Chrome prvi

poruka: 179
|
čitano: 22.371
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome prvi".
16 godina
neaktivan
Re: Chrome prvi
bruno1024 kaže...
nsoul kaže...
Ante kaže...

Ma taj chrome se uguzi u racunalo sa svim zivim,   instaliravas avast i on ti proba nagurat chrome, itd itd.

Hrpa softwera gura taj chrome tokom vlastite instalacije i onda imas tipicnog korisnika koji ne gleda, ne cita sta instalirava i instalira mu se chrome na racunalu, postavi se za defaultnog browsera i doticni nastavi koristiti istog.

Ajd ne bulazni, nijedna aplikacija koju sam skidao nije ponudila chrome kao browser.

i kak se to chrome postavi kao default? pomoću filmskih trikova?

a i ak skine, kolko moraš biti glup da ako ti se ne sviša browser , i dalje ga koristiš i ne skineš drugi?

ak to ne znaš napraviti, onda kaj će onda nekom računalo.

ne bulazni niko, istina je da se chrome pokusava uvalit s nekim free programima. sad da me ubijes se ne mogu sjetit nijednog, haha!! bas sam vjerodostojan!! :D

pa ne mogu se ni ja sjetit nijednog, a znam da  su mi free programi nudili razne toolbarove, quick time ili silverlight, ali ne i chrome.

ja sam chrome ignorirao sve dok nije firefox došao do 3.7 verzije i postao spor i bugovit, i od tad se ne mičem.

ak nekom odgovara ff koristi ga, ak nekom opera koristi ju, i kaj te briga dali google gura chrome svud, ili mozila ff, ili microsoft ie, hebe mi se, koristim kaj mi odgovara, a to kaj ima ljudi koji moraju baš doći i pljuvati po svemu kaj ne koriste, ah, nadam se da uživaju u tome :)

hobi:moj-android.net
16 godina
neaktivan
Chrome prvi

Kolko put sam skinuo ccleaner i nijednom mi nije ponudio chrome.

a ak ponudi jednostavno se isključi da ga hoćeš i gotovo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...

pa ne mogu se ni ja sjetit nijednog, a znam da  su mi free programi nudili razne toolbarove, quick time ili silverlight, ali ne i chrome.

ja sam chrome ignorirao sve dok nije firefox došao do 3.7 verzije i postao spor i bugovit, i od tad se ne mičem.

ak nekom odgovara ff koristi ga, ak nekom opera koristi ju, i kaj te briga dali google gura chrome svud, ili mozila ff, ili microsoft ie, hebe mi se, koristim kaj mi odgovara, a to kaj ima ljudi koji moraju baš doći i pljuvati po svemu kaj ne koriste, ah, nadam se da uživaju u tome :)

ti imas problem da svako razlicito misljenje od svog smatras pljuvanjem.

17 godina
Chrome prvi

stotine programcica se prostituira kroz taj marketinski dil...ti meni-ja tebi. nekog vraga valjda dobijaju od toga sa googlom. a gdje je tek cijeli G toolbar.

:)  

i jos oko chromea,ciljano ukorijenjen istall sa tragovima koje je skoro nemoguce ukloniti prilikom uninstalla.  sreca postoji portable za probu i sekundarno koristenje.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
nsoul kaže...

ti imas problem da svako razlicito misljenje od svog smatras pljuvanjem.

ne govorim za ovu temu, pogledaj malo prošlu gdje se chrome spominjao, sve ok dok s enije pojavilo par pametnih pričat kak je smeće, kak ovo, kak ono...

ak ti se ne sviđa, ne koristi i točka.

14 godina
neaktivan
nsoul kaže...

ne govorim za ovu temu, pogledaj malo prošlu gdje se chrome spominjao, sve ok dok s enije pojavilo par pametnih pričat kak je smeće, kak ovo, kak ono...

Glupana koji misle da je ono sto oni koriste najbolje na svijetu i s kojima se ne moze argumentirano raspravljati je uvijek bilo i bit ce ih.

S druge strane, ovo "ako ti se ne svidja, ne koristi i tocka" nije dobar stav za forumske rasprave. Tako se moze komentirati svaki tvoj post vezan uz Apple.

16 godina
neaktivan
Chrome prvi

Nevjerovatno koliko svađe i prepirke napravi jedan ovakav članak. Šta vama smeta sad što je Chrome prvi ili pljuvanje po firefoxu i slično? Koristite šta vam odgovara i to je to kao da će mene netko nagovorit da pređem na operu ili slično. Kod mene je instaliran Chrome i Firefox i obadva su super s tim da Chrome koristim kao primarni ali nemam ništa protiv Firefoxa.

2 0 hvala 0
13 godina
Ante kaže...

Ma taj chrome se uguzi u racunalo sa svim zivim,   instaliravas avast i on ti proba nagurat chrome, itd itd.

Hrpa softwera gura taj chrome tokom vlastite instalacije i onda imas tipicnog korisnika koji ne gleda, ne cita sta instalirava i instalira mu se chrome na racunalu, postavi se za defaultnog browsera i doticni nastavi koristiti istog.

Kao što je kolega Ice rekao, marketnig, guraju ga u sve i svašta.

Odeš na Google.com i dobiš ovo.

16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
nsoul kaže...

Glupana koji misle da je ono sto oni koriste najbolje na svijetu i s kojima se ne moze argumentirano raspravljati je uvijek bilo i bit ce ih.

S druge strane, ovo "ako ti se ne svidja, ne koristi i tocka" nije dobar stav za forumske rasprave. Tako se moze komentirati svaki tvoj post vezan uz Apple.

kako nije dobar stav? ak ti se ne sviđa chrome ne koristi ga. jer prema onome kog sam citirao ak ti neka aplikacija instalira chrome moraš ga koristiti? pa ne bi rekao, instaliraš drugi browser ak ti se ne sviđa chrome.

moj post vezan uz apple? pa briga me za apple, ali ajd daj mi primjer molim te. imaš i PM, nema problema.

16 godina
neaktivan
royalhero kaže...
Ante kaže...

ma da, pa daj mi reci čiji je chrome proizvod? končarov?

pa reklamiraju svoje

17 godina
Chrome prvi

u veliko dijelu polemika, neki nastupaju kao placene kamikaze.  neki dan prica o Gdrive oblaku, opet isti komentari... dabogda vam propao dropbox i ako vam se ne svidja Gdrive ne koristite ga, onda ista stvar na temi fragmentacije androida... kao da veliki G ovdje nekima dijeli place.

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
nsoul kaže...

pa reklamiraju svoje

Da je isto Microsoft uradio na Bingu - raklamirao IE, popljuvali bi ga samo tako.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

u veliko dijelu polemika, neki nastupaju kao placene kamikaze.  neki dan prica o Gdrive oblaku, opet isti komentari... dabogda vam propao dropbox i ako vam se ne svidja Gdrive ne koristite ga, onda ista stvar na temi fragmentacije androida... kao da veliki G ovdje nekima dijeli place.

koristim i dropbox i drive, ak netko koristi dropbox njegov izbor, ak gdrive oept izbor, ak skydrive opet izbor, imaš na biranje.

A čini se da i apple nekima tu dijeli plaće, jer ak već misliš pisat o nečem budi neutralan i ne staj na nijednu stranu.

Pogledaj teme o androidu ili googleu i pogledaj ko prvi započinje flame. pogledaj malo i jednu i drugu stranu.

a meni ne mora nitko plaćati, korisitm kaj ja hoću i kaj mi odgovara.

koristio sam ff sad koristim chrome, u budućnosti možda bude nekaj bolje. za sad mi chrome odgovara.

onda, trenutno sam na ubuntu, nekad windowsi a da imam love bio bi mac. možda air.

pogledaj samo komentare kad netko spomene da mu se android sviđa više od iphonea, dojde idiot koji veli da netko ima android jer je prejadan da si priušti iphone. daj molim te, onda je taj normalan?

"ako vam se ne svidja Gdrive ne koristite ga"- kaj tu nije u redu? ko te tjera da ga koristiš? ak ti se ne sviđa, koristi nekaj drugo, ne odgovara svima. meni ej još uvijek bolje riješen dropbbox na mobitelu, ali gdrive ima bolju web i desktop aplikaciju.

royalhero kaže...
nsoul kaže...

pa reklamiraju svoje

Da je isto Microsoft uradio na Bingu - raklamirao IE, popljuvali bi ga samo tako.

Pa nek napravi, njegovo pravo reklamirat svoj  proizvod, isto ko google svoj, mozila svoj, apple svoj... briga me ko se reklamira, ja odaberem ono kaj mi odgovara. Pogledaj bug, svaki put mi iskoči reklama za mac, i sam ga kupio? nisam.

A i tema je chrome a ne android ili apple.

13 godina
protjeran
Chrome prvi

Safari je nevazan u cijeloj prici. Los je browser sa kronicnim manjkom najosnovnijih opcija. Jedino sto ima lijepo su prekrasne animacije i nekakav osjecaj fluidnosti. Za ono sto nudi trosi jednostavno previse resursa.

Korstim FF, Chrome i Operu.

Ni sa jednim nisam zadovoljan. Dok je Chrome odlican po pitanju brzine, smeta me sto je prakticki spyware. FF je "pretezak" a ni Opera nije nesto bolja. Na IE ne zelim ni pomisljati, kao ni na razne "shell" browsere.

1 0 hvala 0
13 godina
jumboY kaže...

FF je "pretezak"

Možeš li mi objasniti kako to misliš?

17 godina
PlayMaker10 kaže...

Šta vama smeta sad što je Chrome prvi ili pljuvanje po firefoxu i slično? Koristite šta vam odgovara i to je to kao da će mene netko nagovorit da pređem na operu ili slično.

"Problem" je, ako se to tako moze nazvati, sto ako ovako nastavi rasti, a po svemu sudeci hoce, kroz koju godinu ostvariti 90%+ udjela u browserima, a onda ce opet svi tu doci plakati kako Chrome ne podrzava neki "XY" feature, kako je nestabilan, kako ima monopol, kako je Opera/Firefox puno bolji browser, bla, bla...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
PlayMaker10 kaže...

Šta vama smeta sad što je Chrome prvi ili pljuvanje po firefoxu i slično? Koristite šta vam odgovara i to je to kao da će mene netko nagovorit da pređem na operu ili slično.

"Problem" je, ako se to tako moze nazvati, sto ako ovako nastavi rasti, a po svemu sudeci hoce, kroz koju godinu ostvariti 90%+ udjela u browserima, a onda ce opet svi tu doci plakati kako Chrome ne podrzava neki "XY" feature, kako je nestabilan, kako ima monopol, kako je Opera/Firefox puno bolji browser, bla, bla...

Pa zato postoji konkurencija, sad je chrome prvi, onda možda poraste, ff, pa možda ie 9 ili 10, pa onda opet chrome, pa opet ff... 

13 godina
protjeran
royalhero kaže...
jumboY kaže...

FF je "pretezak"

Možeš li mi objasniti kako to misliš?

FF je prakticki bloatware. Ja imam naviku ostavit dosta tabova upaljenih. U slucaju FF-a to je ravno samoubojstvu. Nikad mu dosta memorije. I sporiji je od vecine, nekako imam osjecaj tromosti kad koristim FF. Koristio sam ga 5-6 godina kao defaultni browser i prakticki jedini browser. No vec dugo mi to nije, iako se koristim i ff-om. Xmarks plugin i sve mi je sinkronizirano medju browserima, pa ne predstavlja neki problem.

15 godina
Chrome prvi

ja koristim chrome na ubuntu linux,ok je zadovoljan sam,koristim i mozilla ona se često ruši na reklamama od noviskih portala

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
nsoul kaže...

Fali ti safari :)

Baš i nije nešto popularan prema informacijama koje ja imam.

Boky kaže...

I Maxthon!

Marginalni udio.

Osim toga, više ih ne stane u anketu. Ovi koje sam stavio su najbitniji.

Kod mene je pak ovak 

no dobro marketing sigurno nije sve 

na kolko pak se programa nudi onaj Ask.com ? pa ga opet nitko ne koristi

tak pricate kao da sam browser nist ne valja 

probo sam operu ,firefox ma sve sam ih probo i osto sam na chrome 

zasto ? nemam pojma 

http://x264blog.org/
15 godina
protjeran
Chrome prvi

Vau, jedna osoba koristi IE6.. Valjda je krivo klikuno..

Htio je odabrati IE7 :D

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chrome prvi

chrome je zasluzeno na prvom mjestu. Dobro je da se i firefox vraca ponovno u utrku

1 0 hvala 0
17 godina
torrente kaže...

stotine programcica se prostituira kroz taj marketinski dil...ti meni-ja tebi. nekog vraga valjda dobijaju od toga sa googlom. a gdje je tek cijeli G toolbar.

:)  

i jos oko chromea,ciljano ukorijenjen istall sa tragovima koje je skoro nemoguce ukloniti prilikom uninstalla.  sreca postoji portable za probu i sekundarno koristenje.

A moš ti i potpuno preskočit Google Chrome,{#} to je još bolje rješenje pa uzet Iron Browser tu nema takvih i ostalih Google budalaština pa rješeno a tu je i Portabilna verzija kome treba.{#}

http://www.srware.net/en/software_srware_iron.php

http://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 15:42 (rambox).
17 godina
Chrome prvi

sve sam ja to probao, bez da mi zabijaju nos u registry. prakticno je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

al tako si ostao uskraćen za pravi doživljaj brzine {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 15:57 (glagoljica).
14 godina
neaktivan
Chrome prvi

Bas me cudi da operu koristi samo 1%. Opera 11 me odlicno sluzi, a 12 je bugovita al obecaje dosta..   Opera mini mi je puno bolja od dolphina i safarija na galaxy 3-ici..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ej čečenac prijatelju, šta se radi?

mislim da je opera namjenjena prvenstveno za web design jer se drži normi kao pijan plota pa je uglavnom koriste web designeri a njih nema puno.
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...

kako nije dobar stav? ak ti se ne sviđa chrome ne koristi ga. jer prema onome kog sam citirao ak ti neka aplikacija instalira chrome moraš ga koristiti? pa ne bi rekao, instaliraš drugi browser ak ti se ne sviđa chrome.

moj post vezan uz apple? pa briga me za apple, ali ajd daj mi primjer molim te. imaš i PM, nema problema.

Nije dobar stav jer je forum mjesto za raspravu. Pise se o dobrim i losim stranama nekog proizvoda i korisnickim iskustvima. Temu o bilo kojem komadu softwarea ili hardvarea mozes zapocet i zavrsit sa "ako ti se ne svidja nemoj ga koristiti i tocka".  Ako netko napise da je Chrome gofno a Firefox najbolji (ili obrnuto) to znaci da je glup i na takve postove ne treba obracati paznju, ali ako netko napise da je Chrome spyware to ne znaci da pljuje po njemu nego da iznosi cinjenice. Chromeova najveca prednost je sto je dobro integriran u ostale Googleove usluge koje koristi sve vise ljudi i to je uz marketing najveci razlog zasto ga sve vise ljudi a i ja koristim. 

13 godina
protjeran
u kakvoj sam ja opasnosti kao korisnik chromea? kažete da je spyware me zanima kakva mi to konkretna opasnost prijeti?
16 godina
neaktivan
royalhero kaže...
Ante kaže...

Google reklamira Chrome na sledeće načine:

1. Google Search Home Page box (bazillions daily users);
  2. AdWords (bazillions daily viewers);
  3. in-video Youtube spot (bazillions daily users);
  4. mainstream media advertising (TV, newspaper, radio, etc...);
  5. bundled with popular software (Adobe Reader, Shockwave, Avast, CCleaner, Divx Player, RealPlayer, all Google Software and many others);
  6. bundled with OEM PC (Dell, Sony Vaio, etc...);
  7. promoted by many Google Partners Worldwide (ISPs, Mobile Operators, entertainment platforms, financial institutions, commodities, etc...)

nsoul - govorimo o tome kako je neko stekao popularnost.
Svi pišu kako Chrome gazi konkurenciju, no ne pišu na koji način.

To što kažeš "ako ti se ne sviđa, skineš drugi" - mah da. Koliko njih kaže "samo da mi Facebook radi" ? Većini je bitno samo da radi, a kamoli da instaliraju nešto novo.
Mnogi su na IE jer im radi, i ne znaju za druge ili ne žele jer je ono "ne diraj dok radi" .

SupremeCommander kaže...
PlayMaker10 kaže...

http://kevinjohngallagher.com/articles/opera-fat-lady-singing-prefixes/

Opet, Chrome ide ka svojoj zatvorenosti, i to je jedan deo problema.

Primer Mozilin Marketplace i Chrome marketplace.

Inače da pojasnim: Mozila nikada nije htela dominaciju među Internet preglednicima, već otvorenost i konkurenciju kako bi web napredovao - i u tome je uspela.

Zato sada kreće i na mobilno tržište sa Boot 2 Gecko i mobilnim Firefoxom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice