HGspot obnovio stranice

poruka: 64
|
čitano: 12.504
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot obnovio stranice".
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Sranje su isa novim i sa starim stranicama.

Off topic:

HGspot anketa sa stranice izmjenjena:

Koliko planirate potrošiti na tehničke uređaje ove godine?

1. 0 kuna
  2. do 500 kuna-ne u HG spotu
  3. od 500-1000 kuna-sigurno ne u HGspotu
  4. od 1000-5000 kuna-j.. te taj HGspot
  5. više od 5000 kuna-ne kupujem u HGspotu

Što više mislite potrošiti, manje mislite na HGspot, jer oni su totalno sranje.

I imaju j... lošu uslugu i odnos prema kupcu.

Torrent je zakon!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:59 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Inače nemam problema sa vidom, ali ova njihova stranica me ubila.

A o usluzi isto samo "pohvale", ali neću...neću :)

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
16 godina
HGspot obnovio stranice

meni je baš lijepa stranicaOsmijeh

p.s. obečali su mi popust na memoriju ako ovo napišem ovdjeNamigiva

edit: izgleda da obečanje ludom radovanjeViče

STRANICA IM JE TOTALNI ŠROT!!!. ČAK JE I PC chip-ova bolja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:17 (alien).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Ova je stranica na foru Ronisa.   Ona ne moze ovako ostati, jer pola komponenti koji su bili na starom webu nedostaje, te je prakticki nemoguce sastaviti konfiguraciju, a o ostalom da ne govorim.

Trebali bi to oni popraviti kroz iduci tjedan. A sto se tice osobnih iskustava, ja sam uvijek kupovao u HG-u i bio zadovoljan. Mozda se radi samo o pojedinim servisima u nekim mjestima, ali ja sam sa svojim servisom u Mtk zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Oni koje muci to sto im trazilica izbaci samo jedan artikal, sve je to ok :D Stranica pretrazuje i prikazuje samo ono sto ima na lageru valjda :D lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HGspot obnovio stranice

mene je najviše smetala netočnost podataka tj neažuriranost proizvoda po poslovnicama... a vidim da i sada ima istog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HGspot obnovio stranice

Pa meni su stranice čist OK, 100 puta bolje od onih prije.

programcici.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: HGspot obnovio stranice
naxeem kaže...

Na jednoj piše extreme, a na drugoj Extreme. Jel' jača ova s velikim slovom?

A ne, ne, ne... Manje je više u ovom slučaju. Smijeh
Pazi, gledam te!
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

mene nekako stranica jako podsjeća na ve-milovu.

kao što većina iznad napisala, usluga sranje, stranica sranje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hudo kaže...

Izgleda kao da su razvoj weba outsourceali u indiji po sistemu najjeftinijeg ponudzaca!

biće su poslali

hahahaahahahaha
Konzolitis - destroying games since PS 2
17 godina
naxeem kaže...

Kad smo vec kod memorija,trazim USB memorijske stickove preko pet minuta da bi ih na kraju nasao preko trazilice
pod " Uredski i potrosni materijal" ?!!
Ja osobno ocekujem da mi stick traje a ne da se "potrosi" a nesto i nisu previse vidjeni u prosjecnom uredu.
16 godina
neaktivan
Ovo su vjerojatno brojili šta stvarno imaju na lageru, i onda su skužili da imaju dvi AM2 ploči i tri memorije a procesor jedan i to intelov XD XD
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Bio sam danas u HG-spotu da pitam kakva je to glupost sa stranicom, i kaže da je još u beti te da se ispravljaju greške. Pa nadam se da je to istina, i bilo je vrijeme da nešto promjene. Samo neka oni naprave popis artikala, ali istinit a ne na netu ga ima a u skladištu ništa nema...Plač.

Svaka čast na trudu, ali ipak nisu djeca da naprave onakve propuste. I šteta i sramota!!!

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemaju oni "greške", nego je cijeli koncept stranice smeće.

Links ima odličan web koji je najbolji na domaćem prostoru.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nemaju oni "greške", nego je cijeli koncept stranice smeće.

Tak je! Sve je nekako nepregledno. Links je ok, dok se meni recimo najviše sviđa Vemil jer im je stranica jednostavna i pregledna, a i cijene su čist ok...
17 godina
HGspot obnovio stranice

ma izgled stranice je hajde ok, istina manje pregledan ali vidi ovo npr. odem u periferiju i pod laserski zicni misevi nema logitech g5... u osijeku ih imaju bar 3 komada ja jucer bio tamo i vidio, pitanje onda glasi kako se na toj stranici mogu vidjeti proizvodi, znaci moras ici tamo ili zvati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HGspot obnovio stranice

iskreno...stranica je neka žalost....u biti prosječna...nikaj extra

Vemilova je najpreglednija za moj pojam, poslije njega Links

vidio sam u nečijem postu da se žali na uslužnost osoblja hg spota...

neki dan sam kupovao u Utrinama i mogu reć da sam se ugodno iznenadio...takvu pristojnost i uslužnost nisam jako dugo vidio u trgovini

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni ni ne otvara stranicu. gj Hgspot NOT!
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Redizajn im je (blago rečeno) loš. Stranice su nevjerojatno nepregledne, natrpane svakvim glupostima a informativnost je nula.

Pronaći neku kategoriju je postala premija, jer im je sve u drop-down meniju - koji se dinamički širi ali se prije (barem meni) pod mišem zatvori.... znači, dva-tri puta ići na isti meni, klikati da se otvore podkategorije... sramota.

Manjak stvari je (recimo) opravdan, jer nisu uključili ostale poslovnice, ovo je stanje samo u Utrini. Ono što je žalosno jest da ukoliko je ovo stanje skladišta u Utrini, onda stvaro ne znam gdje drže ostale artikle...

Iskreno rečeno, od firme profila HG Spota se ipak više očekuje... mogli su napraviti dev web, polinkati sve poslovnice, postaviti pravo stanje baze, postaviti sve feature koji su vrlo bitni i onda pustiti sajt van - obično se to tako radi.

Iako nemam (jako) loša iskustva s njima (osim predugog čekanja da se nešto iz skladišta dostavi, što je do nedavno znalo biti i preko sat vremena) ovo je vrlo, vrlo diletantski potez s njihove strane. Ovakvim "novim" sajtom će si dodatno srozati ugled, za koji znam (a i na ovom forumu vrlo jasno vidim) da nije baš na nekoj visokoj razini.

Jednostavno rečeno - sramota....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Web je vjerojatno napravljen po "kolko para - tolko muzike" principu.

Voditelj ovog projekta treba dobiti otkaz jer je vjerojatno cijeli design pattern krivi pa ce morati puno toga raditi (platiti) iznova.

Svijetlo plavi tekst na sivu podlogu?

Tamno sivi tekst na sivu podlogu?

Presmijesno. Bas me zanima kolko su platili tu stranicu. Izgleda kao da su je radili u Tramotu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 17:41 (dado).
16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

Ili sam ja corav ili doista nigdje ne vidis jel nesto dostupno ili ne :D Kaj, ak nema u cjeniku, onda valjda nije ni dostupno?

Mozda nemaju nista stvarno dostupno.........SmijehSmijeh

Ali bitno da su oniBogatašBogatašBogataš
hahahah
www.lan-wars.com
17 godina
HGspot obnovio stranice

Da links ima dobru preglednost ,ali po  meni je ve-mil najpregledniji i najbrži.

Otišao sam jučer na www.hgspot.hr tražit hd4670 za kuma, i šta sam našao? Samo jednu jedinu karticu te vrste s tim da ju pretraživač nije mogao naći. Uglavnom ponuda im je barem 10x manja.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Da links ima dobru preglednost ,ali po  meni je ve-mil najpregledniji i najbrži.

Otišao sam jučer na www.hgspot.hr tražit hd4670 za kuma, i šta sam našao? Samo jednu jedinu karticu te vrste s tim da ju pretraživač nije mogao naći. Uglavnom ponuda im je barem 10x manja.

Nije manja nego je smao realni odraz stanja u skladistu :D Onako su imali nacrckano tisuce stvari. Dodjes u poslovnicu u Utrinama i veli ti tip da nemaju, a na web stranici stoji da ima. Onda kad ga pitas jel imaju u nekoj drugoj da povuku, onda ti veli da ako nema u Utrinama, nema u cijeloj Hrvatskoj :)
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Takvo iskustvo imam i ja naručio prvo benq e2400hd prije mjesec i po i čekam pa ga nemajuViče, onda prije 2 tjedna naručim samsung p2350 pa ni njega više nemaVičeViče, a jučer idem da naručim benq v2400w nemogu jer poslovnicu zatvaraju 15.5VičePlačViče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado kaže...

Voditelj ovog projekta treba dobiti otkaz jer je vjerojatno cijeli design pattern krivi pa ce morati puno toga raditi (platiti) iznova.

Presmijesno. Bas me zanima kolko su platili tu stranicu. Izgleda kao da su je radili u Tramotu.

Ne možeš Tomislavu dati otkaz, nije fer niti se baš daje otkaz za jedan propali projekt (koji nije u potpunosti loš), ali da je zbrljano, jest. 
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
dado kaže...

Ne možeš Tomislavu dati otkaz, nije fer niti se baš daje otkaz za jedan propali projekt (koji nije u potpunosti loš), ali da je zbrljano, jest. 
 Uči se dok si živBelji se
17 godina
HGspot obnovio stranice

Užas, nepregledno, nepotrebno, pet koraka unazad. Prvo su napravili trgovinu bez perkirališta, zatim su počeli prodavati miksere i nape, pa su zaposlili djelatnice koje pojma nemaju i sad su se na kraju skroz pokopali. Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
HGspot obnovio stranice
Vi ste svi slijepi, stranica im je odlicna, meni je vele bolja od ADM, samo ponuda na stranici im je užasna, za razliku od ADM, ali zato imaju najjeftinije AGP kartice.(Samo ima jednu manu, onaj font sastrane i boja, svjetlo plava se jedva vidi) Inače nije da mi je ružna stranica ADM-a, ali onako mogu i ja napravit za 5 minuta, pa i kraće!
I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 19:31 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

hahaha, starnica im je baš super, moš mislit. Markoal ti sigurno radiš u hgshrotu pa hvališ stranicu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jedi master kaže...

hahaha, starnica im je baš super, moš mislit. Markoal ti sigurno radiš u hgshrotu pa hvališ stranicu...

A šta tebi to ne valja na stranici da ju toliko pljuješ? Ajd mi molim  te nabroji stvari koje ne valjaju!

P.S. Hoćeš sad reć da i ja radim u HGspotu??
"The Boss"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice