HTC predstavio Desire HD i Desire Z

poruka: 45
|
čitano: 6.152
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC predstavio Desire HD i Desire Z".
17 godina
neaktivan

A nema ništa vijesti sa Nokia World.
http://www.gsmarena.com/nokia_world_2010-review-511.php

Ovaj Nokia E7 je prava bomba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 14:55 (Tony).

0 0 hvala 0
16 godina

Za samouništenje...lol.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\

5 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: HTC predstavio Desire HD i Desire Z
Tony kaže...

A nema ništa vijesti sa Nokia World.
http://www.gsmarena.com/nokia_world_2010-review-511.php

Ovaj Nokia E7 je prava bomba.

Tu ti je vijest koju tražiš:

http://www.bug.hr/vijesti/posao-zabavu/103801.aspx

drpetric
17 godina

A predpostavljam da košta kao sasvim solidno prijenosno računalo. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Za samouništenje...lol.

da, baš to gledam i ne vjerujem. šta ima c4 u sebi ili koji qrac?

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Za samouništenje...lol.

Grune mobitel i lopovu se udovi rasprše okolo :)

17 godina

@petric... najavljivali su da ce danas izdati froyo za starije uredjaje tipa legend? Ima li sto o tome?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hahaha opcija za samouništenje!!! Bilo bi lijepo da eksplodira kao one naočale u nemogućoj misiji 2 :D

There are no stupid questions, just stupid people!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Razočaran sam HTC-ovom konferencijom.

Nula predstavljenih Windows Phone 7 mobitela, a od Androida samo europska verzija EVO 4G (desire HD) i stari desire s qwerty tipkovnicom. Očekivao sam puno više od 1 novog i 1 rebrandiranog mobitela.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 16:09 (Paolo2612).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4R10.1 kaže...

hahaha opcija za samouništenje!!! Bilo bi lijepo da eksplodira kao one naočale u nemogućoj misiji 2 :D

da da... i uz mogućnost detekcije kada kradljivac razgovara da mu razneseš glavu :D

17 godina

'Samouništenje telefona' hehe, Kabooom!! da ovo čita mafija i da shvate članak doslovno postao bi istovremeno vrlo popularan dar i istovremeno poklon od kojeg najviše strahujete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stari Desire mi je puno više simpatičniji.Ali dobro,barem smo dobili Europsku verziju Evo 4G-a.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Razočaran sam HTC-ovom konferencijom.

Nula predstavljenih Windows Phone 7 mobitela, a od Androida samo europska verzija EVO 4G (desire HD) i stari desire s qwerty tipkovnicom. Očekivao sam puno više od 1 novog i 1 rebrandiranog mobitela.

a sto fali ovim mobitelima ? mislim, prespori su? premali ekran? fali neki dio esencijalne opreme ?

awindows7,,, haha, oblje da ga nikad ni ne prestavili... jos jedan mikrošrot :)

15 godina

Znali ko kace doc oni sa 2 procesora ili jednim na 2mhz nesićam se?

Edit: Usput, ovaj forum je dobia malo podrugljivi ton koji je već posta dosadan pomalo, jedno te isto, nevalja ovo nevalja ono..

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 16:17 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
KIKI3ooo kaže...

Znali ko kace doc oni sa 2 procesora ili jednim na 2mhz nesićam se?

Edit: Usput, ovaj forum je dobia malo podrugljivi ton koji je već posta dosadan pomalo, jedno te isto, nevalja ovo nevalja ono..

a sto ocekujes od foruma punog klinaca i djecurlije :)

trebali bi to biti dualcore procesori na 1,2-1,5 ghz

ak me dobro sluzi pamcenje, motorola nesto izdaje do kraja godine na DC procesoru...

17 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

a sto fali ovim mobitelima ? mislim, prespori su? premali ekran? fali neki dio esencijalne opreme ?

awindows7,,, haha, oblje da ga nikad ni ne prestavili... jos jedan mikrošrot :)

Ako konferenciju najavljuju s "dođite vidjeti što smo/ste sanjali" onda očekujem nešto novo i dobro, a ne izmjenjenu plastiku. Isto sranje - drugo pakovanje. Ništa vrijedno za vidjeti nije bilo na toj konferenciji.

A što se tiče "microšrota" - na konferenciji je HTC-ov CEO pričao i iza se pojavio WP7 logo na video zidovima. I onda ne predstave ništa s njim. Koja je to glupost?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 16:28 (Paolo2612).
16 godina

Ma još ovaj desire z i nije loš zbog tipkovnice ipak ima malo android mobova sa tipkovnicom pa je to plus. A ovo ostalo je više nabijanja hype-a i sl. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opet umjesto hardverskih dugmadi ova senzorska... Jesu isto precizna kao i kod nexus one??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I prije su me oduševljavali htc-i, pa sad mislim kupit desire hd.

ali gledam specifikacije, i on stvarno snima video u 3gp??? Il ima kakva aplikacija da snima bar u mp4?

a zvuk snima u amr?

0 0 hvala 0
17 godina

Sasvim ok,EVO 4G za europsko tržište i stari Desire sa tipkovnicom i 200MHz slabijim procesorom.Sad bi valjda trebala Desireu pasti cijena.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

ali gledam specifikacije, i on stvarno snima video u 3gp??? Il ima kakva aplikacija da snima bar u mp4?

a zvuk snima u amr?

ma kako nema ..... pa ako Desire može snimati u mp4 (znam jer ga imam, btw, 2.1 verzija nije mogla, ali 2.2 može) zašto ne bi mogao i Desire HD .........

....prazna obećanja su najbolja reklama....
16 godina

DA... prilično razočaran.
toliko pompe a ono ništa posebno, iduce godine u 4mj. očekuju Google android 3.
koji će barem kako su najavili raditi samo na jačim procesorima od 1GHz. i više od 500MB RAM-a
a to zadovoljava samo "Stari desire i ovaj EU EVO"
tri stvari različite od prvog Desire-a
- zanemarivo jača kamera (ružna za popi*zdit, strši "grebe" po poleđini (da se tak izrazim)
- veči ekran (koji je plus i minus, gdje s tim, u džep?!)

-802.11n nešto modernini i dalekometniji wirelles..no ne pretjerano.

i to je to?!?!?!?!

zahebo sam se što nisam ubo desire kad je bila akcija (očekujući 1.5GHz CPU)
i sad ono što je najgore mislim da je apple najbolja iduca kupnja.
(a mrzim ih iz dna duše)... razočaran.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Desire HD koristi Qualcomm Snapdragon QSD8255, u odnosu na Snapdragon QSD8250 koji korisi "obični" Desire. Iako rade na istom taktu, znači li novija inačica proca kod "HD-a" i - bolje performanse?

p.s. nije mi jasna "filozofija" stavljanja baterije kapaciteta od samo 1230 mAh na ovo čudo od 4,3 inča...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 0:11 (Canis).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gledajući ova dva nova Desire-a, mogu samo reći da mi se sviđa HD bez obzira na veličinu, Z mi nije nešto, ali svog (the original) Desire-a ne dam ni pod razno (Znate to je ko u filmovima, prvi je najbolji, a svi ostali nastavci su samo loša kopija. Ne mora biti baš tako ali trenutno gledajući i po onome što znam prvi je i ostat će moj odabir.).  Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I dalje je N900 zvijer....ostat ce zvijer jos 3-4 mjeseca!Sve sto ima desire hd ima i n900 Smijeh

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dasHHa kaže...

I dalje je N900 zvijer....ostat ce zvijer jos 3-4 mjeseca!Sve sto ima desire hd ima i n900 Smijeh

Jedino čime će se vlasnici desireHD moći hvaliti je da je njihov veći...ekranŠutim Belji se Jer ipak je to nakraju nekima najvažnijeCool

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
dasHHa kaže...

Jedino čime će se vlasnici desireHD moći hvaliti je da je njihov veći...ekranŠutim Belji se Jer ipak je to nakraju nekima najvažnijeCool

Aha....true but....isti kapacitet baterije kao na n900 a veci ekran,ja osobno mogu potvrdit da n900 sa svim servisima ukljucenim(gps,3g,facebook,skype,gtalk,i live tracking zdere bateriju...3-4h max,a pojede i dosta prometa(oko 1GB za 4-5 dana u mom slucaju).

dasHHa
16 godina
neaktivan
bojan_the_man kaže...
nsoul kaže...

a zvuk snima u amr?

ma kako nema ..... pa ako Desire može snimati u mp4 (znam jer ga imam, btw, 2.1 verzija nije mogla, ali 2.2 može) zašto ne bi mogao i Desire HD .........

pitam jer na sluzbenim stranicama htc-a pise da snima samo 3gp

15 godina
neaktivan
Canis kaže...

Desire HD koristi Qualcomm Snapdragon QSD8255, u odnosu na Snapdragon QSD8250 koji korisi "obični" Desire. Iako rade na istom taktu, znači li novija inačica proca kod "HD-a" i - bolje performanse?

p.s. nije mi jasna "filozofija" stavljanja baterije kapaciteta od samo 1230 mAh na ovo čudo od 4,3 inča...

Da, trebalo bi značiti bolje performanse, 8255 i 7230 u Desireu Z su nova generacija procesora. Između ostalog, imaju novi Adreno 205 GPU koji nudi daleko bolje performanse od starog Adrena 200, kažu na razini Samsungovog rješenja u Galaxyju S, i rade se u 45 nm naspram 65 kod starih procesora tako da bi trebali i trošiti manje struje.

16 godina
Stoja kaže...
dasHHa kaže...

...i bolji TS (sa podrškom za multitouch), ljepši izgled (po meni) i tanji je...

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice