Internet Explorer 8

poruka: 93
|
čitano: 20.751
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer 8".
16 godina
RE: Internet Explorer 8
marko1103 kaže...

haha strašno koje prepirke... nek svatko koristi šta hoće i gotovo...

ja inače koristim operu al pošto volim eksprerimentirat instalirao IE 8 pa me samo zanima... glupo pitanje :)... jel vam se facebook prikazuje kak spada ?? jer meni ne sve je zbrda zdola pomješano...

Meni ne imam ie8 isto.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

evo ja sam trenutno na ie8 i mogu reći da sam ugodno iznenađen. ima nekih mušica, ali sve je to zanemarivo.

mislim da brže otvara stranice nego firefox. jer kad očistim cache u ie-u i onda otvaram neku stranicu, brže traje nego kad očistim cache u firefoxu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

evo ja sam trenutno na ie8 i mogu reći da sam ugodno iznenađen. ima nekih mušica, ali sve je to zanemarivo.

mislim da brže otvara stranice nego firefox. jer kad očistim cache u ie-u i onda otvaram neku stranicu, brže traje nego kad očistim cache u firefoxu

A jesi li u firefoxu radio one trikove oko ubrzavanja ili upoređuješ defaultnu brzinu?
Jer nisam probao još taj famozni IE8 full... mogao bih ga instalirati...
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...

A jesi li u firefoxu radio one trikove oko ubrzavanja ili upoređuješ defaultnu brzinu?
 trenutno nisam ništa radio. ali prije jesam ali nije bilo nekakvih osjetnih ubrzanja
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...

trenutno nisam ništa radio. ali prije jesam ali nije bilo nekakvih osjetnih ubrzanja
 Aha. Ja sam eto ubrzavao  firefox i osjetim da je brži! ja sam stavio da šalje 100 zahtjeva na server, nema grešaka pri učitavanju stranica a ubrzanje se dobro primjeti!
No baš ću probati dali je brži IE8 full od ovog firefoxa kod mene.
Imam trenutno IE8 RC1 na compu no uradit ćemo mu upgrade...
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

jedino mi je malo gadno što guta memoriju ko lud. otvorena mi 2 taba, a vrti se 5 procesa iexplorer.exe i zauzimaju preko 180 mb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

IEvo napokon sam na punoj verziji osmice!Primjete se poboljšanja u odnosu na RC verziju koju sam imao ali što se tiče brzine, nisam baš impresioniran!Firefox mi puno bolje "leti".

Ostale funkcije nemogu još ocjeniti jer tek sam ga "vidio".

A ti kažeš da ti sa dva taba ima pet procesa iexplore.exe i da "jede" puno memorije.

Kod mene nije evo pogledaj screenshot! tri su procesa i uzima oko 155MB memorije!razlika je od stanja kod tebe  primjetna...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 22:37 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jedino mi je malo gadno što guta memoriju ko lud. otvorena mi 2 taba, a vrti se 5 procesa iexplorer.exe i zauzimaju preko 180 mb

Odnesi konfu nekome ko zna, pa nek ti složi prozore kak se spada. Jesi li razmišljao da pređeš na Vatrenu Lisicu?
Edit: slika u prilogu.
To bi po prilici trebalo biti ovako. To bi po prilici trebalo biti ovako.
16 godina
neaktivan
Kalea kaže...
Odnesi konfu nekome ko zna, pa nek ti složi prozore kak se spada. Jesi li razmišljao da pređeš na Vatrenu Lisicu?
 pa znam si ja i sam složit konfu! Belji se
pa firefox mi je glavni browser, a kraj njega nekad dođe i chrome. a ie 8 sam instalirao da ga malo testiram
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Kalea kaže...
 pa znam si ja i sam složit konfu! Belji se
pa firefox mi je glavni browser, a kraj njega nekad dođe i chrome. a ie 8 sam instalirao da ga malo testiram
 Ma ti si car svih careva.
17 godina
moderator
Internet Explorer 8

Opet jurluk i Kalea! Pa koju god temu otvorim vas dva se "nadopunjavate" off-topic postovima! Stvarno mi testirate živce :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

Miro evo baš ih i ja čitam, ustvari Kaleu čitam i nije mi jasan nikako...što želi reći, nekad napumpa kilometarski post a nekad je stvarno škrt na rječima! Stavio onaj screenshot taskmanagera pokazuje na onaj proces i kaže "To bi po prilici trebalo ovako biti" A što bi trebalo biti tako?

btw zar ie8 ne radi s min. dva procesa ako nije otvoren nijedan tab?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Opet jurluk i Kalea! Pa koju god temu otvorim vas dva se "nadopunjavate" off-topic postovima! Stvarno mi testirate živce :(

Imaš pravo. Ali ona tema koju je otvorio, krajnje je idiotska. Znaš mene, malo jesam oštriji, ali ni ti ni ja nismo ovdje na odsluženju kazne. I znaš koliko mrzim kad se vrijeđaju forumaši, neznam što čekate da ne clockate HoS. Imaš na forumu frakciju koja ne pomaže nikome, nego samo čeka da netko nešto napiše pa da ga gurnu u HoS. Zašto to dozvoljavate? Ja sam zadnja osoba na ovome forumu koja je tu da bi se prepucavala, ali neke stvari kao onaj topic Jurluka je prešlo sve mjere. Prati ga malo pa ćeš vidjeti da sam u pravu. Moj post na tu njegovu temu je bio samo logičan odgovor njegovoj budaleštini i ništa više. Opet ponavljam, nismo ovdje po kazni, pomozimo jedni drugima. Mene su upravo takvi natjerali da donesem odluku da se povučem sa foruma sa zaključno 31.03. o.g. Meni to ne treba, ovdje sam iz prostog razloga što imam potrebu pomoći ljudima. Pa nije sramota pitati, a još manje neko osnovno pitanje o kojem već i vrapci na grani pjevaju staviti u HoS. Dajte više lockajte tu sramotu od topica.
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Miro evo baš ih i ja čitam, ustvari Kaleu čitam i nije mi jasan nikako...što želi reći, nekad napumpa kilometarski post a nekad je stvarno škrt na rječima! Stavio onaj screenshot taskmanagera pokazuje na onaj proces i kaže "To bi po prilici trebalo ovako biti" A što bi trebalo biti tako?

U pravu si. Ovim ti se putem javno ispričavam, poslao sam krivi screenshot, i nisam uopće skontal da je riječ o IE8. Imal sam danas saobraćajku, pa sam malo ''van sebe''.
16 godina
neaktivan
Kalea kaže...
Bellatrix kaže...

U pravu si. Ovim ti se putem javno ispričavam, poslao sam krivi screenshot, i nisam uopće skontal da je riječ o IE8. Imal sam danas saobraćajku, pa sam malo ''van sebe''.

Ah, ok u redu je!
Ma nek nije tebi ništa bilo, nebrini za lim!Namigiva
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

Prije sam stalno koristio IE i bio mi je super.

Onda sam kupio laptop i s njime je došla Vista Home Pro i IE 7.

Eh, onda se stalno rušio IE, ili se zaledi ili čim ga pokrenem dobijem poruke IE stopped working.

Skinuo sam onda IE8 beta i isti problemi!

Pošto mi je trebao novi preglednik odlučio sam se za Mozillu.

Čim sam pokrenuo Mozillu i otvorio prvu stranicu, ostao sam oduševljen.

Nema šanse da se ikada vratim na IE!

Jedino što mi se ne sviđa je kada dobije mail na MSN-u, i kada kliknem na njega, odmah mi otvara IE.

Sada će to biti popravljeno u windowsima 7 tako da će biti puno bolje!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bla-bla-bla.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Kod mene samo 5,594k sa 5 taba, i otvoren je samo jedan iexplorer.exe proces jer nisam 5 puta pokrenuo nanovo IE kao što je kod tebe bio slučaj rookie.
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
peroblade kaže...

Prije sam stalno koristio IE i bio mi je super.

Onda sam kupio laptop i s njime je došla Vista Home Pro i IE 7.

Eh, onda se stalno rušio IE, ili se zaledi ili čim ga pokrenem dobijem poruke IE stopped working.

Skinuo sam onda IE8 beta i isti problemi!

Pošto mi je trebao novi preglednik odlučio sam se za Mozillu.

Čim sam pokrenuo Mozillu i otvorio prvu stranicu, ostao sam oduševljen.

Nema šanse da se ikada vratim na IE!

Jedino što mi se ne sviđa je kada dobije mail na MSN-u, i kada kliknem na njega, odmah mi otvara IE.

Sada će to biti popravljeno u windowsima 7 tako da će biti puno bolje!

Postavi Firefox kao defaultni browser i neće ti odmah otvarati IE!
17 godina
Internet Explorer 8

Chrome

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Glede svih browsera koji postoje ipak je u pitanju ljudski faktor.

17 godina
protjeran

..onda si ti decko dugogodisnje krivo navikao!...eto vidis,kad ljudi ne znaju cijeniti kvalitetu nego koriste microsoftove proizvode...brrr!

ZX Spectrum 48k Commodore 64K Amstrad CPC 464 Commodore 128k Commodore Amiga 500 Commodore Amiga 1200 Commodore Amiga 2000 + Zorro Pentium II 433 MHz Pentium 4 3.33 MHz Apple Macintosh Performa ...itd.
17 godina
neaktivan
Instalirao sam IE8 i moram priznati da je bolji nego što sam očekivao. Puno brže učitava stranice, brže mi otvara nove tabove, InPrivate Browsing :P. Savršen kao sekundarni browser :D
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

Ne  mogu instalirati IE 8 nego dobijem poruku Internet Explorer installation did not complete i predlaže mi restart, nakon restarta opet isto.

Zna li netko u čemu bi mogaio biti problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jaguar kaže...

Ne  mogu instalirati IE 8 nego dobijem poruku Internet Explorer installation did not complete i predlaže mi restart, nakon restarta opet isto.

Zna li netko u čemu bi mogaio biti problem.

Internet Explorer zahtjeva restart prilikom instalacije. Dakle započmeš instalaciju i on traži restart i odmah nastavi instalaciju nakon restarta.
Neznam što bi kod tebe moglo stvarati poteškoće, ali prvo pokušaj s CCleanerom počisiti svo smeće po windows-u i revertiraj postavke u IE.
Pitanje: Jel sad oštetilo stari IE ako je prekinulo upgrade na pola procesa?
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

Ne, ne ošteti mi ie7. Nije niti do smeća jer sam upravo stavio novu instalaciju windowsa na susjedov laptop i pokušavam downloadati ie8 pa ista stvar. Vidim da je isti problem imao i nikola63. Javio se je još 21.03.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
 2.E da je tako onda bi mnogi web developeri ostali bez posla jer sta ce firmama web developer koji zna napravit stranicu da radi samo u IE danas sve stranice moraju da rade jednako na svakom pregledniku (ako se drzi do ugleda firme).
 sorry lega...ali kalea je u pravu...
browseri samo prikazuju ono što je programer napravio...sve je u razvojnom alatu...
želiš primjer?
napravim stranicu u asp-u...IE dobro prikazuje align...FF ne...i jel stvar u browseru?
nije...stvar je samo u mojoj lijenosti da definiram align za svaki cell...
drugo...instalirao sam FF...da bih ovo gore utvrdio...i mogu reći...da jako dugo nisam sreo tako agresivan komad softwera...sam pristup prema korisniku je napastan...odvratno...bez imalo profinjenosti...user frendly...
možete pričato što god hoćete...ali iza toliko galame oko browsera se krije samo jedno...i mozila i google bi željeli biti microsoft...kalif mjesto kalifa...i ništa više...
17 godina
protjeran
Internet Explorer 8

IE 8 ima jednu iritantnu osobinu. Desni scrollbar. Kada pomaknem kursor u krajni desni rub očekujem mogućnost skrolanja a ne da ciljam scrollbar. Sličnu glupost ima i Chrome 1.x (ne i 2.x beta). U fullscreenu radi kako treba ali u maximize windowu ne.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 21:25 (the_tux).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

Ne kužim te.

Pa zar uopće trebaš "tražiti" scrollbar? Nemožeš scrollati stranicu držeći miša bilo gdje na njoj?

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Explorer 8

Meni osobno je IE8 pušiona. Za razliku od Mozille ili Chroma koje koristim, IE8 nema "dušu", nekako mi je prazan i bez stila. Držim ga čisto kao backup ako ovi zakažu (iako sumnjam u to), instalirao iz znatiželje pa ostalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice