HAKOM k'o šakom

poruka: 104
|
čitano: 13.984
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HAKOM k'o šakom".
11 godina
neaktivan
HAKOM k'o šakom

Vrli hrvatski teleoperateri moraju svake godine iz države iznijeti 2,2 milijarde dobiti, i nedaj bože da ta brojka bude manja..Recimo 2,1 milijarde..I to je u redu, jel', i tako treba biti..To i autor teksta sugerira..

A to što imamo najsporiji i najskuplji, recimo, internet, to je isto u redu..Mislim, kakva ulaganja kad je model zacrtan, kako to lijepo autor teksta sugerira..Dakako da je to u redu..

Postoji cijela povijest bolesti u svezi telekoma, operatera, od samostalnosti hrvatske i odnosa prema korisnicima, klijnetima itd..

Koga zanima neka prouči..

Hrvati su tu da spuste gaće..I tako treba biti, kako to autor teksta sugerira..

9 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: HAKOM k'o šakom
Casperius79 kaže...

ali to je trenutno tih godinu i pol

Bit je u tome da se zaštedi / smanje troškovi korištenja mobitela. Ovako više ne bi plaćao domaćem operateru nego stranom. Što je tu povoljno?

Anarchist Prince kaže...

Nema u zadnje vrijeme nikakvih mitinga, pa je dobar i forum informatičkog časopisa?

Zdravac kaže...

Jedno mi nije jasno, pa ak može pojašnjenje;

Dakle, potpisao sam ugovor na 24 mjeseca, i pri tome kupio mobitel po povoljnijoj cijeni (dakle, dio one pune cijene koju oni navode i koja bi vrijedila bez ugovorne obaveze)

E sad, OK, ja imam pravo raskinuti taj ugovor bez naknade. Da li ono "bez naknade" znači da niti ne moram platiti razliku u cijeni telefona?

To još nitko ne zna. Zato sam neki dan napisao da se jako, jako dobro raspitate svi koji imate ovakvu kombinaciju kako vam se ne bi dogodilo da morate odjednom platiti razliku do pune cijene mobitela koja je u zadnje vrijeme kod domaćih operatera visoka.

12 godina
neaktivan
boatenga kaže...

Vrli hrvatski teleoperateri moraju svake godine iz države iznijeti 2,2 milijarde dobiti, i nedaj bože da ta brojka bude manja..Recimo 2,1 milijarde..I to je u redu, jel', i tako treba biti..To i autor teksta sugerira..

A to što imamo najsporiji i najskuplji, recimo, internet, to je isto u redu..Mislim, kakva ulaganja kad je model zacrtan, kako to lijepo autor teksta sugerira..Dakako da je to u redu..

Postoji cijela povijest bolesti u svezi telekoma, operatera, od samostalnosti hrvatske i odnosa prema korisnicima, klijnetima itd..

Koga zanima neka prouči..

Hrvati su tu da spuste gaće..I tako treba biti, kako to autor teksta sugerira..

Ali zato mi tu imamo Hakom, loool, koji kao naš vrli predsjednik samo puno priča a ništ neradi.

17 godina
neaktivan
genije_čudo_prirode kaže...

hehe krenulo je sad s telekomima...sutra i u kod vas, u vašoj firmi, obrtu...samo nemoj da te skuže da imaš para...odmah neki namet ćemo smisliti da ti to uzmemo. Pa bokte, toga čak ni u Tahija nije bilo - i kod njega si dao 1/10-tinu njemu, 1/9tinu popu, a ostalo tebi. Znači, seljačka buna zbog nameta od 21% sve skupa, a sad plaćaš 60% na plaću, 25% na bilo koji proizvod koji kupiš i još nakon toga ti smisle namet ako si toliko umješan da ti još ostane para za uzet iz džepa

Upravo tako.

Nevjerojatno da se danas ljudi daju toliko guliti. Pitanje je samo - dokle?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
HAKOM k'o šakom

Evo meni taman došla poruka od Tele2 da zbog povećanja državnih naknada mora napraviti izmjene u službenom cjeniku... u iznosu od 8kn + PDV!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ajmo nesto pojasnit. Kada je Kosorica, a poslije i Linic podigli PDV izjavili su da drzava nema novaca i neka firme snasaju dio povecanja drzavnog nameta. Prva firma koja je nakon Kosorice digla cijene bila je INA. Ali to nije bilo dovoljno, pa je drzava promijenila i nacin obracuna PDVa (poceo se placat na zavrsnu cijenu sa trosarinama) sto je rezultiralo dodatnim povecanjem. Kolikim? Za info, za vrijeme Sanadera, znaci 2008-2009, nafta se prodavala po 170 USD a super 95 je bio cca 9 kn. Danas je nafta ispod (oko) 100USD, a benga skoro 11kn! Da podsjetim, zadnje Linicevo povecanje cijene je radi slicnog nameta naftnim kompanijama.

SHVATITE, PROBLEM JE U DRZAVI, TJ VLADI, A NE U FIRMAMA. KRIVAC ZA SVE JE ONA VECINA NARODA KOJA ZIVI NA RACUN MANJINE.

Nesto dodatno za info sto sam cuo prije koji dan. Zastare za racune su 2-3 godine, ali za TELEKOME je PO ZAKONU 10 godina!!!!!
Da jos nesto naglasim: PO ZAKONU. Dal zakone donose firme ili vlast?
16 godina
HAKOM k'o šakom

Koji k*rac tu sad placete, neki dan ste na izborima poslali u europu 5 hadezeovaca i 4 ezdepeovca?! Sad se cudite? Ma cemu se cudite, j*bite se i jedite vlastita g*vna u koja ste se zatrpali.

Ispricavam se na vokabularu, ali volim ciljanoj publici slikovito objasnit situaciju. 

24 3 hvala 1
17 godina

@drazen

Imaš li ti iti jedan post bez laži i gluposti u njemu?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 18:10 (Elles D.).
13 godina
genije_čudo_prirode kaže...

hehe krenulo je sad s telekomima...sutra i u kod vas, u vašoj firmi, obrtu...samo nemoj da te skuže da imaš para...odmah neki namet ćemo smisliti da ti to uzmemo. Pa bokte, toga čak ni u Tahija nije bilo - i kod njega si dao 1/10-tinu njemu, 1/9tinu popu, a ostalo tebi. Znači, seljačka buna zbog nameta od 21% sve skupa, a sad plaćaš 60% na plaću, 25% na bilo koji proizvod koji kupiš i još nakon toga ti smisle namet ako si toliko umješan da ti još ostane para za uzet iz džepa

Aha. A kad si ono zelio skolovati dijete u vrijeme Franje Tahija? Ili nazvati policiju, vatrogasce, otici lijecniku? Nevjerojatno koji djecji pogled na svijet.

17 godina
HAKOM k'o šakom

Jedno pitanje!

Jel to sad ispada da mogu/mogao uzeti iPhone 5s za kunu na najgoroj pretplati i onda istu ukinuti kada operateri dignu cijene? 

1 0 hvala 0
16 godina
ivoleko kaže...

Jedno pitanje!

Jel to sad ispada da mogu/mogao uzeti iPhone 5s za kunu na najgoroj pretplati i onda istu ukinuti kada operateri dignu cijene? 

to je zdravo razmisljanje - "nema veze sto moji novci odlaze u dzepove parazita i neradnika, jer dobia sam iPhone"

14 godina
neaktivan
HAKOM k'o šakom

meni upravo dosla cestitka iz tele 2 o povecanju racuna.. 8kn + pdv

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mateo kaže...
ivoleko kaže...

Jedno pitanje!

to je zdravo razmisljanje - "nema veze sto moji novci odlaze u dzepove parazita i neradnika, jer dobia sam iPhone"

Dobit iPhone za kunu pa prodat isti preko njuskala za 3.5k kuna :D
Ma ogradili su se sigurno oni od tih stvari, jedino me zanima sto je sa starim korisnicima koji su vezani uz taku veliku pretplatu. Tesko bas da ce im se pustit da jednostavno odu :) 

11 godina
neaktivan

Nisi jedini/jedina ..jako su brzi  kad ide u njihovu korist, pihhhh........{#}

16 godina
neaktivan
HAKOM k'o šakom

braćo i sestre,

ovo je dobra prilika za introspekciju treba li vam doista mobitel i za što? iz naraštaja sam kad takvih gluparija nije bilo i sve je funkcioniralo perfektno. a onda je narod dobio napravu za maltretiranje i otkazivanje/izgovaranje u posljednjem trenutku nazvanu "mobitel". očito je nešto duboko sadističko u ljudima kad su se ove naprave toliko ukorijenile, omogućujući maltretiranje svega i svakoga od strane svega i svakoga (poslovno, privatno, dok si u kupaoni, spavaš itd.). i još to masno plaćamo!

dakle, nisu problem niti operateri niti državni aparatčici. problem smo sami sebi, jer smo se dali navući na nešto bez čega ne samo da se može, nego je život zanimljiviji, sadržajniji i ljepši. i izravno društveniji. o sociološkim i psihološkim utjecajima mobitela ne valja trošiti previše riječi. učinite sami pokus na sebi (ipak je ovo djelomično i znanstveni portal);: isključite tu parazitsku napravu na tjedan dana. bezuvjetno. i pronađite davno zaboravljene ostale učinkovite načine međusobnog komuniciranja. jasno, bez obzira na ishod pokusa, tih tjedan dana morat ćete platiti no primijetit ćete kako vam zapravo ne nedostaje i da "pa svi ga imaju" nije nikakav izgovor. 

ja sam iskušao to na sebi s telefonom i televizorom. televizor nisam uključio sad već treću godinu i nimalo mi ne fali. stoji obješen na zid i pokriven originalnom ambalažom. k'o ga je...itd. telefon uključim (nakon "onog", ničim osobito izazvanog tjedna) samo jednom dnevno na 10 min. da vidim je li tko zvao i ima li poruka. u tih 10 min. stane i odgovaranje na pozive i poruke. i opet off. i sve je, ne biste vjerovali, u najboljem redu. meni. boli me za operatere, HAKOM-e i države. {#}

pođimo u miru. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 20:09 (Ajar).
Moj PC  
9 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Nesto dodatno za info sto sam cuo prije koji dan. Zastare za racune su 2-3 godine, ali za TELEKOME je PO ZAKONU 10 godina!!!!!
Da jos nesto naglasim: PO ZAKONU. Dal zakone donose firme ili vlast?

Daj se prvo informiraj, pa onda piši ovakve poruke.

Nedavno ti je u emisiji "Potrošački kod" na HRT-u bilo govora o tome koje vrste potraživanja zastarijevaju nakon 1 godine.

Međutim, zastara se ne događa automatski već se moraš pozvati na nju kada ti netko iz kategorije onih koji se pokušavaju naplatiti pošalje opomenu za račun iz pradavnih vremena. Dakle, moraš se pozvati na zastaru i zatim se dalje boriti da ti se to prizna.

Dalje se informiraj sam.

Još nešto, svaki put kad svratim u FINA-u naletim na neko dijete s mamom ili curom koje je došlo pitati zašto su mu lupili ovrhu. Tom prilikom se lijepo čuje kako je riječ o dugu jednom od naših telekoma. Tako je to kad su oči veće od želuca, pa se uzimaju pretplate koje se ne mogu platiti samo da bi se došlo do mobitela. A odnos prema plaćanju pretplata je: lako ćemo! Dok ne dogori do noktiju. Onda nastupa panika. Što fali jeftinijem mobitelu ili mobitelu za kojeg ste štedjeli i kupili ga za keš, te bonovima? Što?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 20:23 (BudalastoStvorenje).
16 godina
Ajar kaže...

braćo i sestre,

ovo je dobra prilika za introspekciju treba li vam doista mobitel i za što? iz naraštaja sam kad takvih gluparija nije bilo i sve je funkcioniralo perfektno. a onda je narod dobio napravu za maltretiranje i otkazivanje/izgovaranje u posljednjem trenutku nazvanu "mobitel". očito je nešto duboko sadističko u ljudima kad su se ove naprave toliko ukorijenile, omogućujući maltretiranje svega i svakoga od strane svega i svakoga (poslovno, privatno, dok si u kupaoni, spavaš itd.). i još to masno plaćamo!

dakle, nisu problem niti operateri niti državni aparatčici. problem smo sami sebi, jer smo se dali navući na nešto bez čega ne samo da se može, nego je život zanimljiviji, sadržajniji i ljepši. i izravno društveniji. o sociološkim i psihološkim utjecajima mobitela ne valja trošiti previše riječi. učinite sami pokus na sebi (ipak je ovo djelomično i znanstveni portal);: isključite tu parazitsku napravu na tjedan dana. bezuvjetno. i pronađite davno zaboravljene ostale učinkovite načine međusobnog komuniciranja. jasno, bez obzira na ishod pokusa, tih tjedan dana morat ćete platiti no primijetit ćete kako vam zapravo ne nedostaje i da "pa svi ga imaju" nije nikakav izgovor. 

ja sam iskušao to na sebi s telefonom i televizorom. televizor nisam uključio sad već treću godinu i nimalo mi ne fali. stoji obješen na zid i pokriven originalnom ambalažom. k'o ga je...itd. telefon uključim (nakon "onog", ničim osobito izazvanog tjedna) samo jednom dnevno na 10 min. da vidim je li tko zvao i ima li poruka. u tih 10 min. stane i odgovaranje na pozive i poruke. i opet off. i sve je, ne biste vjerovali, u najboljem redu. meni. boli me za operatere, HAKOM-e i države. {#}

pođimo u miru. {#}

Dobro govoris. Ja isto TV nisam upalia odavno. Kad odlucim pogledat neki film s HDDa spojim ga, upalim TV i gledam. To ono kad bas s gustom, s kokicama :) pogledas dobar film.
Ali one sheme da je TV stalno upaljen i kad ljudi side i bleje besciljno u TV... toliko toga stignes napravit, cak i kad vani pada kisa i nemas di - nemoj upalit TV i za 5 min dodje ideja, stvori se plan u glavi, nesto se dogadja... A kad upalis TV automatski gasis mozak i sigurno nista pametno se nece pojavit u glavi za vrijeme buljenja u ekran. 

17 godina
metallic kaže...

U tekstu se previše brane telekomi, koji sigurno nisu nevinašca.

Ja sam ih skoro sve promjenio do sad i uvik imaju načina za dodatno uzimanje novca svakom korisniku.

Nisu oni niti najmanje nevinašca, no poanta svega je da se država kao sjetila kome može uzeti lovu, telekomima, i tako "spasiti stvar (TM)" bez žrtava, ali realno su te novce uzeli nama, samo su to pokušali zapakirati i prebaciti krivicu na nekog drugog (telekome). Telekomi si sigurno neće raditi gubitke zbog nekog višeg cilja. Tim više što taj viši cilj ne postoji. Da netko da par milijardi ovim "našim" lulekima sve bi to oni pročardali i ne bi ništa korisno sa tim napravili (možda bi si jedino digli plaće).

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 8:10 (Solo761).
16 godina
neaktivan
HAKOM k'o šakom

tu ima i jedna duboka i u biti demagoška dubioza. teorija je da se povećanje cijena prebacuje na korisnike zbog ostvarivanja nekakvih godišnjih planova-šmanova. burek za naivce. koliko će ti planovi držati vodu kad počne otkazivanje "usluge" i prebacivanje simte-tamte ili čekanje "povoljnijih" ponuda? opet im računica ne bu štimala. kaj buju onda prebacivali i na koga? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HAKOM k'o šakom

Meni je baš kulerski ovo priopćenje da možemo bez naknade poništiti ugovor sa operaterom. S obzirom da su svi operateri identično povećali cijenu usluge što mi to ustvari dobivamo poništavanjem ugovora. Jedno veliko .............

Inače ima tu par pametnjakovića koji zagovaraju povratak u pećinu, a u stvari visu na internetu i prosipaju mudrosti. Vrhunac. Nemojte gledat TV, telefonirat mobitelom, budite na PCu po mogućnosti na katodnom monitoru !!!!!!!!!

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...

2 2 hvala 0
14 godina
HAKOM k'o šakom

Svaki ovakav namet ima samo kratkoročni efekt za državni budžet. Slično kao i kod povišenje cijena goriva. Siromašni se jednostavno moraju odreći takve usluge ili robe, srednji sloj smanji potrošnju samo na nužno, jedino bogatiji troše isto, što opet znači pad prometa i prihoda, samim tim i poreza koji se slijeva u državnu blagajnu i to u konačnici rezultira padom standarda. Za iste novce ljudi si mogu priuštiti manje stvari ili usluga, dok firme i država prihoduju jednako ili manje.

7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...

Također, bilo bi odlično da nam se pritom omogući raskid državljanstva i svakog drugog ugovora s državom bez troškova za korisnike

pohvala za ovo {#}

Pa nitko ti ne brani da vratis pasos i odreknes se drzavljanstva i preselis negdje drugdje. Jest da ce te to kostati 3600kn ali vise neces morati platiti poreze. 

Opcenito, infantilni tekst. 

Kakvu god da drzavu imamo, jel bolje da uzmu te pare tvrtkama koje ionako nisu u hrvatskom vlastnistvu ili se zaduzuju za tih 300 milijuna uz 10% kamatu??

Jeste zaboravili koliko godina su ti isti telekomi derali sa cijenama i prodavali muda pod bubrege? Jel zaboravljate njihove extra profite i gdje oni odlaze?

Ti isti telekomi su najveci oglasivaci u drzavi i trosili su 70-90 milijuna kuna (netto i to svaki od njih) samo na reklame u zlatno doba prije 2008!! HT konstantno otpusta ljude zbog pada operativne dobiti samo zato da bi fiktivno odrzali cijenu dionice. 

E pa ako je to nacin da tim tvrtkama uzmemo lovu, onda mogu reci da su se u vladi dobro sjetili, a HAKOM je konacno poceo nesto raditi.

14 godina
nylon98 kaže...

Kakvu god da drzavu imamo, jel bolje da uzmu te pare tvrtkama koje ionako nisu u hrvatskom vlastnistvu

E pa ako je to nacin da tim tvrtkama uzmemo lovu

Ljudima je došla obavijest da će plaćati 8 kuna + PDV više nego dosad na ime novog nameta. Pitanje je tko tu kome sad slavodobitno uzima lovu?

17 godina
neaktivan
Iznio sam podatak koji sam cuo od osobe zaposlene kod jednog operatera i koja je dobila ovrhu. Znaci, kao sto napisao, samo prenosim.
Idemo dalje. Drzava je donjela zakon po kome firme ne trebaju slati opomene vec vas uredno mogu ovrsit. Na ovrhama svi zaradjuju, od bezobraznih biljeznika/odvjetnika, preko Fine i na kraju ovrsitelja. Evo primjer 3 ovrhe moje supruge za koje NIKADA nije dobila obavijest:
1. voda za stan prodan prije 7 godina iako je od vodovoda dobila na pismeno da su svi dugovi podmireni (kupac nije isti mjesec prebacio vodu na svoje ime, a sto ona je to ih se ne tice)
2. T-Com za racun od prije nekih 10 godina za takodjer prodani stan iako je u medjuvremenu slijedecih 4 godine jos bila na T-Comu (znali su kamo slati racun)
3. T-Com jer su racun slali na staru adresu iako smo se odselili i podmirili sve dugove. Radi se o razlici od neki 20kn
Za dugovanja od 600kn ima ovrhe od cca 4000kn! Normalno?

Citajte malo nesto drugo osim Jutarnjeg da vidite kako ova drzava pljacka vlastiti narod. Fina NEMA zakonsku obavezu provijerit dal je ovrha ispravna. Pitajte Despota o pokusaju pljacke njegove firme i sto mu je Fina radila!
Dal ste svjesni da danas niko vise ne salje opomene vec samo ovrsuju? Budite svjesni da ce banke vrlo brzo krenut ponistavat kredite i oduzimat imovinu jer tako puno vise zaradjuju.
A to sto pisete da se trebas na ovrhu zalit... Kome? Hrvatskom pravosudju? Ha ha ha. Je znate da ljudi nemaju novca za sudove i da firme sve rade namjerno jer znaju da vecina ljudi nema novaca za sudjenje, pogotovo kada im otmu svu lovu. A kakva je to drzava koja dozvoljava krsenje vlastitih zakona?
12 godina
ante_etna kaže...

Svaki ovakav namet ima samo kratkoročni efekt za državni budžet. Slično kao i kod povišenje cijena goriva. Siromašni se jednostavno moraju odreći takve usluge ili robe, srednji sloj smanji potrošnju samo na nužno, jedino bogatiji troše isto, što opet znači pad prometa i prihoda, samim tim i poreza koji se slijeva u državnu blagajnu i to u konačnici rezultira padom standarda. Za iste novce ljudi si mogu priuštiti manje stvari ili usluga, dok firme i država prihoduju jednako ili manje.

kad bi još ovo shvatila i naša vlada, no njima je ionako kratkoročni cilj punjenja proračuna OVE godine ionako najvažniji i time jedini cilj

sljedeće će smisliti neki novi namet ili će se zadužiti, pa tako do kraja mandata, a onda nek se netko drugi misli (ako kojim slučajem ponovo dobiju izbore, nešto će već smislit - novi porez ili novo zaduženje)

16 godina
odjavljen
BudalastoStvorenje kaže...
Zdravac kaže...

Jedno mi nije jasno, pa ak može pojašnjenje;

Dakle, potpisao sam ugovor na 24 mjeseca, i pri tome kupio mobitel po povoljnijoj cijeni (dakle, dio one pune cijene koju oni navode i koja bi vrijedila bez ugovorne obaveze)

E sad, OK, ja imam pravo raskinuti taj ugovor bez naknade. Da li ono "bez naknade" znači da niti ne moram platiti razliku u cijeni telefona?

To još nitko ne zna. Zato sam neki dan napisao da se jako, jako dobro raspitate svi koji imate ovakvu kombinaciju kako vam se ne bi dogodilo da morate odjednom platiti razliku do pune cijene mobitela koja je u zadnje vrijeme kod domaćih operatera visoka.

Ako i kupio mobitel po povlaštenoj cijeni, odjednom, ne plaćaš ništa, jer bi u suprotnom plaćao penale u obliku otplate preostale pretplate. Ako si kupio mobitel s ovim modernim otplatama mobitela na rate, e onda postoji mogućnost za to da ćeš platiti.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
mateo kaže...

Koji k*rac tu sad placete, neki dan ste na izborima poslali u europu 5 hadezeovaca i 4 ezdepeovca?! Sad se cudite? Ma cemu se cudite, j*bite se i jedite vlastita g*vna u koja ste se zatrpali.

Ispricavam se na vokabularu, ali volim ciljanoj publici slikovito objasnit situaciju. 

Upravo tako.

I nakon sto su se i jedni drugi dokazali kao lopovi odnosno nesposobnjakovici, nas vrli narod i dalje daje glas njima.

e pa sto onda ocekuju od istih ljudi??

17 godina
HAKOM k'o šakom

Svaka čast Olegu i Perticu.Ali tek sada kad je grandiozno i bez zadrške prikazano čitavo licemjerje drzave i njenih regulatornih agencija koje je okrznilo najvecu korporaciju u svijetu mobilne telefonije. A obrtnici koji to trpe vec 10 godina i maltretiraju porezima na šume i kojekakvim drugim glupim poreznim izmišljotinama,nitko nista.  Kad bi se samo zavirilo u tu hrpu poreznih davanja isplivala bi čitava hrpa nebuloza da bi se samo čudili od kud to "tu".

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HAKOM k'o šakom

Kada voditelji nekih odjela u ministarstvu sami kažu da se ne bi baš ništa dogodilo da se otpusti 50% ljudi onda vam je sve jasno. A zabrana zapošljavanja... to ne postoji.

Jučer me pita jedna prijateljica da li bih htio sudjelovati u otvaranju privatnog biznisa. Rekoh, može ako je otvoreno negdje izvan RH jer ovdje ne možeš znati koliko ćeš morati dati državi, mijenjaju zakone, pravilnike i namete iz dana u dan. Poduzetnička klima = nula. Osima ako nemaš hrpu poznanstava, veza ili si spreman djeliti mito.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mateo kaže...

Koji k*rac tu sad placete, neki dan ste na izborima poslali u europu 5 hadezeovaca i 4 ezdepeovca?! Sad se cudite? Ma cemu se cudite, j*bite se i jedite vlastita g*vna u koja ste nas zatrpali.

Mala korekcija :)

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice