Hakiran forum Ubuntu distribucije

poruka: 31
|
čitano: 5.027
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hakiran forum Ubuntu distribucije".
17 godina
odjavljen

Jebo te led pa kome su oni smetali? {#}

Freak Show Inc.

36 0 hvala 0
17 godina
Re: Hakiran forum Ubuntu distribucije
Friday kaže...

Prema okvirnom nazivu hakera, to je sigurno neki ruski Windows mazohist nema druge.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
protjeran

Stoka.

Ad astra peronospora

14 0 hvala 0
16 godina
rambox kaže...
Friday kaže...

Prema okvirnom nazivu hakera, to je sigurno neki ruski Windows mazohist nema druge.{#}

kalaša drži pingač.

- reko bi da su ipak USA tajne službe iza svega. Mogao je tako biti potpis npr Igor Drago, to je amerima = rus. Hollywoodski suptilna diverzija (mada nema nekog smislenog cilja)... ili ima? Mobilna platforma je trenutno ... eh, canconical, što je ovo tebi trebalo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
protjeran

Potpisano je sa "Albania Cyber Army" - mislim da to govori da nisu Rusi/Ameri.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
17 godina
Don Kihoty kaže...

Ja mislim da ti ne čitaš cijelu rečenicu.

12 godina
neaktivan

ja mislim da je taj haker upravo dobio puno "neprijatelja" i sigurno se popeo na ljestvici naj neomiljenijih osoba

0 0 hvala 0
17 godina
ihush kaže...
rambox kaže...
Friday kaže...

kalaša drži pingač.

- reko bi da su ipak USA tajne službe iza svega. Mogao je tako biti potpis npr Igor Drago, to je amerima = rus. Hollywoodski suptilna diverzija (mada nema nekog smislenog cilja)... ili ima? Mobilna platforma je trenutno ... eh, canconical, što je ovo tebi trebalo.

Ma ja sam se samo šalil,Izlanuo se kad sam napisal to kaj sam gore spomenul onak na prvu loptu prema imenu hakera jel.E sad ko je iza toga nemam poima, može bit bilo ko teško je točno reč o kome se radi.{#}

Don Kihoty kaže...

Ma potpisi i imena ti ne znače ništa, prema tome ne moš otkrit ko iza toga stoji bilo pojedinac ili neka organizacija ili skupina hakerčina. To je isto ko da recimo Indijac hakira Twitter i potpiše se sa "Black Roko Caplja FX" to bi značilo garant je neki balkanac sigurno. A vrlo upučeni Kinez ili Rus ili Indijac a možda i Turčin ma jok nema šanse mora bit balkanac nema druge.Belji se

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
protjeran
indig0F10w kaže...
Don Kihoty kaže...

Ja mislim da ti ne čitaš cijelu rečenicu.

On želi da ljudi misle da nije iz Albanije - dakle pošalješ dezinformaciju da dobiješ informaciju šta ljudi misle.

Simple as that.

17 godina

I onda govore taj neki linnux siguran protiv hakera. A jes vidijo, i internet stranicu su su im hakirali. Nema do OSX-a, ko je ikad hakiro stranicu od Aplle-a.

Rvat katolik!

12 15 hvala 3
16 godina
tnakir kaže...

I onda govore taj neki linnux siguran protiv hakera. A jes vidijo, i internet stranicu su su im hakirali. Nema do OSX-a, ko je ikad hakiro stranicu od Aplle-a.

Hahaha pa kakve veze sad to ima?

15 godina

Mene su učili da je najveća prijetnja sigurnosti (bilo čega) korisnik. Ne postoji zaštita koja može eliminirati neodgovornog i zlonamjernog pojedinca. Ne bi me čudilo da ispadne da je upravo ovo u pitanju. Pitanje je samo kakvu korist ima on od ovoga?

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Pa, vjerovatno nitko nije pokušao, s obzirom da se radi o korporaciji koja ima toliko love da kupi stotine servera,

a Ubuntu forum se vrti vjerojatno na jednom serveru - nema smisla da bacaju lovu na stotine servera,

osobito lovu koju nemaju, jer njihov software koji je nastao na Unixu je besplatan - dok Appleov software koji je baziran na Unixu se plaća.

17 godina

O Boze...

Rvat katolik!

5 2 hvala 0
16 godina
Don Kihoty kaže...
tnakir kaže...

Pa, vjerovatno nitko nije pokušao, s obzirom da se radi o korporaciji koja ima toliko love da kupi stotine servera,

a Ubuntu forum se vrti vjerojatno na jednom serveru - nema smisla da bacaju lovu na stotine servera,

osobito lovu koju nemaju, jer njihov software koji je nastao na Unixu je besplatan - dok Appleov software koji je baziran na Unixu se plaća.

Mislim da je očita zafrkancija, još si i podebljao riječi koje je vjerojatno tako namjerno napisao.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
Don Kihoty kaže...

On želi da ljudi misle da nije iz Albanije - dakle pošalješ dezinformaciju da dobiješ informaciju šta ljudi misle.

Simple as that.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan

Shvacam hakirat ove pljackase para ali nesto sto je besplatno i jos k tome dobro mora taj da je neki i*iot

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 0:06 (Mezethys).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mezethys kaže...

Shvacam hakirat ove pljackase para ali nesto sto je besplatno i jos k tome dobro mora taj da je neki i*iot

A ti misliš da su crackeri nekakvi robin hoodovi modernog doba? On si je pokrao kolekciju email adresa koje će prodavati na crnom tržištu kojekakvim spammerima i to je to.

I LOL na ove pokušaje određivanja nacionalnosti "hakera" na osnovi nicka kojim se predstavio. Pretpostavljam da se nazvao "evil fetus" da bi konsenzus u ovoj temi bio da se dotični nalazi u maternici? xD

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 0:18 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Mezethys kaže...

A ti misliš da su crackeri nekakvi robin hoodovi modernog doba? On si je pokrao kolekciju email adresa koje će prodavati na crnom tržištu kojekakvim spammerima i to je to.

I LOL na ove pokušaje određivanja nacionalnosti "hakera" na osnovi nicka kojim se predstavio. Pretpostavljam da se nazvao "evil fetus" da bi konsenzus u ovoj temi bio da se dotični nalazi u maternici? xD

cuj, danasnji klinci su ti napredni {#}

13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ako mene pamčenje dobro služi hakirana je bila i applova baza korisnika za nešto, sad se ne sječam baš detalja ali bila je vijest ima sad već mozda i godinu dana na bug onlineu.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
tnakir kaže...

Ako mene pamčenje dobro služi hakirana je bila i applova baza korisnika za nešto, sad se ne sječam baš detalja ali bila je vijest ima sad već mozda i godinu dana na bug onlineu.

O ljudi moji pa tnakir vas navlači ko budale... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
tnakir kaže...

Bravo kralju !!! za dobro jutro si me nasmijao do suza...evo i hvala {#}

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

http://www.bug.hr/vijesti/hakiran-apple-developer-center/125248.aspx

13 godina
neaktivan

Radi se o forumu kojeg vode volonteri, tako da je šteta nanesena tim volonterima i samim korisnicima.

Razlog pada foruma je propust u vBulletinu.

Identitet ovog lika koji je to napravio je već poznat.

Navodno, mada ne znam kolko je to točno, radi se o jednom od forumaša koji je to napravio zbog svađe na forumu.

Pitanje je i da li je to povezano s prezentacijom njihovog prvog mobitela što je trebalo biti danas održano.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 11:29 (štednja).

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
gogi321 kaže...
tnakir kaže...

Nije hakiran OS, nego vBulletin (vidi dolje) koji se distribuira pod vlasničkom, komercijalnom licencom. Priznanje ide Canonicalu što su odmah objavili što se dogodilo i koje su posljedice, dok je Apple tek danas objavio da su napadnuti u četvrtak.

štednja kaže...

(...) Razlog pada foruma je propust u vBulletinu. (...)

Prema Sucuri blogu, na serveru se vrtila starija verzija vBulletina bez zaštićenog admin panela.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa mislim da se taj nije još rodio jer ipak imaju najbolje sigurnosno riješenje protiv hackera.{#}{#}.

Poželjno je stisnuti HVALA
13 godina
tnakir kaže...

Kralj si, lože se ko' na Mentalistove postove...

16 godina
neaktivan

Vidim nova poruka u temi i mislim neki normalan post kad ono odgovor na post od @tnakir-a {#}

{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

http://www.soundstream.com/
16 godina

Čekaj,

vi stvarno ne shvaćate tnakirov post?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice