Kakva su vam to citiranja!? Kad citirate, obrisite nepotrebne dijelove citiranog teksta. Jedva sam se suzdrzao da vam ne podijelim kartone...
Iako naslov zvuci cudno to nije nista cudno takvih stvari ima i bit ce pa nije vrag da ljudi misle da su ovi u Intelu posteni i fini i da je sve dijelo njihovih inzinjera ima tu svasta kao i u ostalim granama visoke tehnologije. Ak ovaj tip uspije u naumu i istjera istinu pod uvijetom da je tako bi ce to samarcina intelu ko s vratima od skode a ionako su oni daleko od fine kompanije uopce mi se ne svidjaju!!!
Sad ih je bog kaznio tako sto je dao AMD napravi dobre procesore.:)
Tip govori istinu....ja sam robijao sa njim...alaj hrče.....ma šta da vam pričam
A šta da se dogodi da ga Intelovci poslušaju i on stvarno demonstrira performanse arhitekture Core 2 procesora? To bi volio vidjeti.
Tip govori istinu....ja sam robijao sa njim...alaj hrče.....ma šta da vam pričam
A šta da se dogodi da ga Intelovci poslušaju i on stvarno demonstrira performanse arhitekture Core 2 procesora? To bi volio vidjeti.

Kakva su vam to citiranja!? Kad citirate, obrisite nepotrebne dijelove citiranog teksta. Jedva sam se suzdrzao da vam ne podijelim kartone...