Ma taj chrome se uguzi u racunalo sa svim zivim, instaliravas avast i on ti proba nagurat chrome, itd itd.
Hrpa softwera gura taj chrome tokom vlastite instalacije i onda imas tipicnog korisnika koji ne gleda, ne cita sta instalirava i instalira mu se chrome na racunalu, postavi se za defaultnog browsera i doticni nastavi koristiti istog.
Ajd ne bulazni, nijedna aplikacija koju sam skidao nije ponudila chrome kao browser.
i kak se to chrome postavi kao default? pomoću filmskih trikova?
a i ak skine, kolko moraš biti glup da ako ti se ne sviša browser , i dalje ga koristiš i ne skineš drugi?
ak to ne znaš napraviti, onda kaj će onda nekom računalo.
ne bulazni niko, istina je da se chrome pokusava uvalit s nekim free programima. sad da me ubijes se ne mogu sjetit nijednog, haha!! bas sam vjerodostojan!! :D
pa ne mogu se ni ja sjetit nijednog, a znam da su mi free programi nudili razne toolbarove, quick time ili silverlight, ali ne i chrome.
ja sam chrome ignorirao sve dok nije firefox došao do 3.7 verzije i postao spor i bugovit, i od tad se ne mičem.
ak nekom odgovara ff koristi ga, ak nekom opera koristi ju, i kaj te briga dali google gura chrome svud, ili mozila ff, ili microsoft ie, hebe mi se, koristim kaj mi odgovara, a to kaj ima ljudi koji moraju baš doći i pljuvati po svemu kaj ne koriste, ah, nadam se da uživaju u tome :)