iPad 2 – četiri Starčevića (i više)

poruka: 245
|
čitano: 27.302
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 – četiri Starčevića (i više)".
16 godina
Re: iPad 2 – četiri Starčevića (i više)
mighty99 kaže...

Mitch

Pa da uguraju sve ovo sto tvrdis, onda niti nebi bio tablet.Vec upravo macbook air, samo sto nema kliznu tipkovnicu, vec je gradom kao laptop.

Isto tako zanemarujes jednu bitnu cinjenicu.Da bi time izgubio na autonomnosti i padu baterije.A to je upravo nesto sto je iznad svega kod Applea.

Netko je dobro spomenuo u drugom clanku, amerima je to veliki plus, jer masu stvari sto rade ne zahtjevaju ozbiljan posao, dok im je s druge strane potrebnija veca autonomnost.

Vi svi hocete sve i jednom po kikiriki cijeni.To kod danasnje ekonomije temeljene na masovnoj potrosnji ne prolazi.Nije to apple izmislio, ali istina da dobro unovcuju.

I ti da si stevica bi isto tako.

pa apple i samsung vec dugo vode borbu oko patenta na "posebnu" 6-ćelijsku bateriju koja ima vrijeme autonomije do 11h neprestanog rada, dapace samsung sliding pc7 isto ima nand (ssd) memoriju kao i ipad (kod njega je i sporija) a samsung ima duze vrijeme autonomije..

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 12:01 (Mitch).
16 godina
neaktivan

Moram si uzet jednog.Kad me sračka potrefi da mogu filmove gledan na wc-u

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
linuxjuzer kaže...
CroVandal kaže...

Znaci ja kad sam u bircu nesmijem izvaditi iphone ako me netko zove zato sto je to preseravanje!? Koje gluposti! Ako nosim stolni komp u gepeku od auta i pocnem ga slagati na terasi onda cu biti sasvim normalna osoba zato sto je stolni komp puno bolji i ima bolje performanse!??

Ne bih vjerovao,ali laptopi postoje već prilično dugo..kome je 2-3,5 kg na ramenu "previše" i cvili kako je to puno..e taj se preserava...taj je curica,a ne čovjek.Ja po 9 sati dnevno furam 17,3 na ramenu,nije ugodno,ali to je cijena posla,a ne pomodarstva..

najbitnije je to sto je iOS daleko od normalne platforme za npr. konkurenciju sa laptopom

trebaju izbacit iPad koji ima MacOS i da vidiš...profesionalizam i komotnost u jednom, nema preseravanja a to radi Apple s time da nezele uc u nikakvu vezu sa Windowsima i npr. cloud computingom

Zašto bi bio daleko od npr. mac os-a?Za neke koji rade programiranje ili tak nešto naravno da će ić na komp ali za sve ostale 80% je dovoljan tablet.

Već si vidio što je bilo s windows mobileom kak je završio što su isti prebacili winse na mali ekran to nije dobro kako će radit na touchsreenu i kako bi to izgledalo?I dosta je slabiji hardver u tabletima nego u stolnima raćunalima.Vidjet ćete za 2-3 godine što će bit iz mobile platfrome pomest će kompove.

I zar nije lakše samo upalit ipad i ić npr. gledat film na itunesu ili pogledat net to ti je par sekundi dok na kompu trebaš priej upalit onda čekaj 2-3 minute onda opet nešto ne radi onda su to winsi koji štekaju onda se nešto potrga...i tako u krug.To sam baš danas ujutro kad sam išao slgat frendu komp prije nije radila ploča onda kupio drugu,onda su winnis zajebavali,onda nije htio jedan ram radit na novoj ploči puno problema i brzo ti prođe 2-3 sata.

16 godina
Mitch kaže...

pa apple i samsung vec dugo vode borbu oko patenta na "posebnu" 6-ćelijsku bateriju koja ima vrijeme autonomije do 11h neprestanog rada, dapace samsung sliding pc7 isto ima nand (ssd) memoriju kao i ipad (kod njega je i sporija) a samsung ima duze vrijeme autonomije..

ali ne, Apple ima bolju bateriju, pričaj ti što god hočeš. Steve je rekao da ima, i onda je tako.

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
jpelko2 kaže...

Zašto bi bio daleko od npr. mac os-a?Za neke koji rade programiranje ili tak nešto naravno da će ić na komp ali za sve ostale 80% je dovoljan tablet.

Već si vidio što je bilo s windows mobileom kak je završio što su isti prebacili winse na mali ekran to nije dobro kako će radit na touchsreenu i kako bi to izgledalo?I dosta je slabiji hardver u tabletima nego u stolnima raćunalima.Vidjet ćete za 2-3 godine što će bit iz mobile platfrome pomest će kompove.

I zar nije lakše samo upalit ipad i ić npr. gledat film na itunesu ili pogledat net to ti je par sekundi dok na kompu trebaš priej upalit onda čekaj 2-3 minute onda opet nešto ne radi onda su to winsi koji štekaju onda se nešto potrga...i tako u krug.To sam baš danas ujutro kad sam išao slgat frendu komp prije nije radila ploča onda kupio drugu,onda su winnis zajebavali,onda nije htio jedan ram radit na novoj ploči puno problema i brzo ti prođe 2-3 sata.

pa ako stave macos (barem neku light verziju leoparda) na ipad onda ga mogu prodavat kao poslovne potrebe, ovako ipad moze ponavljam moze sluziti u poslovnu svrhu ali definitivno tu svrhu ne bi obavio kvalitetno u odnosu da je macos na njemu

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 12:04 (Mitch).
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Mitch kaže...
Ezio kaže...

prednost je u komociji i prakticnosti.

to je istina no time si objasnio pojam tableta a na tablet trzistu ima puno drugih i boljih tableta, a o autocadu na iOsu da ne pričam...

Koristim autocad za posao već 7 godina. Mitch, čini mi se da si negdje rekao da ideš još u školu. Mislim da mi nikako ne možeš dati relevantnu ocjenu korisnosti nečega što ja već godinama koristim u radu i znam koje su prednosti mobilne/online verzije.

Moja struka je isto vezana usko uz AutoCad i opcenito CAD pakete, od Solida do Catie.

Nekima koji se uz tako nesto nisu sreli, plus cesti rad na terenu niti ne mozes utuviti u glavu.

Istina, meni nije potrebno imati AutoCad na ipad-u, no shvacam u potpunosti da nekim i samo to moze biti odlican razlog za kupnju.

Posebno kad se isprintaju ili radi nesto po a1, a0 formatima.Pa da poludis to printajuci i nasasajuci okolo.

16 godina
protjeran
Ezio kaže...
grimyHR kaže...

ako bi ti autocad ne terenu sluzio samo za to, onda je isprintani nacrt puno jeftinije i prakticnije rjesenje

nekome kome to sluzi za stvarni rad cijena nije upitna, a bar bi dobio koristan i upotrebljiv proizvod, nekome kome "treba" autocad ws na tabletu igracki, tom uopce ne treba autocad nego se preserava

jel mozes na isprintanom nacrtu dok si negdje u pripi*dini dobiti promjenu u nacrtu u stvarnom vremenu koju ti nacrta netko iz ureda? jel mozes na papiru ti nesto izmjeniti pa da ovaj u uredu to vidi?

mozes jasno. mozes vuci sa sobom laptop. mozes imati i fotić pa poslikati svoje žvrljotine na papiru i poslati ih mailom u ured. ali ako imas ipad ne trebas teski laptop vucarati sa sobom. prednost je u komociji i prakticnosti.

a za ovo o preseravanju pitaj radije ljude koji stvarno koriste ipad, iphone ili android i autocad ws a ne da samo nagađaš kao što uvijek radiš.

ja sam prije 2+ godine dok su mi trebali alati za izradu dizajna konstrukcija na terenu radio sa necim ovakvim:

http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2009/01/panasonic-toughbook-19-convertible-tablet-pc.jpg

ali ima ih i daleko jeftinijih za oko 1000$, sam sta ti nisu tako zasticeni, al bome nije ni ipad, al ti su bar funkcionalni i ne treba ti nitko u uredu nista crtati

i ja rukom ne radim zvrljotine

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
protjeran
no tengo dinero kaže...
linuxjuzer kaže...
CroVandal kaže...

Znaci ja kad sam u bircu nesmijem izvaditi iphone ako me netko zove zato sto je to preseravanje!? Koje gluposti! Ako nosim stolni komp u gepeku od auta i pocnem ga slagati na terasi onda cu biti sasvim normalna osoba zato sto je stolni komp puno bolji i ima bolje performanse!??

Ne bih vjerovao,ali laptopi postoje već prilično dugo..kome je 2-3,5 kg na ramenu "previše" i cvili kako je to puno..e taj se preserava...taj je curica,a ne čovjek.Ja po 9 sati dnevno furam 17,3 na ramenu,nije ugodno,ali to je cijena posla,a ne pomodarstva..

Nisu svi jaki kao ti, pa da mogu Hp pavijana nosti okolo. Nema sto pravo musko, a dobro dodje kao i kao trening.

jel to tvoj argumenat???..HP Pavilion(proguglaj malo značenje) zgrabi i sažvaće svakog i-shita u svojoj klasi..Da nisi retard,shvatio bih da govorim o nečemu drugom,a ne čisto fizičkoj snazi..Spominjem razmaženost današnjih poluljudi koji se preseravaju za kg tu i tamo..mogu misliti kako se sa ženama snalaze,jer ipak žene teže 50kg pa nadalje{#}....i to ono-početno žensko..Tako je,dobrodođe kao trening..barem ne djelujem kao pomodni mačak ..

16 godina
Ezio kaže...
Mitch kaže...
Ezio kaže...

to je istina no time si objasnio pojam tableta a na tablet trzistu ima puno drugih i boljih tableta, a o autocadu na iOsu da ne pričam...

Koristim autocad za posao već 7 godina. Mitch, čini mi se da si negdje rekao da ideš još u školu. Mislim da mi nikako ne možeš dati relevantnu ocjenu korisnosti nečega što ja već godinama koristim u radu i znam koje su prednosti mobilne/online verzije.

Ezio, ja koristim acad više od 14godina i nemogu zamisliti rad na njemu na nekom "dlanovniku" od 7 ili 10". Zašto Acad ws služi evo vam na ovom linku.

U tom linku imaš pokazano da se isto može napraviti na i na ios-u i na android "dlanovniku".

Zašto onda toliko forsiraš taj IPAD?

Brate preskup je. Kupiš duplo bolji "dlanovnik" za te novce od ipada....... i još ti ostane za jednu dobru večericu sa prijateljima i možda možeš još platiti jednu "kraljicu noći" za zabavu.

{#}

Šala, heheh...

16 godina
amater_2 kaže...
Ezio kaže...
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Ezio, ja koristim acad više od 14godina i nemogu zamisliti rad na njemu na nekom "dlanovniku" od 7 ili 10". Zašto Acad ws služi evo vam na ovom linku.

U tom linku imaš pokazano da se isto može napraviti na i na ios-u i na android "dlanovniku".

Brate preskup je. Kupiš duplo bolji "dlanovnik" za te novce od ipada....... i još ti ostane za jednu dobru večericu sa prijateljima i možda možeš još platiti jednu "kraljicu noći" za zabavu.

{#}

Šala, heheh...

sve iznad 13" nije vise tablet, tako da ce tu bit teska borba vece dijagonale i uporabe pro crtanja na njemu

15 godina
mighty99 kaže...

Moja struka je isto vezana usko uz AutoCad i opcenito CAD pakete, od Solida do Catie.

Nekima koji se uz tako nesto nisu sreli, plus cesti rad na terenu niti ne mozes utuviti u glavu.

Istina, meni nije potrebno imati AutoCad na ipad-u, no shvacam u potpunosti da nekim i samo to moze biti odlican razlog za kupnju.

Posebno kad se isprintaju ili radi nesto po a1, a0 formatima.Pa da poludis to printajuci i nasasajuci okolo.

Teško im je to objasniti. A po meni ni nema svrhu truditi se previše. Isto kao što po njima ipad nema nikakvu svrhu:)

16 godina
protjeran
ne mogu se sloziti, svaki plocasti objekt koji se koristi za neki input je tablet, a to ukljucuje i kamene ploce, tako da svaki pc koji dolazi u formatu ploce je tablet PC bez obzira na velicinu, al svaki tablet nije tablet PC(npr ipad nije tablet PC, kao sto to nije ni kamena ploca)
16 godina
Ezio kaže...
mighty99 kaže...

Teško im je to objasniti. A po meni ni nema svrhu truditi se previše. Isto kao što po njima ipad nema nikakvu svrhu:)

Nije istina da nema svrhu, može poslužiti za multimediju i igre. Ništa više, ništa manje.

15 godina
neaktivan

mislim da bi sva ova rasprava oko iShita bila puno blaža da se fanboyi ne briju da je apple izmislio svaki k.. tableti su postojali davno prije ipada, iso kao što su i smartphoneovi postojali prije iphona i mp3 playeri prije ipoda.

Također, ipad je igračka, gadget ali ništa više.

Ne želim si ni zamisliti da radim bilo šta vezano uz posao sa bilo kakvim tabletom, prvotno zbog nedostatka tipkovnice, a uz to još 100 drugih razloga..

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Jedino zašto bi uzeo ipad ili ipad 2 je aplikacija zvana Autocad ws. Samo zbog toga ali kad bi bio kao što je danny rekao max 2500kn.

Android

https://market.android.com/details?id=com.autodesk.autocadws&feature=search_result

"Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje." Pablo Picasso
16 godina
darvin567 kaže...
amater_2 kaže...

Jedino zašto bi uzeo ipad ili ipad 2 je aplikacija zvana Autocad ws. Samo zbog toga ali kad bi bio kao što je danny rekao max 2500kn.

Android

https://market.android.com/details?id=com.autodesk.autocadws&feature=search_result

i jos je besplatna, apple je tek prije 7 mj dobio dojavu od autodeska da je ta aplikacija besplatna u normalne i čak u komercijalne svrhe

(u 10. mj je kostala 1.99$, sad je i na iOS free)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 12:19 (Mitch).
16 godina
darvin567 kaže...
amater_2 kaže...

Android

Malo sam se krivo izrazio.

Kad postoji acad ws na androidu onda sigurno nebi uzeo ipad. heheheh {#}

15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
no tengo dinero kaže...
linuxjuzer kaže...
CroVandal kaže...

Nisu svi jaki kao ti, pa da mogu Hp pavijana nosti okolo. Nema sto pravo musko, a dobro dodje kao i kao trening.

jel to tvoj argumenat???..HP Pavilion(proguglaj malo značenje) zgrabi i sažvaće svakog i-shita u svojoj klasi..Da nisi retard,shvatio bih da govorim o nečemu drugom,a ne čisto fizičkoj snazi..Spominjem razmaženost današnjih poluljudi koji se preseravaju za kg tu i tamo..mogu misliti kako se sa ženama snalaze,jer ipak žene teže 50kg pa nadalje{#}....i to ono-početno žensko..Tako je,dobrodođe kao trening..barem ne djelujem kao pomodni mačak ..

Za mene je retard onaj koji tegli laptop od 17.3.Osim sto je mazohista, a uz to se jos osjeca kao muskarcina.Probaj shvatiti da je nekom ( meni nije) iPad bas oni sto mu treba.
I'll see you on the dark side of the moon
15 godina
amater_2 kaže...

{#}

Šala, heheh...

Koristim ga i ja duže od 7 godina ali računao sam samo upotrebu u poslovne svrhe. Ne koristim ni običnu verziju acada nego civil3d koji je još daleko nepogodniji za rad bez miša i tipkovnice. No nebitno. Ja nisam ni rekao da je autocad ws kompletna zamjena nego samo vrlo praktična stvar za specifičnu namjenu. Tko nikad nije imao potrebu za time, ne moze razumjeti korisnost.

A drugo, ne forsiram ipad sto se tice autocad ws-a. Prije tjedan-dva je izašla verzija i za android, a napisao sam i u jednom od prethodnih postova da je vjerojatno isto kvalitetno izvedena.

Ništa ja ne forsiram za razliku od ovih pljuvača koji forsiraju da je sve sa predznakom "i" u 90% slučajeva alat za preseravanje.

15 godina
nine kaže...

mislim da bi sva ova rasprava oko iShita bila puno blaža da se fanboyi ne briju da je apple izmislio svaki k.. tableti su postojali davno prije ipada, iso kao što su i smartphoneovi postojali prije iphona i mp3 playeri prije ipoda.

Ne želim si ni zamisliti da radim bilo šta vezano uz posao sa bilo kakvim tabletom, prvotno zbog nedostatka tipkovnice, a uz to još 100 drugih razloga..

a kad to "fanboji" briju da je apple sve izmislio? svaka ovakva rasprava je inicirana od strane nekog tko nadrlja po tipkovnici: opet iShit, preseravanje, beskorisnost itd.

malo objektivnosti molim

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Ezio kaže...
mighty99 kaže...

Nije istina da nema svrhu, može poslužiti za multimediju i igre. Ništa više, ništa manje.

Nekima je i to odlican razlog za nabavu.

Evo moja stara hoce nabaviti jednog.Cak je i odgovaram od toga.Jos od kad sam klinac bio je pokusavam nauciti radu na kompjuteru.Jednostavno joj ne lezi, nikako da zapamti, komplicirano joj je.

I meni je cak to smijesno, ali sto sam i ja stariji shvacam neke stvari da neki ljudi jednostavno ne zele kompliciranost, niti im treba masa programa.

Hoce nesto da ima za multimediju, serije po yutubu, mailove, neki obican surfing po netu cisto da je up to date, povezana sa svijetom, i to je sve.

I dabe joj govoriti uzmi neki jeftiniji PC ili laptop kad za to nema afiniteta niti zelje.I dabe sam joj cak nudio stariji laptop, ne zeli ga.Na kraju sam ga prodao.

I nije u tome jedina, ima takvih i drugih ljudi.Mi vi ovdje smo vecinom mlade generacije, koje su se sa kompjuterima srele relativno rano, i kad su po relativno pristupacnijim cijenama.

I ja joj savjetujem neka uzme nesto jeftinije, koji sam obicno i-pristasa, i moze si ga priustiti, jer mi je jednostavno zao da plati nesto sto u biti nece niti max iskoristiti.

Ali tu se opet vracamo na pitanje cijene/standarda sto nije apple kriv.

16 godina
Ezio kaže...

Koristim ga i ja duže od 7 godina ali računao sam samo upotrebu u poslovne svrhe. Ne koristim ni običnu verziju acada nego civil3d koji je još daleko nepogodniji za rad bez miša i tipkovnice. No nebitno. Ja nisam ni rekao da je autocad ws kompletna zamjena nego samo vrlo praktična stvar za specifičnu namjenu. Tko nikad nije imao potrebu za time, ne moze razumjeti korisnost.

A drugo, ne forsiram ipad sto se tice autocad ws-a. Prije tjedan-dva je izašla verzija i za android, a napisao sam i u jednom od prethodnih postova da je vjerojatno isto kvalitetno izvedena.

Ništa ja ne forsiram za razliku od ovih pljuvača koji forsiraju da je sve sa predznakom "i" u 90% slučajeva alat za preseravanje.

pa fala bogu, bilo je forumasa sta su forsirali "i" u 200%, npr. jedan prijasnji user kaze imas mobitel jaci od iphonea za 200 kn ovaj bi reko da ti ajfon cak moze i gace drzat kad pisas

16 godina
Ezio kaže...
nine kaže...

mislim da bi sva ova rasprava oko iShita bila puno blaža da se fanboyi ne briju da je apple izmislio svaki k..  tableti su postojali davno prije ipada, iso kao što su i smartphoneovi postojali prije iphona i mp3 playeri prije ipoda.

a kad to "fanboji" briju da je apple sve izmislio? svaka ovakva rasprava je inicirana od strane nekog tko nadrlja po tipkovnici: opet iShit, preseravanje, beskorisnost itd.

malo objektivnosti molim

U drugim temama, ovdje si ti jedini fanboy pa nema takvih gluposti

16 godina
mighty99 kaže...

Nekima je i to odlican razlog za nabavu.

Evo moja stara hoce nabaviti jednog.Cak je i odgovaram od toga.Jos od kad sam klinac bio je pokusavam nauciti radu na kompjuteru.Jednostavno joj ne lezi, nikako da zapamti, komplicirano joj je.

I meni je cak to smijesno, ali sto sam i ja stariji shvacam neke stvari da neki ljudi jednostavno ne zele kompliciranost, niti im treba masa programa.

Hoce nesto da ima za multimediju, serije po yutubu, mailove, neki obican surfing po netu cisto da je up to date, povezana sa svijetom, i to je sve.

I dabe joj govoriti uzmi neki jeftiniji PC ili laptop kad za to nema afiniteta niti zelje.I dabe sam joj cak nudio stariji laptop, ne zeli ga.Na kraju sam ga prodao.

I nije u tome jedina, ima takvih i drugih ljudi.Mi vi ovdje smo vecinom mlade generacije, koje su se sa kompjuterima srele relativno rano, i kad su po relativno pristupacnijim cijenama.

I ja joj savjetujem neka uzme nesto jeftinije, koji sam obicno i-pristasa, i moze si ga priustiti, jer mi je jednostavno zao da plati nesto sto u biti nece niti max iskoristiti.

Ali tu se opet vracamo na pitanje cijene/standarda sto nije apple kriv.

heh i moja stara oce ipad ili netbook, ja joj sad preporucujem ipad 1 kad pojeftini uskoro ili neka ceka ideapad tablet laptop u HR

15 godina
Mitch kaže...
darvin567 kaže...
amater_2 kaže...

Android

i jos je besplatna, apple je tek prije 7 mj dobio dojavu od autodeska da je ta aplikacija besplatna u normalne i čak u komercijalne svrhe

Apple je TEK prije 7 mjeseci dobio dojavu da je acad ws besplatan?

Za android je dostupna ikakva TEK desetak dana...

16 godina
Ezio kaže...
Mitch kaže...
darvin567 kaže...
amater_2 kaže...

Android

Apple je TEK prije 7 mjeseci dobio dojavu da je acad ws besplatan?

Za android je dostupna ikakva TEK desetak dana...

pa tek je i doso prije 18 dana za android, i odma je bio besplatan, appleu je acadws besplatan tek 2 mj. a 5. mj im je trebalo daju prebace na sve storeove u zemljama gdje se moze skinut samo free aplikacija (HR)

ako si prosle godine htio acadws na iOSu, morao si platit 2$ (u HR), ako si ga zelio na androidu u HR nisi ga mogao dobiti

16 godina
protjeran

my point is:

ipad(i svi android based tableti) ne treba nikome, mozes ga zeljeti, mozes ga kupiti, ali ti ne treba, jer nema prakticne korisne svrhe, praktican je jedino za zabavu

istina, moze se koristiti za rad, ali za to nije praktican i za to uvjek postoje bolja rjesenja

isto tako se moze za razbijanje zidova koristiti mali cekic od pola kile, ali je za to daleko bolje rjesenje macola od 5+kg, il samo ja tako mislim?

0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
nine kaže...

Ajde citiraj gdje je netko rekao daj je apple izumio tablete i neke stvari.I onda kažu da apple fanbojevi započinju raspravu.
16 godina
jpelko2 kaže...
nine kaže...

Ajde citiraj gdje je netko rekao daj je apple izumio tablete i neke stvari.I onda kažu da apple fanbojevi započinju raspravu.

patent i izmisliti nije isto {#}{#}

14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

my point is:

ipad(i svi android based tableti) ne treba nikome, mozes ga zeljeti, mozes ga kupiti, ali ti ne treba, jer nema prakticne korisne svrhe, praktican je jedino za zabavu

istina, moze se koristiti za rad, ali za to nije praktican i za to uvjek postoje bolja rjesenja

isto tako se moze za razbijanje zidova koristiti mali cekic od pola kile, ali je za to daleko bolje rjesenje macola od 5+kg, il samo ja tako mislim?

Ne bi se baš složio s tim.

Isto tako možeš reći smartphonovi su samo za zabavu. Sve što trebaš da telefoniraš je stara nokia.

Ili električni podizači su samo za zabavu - ja imam golfa jedinicu i mogu isto otvorit prozor!

A i nekome zabava drugom je posao.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice