Pripremam kokice...
Počnite ljudi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cemu kad iOS i dalje hibernira aplikacije? Kako ce ih iskoristiti osim ako iOS X ili 10ka ne uvede neki zaokret u konceptu
Cemu kad iOS i dalje hibernira aplikacije? Kako ce ih iskoristiti osim ako iOS X ili 10ka ne uvede neki zaokret u konceptu
Pitaš smislena pitanja na žute vijesti...
A odgovor je: veći brojevi prodaju, sve i da su placebo.
uuuu cak 3 gige...i to masnim crnim slovima..... al i fali vam ono da su s tim uveli revoluciju i jos neki opis tipa da su prvi s tim....

Pitaš smislena pitanja na žute vijesti...
A odgovor je: veći brojevi prodaju, sve i da su placebo.
Da, ali nitko osim tehnoloskih portala zapravo ni ne prenosi koliko GB rama ima iPhone.
Nigdje u sluzbenoj specifikaciji Apple to nije navodio.
Novi revolucionaran izum iz Appla, 3 gige rama.
Tako su inovativni.
Sad ce to zastitit patentom i tuzit svakoga.
Novi revolucionaran izum iz Appla, 3 gige rama.
Tako su inovativni.
Sad ce to zastitit patentom i tuzit svakoga.
s obzirom da su uglavom ili 2 ili 4gb rama, ima smisla
http://thegadgetfan.com/mobiles/smartphones/top-10-3gb-ram-android-mobiles-superior-multitasking.html
oprosti ali tko je prije njih stavio 3GB RAM-a u iPhone?
Naravno da je revolucionarno, cudo itd., jer ce uz pravi iOS opet otici 5-10 fluidnih godina ispred vasih superiornih Androida, za koji ce jos malo trebat PC da bi radio bar priblizno dobro
Autoru članka, jedna mala digresija!
3GB RAM-a će imati iPhone 7 Plus, dočim će iPhone 7 imati "samo" 2GB RAM-a memorije!
I da, koliko se meni čini, Apple je počeo sa dva mobitela izlaziti od serije 5 sa iPhone 5S i iPhone 5C?!
A koliko sam ja informiran, moglo bi se dogoditi da Apple iduće godine izbaci i 3 modela, jedan od 4 incha dijagonale displaya, 7-icu i 7 Plus!

... i tako dalje (potpis). Zanimljivo je da je Lumia 950 i 950 XL predstavljena 6.10 i obje imaju 3GB,a prijašnje Lumie nisu imale toliko RAM,a Apple sada kao predstavlja iPhone 7 sa 3GB ... Nije im prvi put da kopiraju dizajn i ideje,vratimo se na prijašnje vijesti od mjesec dana kad su predstavljeni Microsoftovi uređaji gdje je Apple kopirao neke ideje od Microsofta..
Ajd da i oni dostignu kineske androide koji to odavno furaju, kao i high end androidi....
problem je sto ce android uredjaji do tada biti isporuceni sa 4gb ili cak i vise...
Apple nikako da dostigne konkurenciju....
koga briga koliko ima rama? nisam primjetio da nešto štekaju u odnosu na androide sa 4 Gb , dapače ... specifikacije su nešto što se ne prenosi u performanse onako kako to neki misle.
zapravo sam htio reći da sumnjam da će izbaciti home botun fizički još jednu ili dvije generacije, premda su ga odavno trebali premjestiti na bok .
Ajd da i oni dostignu kineske androide koji to odavno furaju, kao i high end androidi....
problem je sto ce android uredjaji do tada biti isporuceni sa 4gb ili cak i vise...
Hehehehehehehe, cijenjeni kolega, vaš mi je post legao "kao šamarčina", ili nekoliko, hahahahahaha!!!!
Ako bi se netko našao zbunjola pa se upitao "a žašto", odgovora ima nekoliko!
Prvi je; što iPhone na iOS operativnom sustavu, radi XYZ puta bolje od android gadgeta na tri ili čak četri GB RAM memorije!
Drugi je; koliko će porasti sposobnost učinkovitosti iOS operativnog sustava, kada se iOS "oplemeni" i počne pogoniti sa triple većom snagom u procesorima?!
Treći je; ako će porasti sposobnost gadgeta koji imaju tolike RAM-e, koliko će tek porasti sposobnost aplikacija koje se budu mogle poradi toga kao takve kvalitetne stvarati, ili, koliko će biti manja potreba za srkanjem juhe iz bakterije, gdje bi mogao znakovito porasti ciklus trajanja jednog punjenja bakterije?!
Mogao bih filozofirati još neko vrijeme, ali neka filozofiranja, za sada, neka vrijeme pokaže tko je bio u pravu, i koliko!
Ja sam siguran u dvije stvari; da će iPhone biti ( konkretno iPhone 7 Plus ) NAJFLUIDNIJI gadget kada dođe na tržište, i drugo; da Android OS NIKADA neće dosegnuti fleksibilnost iOS-a, odnosno mogućnost adaptacije/prilagodbe "svim" gadgetima, iz svima nam odlično poznatih razloga!

Malo novosti, da zasolim i zapaprim temu !!!!
LINK; http://bgr.com/2015/11/05/iphone-7-design-rumor-home-button/
eplofim điđama nedostaje aplikacija za šije-šete, koja se izvodi protresanjem naprave. takvo što podiglo bi prodaju nebu pod bubrege.
Hehehehehehehe, cijenjeni kolega, vaš mi je post legao "kao šamarčina", ili nekoliko, hahahahahaha!!!!
Ako bi se netko našao zbunjola pa se upitao "a žašto", odgovora ima nekoliko!
Prvi je; što iPhone na iOS operativnom sustavu, radi XYZ puta bolje od android gadgeta na tri ili čak četri GB RAM memorije!
Drugi je; koliko će porasti sposobnost učinkovitosti iOS operativnog sustava, kada se iOS "oplemeni" i počne pogoniti sa triple većom snagom u procesorima?!
Treći je; ako će porasti sposobnost gadgeta koji imaju tolike RAM-e, koliko će tek porasti sposobnost aplikacija koje se budu mogle poradi toga kao takve kvalitetne stvarati, ili, koliko će biti manja potreba za srkanjem juhe iz bakterije, gdje bi mogao znakovito porasti ciklus trajanja jednog punjenja bakterije?!
Mogao bih filozofirati još neko vrijeme, ali neka filozofiranja, za sada, neka vrijeme pokaže tko je bio u pravu, i koliko!
Ja sam siguran u dvije stvari; da će iPhone biti ( konkretno iPhone 7 Plus ) NAJFLUIDNIJI gadget kada dođe na tržište, i drugo; da Android OS NIKADA neće dosegnuti fleksibilnost iOS-a, odnosno mogućnost adaptacije/prilagodbe "svim" gadgetima, iz svima nam odlično poznatih razloga!
moš ti filozofirat u nedogled, ali cinjenica je kako android telefoni prednjace hardwareom nad iphoneom i to je to... gigaherci, gigabajti i tako to... nekog veseli, nekog ne, ali nemojmo sada filozofirat, molim vas.
Što im vrrijedi jači hw kada su u realnom radu trzavi?
Poz, kako je u 2010.?
Pa ja na svom Gionee E7 iz 2 0 1 3 imam 3GB..
Pa se ne kur...
Samo zato jer nemam utor za memorijsku karticu
Poz, kako je u 2010.?
Meni je bilo dobro, tebi?