HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 178.196
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
16 godina
neaktivan
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
ivann.n kaže...

Poslovnica: HGspot Rijeka

Odlučim danas nakon nekoliko godina ponovno zakoračiti u HGspot misleći si kupiti novi DVDrom od LG-a.

Dan prije odlaska u kupovinu provjerim dostupnost artikla i radno vrijeme. U poslovnici Rijeka artikl je dostupan a radno vrijeme subotom je: 8:00 h - 15:00 h.

Odlično, doći ću tamo oko 1:30-1:45 pošto prije toga moram obaviti neke važnije obveze.

Dođem u HGspot, vidim: na zidu piše radno vrijeme subotom: 8:00 h - 15:00 h a na vratima poslovnice piše radno vrijeme subotom 9:00 h - 13:00 h.

Naravno, Hgspot-ovci su radili onim kraćim radnim vremenim (što je bilo i za očekivati):  9:00 h - 13:00 h a ja sam bio ispred prodavaonice u 13:30 h.

Srećom, prodavač je još uvijek bio unutra i još je jedno svjetlo bilo upaljeno. Kucam, kucam, lupam da mi otvori željeći objašnjenje zašto imaju dva radna vremena te ima li mogućnosti da mi sada da DVD-rom. I dalje ja kucam i lupam, čulo me se do kraja ulice, ali on me nekim slučajem nije čuo (što je bilo i za očekivati). Naravno, tko šljivi kupca koji dolazi pola sata nakon zatvaranja poslovnice, iako i na zidu prodavaonice, pa i na web stranici piše da je novo radno vrijeme upravo suprotno od onoga po kojem oni rade. I ništa, čovjek je zagasio svjetla i ne znam gdje je nestao. Ili me vidjeo pa je čekao da odem ili je izašao na stražnja vrata.

Vrlo neprofesionalno i neorganizirano.

----------------------

Nakon toga sam se pustio na Korzo, i u Robnoj Kući RI pronašao željeni proizvod.

ako je taj dan bio blagdan, i imali su napisano skraceno radno vrijeme, onda MORA uz radno vrijeme pisati i DATUM na koji se to radno vrijeme odnosi, ako nije pisao datum a pisala su 2 radna vremena, onda imas pravo kupovati u trgovini(odnosno nemas jer je zakljucano)

jako jako ne profesionalno od njih, ali ja osobno jedino takva iskustva imam sa njima

15 godina
neaktivan
Vince Masuka kaže...

Za vanjske hardove:

Feniks računala (TakeMS), Msan i Elkotech (WD), Imation  (Biro Media International).

Za A-Data SSD diskove koji se mogu koristiti kao i vanjski diskovi: Vemil Cool.

Što se tiče traženja garancije kod uvoznika ako propadne trgovina u kojem je to kupljeno

- ne da se može pokušati ostvariti garanciju, nego je uvoznik ZAKONOM dužan riješiti reklamaciju.

elkotech je uvoznik moga harda. ali je problem sto je on prestao radit distribucijske aktivnosti za Hrvatsku. :( ne znam sta cu...

jel ta unusmedia proradila? jel bio ko u Zg u trgovini? ja zovem na one brojeve sto su im na stranici ali se nitko ne javlja.

15 godina
neaktivan

Elkotech i dalje rješava reklamacije za HR.

Moraš poslati hard dostavom o svom trošku na adresu

Tomislavova 11, 10000 Zagreb.

Dostavna služba reklamacije ostavlja Nitelu, a ovi iz Elkotecha kupe robu jednom tjedno

(ili jednom mjesečno, ne sjećam se).

Novi disk ti pošalju doma.

I'll give you some warm DNA right now!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Mozes pokusat jedino kod uvoznika trazit svoja prava na garanciju :(((((

To ti nisi obavezan,nego oni,a kako mi se cini HG Spot jos nije u pravom stecaju.

BMW
17 godina
neaktivan
cappy kaže...
tnakir kaže...

To ti nisi obavezan,nego oni,a kako mi se cini HG Spot jos nije u pravom stecaju.

Pa ne radi se o HGspotu nego o Vemilu. HGspot normalno radi i koliko ja znam vise nije ni blizu stecaja.

15 godina
neaktivan
Vince Masuka kaže...

Elkotech i dalje rješava reklamacije za HR.

Moraš poslati hard dostavom o svom trošku na adresu

Tomislavova 11, 10000 Zagreb.

Dostavna služba reklamacije ostavlja Nitelu, a ovi iz Elkotecha kupe robu jednom tjedno

(ili jednom mjesečno, ne sjećam se).

Novi disk ti pošalju doma.

a kome ja to dostavljam na tu adresu? treba imat muda poslat. ;)

jel znas mozda za kakav broj telefona na koji bi ja se prvo mogao obratit?

hvala na ovim informacijama do sada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 19:24 (walter_1).
15 godina
neaktivan

Nažalost, nema ti nikakvog broja telefona.

