HGspot obnovio stranice

poruka: 64
|
čitano: 12.472
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot obnovio stranice".
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

sta im vrijedi dobra stranica kad im je usluga u ku*cu...

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
protjeran
RE: HGspot obnovio stranice
thezer0 kaže...

a sta se svi budite, nesto vam je poslo krivo odma bum, to je ocito da cim veci proizvodaci nemaju kvalitetnu usluguIzlanuo se
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
thezer0 kaže...

a sta se svi budite, nesto vam je poslo krivo odma bum, to je ocito da cim veci proizvodaci nemaju kvalitetnu usluguIzlanuo se
  Nije zbog toga (u mom slučaju) oni nemaju ništa na skladištu! ti pitaš dal imaju ovo il ovo il ono oni kažu ma to se mora dugooo čekati pa onda ne žele naručiti
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
deja_vu kaže...
thezer0 kaže...

Nije zbog toga (u mom slučaju) oni nemaju ništa na skladištu! ti pitaš dal imaju ovo il ovo il ono oni kažu ma to se mora dugooo čekati pa onda ne žele naručiti
 To je istina. Web stranice stare su im bile za nista. I ono malo stvari sto je kao stajalo da ima u poslovnici, nije bilo. Niti jedna jedina stvar. Sam prodavac mi je rekao da im je stranica u k**** :D Da ce ici redisgn. To je bilo prije neka dva mjeseca.
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Ovaj chat mi izgleda zanimljivo. Šta to umjesto da ih zoveš preko telefona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mijenjaju omot ali unutra isto smeće.Bili bi efikasniji kad bi sve pojeftinili,a opet kad nešto pitam nemaju 90% od onoga šta reklamiraju.Za mene ne postoje.

Edit:Vidim da su ga sad još više ukenjali sa ovim,bolje je bilo prije i presporo otvara stranice.Nek se ugledaju na Links.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 15:15 (dery).
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

aleluja da su se napokon sjetili.... onaj web prije je bio uzasan

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Lijevi meni mi ima lagove od sekunde!! Loše. Novo u ponudi ima teško čitljivu plavu boju. Ista stvar s ovim INFOspot! - teško čitljivo. Premalen font nakon što razgranaš Računala -> Stolna računala. O nama -> Servis - koristi se tablica sa ružnim debelim borderom. Jako je teško čitati veći dio stranice - boje fonta, veličina, boja pozadine uopće nisu pogođeni.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 15:08 (Tux Slave).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E sad im je stranica u skladu sa ponudom!!!

Jednom riječju, SMEČE!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Ili sam ja corav ili doista nigdje ne vidis jel nesto dostupno ili ne :D Kaj, ak nema u cjeniku, onda valjda nije ni dostupno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HGspot obnovio stranice

spora stranica do bola

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HGspot obnovio stranice

evo ja u hgspotu nikada ne bi kupovao komponenete jer mi se jeftinije isplati narusti  amd ili diskon24 ili protisa ali hg spot sto bi kupovao su sitnice i to je jako dobro imaj u robu isto ko i vemil, 

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 15:48 (deja_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HGspot obnovio stranice

Ala ce se usreciti ovi s dialupom...

Jedino sto ja tu ne kuzim je koja je svrha tih stranica. Postale su iskljucivo web shop.

Nigdje ne vidis gdje su te stvari dostupne, pa nemaju samo poslovnicu u Utrinama.

Mozes do besvijesti klikati po downloadu i ispisu cjenika, kada nista ne reagira na to. Sto im to znaci spremi za kasnije, jer ne reagira.

I jos masa gresaka koje sam nasao u ovom kratkom vremenu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:10 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

preloše, muka mi je gledat.
po meni links ima daleko najbolje stranice. ostali se mogu sramit

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 1 hvala 0
17 godina
HGspot obnovio stranice

Treba mu 2-6sec od requesta do responsa HTMLa sa servera, nesto su developeri ozbiljno zbrljali tamo.

Ne samo to, nisu iskljucili debug nacin rada u asp.netu koji ful uspori i sluzi samo za razvoj, i sada ja mogu vidjeti kod greške, što je i vidljivo iz att. I programirali su u VBu :(

Koriste i nekakve include skripte, koje ja u objektnom .net svijetu nisam vidio jos od vremena starog classic asp-a. Izgleda kao da su razvoj weba outsourceali u indiji po sistemu najjeftinijeg ponudzaca!

I ne samo to, oni u 2009. neznaju za URL rewrite! A zele dobiti neke posjete na webu! To je tako trivijalno danas za postaviti u asp.netu...

A sto se tice same stranice, uzasno me iritira prikaz liste proizvoda, sa onim tablicama sa karakteristikama uz svaki proizvod. Neznam tko se mogao sjetiti takve gluposti, ovo je van svakih pravila user experiancea i usabilitya.

hgspot asp.net error hgspot asp.net error
stop(); // hammertime! | http://twitter.com/hhrvoje
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:15 (hudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Užas im je stranica i ponuda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

đizus, ova redizajnirana stranica je koma, pa gotovo ništa ne radi na njojIznenađen

A o ponudi da ne govorim, samo je mogu opisat ovako KATASTROFA!

Iako većinom kupujem kod njihBelji se

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:19 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Ne kužim... imaju 4 (slovima: ČETIRI) AM2 ploče?! Prekjučer su ih (kao!) imali oko 50!

Takva firmetina, sa toliko trgovina po Hrvatskoj! Ali glavno da oni imaju frižidere i ugradbene pećnice...

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PredatoR kaže...

Ne kužim... imaju 4 (slovima: ČETIRI) AM2 ploče?! Prekjučer su ih (kao!) imali oko 50!

Takva firmetina, sa toliko trgovina po Hrvatskoj! Ali glavno da oni imaju frižidere i ugradbene pećnice...

koma od stranice... kakava firma takav site, i na njihovoj anketi je velki postotak nezadovoljnih novim izgledom
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

Koji debil je radio ovaj web?

Netko tko veze blage nema ni o ničemu.

Odoh potražiti RAM... jedan klik, drugi klik, treći klik, tek na četvrti klik dobivam *nekakvu* informaciju - popis modula.

Skrolam dolje kroz preširoku neinformativnu listu s prevelikim slikama koje nikome za ništa ne služe, tražim Patriot... i što nalazim: glupavo ime memorije bez ikakve klasifikacije! - WTF?!

Pokušam kliknuti na najveći element - fotografiju - i dobijem ju uvećanu! - WTF?! Koji će mi vrag uvećana fotografija?! Očekivao sam detaljne karakteristike memorije.

Pokušam kliknuti na užasno neintuitivan naslov memorije i k'o za vraga šalje me na novu stranicu, sasvim nepotrebno, sasvim sporo, bez ikakve svrhe, smisla, cilja...

I što dobijem, 1066 MHz... wow... a dalje? Dobijem hrpu informacija od kojih me zanima tek jedan broj i nedostaje ih još 5.

Strašno, užasno, katastrofalno. Nekadašnje su bar imale nekakvu uporabnu vrijednost, nove stranice su za ispovraćat se po projekt menadžeru koji je vodio razvoj, a onda potom po dizajneru.

Da su ovo radili Japanci, danas bismo u crnoj kronici čitali o kolektivnom samoubojstvu razvojnog tima zbog strašne sramote.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:59 (naxeem).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Hahaha, pa što se buniš, lijepo ti piše tamo - Extreme performance! Istina je da to piše na svim modulima (od 399 do 1399 kn), ali piše ;)

No ima to sve i pozitivnu stranu, zamisli tek da piše Xtreme!!!

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Na jednoj piše extreme, a na drugoj Extreme. Jel' jača ova s velikim slovom?

17 godina

Jos im Whoson.com usporava ucitavanje.

Sve u svemu, sramota razvojnom timu da ja u 2 sekunde dobije cijeli detaljni Stack iz Exceptiona (u VB.NET-u) ...

Neka si ti developeri ukucaju u amazon.com keyword: MVC

i prolistaju neke knjige...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 17:29 (dado).
17 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

naxeem, jaca ti je ova koja je skuplja ;)

anyway, ne znam zasto su mijenjali site, bio je dobar i funkcionalan i prije, samo sto je falilo malo vise informacija o pojedinom proizvodu. Mislim da ce se uskoro popraviti, jer je site ovakvog izgleda jos uvijek debelo u "beti" kod njih. :)

Ali, sto se tice usluge, ja sam zadovoljan (HGspot Metkovic) i nisam nikada imao problema niti sam na ista dugo cekao (bilo da se radi o servisu ili o narucenoj komponenti). Ja im dajem sve pohvale, a site neka poprave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

potpuno se slazem s ovim sto je naxeem napisao......

stara str. je bila bolja... trebali bi se ugledati na vemil.....meni je od njih  str super....tj. jednostavnost,brzina otvaranja...itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HGspot obnovio stranice

nadam se da im slike rade na ovim stranicama,jer su na prijasnjim bile koma

80% slika nije radilo kad se otvori stranica sa artiklom

teska koma,da velika firma koja se bavi informatikom i prodajom informaticke opreme ima tako losu stranicu,pa to moze biti samo kod nas na balkanu jer bi na zapadu takva firma odavno propala

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

ajde bar se prikazuje manje artikala kada pretrazujes... prije ako napises kingmax 800mhz pojave ti se 40 stranca sve sto sadrzi mhz, ghz, 800 u opisu...

0 0 hvala 0
16 godina
HGspot obnovio stranice

Da te Bog sačuva... ili je ovo RC verzija web stranice ili ih je neko gadno zajeb...o. Stara stranica je 100 puta bolja, barem sam imao kakav takav pregled vrsta i karakteristika određenih komponenti. Sada kliknem na HDD 2.5" izbaci mi samo jedan jbni disk... Ne kužim...

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...

0 0 hvala 0
16 godina
HGspot obnovio stranice

E pa stvarno bi trebalo počet davat nagrade ne za najgori dizajn ,nego za najvećeg deb...a među dizajnerima! Ono prije je bilo zastarjelo ,ali je bar radilo ,a ovo sad je očaj! Moj sin bi to bolje napravil ,a tek je u trećem osnovne!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HGspot obnovio stranice

Uh, sta su napravili... ocaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice