 

I da, koliko se meni čini, Apple je počeo sa dva mobitela izlaziti od serije 5 sa iPhone 5S i iPhone 5C?! 

A koliko sam ja informiran, moglo bi se dogoditi da Apple iduće godine izbaci i 3 modela, jedan od 4 incha dijagonale displaya, 7-icu i 7 Plus!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iduce godine iphone 7, 7mini, 7plus, 7note, 7neo i 7edge
...i tako dalje
Moj PC  
7 2 hvala 0
12 godina
odjavljen

... i tako dalje (potpis). Zanimljivo je da je Lumia 950 i 950 XL predstavljena 6.10 i obje imaju 3GB,a prijašnje Lumie nisu imale toliko RAM,a Apple sada kao predstavlja iPhone 7 sa 3GB ... Nije im prvi put da kopiraju dizajn i ideje,vratimo se na prijašnje vijesti od mjesec dana kad su predstavljeni Microsoftovi uređaji gdje je Apple kopirao neke ideje od Microsofta..

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
I microsoft aplle i so on. Koja je poanta, pa svi preuzimaju dobre ideje od drugih inače mogu ključ u bravu
15 godina
neaktivan
I microsoft aplle i so on. Koja je poanta, pa svi preuzimaju dobre ideje od drugih inače mogu ključ u bravu
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Inače ovako završim s tri iste poruke koristeći android i m.bug. :)))

0 0 hvala 0
13 godina

Ajd da i oni dostignu kineske androide koji to odavno furaju, kao i high end androidi....

problem je sto ce android uredjaji do tada biti isporuceni sa 4gb ili cak i vise...

Apple nikako da dostigne konkurenciju....

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

koga briga koliko ima rama? nisam primjetio da nešto štekaju u odnosu na androide sa 4 Gb , dapače ... specifikacije su nešto što se ne prenosi u performanse onako kako to neki misle.

zapravo sam htio reći da sumnjam da će izbaciti home botun fizički još jednu ili dvije generacije, premda su ga odavno trebali premjestiti na bok .

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 13:47 (grzzi).

0 0 hvala 0
14 godina
LudaRajcica kaže...

Ajd da i oni dostignu kineske androide koji to odavno furaju, kao i high end androidi....

problem je sto ce android uredjaji do tada biti isporuceni sa 4gb ili cak i vise...

Hehehehehehehe, cijenjeni kolega, vaš mi je post legao "kao  šamarčina", ili nekoliko, hahahahahaha!!!! 

Ako bi se netko našao zbunjola pa se upitao "a žašto", odgovora ima nekoliko! 

Prvi je; što iPhone na iOS operativnom sustavu, radi XYZ puta bolje od android gadgeta na tri ili čak četri GB RAM memorije! 

Drugi je; koliko će porasti sposobnost učinkovitosti iOS operativnog sustava, kada se iOS "oplemeni" i počne pogoniti sa triple većom snagom u procesorima?! 

Treći je; ako će porasti sposobnost gadgeta koji imaju tolike RAM-e, koliko će tek porasti sposobnost aplikacija koje se budu mogle poradi toga kao takve kvalitetne stvarati, ili, koliko će biti manja potreba za srkanjem juhe iz bakterije, gdje bi mogao znakovito porasti ciklus trajanja jednog punjenja bakterije?! 

Mogao bih filozofirati još neko vrijeme, ali neka filozofiranja, za sada, neka vrijeme pokaže tko je bio u pravu, i koliko! 

Ja sam siguran u dvije stvari; da će iPhone biti ( konkretno iPhone 7 Plus ) NAJFLUIDNIJI gadget kada dođe na tržište, i drugo; da Android OS NIKADA neće dosegnuti fleksibilnost iOS-a, odnosno mogućnost adaptacije/prilagodbe "svim" gadgetima, iz svima nam odlično poznatih razloga!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Lol, kažeš da je iOS fleksibilniji od Androida, i to neironično. A šta se tiče fluidnosti tu je Nexus car.
Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
14 godina

Malo novosti, da zasolim i zapaprim temu !!!! 

LINK; http://bgr.com/2015/11/05/iphone-7-design-rumor-home-button/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

eplofim điđama nedostaje aplikacija za šije-šete, koja se izvodi protresanjem naprave. takvo što podiglo bi prodaju nebu pod bubrege. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ATJLučko kaže...
LudaRajcica kaže...

Hehehehehehehe, cijenjeni kolega, vaš mi je post legao "kao  šamarčina", ili nekoliko, hahahahahaha!!!! 

Ako bi se netko našao zbunjola pa se upitao "a žašto", odgovora ima nekoliko! 

Prvi je; što iPhone na iOS operativnom sustavu, radi XYZ puta bolje od android gadgeta na tri ili čak četri GB RAM memorije! 

Drugi je; koliko će porasti sposobnost učinkovitosti iOS operativnog sustava, kada se iOS "oplemeni" i počne pogoniti sa triple većom snagom u procesorima?! 

Treći je; ako će porasti sposobnost gadgeta koji imaju tolike RAM-e, koliko će tek porasti sposobnost aplikacija koje se budu mogle poradi toga kao takve kvalitetne stvarati, ili, koliko će biti manja potreba za srkanjem juhe iz bakterije, gdje bi mogao znakovito porasti ciklus trajanja jednog punjenja bakterije?! 

Mogao bih filozofirati još neko vrijeme, ali neka filozofiranja, za sada, neka vrijeme pokaže tko je bio u pravu, i koliko! 

Ja sam siguran u dvije stvari; da će iPhone biti ( konkretno iPhone 7 Plus ) NAJFLUIDNIJI gadget kada dođe na tržište, i drugo; da Android OS NIKADA neće dosegnuti fleksibilnost iOS-a, odnosno mogućnost adaptacije/prilagodbe "svim" gadgetima, iz svima nam odlično poznatih razloga!

moš ti filozofirat u nedogled, ali cinjenica je kako android telefoni prednjace hardwareom nad iphoneom i to je to... gigaherci, gigabajti i tako to... nekog veseli, nekog ne, ali nemojmo sada filozofirat, molim vas.

12 godina

Što im vrrijedi jači hw kada su u realnom radu trzavi?

2 1 hvala 0
17 godina
Syke kaže...

Poz, kako je u 2010.?

11 godina

Pa ja na svom Gionee E7 iz 2 0 1 3 imam 3GB.. 

Pa se ne kur...

Samo zato jer nemam utor za memorijsku karticu 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
12 godina
Mitch kaže...
Syke kaže...

Poz, kako je u 2010.?

Meni je bilo dobro, tebi?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice