DX 9 vs. DX 11

poruka: 171
|
čitano: 63.522
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DX 9 vs. DX 11".
16 godina
neaktivan
RE: DX 9 vs. DX 11
IRebic kaže...

ma koje ti gluposti govoriš Teselacija je moguća u DX10, pa tada je i predstavljena prvu su je radili radeoni HD2900PRO i XT...

Eto, ti si nadobudni troll kojeg sam spomenuo u svom postu... I ne samo da mijesas kruske i jabuke nego cak i kao jos neki ovdje mijesas DX10 i DX10.1

3D Designer
16 godina
Minoza kaže          Ugl... svejedno mislim da su HD5000 serije i dalje odlican buy

Ne može bit odličan buy grafa koja košta 2 do 3 tisuče kn uz to još nema svrhu (DX11).Ona će bit odličan buy kad bude 10-ak igara na dx11 uz cijenu 1000-1500 kn.Tebi je ona sad čisti gubitak jer za ono čemu ti služi to je mogla odradit i stara generacija grafa još ovu godinu.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
16 godina
neaktivan
dery kaže...
Minoza kaže          Ugl... svejedno mislim da su HD5000 serije i dalje odlican buy

Tebi je ona sad čisti gubitak jer za ono čemu ti služi to je mogla odradit i stara generacija grafa još ovu godinu.

Nemoj se uvrijediti ali pricas gluposti.

90% vremena provedem igrajuci Armu 2, to mi je omiljena igra. Niti jedna grafa po cijeni koju si ti naveo ne moze tu igru tjerati na max postavkama. Ovo govorim jer si rekao (kao sto sam citirao) da je MENI gubitak te da starija generacija moze isto to odraditi, sto je potpuno netocno. Kolega, ako zelis performanse to ces i platiti ALI 2500kn cak i NIJE tako puno za grafu koja je duplo jaca od prosle generacije (izuzev 4870x2 koja je tu negdje po cijeni - s tim da se vise ne proizvodi koliko ja znam). Dakle i dalje stojim kod svojega da su 5xxx odlican buy pogotovo 5850 po cijeni od 1800kn a bez problema ide na 900/1100 i u prosjeku je nesto malo sporija od 5870 na tim frekvama.

Kao sto je vec puno puta receno, informiraj se prvo pa onda trollaj. Buduci da si i sam rekao da ce biti best buy po cijeni od 1500kn eto razmisli i dodaj jos 300kn pa mozda da i sebi kupis jednu? Kasnije stavis jos jednu CF i voila! Imas za 6 mjeseci i dalje high-end masinu, a nisi si napravio trosak...

*samo napomena, nisam rekao ''best buy'' nego ''odlican buy''

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 18:01 (Minoza).
17 godina
protjeran
DX 9 vs. DX 11

kupio sam si 5850 ne zbog dx11 već zbog snage. briga me za dx11 ako igra izgleda fenomenalno kao cod 6 i ja je mogu igrati na high detaljima odn. max postavkama uz 2x AA i 4x anisotropic filtering.

ja presretan, ponovo sam odigrao crysis i tek sad sam vidio koliko je lijepa grafika na toj igri.

ponovo ću proći i splinter cell double agent jer mi je i ta igra pravila probleme.

imao sam nVidiu 9800 GT, prodao je za 650 kn, dodao 1350 i kupio 3x jaču grafičku. da ne napominjem da sam prije godinu i nešto 9800 GT platio oko 1200 kn.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Nisan ni ja rekao best buy.Ja se nisan uvridija ali ni ti nemaš zašto jer san samo tija ukazat da je to još preskupo i prenapuhano.Mogao bi odmah sada kupit jednu 5850 ali neču iz principa jer mi sve dobro radi na high postavkama pa i crysis.Tako možda uzmem za godinu kad jedna vaporka5870 dođe upola,tj na svoju pravu vrijednost.Dx9 i dx11 ne moramo još ni uspoređivat jer je rano i još ne vidim neku razliku u grafici.

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
dery kaže...

Tebi je ona sad čisti gubitak jer za ono čemu ti služi to je mogla odradit i stara generacija grafa još ovu godinu.

Nemoj se uvrijediti ali pricas gluposti.

