Intel - pokrao robijaša?

poruka: 40
|
čitano: 6.857
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel - pokrao robijaša?".
17 godina
moderator
RE: Intel - pokrao robijaša?

Kakva su vam to citiranja!? Kad citirate, obrisite nepotrebne dijelove citiranog teksta. Jedva sam se suzdrzao da vam ne podijelim kartone...

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Daj smiri se. Ti znas da je Gates kupio DOS za nekih soma dolara od nekog programera, usminkao ga i prodao IBMu i na tome sa danas temelji njegovo carstvo.
Tako da nemoj lajat na druge, gates je kapitalisticko đubre na prvom mjestu a tek onda programer.
Prvo, kupit nesto za par kuna, a prodat za tisucu je umjece,

a jos nesto vaznije, znas li ti koliko je gates spasio zivota diljem svijeta ??

ja tog covjeka nebi nazvao đubre u nijednom pogledu
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 22:00 (mbaksa).
17 godina
Intel - pokrao robijaša?

Iako naslov zvuci cudno to nije nista cudno takvih stvari ima i bit ce pa nije vrag da ljudi misle da su ovi u Intelu posteni i fini i da je sve dijelo njihovih inzinjera ima tu svasta kao i u ostalim granama visoke tehnologije. Ak ovaj tip uspije u naumu i istjera istinu pod uvijetom da je tako bi ce to samarcina intelu ko s vratima od skode a ionako su oni daleko od fine kompanije uopce mi se ne svidjaju!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel - pokrao robijaša?

Sad ih je bog kaznio tako sto je dao AMD napravi  dobre procesore.:)

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tip govori istinu....ja sam robijao sa njim...alaj hrče.....ma šta da vam pričam Namigiva

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, ATI HD 4850, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
17 godina
neaktivan
Intel - pokrao robijaša?

A šta da se dogodi da ga Intelovci poslušaju i on stvarno demonstrira performanse arhitekture Core 2 procesora? To bi volio vidjeti.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Tip govori istinu....ja sam robijao sa njim...alaj hrče.....ma šta da vam pričam Namigiva

LOL..ma bitno da je uredan!
17 godina
moderator
2029.MN4 kaže...

A šta da se dogodi da ga Intelovci poslušaju i on stvarno demonstrira performanse arhitekture Core 2 procesora? To bi volio vidjeti.

Da ih je mislio (mogao) demonstrirati, demonstrirao bi ih vec davno. Namigiva
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Kakva su vam to citiranja!? Kad citirate, obrisite nepotrebne dijelove citiranog teksta. Jedva sam se suzdrzao da vam ne podijelim kartone...

Da je editor malo prirodniji i da omogućava switch u BBcode radi preciznijeg editiranja, problema ne bi bilo ...
17 godina
moderator
ivucica kaže...
mbaksa kaže...

Da je editor malo prirodniji i da omogućava switch u BBcode radi preciznijeg editiranja, problema ne bi bilo ...
Koliko je tesko oznaciti nepotrebni tekst, bilo misem, bilo tipkovnicom (drzanjem tipke shift i setnjom gore-dolje), pa potom pritisnuti tipku Delete? Onaj tko je to nesposoban napraviti uopce ne zasluzuje da se koristi kompjuterom.

BTW otisao si off-topic - takve komentare mozes postati na za to predvidjenim mjestima - unutar podforuma Ideje, sugestije, prijava problema i pomoć.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice