odem da skinem, kliknem na internet explorer free download, i on me baci na download rc-a
a napisali ste da je službeno vani??
odem da skinem, kliknem na internet explorer free download, i on me baci na download rc-a
a napisali ste da je službeno vani??
Još nije dostupan za download....u 9:00 PM Pacific time...to je za 6 i pol sati....
And the crap continues to the version 9.
nova inacica definitivno najkoristenijeg "programa" koji se koristi u svrhu skidanja pravog browsera :)
Koristim RC već mjesec dana i zadovoljan sam.
ne kuzim zas bugovci objavljuju da je izasla konacna verzija kad nije konacna verzija izlazi tek sutra po nasem vremenu a ne danas tak da ponekad mislim da ovi nasi bugovci(objavljivaci vijesti nisu svi losi) imaju ponekad imaju neki bug u glavi ponekad objavljuju prerano a ponekad prekasno vijesti mislim da se moraju malo uozbiljit
vecinom kasne s vijestima... a sad se trcali pred rudo :D
Kad je Microsoft u pitanju odmah su prvi.
Da barem s nekim drugim vijestima budu brži. :)
Niti je službeno vani niti se može instalirati na XP. Šteta.
Kad je Microsoft u pitanju odmah su prvi.
Da barem s nekim drugim vijestima budu brži. :)
Tolko su bili brzi da su cak i naslov krivo napisali.
Koga briga za XP? It's soooo 2001.
It will make downloading firefox and chrome even faster ;)
Da, i onda ti pola programa potrebnih/obveznih za faks ne radi na 7.
I još uz to ti igre i benchmarci rade lošije jer imaš prijenosnik iz 2006e.
I uz to ti prijenosnik ima neki CIR za kojeg nema drivera za vistu i/ili sedmicu.
...
Ja se samo nadam da će sa izbacivanjem finalne verzije IE 9 biti još po koji hotfix za DirectWrite.
Pa bugovci nisu pogrijesili sto su napisali da je izaso IE9,niko nam nije kriv sto smo u drugoj vremenskoj zoni
Pa bugovci nisu pogrijesili sto su napisali da je izaso IE9,niko nam nije kriv sto smo u drugoj vremenskoj zoni
Stvar je u tome što nije izašao. Da je izašao mi bi ga mogli skinuti isti tren, nevezano uz "brojeve na satu".
U SADu je SAD SAD isti onaj SAD što je i nama SAD. Samo što nam na satu pišu druge vrijednosti (ili kazaljke pokazuju drugu vrijednost) i nije isto odba dana.
I uz to ti prijenosnik ima neki CIR za kojeg nema drivera za vistu i/ili sedmicu.
...
A da nije mozda vrijeme za novi laptop?
A da koristis compatibility mode?
Microsoft je s razlogom prestao prodavat XP..
I zasto onda da ie9 radi na njemu kad se vise ni ne poizvodi?
...
A da nije mozda vrijeme za novi laptop?
A da koristis compatibility mode?
Microsoft je s razlogom prestao prodavat XP..
I zasto onda da ie9 radi na njemu kad se vise ni ne poizvodi?
Jest. Ali isto tako je i kriza. A da nije možda vrijeme da mi daš novce da si kupim novi laptop?
Koristio dok nismo došli do uporabe aplikacije koja ne radi ni u Windows XP mode niti u Virutal PC ili nekom drugom virtualnom (VMWare).
Je, prestao je prodavati, ali na fakultetu nisu prestali koristiti npr Visual C++ 6.0 koji već godinama nije pdržan od strane Microsofta...
Možda zato što još uvijek večina korisnika Windowsa ima upravo XP?
Koliko jos korisnika ima ie6.. pa neznaci da je dobar i da netreba ic dalje..
Koliko jos korisnika ima ie6.. pa neznaci da je dobar i da netreba ic dalje..
Donekle je i zanimljiva crtica to što se s MS Partner MSDN-a može skinuti jedino IE6 (nalazi se pod grupom Applications). Hehe. KHM...
i dobro znaci ja cu ujutro moci skinuti finalnu veriju IE9... ovo je dosad bila neka beta? probna verzija?
Instalacija je katastrofa ko obično.
A brzina preglednika je sasvim solidna.
?
tvoj post je toliko trolovsko iritantan da je to sooo bezvremenski...
?
IE je valjda jedini browser koji zahtjeva restart, zašto je tomu tako? pa ukoliko znaš molim reci zašto
kako to mislite da su Bugovci napisali da je izasao prerano? Nisu.
IE9 je sluzbeno izasao, ali ce se moci downloadat tek u odredjeno vrijeme. Procitaj vijest koju su Bugovci napisali, i procitaj je do kraja.
tvoj post je toliko trolovsko iritantan da je to sooo bezvremenski...
?
IE je valjda jedini browser koji zahtjeva restart, zašto je tomu tako? pa ukoliko znaš molim reci zašto
Zato sto se instalira kao update...za sistem.
@(s)izgoreo: Stvar je u tome što se ie9 ne instalira kao svaki drugi software - nećeš ga naći u Program Files. Ie9 se instalira kao update te ukoliko ga budeš htio deinstalirati morati ćeš otići u installed updates! Možda zato...
Zato sto se instalira kao update...za sistem.
@(s)izgoreo: Stvar je u tome što se ie9 ne instalira kao svaki drugi software - nećeš ga naći u Program Files. Ie9 se instalira kao update te ukoliko ga budeš htio deinstalirati morati ćeš otići u installed updates! Možda zato...
kako se ne instalira u PF kad je tamo? ok da preformuliram, zašto se ne instalira kao sav normalan software nego glumi neki specijalan software (odnosno winsowu nadogradnju WTF??) iako ne nudi ništa više od FFa primjerice kojemu ne treba restart, dapače u nekim segmentima nudi manje jer ne podržava webGL primjerice... dovlačenje taba u task bar, možda zato treba restart?