IE koriste samo još korisnici kojim susjedov klinac iz prvog osnovne instalira piratsku verziju windoza i pokaže im "kak ići na internet" i neznaju za firefoKSSSSSS...to je tih 25% uz časni promil sadomazo freakova ....osobno,neznam kaj bi me ikad više natjeralo na IE
ma sve je to vehto....ko jednom proba operu....na gore se vise ne vraca
koristim ga u situacijama kad mi se desi da s FF nemogu otvoriti bug.hr i forum, pa onda s IE. inače samo FF. IE stoji na desktopu za nedaj bože
Zbiljam za ne daj Bože - i za internet bankarstvo Posebni sado-mazo je bio i IE8 beta.....never more!
što zorno pokazuje da ste zahtjevna publika koja se ne miri sa predinstaliranim softverom koji dobija sa OS-om.

nedavno sam stavio "IE Tab" ekstenziju pa mi više ne treba IE ni za one stranice koje su napravljene isključivo za njega :)
Firefox - probaš i ne možeš prestat
Prije par dana radih reinstalaciju sistema si...Jedva sam izdržao tih par sekundi do DL-a i instalacija FF-a...nema šanse da ga ja lično pored FF-a više ikada pokrenem...
Ja sam u tih 25% i nemam namjeru mjenjati.
IE7 i nije toliko loš ali je FF upravo odličan u smislu dodatnih mogućnosti kroz proširenja (Add-onse). Vezano za to primjećujem (ne samo iz ove teme) da ima dosta onih koji koriste (zagriženo) FF a povremeno IE7 za stranice koje su optimizirane za IE. Dakle, nisu se baš potrudili upoznati njegove mogućnosti a postoji odlično rješenje - ekstenzija pod nazivom IETab.
Zbiljam za ne daj Bože - i za internet bankarstvo Posebni sado-mazo je bio i IE8 beta.....never more!
normalno da koristimo FF kad su IE 7 i osmica nestabilne iruše se.Bar je tako kod mene,svako malo se usred pregleda stranica sruši,a ponekad zna povući sa sobom cjeli desktop,pa onda idu one poznate p... m... i takve slične.Dok sa FF to se ne događa, u narednih 8 mjeseci sa FF 2.0 nisam imao nikakvih problema,i još najbolje nemam instalirani nikakvi antivirus,a na kompu niti jedan virus.
što zorno pokazuje da ste zahtjevna publika koja se ne miri sa predinstaliranim softverom koji dobija sa OS-om.

firefox osobno zadnji na listi: ruzan dizajn, nema button za novi tab, nemoze se maknut menu bar, ždere memoriju...
opera mi je najdraza, jedina mana sta se nemoze maknut menu bar, inace prednosti (nad IE): lijep dizajn, speed dial, magic wand, newsreader...
a IE je IE, überbrowser, kolko god on zagorčavao život web developerima
firefox osobno zadnji na listi: ruzan dizajn, nema button za novi tab, nemoze se maknut menu bar, ždere memoriju...
opera mi je najdraza, jedina mana sta se nemoze maknut menu bar, inace prednosti (nad IE): lijep dizajn, speed dial, magic wand, newsreader...
a IE je IE, überbrowser, kolko god on zagorčavao život web developerima
Koristil sam firefox,a sad koristim IE koji dolazi s vistom.Ne vidim nikakve razlike u brzini ili bilo čemu.Kak sam surfal s FF tak ide i s IE.
Ja sam među onih 8% koji koriste Operu. Koristio sam je dok još nija bila freeware i imao čak vlastiti legalni serijski. Nekih 5% vremena koristim Internet Explorer. Firefox mi iz nekog razloga nikad nije ležao.
Zna li netko postoji li još neki 64 bitni internetski preglednik, izuzev Internet Explorera?
FF je faca zbog gomile add-on stvari samo i oni su počeli davati poluproizvode, FF 3.0 je sve nego dovršen proizvod i treba se čekati za pravi update. Sama stvar da nastvaljaju razvoj 2.0 uz 3.0 govori za sebe. IE nema šanse da taknem osim za provjeru kompatibilnosti stranice a Operu isto tako stavljam u isti koš jer kako god drugi govorili da je Opera brza treba joj dosta vremena za učitavanje stranica, mogu reći da FF 2.0 je jedanko brz kao najnovija Opera.
Sve u svemu dok netko ne napravi bolji proizvod od FF-a nema šanse da mijenjam default preglednik.

Ma ovaj novi IE 7 nije uopće loš, mada je FF 3 brži i prednost su mu add-onsi
Mogu skužiti i praktične zapadnjake, ne razbijaju suviše glavu s tim da mijenjaju
ipak jedan solidan proizvod, a od kad IE ima tabove,on to jest
Koristim 1.FF, 2.Opera, i ako stvarno moram 3.IE7 moduliran.
Osobno, najdraži mi je Firefox, a nakon njega Opera, dok mi je IE ostao u sjećanju kao prvi browser na dial up modemima
Kod FF-a imam samo jednu primjedbu - nema gumb za novi tab!
Osobno, najdraži mi je Firefox, a nakon njega Opera, dok mi je IE ostao u sjećanju kao prvi browser na dial up modemima