90% vremena provedem igrajuci Armu 2, to mi je omiljena igra. Niti jedna grafa po cijeni koju si ti naveo ne moze tu igru tjerati na max postavkama. Ovo govorim jer si rekao (kao sto sam citirao) da je MENI gubitak te da starija generacija moze isto to odraditi, sto je potpuno netocno. Kolega, ako zelis performanse to ces i platiti ALI 2500kn cak i NIJE tako puno za grafu koja je duplo jaca od prosle generacije (izuzev 4870x2 koja je tu negdje po cijeni - s tim da se vise ne proizvodi koliko ja znam). Dakle i dalje stojim kod svojega da su 5xxx odlican buy pogotovo 5850 po cijeni od 1800kn a bez problema ide na 900/1100 i u prosjeku je nesto malo sporija od 5870 na tim frekvama.

Kao sto je vec puno puta receno, informiraj se prvo pa onda trollaj. Buduci da si i sam rekao da ce biti best buy po cijeni od 1500kn eto razmisli i dodaj jos 300kn pa mozda da i sebi kupis jednu? Kasnije stavis jos jednu CF i voila! Imas za 6 mjeseci i dalje high-end masinu, a nisi si napravio trosak...

Dao si vrlo lošu igru za usporedbu.Naime arma2 je do bola NEOPTIMIZIRANA,čak se Crysis vrti bolje na 20FPS-a nego arma na 40FPS-a,a da ne spominjem nagle padove FPS-a svakih par sekundi.Nedugo sam imao HD4870 i grafa je vrtijela sve igre na najvišim postavkama.Jedino sam u Crysisu morao malo kompenzirati sa detaljima sijene i prepoloviti AA filtre.Dok sam u Armi2 muku mučio sa razinom detalja i aa,af filtra.HD5850 je odličan buy ako se uzima nova platforma pa usput i nova garfa.No sigurno se ne isplati ako se več ima HD4870(GTX260) ili jače.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 17:30 (microman).
16 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

Slazem se, netko sa 4xxx ne treba jos prelaziti na 5xxx. Za to nema potrebe, osim ako bas zelis, ja osobno nebi. Ja sam presao sa 9800GT :P

Nadalje, Arma 2 i nije toliko neoptimizirana koliko bi mogla biti... Crysis.... gle Crysis je level-based shooter... Arma 2 je 220 kvadratnih kilometara otvorenog prostora... Ne usporeduj to dvoje uopce... I naravno, niti prva Arma se nije bas proslavila optimiziranoscu kada je izisla i trebalo joj je cca 6 mjeseci i 10 patcheva da pocne raditi kako treba. Nista cudno kada uzmes u obzir koliko je igra kompleksna. Isto ce biti i sa Arma 2, trebat ce joj jedno 5-6 patcheva, a onda ces imat solidnu igru... :D

A evo da ti informativno kazem vec sada 1.05 verzija radi poprilicno bolje, na mojoj konfi sad ide glatko na max konstantno (osim filtrate-a koji je na 100% ne znam zasto su uopce stavili da se igra moze renderirat na duplo vecoj rezi od screen reze... oO Pa niti jedan danasnji PC to ne moze podnijeti... no ok... whatever...) i View distance na 3500m. Jos par patcheva i da vidis. :D

I jos nesto, kad si vec spomenuo - kod Arme nije bottleneck grafika vec CPU uvijek! Problem je AI u toj igri, znas da ima malo drukcije algoritme nego druge igre (nije skriptiran nego sam djeluje) a to kolje i najjace CPU-e, imas onaj bench sa hrpom AI-a u fajtu, stavi sve na max, pa onda sve na minimum postavke - iznenadit ces se - FPS ce bez obzira na grafiku biti izmedju 14 i 18 lol... Samo zbog kalkulacija AI-a... Kazem ti, nije toliko nitit neoptimizirana koliko danasnji procesori nisu dovoljno jaki za takve kalkulacije jbg... Mozes ili to ili imati skriptirani AI... No mislim da to u ovoj igri/simulaciji nebi doslo u obzir...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DX 9 vs. DX 11

Native DirectX 11 igre će biti predstavljene tek kada i nova generacija konzola, a to se očekuje tek u 2012.Ja bi nadoda "ako i tada" .

Eto to je vijest sa fudzile.Đaba vam ta prva generacija dx11 grafa(mislim na one koji su ih uzeli samo radi toga).

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 16:43 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Native DirectX 11 igre će biti predstavljene tek kada i nova generacija konzola, a to se očekuje tek u 2012.Ja bi nadoda "ako i tada" .

Eto to je vijest sa fudzile.Đaba vam ta prva generacija dx11 grafa(mislim na one koji su ih uzeli samo radi toga).

Pa to je sasvim očekivano(Nažalost).Naslovi koji če izač ove godine sa podrškom za DX11 neče iskoristit niti pola mogučnosti.