Pošiljku naslovi na Elkotech.

Što se tiče dostavne službe, pošalji Overseasom o SVOM trošku.

15 godina
neaktivan
Vince Masuka kaže...

Nažalost, nema ti nikakvog broja telefona.

Pošiljku naslovi na Elkotech.

Što se tiče dostavne službe, pošalji Overseasom o SVOM trošku.

pa malo mi je to rizicno, ne? ako dodje do nekih "komplikacija" sta cu ja onda? saljem ga negdje na slijepo.

a jel se moze doc tamo licem u lice? to neki servis, ured,...? da mi oni daju neku potvrdu ili nesto da sam ja tamo ostavio svoj uredjaj?

15 godina
neaktivan

Što se tiče nekakvog ureda i potvrde da si ostavio uređaj, ne možeš je dobiti.

Elkotech u Hrvatskoj više ne postoji.

Ne šalješ ništa naslijepo.

U slučaju da tvoja pošiljka bude odbijena, Overseas će ti vratiti disk nazad

(ako ti ga vrate, možeš ga slobodno baciti u smeće jer tu nema popravka).

Ako ti se pošiljka ošteti u prijevozu, Overseas snosi troškove novog diska.

Najbitnije ti je čuvati potvrdu od Overseasa da su preuzeli pošiljku.

S diskom pošalješ opis kvara i svoje kontakt podatke.

16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
cappy kaže...
tnakir kaže...

Pa ne radi se o HGspotu nego o Vemilu. HGspot normalno radi i koliko ja znam vise nije ni blizu stecaja.

Neznam nisan u toku sa Vemilom.

BMW
17 godina
neaktivan

pozz ekipa...

imam jedan WB koji je pokvaren, pa ako mi moze tko rec sta mi je cinit?

naravno, iz ve-shita je...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e prijatelju, mozes uvijek kupiti novi i moliti boga i ostalu svetu skupinu onih gore da dobijes

komad hardvera bez greske u proizvodnji.

Moliti ve-shit ili nekog ....

16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

pozz ekipa...

Evo ovako za sve koji jos ovako pišu.

Kad ste kupili nesto u Vemila ili nekoj drugoj firmi,dobili ste jamstveni list kojim oni tvrde da za svaki kvar i grešku da su odgovorni.

Jamstveni ili garancijski list je i isto kao potvrda za rastavu braka.

Ako poslovnica,prodavaonica jos radi i postoji oni su dužni ispostovat jamstveni list bez obzira na stanje u firmi.

Ako nece da ipoštovaju postoji potrošačko društvo pa se njima obratite i oni ce vam pomoći.

Važno je ne bit ljubazan prema prodavaču i direktoru.

BMW
17 godina
neaktivan
cappy kaže...
Hacker-ri kaže...

pozz ekipa...

Kad ste kupili nesto u Vemila ili nekoj drugoj firmi,dobili ste jamstveni list kojim oni tvrde da za svaki kvar i grešku da su odgovorni.

Ako poslovnica,prodavaonica jos radi i postoji oni su dužni ispostovat jamstveni list bez obzira na stanje u firmi.

Ako nece da ipoštovaju postoji potrošačko društvo pa se njima obratite i oni ce vam pomoći.

Prema prodavacu je uvijek vazno bit fin. Taj nikad nije kriv za ono sta se dogada na nekom "visem katu"...

Ja sam pitao dali je ta firma otisla u stecaj ili jos radi?

posto ne pratim situaciju, jer ako je u stecaju skoro pa nista nisu duzni ispostivat...

17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Prema prodavacu je uvijek vazno bit fin. Taj nikad nije kriv za ono sta se dogada na nekom "visem katu"...

posto ne pratim situaciju, jer ako je u stecaju skoro pa nista nisu duzni ispostivat...

Nisu u stecaju, ali su im knjige prazne. Vrlo vjerojatno ce uskoro zapoceti stecajni postupak. Ali bez obzira, ako Anusmedija nosi znak Vemila onda mora preuzeti i odgovornost Vemila.

17 godina
Hacker-ri kaže...
cappy kaže...
Hacker-ri kaže...

pozz ekipa...

Nikako prema prodavacu biti fin.

Ja sam tako prek mjesec dana i nisam se pomaknuo sa mrtve tocke.

Kad sam krenuo malo bezobraznije, sve se najednom sredilo.

Poanta: NIKAD biti ljubazan prema gamadi.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Hacker-ri kaže...
Prema prodavacu je uvijek vazno bit fin. Taj nikad nije kriv za ono sta se dogada na nekom "visem katu"...Ja sam pitao dali je ta firma otisla u stecaj ili jos radi?

Nikako prema prodavacu biti fin.

Ja sam tako prek mjesec dana i nisam se pomaknuo sa mrtve tocke.

Kad sam krenuo malo bezobraznije, sve se najednom sredilo.

Poanta: NIKAD biti ljubazan prema gamadi.

Ni jedno ni drugo valja procjenit do situacije.

Ako je prodavač ljut na svoj posal i nece da ti pomogne a još je i drzak,a ti mu daješ za kruh normalno da onda neces bit fin-to su gamad.

Ako prodavač voli svoj posal uživa u njemu i nije mu ga žao i ima dobre namjere pomoći ti i usto je ljubazan onda normalno da trebaš biti fin prema njemu-to su normalni ljudi.

Al u našoj državi i na balkanu teško je više uspostavit neki dogovor sa prodavačima jer je večina ljudi primitivna.

BMW
16 godina

Evo sad je bilo na potrošaćkom kodu o problemu jamstva kod vemila,pa kaže vlasnik"anusmedie"da svi koji ga imaju mogu doći od danas za popravke.Aj pa javite ako ko uspije.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

Evo sad je bilo na potrošaćkom kodu o problemu jamstva kod vemila,pa kaže vlasnik"anusmedie"da svi koji ga imaju mogu doći od danas za popravke.Aj pa javite ako ko uspije.

TV cuda cini...

ali to "mozete doc"je trajalo samo 10 minuta u tom prilogu ...

kasnije ne vrijedi

17 godina

http://www.hgspot.hr/53281/lcd-tv-led-philips-40pfl5605h

U apsolutno svim trgovinama u hr prodaju ga po preporučenoj cijeni 6690kn ili manje, samo u HG-a 7399kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 13:38 (segregator).
15 godina
protjeran
segregator kaže...

U apsolutno svim trgovinama u hr prodaju ga po preporučenoj cijeni 6690kn ili manje, samo u HG-a 7399kn

Super za naše korumpirane ljude, aka. mafiju, za pranje novca...

Jeftiniji proizvod po višoj cijeni, super pranje...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

U HGspotu imaju akciju da ako doneseš stari CRT televizor dobiješ 10% popusta na novu plazmu ili LCD, pa bi ovaj TV u tom slučaju koštao 6659 kuna, otprilike kao i kod ostalih kod kojih ne moraš donositi stari televizor.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 14:15 (klimama).
15 godina
neaktivan

Oće vrijedit i popust na gotovinu ako i uopće imaju popust? npr. 10 % +10 %  za stari CRT?

17 godina
Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kako se kaze - bara mala, a puna krokodila...

Morati ce oni debelo promijeniti nacin razmisljanja. Ipak nisu vise trgovinica u podrumu u Dugavama ili ona u Srediscu kada im je konkurencija bila prakticki nikakva.

A za pocetak bi mogli redizajnirati i stranice i manje pisati na njima o vinima i satovima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neće se nikad oporavit, ako nastave imati ovako visoke cijene

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja neznam jeli tamo budale rade ili ljudi bez mozga, oni su se mislili izvući tako da imaju veče cijene od konkurencije i manju ponudu, mislim da će uskoro zatvorit.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Možda imam krivi filling,ali mislim da pokušavaju ići taktikomejpla..u smislu da su oni nešto ipak bolje u odnosu na druge,pa su ljud ispremni više i platiti kod njih...t ko bi ih znao..Neodlučan

16 godina
odjavljen
linuxjuzer kaže...

Možda imam krivi filling,ali mislim da pokušavaju ići taktikomejpla..u smislu da su oni nešto ipak bolje u odnosu na druge,pa su ljud ispremni više i platiti kod njih...t ko bi ih znao..Neodlučan

Ta taktika uključuje prvo dokaz kvalitete, pa tek onda poštena naplata.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina
neaktivan

Kao sto su mnogi vec rekli oni sa ovom ponudom a posebno  cijenama dobro da jos gomilaju gubitke, ocekivano bi bilo da su vec propali , odavno. A ovo je meni dokaz samo jos jedne stvari koju sam odavno znao , taj Prpic i tko je s njim jos osnovao hgspot (nije bitno) nisu nikakvi genijalci i lukavi poduzetnici vec ljudi koji su se pravom stvari poceli baviti u pravo vrijeme (ajd mozda to i je mali dokaz sposobnosti:)) ,usli su u taj posao kada se nitko drugi osim njih time nije bavio i u tom periodu pokupili su vrhnje dok i ostali nisu krenuli u isti posao , i to je to.Sada tog Prpica  zovu da spasi posao jer je on neki "genijalac" pa ce sada ponovno njegove dalekosezne vizije i ideje ponovno uzdici hgspot kao feniks , eto vidimo kako se to i dogodilo (sarkazam)......

Da i jos nesta ,oni osobni savijetnici za kupnju ,ili kako su ih vec zvali , su kako bi to pokojni feral tribune napisao shit of the year....

8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice