Poslovnica: HGspot Rijeka
Odlučim danas nakon nekoliko godina ponovno zakoračiti u HGspot misleći si kupiti novi DVDrom od LG-a.
Dan prije odlaska u kupovinu provjerim dostupnost artikla i radno vrijeme. U poslovnici Rijeka artikl je dostupan a radno vrijeme subotom je: 8:00 h - 15:00 h.
Odlično, doći ću tamo oko 1:30-1:45 pošto prije toga moram obaviti neke važnije obveze.
Dođem u HGspot, vidim: na zidu piše radno vrijeme subotom: 8:00 h - 15:00 h a na vratima poslovnice piše radno vrijeme subotom 9:00 h - 13:00 h.
Naravno, Hgspot-ovci su radili onim kraćim radnim vremenim (što je bilo i za očekivati): 9:00 h - 13:00 h a ja sam bio ispred prodavaonice u 13:30 h.
Srećom, prodavač je još uvijek bio unutra i još je jedno svjetlo bilo upaljeno. Kucam, kucam, lupam da mi otvori željeći objašnjenje zašto imaju dva radna vremena te ima li mogućnosti da mi sada da DVD-rom. I dalje ja kucam i lupam, čulo me se do kraja ulice, ali on me nekim slučajem nije čuo (što je bilo i za očekivati). Naravno, tko šljivi kupca koji dolazi pola sata nakon zatvaranja poslovnice, iako i na zidu prodavaonice, pa i na web stranici piše da je novo radno vrijeme upravo suprotno od onoga po kojem oni rade. I ništa, čovjek je zagasio svjetla i ne znam gdje je nestao. Ili me vidjeo pa je čekao da odem ili je izašao na stražnja vrata.
Vrlo neprofesionalno i neorganizirano.
----------------------
Nakon toga sam se pustio na Korzo, i u Robnoj Kući RI pronašao željeni proizvod.
ako je taj dan bio blagdan, i imali su napisano skraceno radno vrijeme, onda MORA uz radno vrijeme pisati i DATUM na koji se to radno vrijeme odnosi, ako nije pisao datum a pisala su 2 radna vremena, onda imas pravo kupovati u trgovini(odnosno nemas jer je zakljucano)
jako jako ne profesionalno od njih, ali ja osobno jedino takva iskustva imam sa njima