Hebiga to je tak kad se igre još uvijek primarno rade za konzole.Uh neče se moja HD5870 namučitPlač

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

Na zalost ne mogu reci da nece biti tako. Zbilja povijest je pokazala da to tako ide. Ali nikad se ne zna. Prvi DX11 naslov je fail (barem u smislu DX11, a ni u ostalom ne briljira), ali vec drugi je nesto vise obecavajuci (Call Of Pripyat - ako ga je netko osim mene igrao u DX11 onda zna o cemu pricam - nije svjetski ali je poprilicno bolje od Dirta 2 lol), ako trece bude jos nesto bolji tada ja smatram da DX11 sluzbeno vise nije pusiona. Dakle, cekam sljedece DX11 naslove, a onda cu prosuditi dali je DX11 ipak pusiona. Za sada je, slazem se, ali niti nije dovoljno dugo prisutan da bi to bilo nesto special. Za 3-5 mjeseci ocekujem barem 5-6 DX11 igara koje u prosjeku (po meni) moraju imati barem DX11 sjene, vodu, reflekcije, teselaciju, teksture (to je minimum) i uz to raditi 15-20 % bolje od DX10. Eto, po meni bi to bilo ok. Sto vi mislite? (btw. CoP je od prilike 2/3 ovoga ispunio). Mozda vi imate drukcija ocekivanja, mozda je u tome problem. Mozda vi vjerujete da DX11 mora biti novo svjetsko cudo i raditi bolje od DX9... Meni bi ovo gore bilo dovoljno...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

Može li mi netko reći kako ću znati da mi je directx 11 u igri uključen? Može li se call of duty 4 igrati sa dx-om 11 ili ga ne podržava?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 18:38 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Može li mi netko reći kako ću znati da mi je directx 11 u igri uključen? Može li se call of duty 4 igrati sa dx-om 11 ili ga ne podržava?

Stricek Google zna, a i gospodja Wiki je tu:

DX 11 igre

Ako imas DX11 hardware, Win Vista/7 i igru sa DX11 podrskom tada bi po default-u trebalo raditi u DX11. Ovisno o igri mozes to primijetiti po sjenama, reflekcijama, teselaciji... Btw. ako je tvoja trenutna konfa ona u ''Moj PC'' onda nemas DX11 hardwer pa se niti ne moras time opterecivati.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 15:59 (Minoza).
16 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

Oni koji imaju dx 10 grafe i plaču što nemaju dx 11 grafe tu brane svoju desetku ;).I pomirite se sa tim da je dx 11 noviji i bolji i da ce sad samo njega razvijat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 16:05 (Cvjetko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cvjetko kaže...

Oni koji imaju dx 10 grafe i plaču što nemaju dx 11 grafe tu brane svoju desetku ;).I pomirite se sa tim da je dx 11 noviji i bolji i da ce sad samo njega razvijat.

LoL! Iako iskreno prizeljkujem da se ovo dogodi, svjestan sam da to najvjerovatnije nece tako ici... Ali bilo bi stvarno super da se devsi malo potrude oko DX11 ali ne samo zbog toga sto ja ili ti imamo DX11 hardware nego zato sto ako se dobro iskoristi to bi i gamer-u i developer-u donijelo samo korist.

3D Designer
17 godina
DX 9 vs. DX 11

Pa dx10 je beskoristan, ništa više neće biti u dx10 od novih igara, samo dx11.

Povijest DX-a neznam, ali dali je ikada bilo ovako da su 3 DX-a na tržištu popularna? Još uvijek stari DX9 što zbog konzola što zbog toga jer i dalje daje dobru grafiku,a dobro se vrti, DX10 i sada novi DX11.

BTW: Stare grafe podržavaju djelomično DX11, ali nepodržavaju najvažniji feature - teselaciju.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 11:03 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

Gle, nepotrebno je raspravljat, kad usporedujemo dx9 i dx11 dobijemo ovakav zakljucak:

DX9 u MW2 - Grafika je za poludjet lijepa.. Igra je optimizirana kako spada, cak je po mom misljenu medju top 3 po optimiziranosti za komp, a ne trazi prejak hardver. Stvar je u proizvodacu - Da su u DIRT2 dali truda koliko je ulozeno za MW2, vi tu razliku ne bi osjetili naprema ovom DX11 (osim teselacije, al iskreno, kog briga za vodu? :D)

DX11 je jako lijep napredak, ali ja dok sam dirt2 igrao na 5850 na nekim mapama (70% njih) nisam vidio razlike izmedu 9 i 11, pogotovo u pustinjskim mapama. Dok s druge strane po noci postoji par mapa u kojim se stvarno vidi taj eye candy i ljepota grafike. Al za 10% bolju grafiku davat 700kn-1k vise? To nikad ne bi ucinio.

Eto to je moje misljenje

*You can lead a fool to wisdom but you can't make him think *

2 0 hvala 0
16 godina

slažem se u potpunosti, i ima razlike i to oveće u nekim stvarima iako to ovisi od igre do igre

Z-1
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Gle, nepotrebno je raspravljat, kad usporedujemo dx9 i dx11 dobijemo ovakav zakljucak:

DX9 u MW2 - Grafika je za poludjet lijepa.. Igra je optimizirana kako spada, cak je po mom misljenu medju top 3 po optimiziranosti za komp, a ne trazi prejak hardver. Stvar je u proizvodacu - Da su u DIRT2 dali truda koliko je ulozeno za MW2, vi tu razliku ne bi osjetili naprema ovom DX11 (osim teselacije, al iskreno, kog briga za vodu? :D)

DX11 je jako lijep napredak, ali ja dok sam dirt2 igrao na 5850 na nekim mapama (70% njih) nisam vidio razlike izmedu 9 i 11, pogotovo u pustinjskim mapama. Dok s druge strane po noci postoji par mapa u kojim se stvarno vidi taj eye candy i ljepota grafike. Al za 10% bolju grafiku davat 700kn-1k vise? To nikad ne bi ucinio.

Eto to je moje misljenje

Isuse... pa nedajes ti 700 do 1000 Kn više za 10% vecu ljepotu grafike, nego za 50+% vece performanse bilo to u DX11, DX10, DX9 igrama. Ljepota grafike odnosno DX11 dolazi samo kao prilog. A najvaznije su performanse. (ovo govorim kao primjer  HD4890 VS HD5850,HD5870).

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 13:15 (mtopol).
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Al za 10% bolju grafiku davat 700kn-1k vise? To nikad ne bi ucinio.

Eto to je moje misljenje

Zato sto vec imas dobru masinu. Ali netko tko prelazi sa krame i kupuje potpuno novi komp bio bi mu glup potez da neda tih 700kn vise... Jer ako si vec i skrpao 5-6k za masinu onda ti jos 700 kunica nebi trebao biti problem. A cak i da stavimo DX11 na stranu nego ako nista drugo zbog snage tih grafulja... Cijena ce im padati, kasnije za malo love uzmes jos jednu i miran si dugo vremena...

No dobro, da ne idem dalje off-topic, ne bih se slozio sa ovim dijelom 10% bolja grafika... Dao bih ipak malo veci postotak dobiti, zato sto ne gledam samo da izgleda bolje, nego gledam i da radi bolje od DX10... To po meni povecava dobit na vise od 10%. (kada gledamo dx9 vs dx11 sto i je tema ovog topic-a)

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 13:18 (Minoza).
16 godina
DX 9 vs. DX 11

Tribate gledat ono kako ameri kažu "more bang for bucks".Još uvik su to preskupe grafe barem ova 5870,dok ova 5850 bi mogla i proč ali teško jer joj je 4890 dobra konkurencija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 13:55 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

Vidit cete za par mjeseci kad programeri skupe mal iskustva kolko ce dx 11 igre bit naprednije i bolje od dx 10.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

@mtopol

57xx serije su slabije od npr. 4890, dok je 5850 koja je skuplja za 700kn ako se ne varam jaca mozda 10% (Citaj 5 fps-a u igri koja je 60 fps-a na 4890) dok je u nekim za 2 fps-a sto je nista..

Ako je masina od 6k naravno da nije veci problem ubacit 5850, sto do manje potrosnje i zagrijavanja, do nesto boljih performansi.

Al ja bi pricekao jos pola godine kad se dx11 pocne iskoristavat kako treba (CoD:MW 3 il sto vec ce imat dx10 najvjerojatnije, koji ce opet bit toliko dobar da ce, po mom misljenju, ta desetka biti kao dx11 na dirt 2, jer neznam kolko je teselacija bitna, al grafika nije nesto previse poboljsana u prvoj fazi) i tad ce neka graficka kao 5770 bit losija, a 5970 ce iznosit 1900kn.

Dakle, prelazak s 2xxx ili 3xxx serije na 5xxx se isplati, dok se prelazak s 46xx i vise po meni ne isplati bar jos 3 mjeseca kad nvidia izbaci svoje kartice..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cvjetko kaže...

Vidit cete za par mjeseci kad programeri skupe mal iskustva kolko ce dx 11 igre bit naprednije i bolje od dx 10.

Naravno, tehnologija ide unaprijed ne unazad

ceRina:)
17 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

dx11 će pokazati svoje pravo lice tek kroz kakvih godinu dana. Sve do tada je uhodavanje i upoznavanje s tehnologijom.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
... a 5970 ce iznosit 1900kn.

Dok se slazem sa vise manje svime sto si rekao, bojim se da 5970 jos dugo dugo nece kostati toliko. (Sjeti se da je 4870x2 do nedavno jos kostala - dok se proizvodila - 2700 pa do 3000kn... a po snazi je vise manje ista kao 5870). Dakle, tesko da ce unutar 6 mjeseci ili cak i vise 5970 pasti na tu cijenu. No way, 2700kn bi bilo razumnije za predvidjeti - uzmi u obzir da tu ipak govorimo o snazi 2x5850 od prilike...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 23:26 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
puls4R kaže...

Dok se slazem sa vise manje svime sto si rekao, bojim se da 5970 jos dugo dugo nece kostati toliko. (Sjeti se da je 4870x2 do nedavno jos kostala - dok se proizvodila - 2700 pa do 3000kn... a po snazi je vise manje ista kao 5870). Dakle, tesko da ce unutar 6 mjeseci ili cak i vise 5970 pasti na tu cijenu. No way, 2700kn bi bilo razumnije za predvidjeti - uzmi u obzir da tu ipak govorimo o snazi 2x5850 od prilike...

A cuj.. Ako padne do 2,7k to ce bit njena stvarna cijena, ja sam najjeftiniju naso u kanadi za 3100kn, a kad njima pocne padat cijena bome ce ic do tih 2k

16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

@mtopol

57xx serije su slabije od npr. 4890, dok je 5850 koja je skuplja za 700kn ako se ne varam jaca mozda 10% (Citaj 5 fps-a u igri koja je 60 fps-a na 4890) dok je u nekim za 2 fps-a sto je nista..

Ako je masina od 6k naravno da nije veci problem ubacit 5850, sto do manje potrosnje i zagrijavanja, do nesto boljih performansi.

Al ja bi pricekao jos pola godine kad se dx11 pocne iskoristavat kako treba (CoD:MW 3 il sto vec ce imat dx10 najvjerojatnije, koji ce opet bit toliko dobar da ce, po mom misljenju, ta desetka biti kao dx11 na dirt 2, jer neznam kolko je teselacija bitna, al grafika nije nesto previse poboljsana u prvoj fazi) i tad ce neka graficka kao 5770 bit losija, a 5970 ce iznosit 1900kn.

Dakle, prelazak s 2xxx ili 3xxx serije na 5xxx se isplati, dok se prelazak s 46xx i vise po meni ne isplati bar jos 3 mjeseca kad nvidia izbaci svoje kartice..

Ne decko malo si si zabrijo. HD5850 je dosta brzi od HD4890. oko 40-50% ( ako na HD4890 igra ide na 60FPS-a , na HD5850 ce ic na 80+FPS-a) pogledaj malo usporedbu, naravno rezultati variraju od igre do igre. HD 5850 je brza od GTX285, a HD4890 je ispod GTX285,GTX280, tu negdje je s GTX275(mrvicu sporija).

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 0:43 (mtopol).
16 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

No dobro... ovdje niti nije tema cijena grafe... nego dx9 vs dx11...

A ovaj video to pokazuje:

-pogledajte u HD - isplati se

Mozda ipak ima nade. Evo, ovi developeri ce iskoristiti (navodno) sve mogucnosti DX11-ice. A prema pokazanom u demo-u zbilja hoce.

Btw. igra izlazi u drugom mjesecu. Kako kazu, zele pokazati sto DX11 moze.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DX 9 vs. DX 11

I bas sam saznao da ce Bad Company 2 koristiti Frostbite 1 engine sa podrskom za dx11 ali ne i svim feature-ima DX11-ice... jbg... Tek Battlefield 3 ce koristiti Frostbite 2 engine sa full DX11 podrskom (u punom smislu). Dakle mogu pretpostaviti da ce BC2 imati DX11 elemenata koliko i Dirt 2, znaci poneki tu i tamo efekt, mozda nesto vise...

Ali zato AvP izgleda stvarno nice.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 3:14 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...
puls4R kaže...

HD5970 bi trebala bit skoro kako 2x HD5870 zato što u njoj i jesu dvije HD5870

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice