Ako sam dobro shvatio - MSI uz karticu isporučuje softver koji je besplatan???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a je l? ja sam mislil da se "ozbiljni igrači" bave samo politikom + biznisarenjem (= lopov lookom). očekujem presicu na kojoj predsjednik vrhuške izvaditi ovu karticu iz ruksaka i reći: "pogledajte što smo učinili za Hrvatsku! uz pomoć bespovratnih sredstava iz EU fondova za obnovu i razvoj infrastrukture!"
Dilema, kupiti auto ili grafičku?
jbga sa grafom nis od karanja..
Bog te dragi 33 tisuće puta, za tu lovu se složi neznam kakvo bjesno računalo....
Opet sa ovom odgodom nisu "ništa napravili"
Ostaje alternativa.
Puno jeftiniji AMD R9 295x2 ili GTX 780TI SLI
ili uzmes 2 290 i jedes igre za dorucak nisi potrosio kao za titan Z
Da ili dvije 290-ke zaboravio sam navesti i to onaj jači model 290x
ma netreba 290x kad je razllika u korist x-a samo par fps-a
a je l? ja sam mislil da se "ozbiljni igrači" bave samo politikom + biznisarenjem (= lopov lookom). očekujem presicu na kojoj predsjednik vrhuške izvaditi ovu karticu iz ruksaka i reći: "pogledajte što smo učinili za Hrvatsku! uz pomoć bespovratnih sredstava iz EU fondova za obnovu i razvoj infrastrukture!"
Evo ti cigla, kazni se
hvala. razmišljao sam o imeli no onda se sjetih da je ova grafička poput cigle, smo malo skuplja (vjerojatno se uz nju dobiva bundle: računalo, kuća, dodge RAM i mala elektrana za napajanje). na koncu sam iz izloga br. 2 odabrao ciglu.
Mislim da ću ipak kupiti "Aston Martin". 450HP mi je dovoljno snage za sve ceste. Istina - malo je skup ali vrijedi tih para
Ako sam dobro shvatio - MSI uz karticu isporučuje softver koji je besplatan???
Da, dobih i ja uz moji MSI R9 290X msi afterburner na CD-u :)
:) Kada točno izlazi tu kod nas? Vidim nigdje nema tu u HR.
0 | test |
---|---|
0 | jedan |
0 | dva |
7 | lol |
ili uzmes 2 290 i jedes igre za dorucak nisi potrosio kao za titan Z
I uživaš u 85+°C, buci dovoljnoj da ti susjed pozove policiju, potrošnji da dobiješ ljubavno pismo od HEPa, lošim driverima i microstutteringu.
Ne kažem da je Titan Z isplativa kartica, ali je općenito bolja od dvije 290x i nVidia to zna.
I uživaš u 85+°C, buci dovoljnoj da ti susjed pozove policiju, potrošnji da dobiješ ljubavno pismo od HEPa, lošim driverima i microstutteringu.
Ne kažem da je Titan Z isplativa kartica, ali je općenito bolja od dvije 290x i nVidia to zna.
Kako misliš nije isplativa?
Ako posao koji bi inače radio mjesec dana s ovom grafičkom obaviš za deset dana, to ti ostavlja vremena da u tom mjesecu obaviš još dva takva posla i zaradiš tri puta više.
Half Life 3 potvrđen.
Kako misliš nije isplativa?
Ako posao koji bi inače radio mjesec dana s ovom grafičkom obaviš za deset dana, to ti ostavlja vremena da u tom mjesecu obaviš još dva takva posla i zaradiš tri puta više.
Half Life 3 potvrđen.
Naravno da je isplativa za ljude koji je koriste za ono što je napravljena (poluprofesionalni rad uz najveću moguću gustoću GPU-ova), ali ne za igre.