iPad 2 – četiri Starčevića (i više)

poruka: 245
|
čitano: 27.347
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 – četiri Starčevića (i više)".
17 godina
Re: iPad 2 – četiri Starčevića (i više)
Ezio kaže...

JA imam glupo razmisljanje i izrazavanje?

A kako ti covjek ne vidis da se ljudi nekak i ne slazu s tobom i tvojim razmisljanjem. Daj malo promisli i zapitaj se dal si u krivu mozda ?

Jedino sto sam mozda fulao je pojam "glup", trebao sam reci "pogresan". Badava covjeku svi novci i sila svijeta kad je zadrt i primitivan.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina

Nisu propali, postojali su i proizvodili su se serijski. A istina je da ih je Apple ''proslavio'', tj. dobro izreklamirao.

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mighty99 kaže...

Jeli nekima pobogu jasno da laptop i ipad i mjesanje tog dvoje nije isto.

laptop je jedan koncept, a ipad drugi.

I svaki od njih moze naci put do korisnika kojima tako nesto treba.To sto vecina nas posjeduje laptop koji osim drugih ima i mogucnosti koje nudi ipad je druga stvar, i ne znaci nuzno da je ipad nepotreban.Razlucite to vise hebemu.

iPad koncept je zanimljiv mnogo ljudi, posebno onima koji ili nisu vicni tehnologiji ( da ne vise svi na bug forumu i kompjuterski su strucnjaci) ili im je jednostavno nesto nepotrebno.Ne moramo uopce spominjati koliko ljudima koji rade na terenu, ili su cesto u pokretu tako nesto olaksa mnogo stvari.

Gotovo sam siguran da 80% ljudi ne radi niti nikakav ozbiljan posao na kompjuteru, osim laganog surfanja, multimedie, mailova, i sl.Ne moraju se zezati sa raznim troskovima, odrzavanjima, ucenjima raznih programa, vec imaju sve u jednostavnijoj formi.Vama se mozda to ne svida, ali ima ljudi kojima se svida.

nisi shvatio,

taj sliding pc se pretvara u tablet sa windows 7 kad se ekran klizne prema tipkovnici

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
Slazem se, iPad je popularizirao tablete, kao i Asus netbooke. Mozda ne bi bilo lose pogledati koliko je bio obim trzista tableta prije par godina. Ono sta je lose je cijena koja frapantno bode oci, al bogu fala ne moramo kupit :)
DUMP udruga mladih programera
15 godina
protjeran

Napokon!!..u 17 sati počinje prodaja??!!..Kidam sa posla i ranije da osiguram svoj primjerak!!!..Cijena je vrlo povoljna..!!!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pošto smo mi balkan i ulaganja u neke wifi infrastrukture su jako loše ili nikakve nepreostaje nam ništa nego koristiti 3g ako i uhvatimo dobar signal, koliko nas je spremno plaćati takav promet koji je i po tom pitanju isto tako mastno skup s obzirom na druge države. Svi ti gadgeti su cool, fora itd ali kod nas s obzirom na cjenu i mogućnosti neisplativi, osim u slučaju na kavama pokazivanja aplikacija koje si doma skinuo na pc i prebacio na pad (bilo koji).

15 godina
grimyHR kaže...

ako bi ti autocad ne terenu sluzio samo za to, onda je isprintani nacrt puno jeftinije i prakticnije rjesenje

nekome kome to sluzi za stvarni rad cijena nije upitna, a bar bi dobio koristan i upotrebljiv proizvod, nekome kome "treba" autocad ws na tabletu igracki, tom uopce ne treba autocad nego se preserava

jel mozes na isprintanom nacrtu dok si negdje u pripi*dini dobiti promjenu u nacrtu u stvarnom vremenu koju ti nacrta netko iz ureda? jel mozes na papiru ti nesto izmjeniti pa da ovaj u uredu to vidi?

mozes jasno. mozes vuci sa sobom laptop. mozes imati i fotić pa poslikati svoje žvrljotine na papiru i poslati ih mailom u ured. ali ako imas ipad ne trebas teski laptop vucarati sa sobom. prednost je u komociji i prakticnosti.

a za ovo o preseravanju pitaj radije ljude koji stvarno koriste ipad, iphone ili android i autocad ws a ne da samo nagađaš kao što uvijek radiš.

16 godina
Ezio kaže...
grimyHR kaže...

ako bi ti autocad ne terenu sluzio samo za to, onda je isprintani nacrt puno jeftinije i prakticnije rjesenje

nekome kome to sluzi za stvarni rad cijena nije upitna, a bar bi dobio koristan i upotrebljiv proizvod, nekome kome "treba" autocad ws na tabletu igracki, tom uopce ne treba autocad nego se preserava

prednost je u komociji i prakticnosti.

to je istina no time si objasnio pojam tableta a na tablet trzistu ima puno drugih i boljih tableta, a o autocadu na iOsu da ne pričam...

15 godina

Znaci ja kad sam u bircu nesmijem izvaditi iphone ako me netko zove zato sto je to preseravanje!? Koje gluposti! Ako nosim stolni komp u gepeku od auta i pocnem ga slagati na terasi onda cu biti sasvim normalna osoba zato sto je stolni komp puno bolji i ima bolje performanse!??

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
mind_challenge kaže...
Ezio kaže...

nažalost DA

edit:@Jpelko, cca. 90% njih

uvijek mi se uhvatiš na neku riječ ili rečenicu a zanemariš ono bitno sa čime pobijem tvoje tvrdnje u svakom mogućem pogledu, a misliš da si poentirao. svaka ti čast na oduševljenju sa patetičnosti vlastitog postojanja. uživaj majstore.

16 godina
CroVandal kaže...

Znaci ja kad sam u bircu nesmijem izvaditi iphone ako me netko zove zato sto je to preseravanje!? Koje gluposti! Ako nosim stolni komp u gepeku od auta i pocnem ga slagati na terasi onda cu biti sasvim normalna osoba zato sto je stolni komp puno bolji i ima bolje performanse!??

Ne, krivo si shvatio. Smiješ ga vaditi gdje god hočeš, ali ga nebi smio kupiti samo da ga vadiš okolo. I da, ja bih te smatrao sasvim normalnim u ovom drugom slučaju, jer sam i sam to radio.

16 godina
Ezio kaže...
mind_challenge kaže...
Ezio kaže...

nažalost DA

uvijek mi se uhvatiš na neku riječ ili rečenicu a zanemariš ono bitno sa čime pobijem tvoje tvrdnje u svakom mogućem pogledu, a misliš da si poentirao. svaka ti čast na oduševljenju sa patetičnosti vlastitog postojanja. uživaj majstore.

Ne pobijaš ti ništa, samo brbljaš bez pravih argumenata i dokaza

16 godina
CroVandal kaže...

ne zato, no ipad nije izbrušen dokraja da može postići i implementirati rad koji se lako obavi na normalnom računalu

po meni bi u neku skuplju verziju trebali stavit neki atom procesor, normalnu kameru prednju i straznju, nesto veci zaslon do 13" i nabavit licence (za koje definitivno imaju para) da se programi za iMac mogu stavljat na njega...

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Nisu propali, postojali su i proizvodili su se serijski. A istina je da ih je Apple ''proslavio'', tj. dobro izreklamirao.

Propali su nitko više nitko čuo ni t od njih.Apple ih je popularizirao a nije ih izreklamirao neg su samo predstavili ipad i to je dovoljno da konkurencija počne kopirat po kod koji put.Nitko te ne sili gledaš reklame za ipad na netu ili vijesti ja bih rekao da je proizvod dobar i da se je prodavao.To kaj neki web portali nemaju drugog posla nego samo apple kritizirat,stalno neke gluposti pisat to ih je proslavilo i to nisu oni krivi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 11:53 (jpelko2).
15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Ne bih vjerovao,ali laptopi postoje već prilično dugo..kome je 2-3,5 kg na ramenu "previše" i cvili kako je to puno..e taj se preserava...taj je curica,a ne čovjek.Ja po 9 sati dnevno furam 17,3 na ramenu,nije ugodno,ali to je cijena posla,a ne pomodarstva..

15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
Ezio kaže...
mind_challenge kaže...
Ezio kaže...

nažalost DA

Ne pobijaš ti ništa, samo brbljaš bez pravih argumenata i dokaza

ništa novo za fanboje..{#}

15 godina
Batista kaže...
Ezio kaže...

A kako ti covjek ne vidis da se ljudi nekak i ne slazu s tobom i tvojim razmisljanjem. Daj malo promisli i zapitaj se dal si u krivu mozda ?

Jedino sto sam mozda fulao je pojam "glup", trebao sam reci "pogresan". Badava covjeku svi novci i sila svijeta kad je zadrt i primitivan.

Koji ljudi? Ovi što mi redovito stišču thumb upove zato što ne pljujem po appleu?

Ne misliš li možda da je tvoj pristup u onim prethodnim postovima na koje sam reagirao pogrešan? Daj malo ti razmisli.

Također vezano uz zadrtost i primitivnost: Ja se recimo nikad ne pitam zašto nešto nekome treba i proglašavam ga kojekakvim pozerom zato što je to nešto kupio, a meni nije poznata namjena za koju to nešto koristi. Tvoj pristup je upravo takav negativan, a nije na meni da ti ukazujem na pozitivne strane i pokazujem puteve shvaćanja.

16 godina
linuxjuzer kaže...
CroVandal kaže...

Ne bih vjerovao,ali laptopi postoje već prilično dugo..kome je 2-3,5 kg na ramenu "previše" i cvili kako je to puno..e taj se preserava...taj je curica,a ne čovjek.Ja po 9 sati dnevno furam 17,3 na ramenu,nije ugodno,ali to je cijena posla,a ne pomodarstva..

najbitnije je to sto je iOS daleko od normalne platforme za npr. konkurenciju sa laptopom

trebaju izbacit iPad koji ima MacOS i da vidiš...profesionalizam i komotnost u jednom, nema preseravanja a to radi Apple s time da nezele uc u nikakvu vezu sa Windowsima i npr. cloud computingom

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
CroVandal kaže...

ne zato, no ipad nije izbrušen dokraja da može postići i implementirati rad koji se lako obavi na normalnom računalu

po meni bi u neku skuplju verziju trebali stavit neki atom procesor, normalnu kameru prednju i straznju, nesto veci zaslon do 13" i nabavit licence (za koje definitivno imaju para) da se programi za iMac mogu stavljat na njega...

Ti bi vala vrlo brzo propao kao takav poduzetnik.

Za 13 inchni odabir imas macbook air.Sa Mac platformom.Cak i 11, ako ti treba mac os.

(cijena me ne zanima, jer sam rekao vec da je amerika i hrvatska nebo i zemlja, i cijene nisu za nase trziste)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 11:53 (mighty99).
16 godina
Mitch kaže...
linuxjuzer kaže...
CroVandal kaže...

najbitnije je to sto je iOS daleko od normalne platforme za npr. konkurenciju sa laptopom

trebaju izbacit iPad koji ima MacOS i da vidiš...profesionalizam i komotnost u jednom, nema preseravanja a to radi Apple s time da nezele uc u nikakvu vezu sa Windowsima i npr. cloud computingom

pusti ti to, ako apple kaže da je bolje s iOS-om, onda je tako. Uostalom i u MacOS već polaku ubacuju komade iOS-a. Ne preserava se apple, nego oni koji im vjeruju i slijepo se drže njihovih riječi, dok Steve negdje likuje i trlja ruke.

16 godina
mighty99 kaže...
Mitch kaže...
CroVandal kaže...

Za 13 inchni odabir imas macbook air.Sa Mac platformom.

(cijena me ne zanima, jer sam rekao vec da je amerika i hrvatska nebo i zemlja, i cijene nisu za nase trziste)

da ali nije tablet

ipad je tablet, macbook air laptop a svi pričaju ovdje da je ipad poseban jer je laksi od laptopa,ma daj molim te.

macbook air je izvrsno računalo, zapravo se divim na tankoći, no problem je što apple 99% neće od njega napravit sliding tablet laptop

15 godina
protjeran
mighty99 kaže...
Mitch kaže...
CroVandal kaže...

Za 13 inchni odabir imas macbook air.Sa Mac platformom.Cak i 11, ako ti treba mac os.

zamisli..ja nemam ništa od i-produkata pa ne propadam,štoviše,ozbiljnije djelujem sa HP i DELL opremom..

16 godina
Mitch kaže...

da ali nije tablet

ipad je tablet, macbook air laptop a svi pričaju ovdje da je ipad poseban jer je laksi od laptopa,ma daj molim te.

macbook air je izvrsno računalo, zapravo se divim na tankoći, no problem je što apple 99% neće od njega napravit sliding tablet laptop

Hoće, kada to hrpa drugih napravi, i onda to predstavit kao revoluciju

15 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...

to je istina no time si objasnio pojam tableta a na tablet trzistu ima puno drugih i boljih tableta, a o autocadu na iOsu da ne pričam...

Koristim autocad za posao već 7 godina. Mitch, čini mi se da si negdje rekao da ideš još u školu. Mislim da mi nikako ne možeš dati relevantnu ocjenu korisnosti nečega što ja već godinama koristim u radu i znam koje su prednosti mobilne/online verzije.

15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
Mitch kaže...

da ali nije tablet

{#}

16 godina
mind_challenge kaže...
Mitch kaže...

da ali nije tablet

teško, apple će sigurno ić na patent, a sliding tablet laptop patent se vodi kao argument glavne raprave izmedu Samsunga i Lenova

lenovo-v idepad sa transformacijom u tablet je izvrsna stvar, isto kao i sliding pc7 od samsunga

15 godina
neaktivan

Mitch

Pa da uguraju sve ovo sto tvrdis, onda niti nebi bio tablet.Vec upravo macbook air, samo sto nema kliznu tipkovnicu, vec je gradom kao laptop.

Isto tako zanemarujes jednu bitnu cinjenicu.Da bi time izgubio na autonomnosti i padu baterije.A to je upravo nesto sto je iznad svega kod Applea.

Netko je dobro spomenuo u drugom clanku, amerima je to veliki plus, jer masu stvari sto rade ne zahtjevaju ozbiljan posao, dok im je s druge strane potrebnija veca autonomnost.

Vi svi hocete sve i jednom po kikiriki cijeni.To kod danasnje ekonomije temeljene na masovnoj potrosnji ne prolazi.Nije to apple izmislio, ali istina da dobro unovcuju.

I ti da si stevica bi isto tako.

2 0 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Koristim autocad za posao već 7 godina. Mitch, čini mi se da si negdje rekao da ideš još u školu. Mislim da mi nikako ne možeš dati relevantnu ocjenu korisnosti nečega što ja već godinama koristim u radu i znam koje su prednosti mobilne/online verzije.

ma znam, ali ja ne vidim koja je prednost mobilnog autocada koji je gotovo alpha verzija od one prave za pc

17 godina
Ezio kaže...

Koji ljudi? Ovi što mi redovito stišču thumb upove zato što ne pljujem po appleu?

Ne misliš li možda da je tvoj pristup u onim prethodnim postovima na koje sam reagirao pogrešan? Daj malo ti razmisli.

Također vezano uz zadrtost i primitivnost: Ja se recimo nikad ne pitam zašto nešto nekome treba i proglašavam ga kojekakvim pozerom zato što je to nešto kupio, a meni nije poznata namjena za koju to nešto koristi. Tvoj pristup je upravo takav negativan, a nije na meni da ti ukazujem na pozitivne strane i pokazujem puteve shvaćanja.

Da, vidio sam da si napisao jedan post i pripisao ga kao da je moj, ali nema veze...

Nije tema za raspravu o tvojem ni mojem razmisljanju.

Meni je bitno da su ljudi shvatili kaj sam htio rec i podrzali me u tome znajuci da sam na pravom putu (sad zvucim ko Jaca :D)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
CroVandal kaže...

Nisu svi jaki kao ti, pa da mogu Hp pavijana nosti okolo. Nema sto pravo musko, a dobro dodje kao i kao trening.
I'll see you on the dark side of the moon
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice