Internet Explorer ispod 25%

poruka: 70
|
čitano: 7.717
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer ispod 25%".
17 godina
neaktivan

IE koriste samo još korisnici kojim susjedov klinac iz prvog osnovne instalira piratsku verziju windoza i pokaže im "kak ići na internet" i neznaju za firefoKSSSSSS...to je tih 25% uz časni promil sadomazo freakova ....osobno,neznam kaj bi me ikad više natjeralo na IECool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma sve je to vehto....ko jednom proba operu....na gore se vise ne vraca  Smijeh

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Internet Explorer ispod 25%
ovajonaj kaže...

Probo sam ja operu, imam je instaliranu :) Al opet mi je Firefox primarni browser. Cak nekad koristim i IE7, ali samo kad pregledam BUG forum neprijavljen.
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan

koristim ga u situacijama kad mi se desi da s FF nemogu otvoriti bug.hr i forum, pa onda s IE. inače samo FF. IE stoji na desktopu za nedaj bože

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zbiljam za ne daj Bože - i za internet bankarstvoNeodlučan Posebni sado-mazo je bio i IE8 beta.....never more!

17 godina
neaktivan

što zorno pokazuje da ste zahtjevna publika koja se ne miri sa predinstaliranim softverom koji dobija sa OS-om.

nego što nego zahtjevnija publika... Namigiva
Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 2:27 (bubbach).
17 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

moje mišljenje je da je opera goli ono kaj se već kaže naspram firefoxu, ali.. to je samo moje misljenje, a sad nek me poklopi tko god hoće..
Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
17 godina

nedavno sam stavio "IE Tab" ekstenziju pa mi više ne treba IE ni za one stranice koje su napravljene isključivo za njega :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Firefox - probaš i ne možeš prestat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije par dana radih reinstalaciju sistema si...Jedva sam izdržao tih par sekundi do DL-a i instalacija FF-a...nema šanse da ga ja lično pored FF-a više ikada pokrenem...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam u tih 25% i nemam namjeru mjenjati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IE7 i nije toliko loš ali je FF upravo odličan u smislu dodatnih mogućnosti kroz proširenja (Add-onse). Vezano za to primjećujem (ne samo iz ove teme) da ima dosta onih koji koriste (zagriženo) FF a povremeno IE7 za stranice koje su optimizirane za IE. Dakle, nisu se baš potrudili upoznati njegove mogućnosti a postoji odlično rješenje - ekstenzija pod nazivom IETab.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JaniSauer kaže...

Zbiljam za ne daj Bože - i za internet bankarstvoNeodlučan Posebni sado-mazo je bio i IE8 beta.....never more!

Zato se i zove Beta, znaš. Beta ima svoje značenje i smisao.

Što se samog IE-a tiče, 7 je sasvim OK browser koji je još uvijek brži od Firefoxa. Ekstenzije koristim samo za development, pa mi nije ni nešto posebno bitno.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

normalno da koristimo FF kad su IE 7 i osmica nestabilne iruše se.Bar je tako kod mene,svako malo se usred pregleda stranica sruši,a ponekad zna povući sa sobom cjeli desktop,pa onda idu one poznate p... m... i takve slične.Dok sa FF to se ne događa, u narednih 8 mjeseci sa FF 2.0 nisam imao nikakvih problema,i još najbolje nemam instalirani nikakvi antivirus,a na kompu niti jedan virus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perica kaže...

Onda nas je dvoje koji isto razmisljamo.
Isprobao sam skoro sve verzije ostalih browsera kako su se pojavljivale, i uvijek sam se vracao dobrom starom Internet Exploreru...
Failure is allways an option.
17 godina
protjeran
bubbach kaže...
ovajonaj kaže...

moje mišljenje je da je opera goli ono kaj se već kaže naspram firefoxu, ali.. to je samo moje misljenje, a sad nek me poklopi tko god hoće..
Bez extenzija Firefox ne vrijedi ništa (malo pregruba riječ, priznajem), ali ajde i onda mi je draži od IE. Možda bi drugačije pričao da je kojim slučajem 90-ta i da imaš pred sobom izbor između IE6, Netscapea i Opere xx. Ne treba zaboraviti da je tabove, mouse gestures prva za browser imala/izmislila Opera.
Inače IE7 koristim u slučaju kada dođem na debilne stranice koje se jedino prikazuju na IE kako treba. Ali za sve ostalo Opera i FF su zakon. Avant i Maxthon nisu loši, Safari sam probao, ali da imam Mac, stavio bi i na njega Operu i FF. Ništa mi ne može meni po načinu korištenja zamijeniti Operu i FF, nije samo u pitanju stvar navike, sve mi je raspoređeno onako kako mi odgovara, a vjerovatno i večini drugih korisnika. Čemu izmišljati toplu vodu. IE-u treba 100 godina za spremanje stranice, u FF i Operi to je gotovo trenutno.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
bubbach kaže...

što zorno pokazuje da ste zahtjevna publika koja se ne miri sa predinstaliranim softverom koji dobija sa OS-om.

nego što nego nismo... Namigiva
 i ja se slažem....mrzim kad mi netko podmeće stvari da ih koristim....

a da nije predinstaliran sa windowsima, brojka bi bila debelo ispod 50 % (ne mislim na posječenost bola nego općenito)
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
17 godina
neaktivan

firefox osobno zadnji na listi: ruzan dizajn, nema button za novi tab, nemoze se maknut menu bar, ždere memoriju...

opera mi je najdraza, jedina mana sta se nemoze maknut menu bar, inace prednosti (nad IE): lijep dizajn, speed dial, magic wand, newsreader...

a IE je IE, überbrowser, kolko god on zagorčavao život web developerima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
majkell kaže...

firefox osobno zadnji na listi: ruzan dizajn, nema button za novi tab, nemoze se maknut menu bar, ždere memoriju...

opera mi je najdraza, jedina mana sta se nemoze maknut menu bar, inace prednosti (nad IE): lijep dizajn, speed dial, magic wand, newsreader...

a IE je IE, überbrowser, kolko god on zagorčavao život web developerima

Promijeni dizajn tako da skineš jednu od stvarno miljon tema sa interneta, ima button za novi tab pogledaj malo bolje, menu bar se makne jednim potezom ruke; tipka F11, a šta se tiče žderanja memorije - ne lupetaj
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 20:25 (Davor_Vg).
17 godina
neaktivan

Koristil sam firefox,a sad koristim IE koji dolazi s vistom.Ne vidim nikakve razlike u brzini ili bilo čemu.Kak sam surfal s FF tak ide i s IE.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
majkell kaže...

Dizajn možeš promjeniti, button za novi tab možeš dodati ako hoćeš (kao i još dodatne buttone). Što se tiče memorije, u verziji 3 je to smanjeno i sad nije toliki gutač. Ne kažem da je FF za svakog najbolji preglednik, npr. Opera je brži u rendriranju, dosta stranica je optimizirano za IE.

Osobno mi je drago što se FF dobro probija i nek nastavi samo ovakvim tempom :)
www.linuxzasve.com | www.blogeri.hr
17 godina
neaktivan

Ja sam među onih 8% koji koriste Operu. Koristio sam je dok još nija bila freeware i imao čak vlastiti legalni serijski. Nekih 5% vremena koristim Internet Explorer. Firefox mi iz nekog razloga nikad nije ležao.

Zna li netko postoji li još neki 64 bitni internetski preglednik, izuzev Internet Explorera?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

FF je faca zbog gomile add-on stvari samo i oni su počeli davati poluproizvode, FF 3.0 je sve nego dovršen proizvod i treba se čekati za pravi update. Sama stvar da nastvaljaju razvoj 2.0 uz 3.0 govori za sebe. IE nema šanse da taknem osim za provjeru kompatibilnosti stranice a Operu isto tako stavljam u isti koš jer kako god drugi govorili da je Opera brza treba joj dosta vremena za učitavanje stranica, mogu reći da FF 2.0 je jedanko brz kao najnovija Opera.

Sve u svemu dok netko ne napravi bolji proizvod od FF-a nema šanse da mijenjam default preglednik.

0 0 hvala 0
17 godina
JaniSauer kaže...

Zasto za internet bankarstvo? Iznenađen
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina

Ma ovaj novi IE 7 nije uopće loš, mada je FF 3  brži i prednost su mu add-onsi

Mogu skužiti i praktične zapadnjake, ne razbijaju suviše glavu s tim da mijenjaju

ipak jedan solidan proizvod, a od kad IE ima tabove,on to jestNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scorpyo kaže...
Perica kaže...

Onda nas je dvoje koji isto razmisljamo.
Isprobao sam skoro sve verzije ostalih browsera kako su se pojavljivale, i uvijek sam se vracao dobrom starom Internet Exploreru...
 Sad nas je troje...
17 godina
protjeran

Koristim 1.FF, 2.Opera, i ako stvarno moram 3.IE7 moduliran.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Osobno, najdraži mi je Firefox, a nakon njega Opera, dok mi je IE ostao u sjećanju kao prvi browser na dial up modemima Cool

Kod FF-a imam samo jednu primjedbu - nema gumb za novi tab! Viče

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Osobno, najdraži mi je Firefox, a nakon njega Opera, dok mi je IE ostao u sjećanju kao prvi browser na dial up modemima Cool

??? Kod FF-a imam samo jednu primjedbu - nema gumb za novi tab!???
Ja koji koristim IE znam da FF ima gumb za novi tab!
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

kako nema....moj ima

slika dodoana
novi tab novi tab
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 21:57 (mali.ivica87).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice