GeForce Titan Z u prodaji. Cijena? Sitnica

poruka: 16
|
čitano: 2.844
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GeForce Titan Z u prodaji. Cijena? Sitnica".
17 godina
odjavljen

Ako sam dobro shvatio - MSI uz karticu isporučuje softver koji je besplatan??? {#}

Freak Show Inc.

14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a je l? ja sam mislil da se "ozbiljni igrači" bave samo politikom + biznisarenjem (= lopov lookom). očekujem presicu na kojoj predsjednik vrhuške izvaditi ovu karticu iz ruksaka i reći: "pogledajte što smo učinili za Hrvatsku! uz pomoć bespovratnih sredstava iz EU fondova za obnovu i razvoj infrastrukture!" {#}

Moj PC  
3 12 hvala 0
17 godina

Dilema, kupiti auto ili grafičku? {#}

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jbga sa grafom nis od karanja.. {#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Bog te dragi 33 tisuće puta, za tu lovu se složi neznam kakvo bjesno računalo....

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina

Opet sa ovom odgodom nisu "ništa napravili"

Ostaje alternativa.

Puno jeftiniji AMD R9 295x2 ili GTX 780TI SLI

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ili uzmes 2 290 i jedes igre za dorucak nisi potrosio kao za titan Z {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Re: GeForce Titan Z u prodaji. Cijena? Sitnica

Da ili dvije 290-ke zaboravio sam navesti i to onaj jači model 290x {#}

17 godina

ma netreba 290x kad je razllika u korist x-a samo par fps-a {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Awitin kaže...
Ajar kaže...

a je l? ja sam mislil da se "ozbiljni igrači" bave samo politikom + biznisarenjem (= lopov lookom). očekujem presicu na kojoj predsjednik vrhuške izvaditi ovu karticu iz ruksaka i reći: "pogledajte što smo učinili za Hrvatsku! uz pomoć bespovratnih sredstava iz EU fondova za obnovu i razvoj infrastrukture!" {#}

Evo ti cigla, kazni se

hvala. razmišljao sam o imeli no onda se sjetih da je ova grafička poput cigle, smo malo skuplja (vjerojatno se uz nju dobiva bundle: računalo, kuća, dodge RAM i mala elektrana za napajanje). na koncu sam iz izloga br. 2 odabrao ciglu. {#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ću ipak kupiti "Aston Martin".  450HP mi je dovoljno snage za sve ceste. Istina - malo je skup ali vrijedi tih para

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ako sam dobro shvatio - MSI uz karticu isporučuje softver koji je besplatan??? {#}

Da, dobih i ja uz moji MSI R9 290X msi afterburner na CD-u :)

battlelog: b4stardo_CRO
17 godina
neaktivan

:) Kada točno izlazi tu kod nas? Vidim nigdje nema tu u HR.

0 test
0 jedan
0 dva
7 lol

0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

ili uzmes 2 290 i jedes igre za dorucak nisi potrosio kao za titan Z {#}

I uživaš u 85+°C, buci dovoljnoj da ti susjed pozove policiju, potrošnji da dobiješ ljubavno pismo od HEPa, lošim driverima i microstutteringu.

Ne kažem da je Titan Z isplativa kartica, ali je općenito bolja od dvije 290x i nVidia to zna.

Lieber tot als rot
13 godina
neaktivan
8ax kaže...

I uživaš u 85+°C, buci dovoljnoj da ti susjed pozove policiju, potrošnji da dobiješ ljubavno pismo od HEPa, lošim driverima i microstutteringu.

Ne kažem da je Titan Z isplativa kartica, ali je općenito bolja od dvije 290x i nVidia to zna.

Kako misliš nije isplativa?

Ako posao koji bi inače radio mjesec dana s ovom grafičkom obaviš za deset dana, to ti ostavlja vremena da u tom mjesecu obaviš još dva takva posla i zaradiš tri puta više.

Half Life 3 potvrđen.

16 godina
Onjegin kaže...
8ax kaže...

Kako misliš nije isplativa?

Ako posao koji bi inače radio mjesec dana s ovom grafičkom obaviš za deset dana, to ti ostavlja vremena da u tom mjesecu obaviš još dva takva posla i zaradiš tri puta više.

Half Life 3 potvrđen.

Naravno da je isplativa za ljude koji je koriste za ono što je napravljena (poluprofesionalni rad uz najveću moguću gustoću GPU-ova), ali ne za igre.

Lieber tot als rot
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice