Bugovi forumaši slave rođendan!

poruka: 122
|
čitano: 30.184
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugovi forumaši slave rođendan!".
16 godina
neaktivan

Sretan roćkas svim dobrim ljudima koji su napravili ovaj forum....Nastavite s dobrim radom...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

idemo u drugu godinu, prosli smo prvu, pali koji puta ali idemo dalje Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 14:04 (Uniq).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sretan rođendan!

nekako je brzo prošlo...

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bugovi forumaši slave rođendan!
sretan rođendan svima
17 godina
neaktivan

Zar je već toliko prošlo?

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve najbolje i od mene i neka samo tako ostane.

Ovo mi je najbolje sređen forum, pregledan je i neka samo takav ostane! Svaka vam dala dečki (ali prvo meni hehe)! Osmijeh

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hepi brzdaj!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sretan rođendan! Samo tako nastavite. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 14:39 (Myro).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
crowolf kaže...

Evo slucajnosti!Sretan rodjendan forumi i...necete vjerovati mojoj boljoj polovici! :-)

Uh,dobro ste me sjetili,idem u ducan kupiti poklon,jerbo bi mog`o lose proc.

Hvala forumu! :-)

Adresu znaš? Ogrizovićeva 36a... Naslovi na administratora foruma :-)
Domagoj
17 godina

pridruzujem se cestitkama, neka forum bude sve bolji i bolji Smijeh

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...pridružujem se čestitkama..komad torte bi dobro došao...(šala).....Nevinašce

Private
16 godina
protjeran

Sretan rođendan BOL !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja se pridružujem čestitkama... Od početka sam na forumu i bilo je zbilja svega... ali zna se koji je forum najbolji vezano za računala...

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mnogo ljudi kaže...

od početka sam na forumu

njubovi :D

ja sam od 9.2 :P
16 godina
neaktivan

sretna vam rođendan.....wiiiiii....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sretan rođendan!

Mala pažnja od mene

Jedna bela čokolada  Smijeh  (Krašova je)

Ti si moja čokolada ja sam tvoja  čokolada,i da nema onog gada moderatora,ja bih te ljubio :))

4C617A61727573204C6F6E6700
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 0:47 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina

Ohoho...

SRETAN ROĐENDAN!!!!!

malo manje od godine dana san ovde, ali svejedeno: Vrijeme kao da letii... Nego, Ostanite tako dobrii........

For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sretan rodendan svima....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Forum je odlican. Nemam nikakvih primedbi,ergonomija je super pretrazivanje je odlicno.

Originalan dizajn u izradi foruma i odlicna brzina. Lucidno ocenijivanje "staza" forumasa je vrlo originalno...biljna us,larva,krpelj..

Imalo je nekih sitnih bugova ali nisu vredni spomena. Admini su revnosni pa ih isprave sekundarno

Jedan je od foruma sa vrlo velikom disciplinom. Ne preterujem kada kazem ovo,moderatori rade svoj posao kako spada. Nisu arogantni i nisu previse strogi. Tacno i odmereno daju te kartone ...naravno po zasluzi (vrlo originalno...ovo sa kartonima). Naravno da je imalo (i ima jos) proteranih ali nakon prvobitne navale stvar se smirila,oni koji su ostali slede pravila. Pa na kraju krajeva i ja sam "popio" dva zuta,jedan je na snazi (poticanje na svadu i pogresan naslov teme)

Razlikuje se od onih debilnih Inovision bordova mnogo po svemu. Tamo se ne zna ko pije a ko placa. Na primer na jednom takvom forumu sam dobio vrlo jako driblanje posto sam postao topik a da nisam pretrazio forum...ma jesam ali pretrazivanje po tom forumu uz sve napore nie urodilo plodom pa sve sto sam upisao u search boxu pojavilo mi se svugde gde se spominje ta rec.

Da ne tupim,odlicni ste i ne samo na forumu nego i na BOLu i u BUG casopisu

4C617A61727573204C6F6E6700

0 0 hvala 0
17 godina

lazarus dobro si ovu cokoladu napravio, svaka cast

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 9:05 (Aki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iako nikad nisam bio aktivni forumaš i gdje god se registriram odustanem nakon par dana BOL forum me nekako zadržao sad već evo 12 mjeseci.

Kad sam se ulogiro na nagovor prijatelja(koji se u međuvreenu prestao koristiti forumum) mislio sam da neću biti dugo na forumu,ali evo ostao sam.

Sve čestitke Bugovcima - Svaka česrt za godinu danaa  rada

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Iako nikad nisam bio aktivni forumaš i gdje god se registriram odustanem nakon par dana BOL forum me nekako zadržao sad već evo 12 mjeseci.

Kad sam se ulogiro na nagovor prijatelja(koji se u međuvreenu prestao koristiti forumum) mislio sam da neću biti dugo na forumu,ali evo ostao sam.

Sve čestitke Bugovcima - Svaka česrt za godinu danaa  rada

eee... znan kako je too..

iman 500 akaunta na 500 različitih foruma, a samo san ba BOLF-u i još dva foruma aktivan..

Keep the good work, guys! 
For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan

sretan rodenda n svimaaa

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

moderatori rade svoj posao kako spada. Nisu arogantni i nisu previse strogi. Tacno i odmereno daju te kartone ...naravno po zasluzi

Prijatelju, sviđaš mi se, ali nemaš pojma što govoriš kad ovo pišeš. Sve ostalo na privatne poruke, ako te baš zanima o čemu to nemaš pojma (hoću reći, lijepo je idealizirati, ali kad imaš svakakva iskustva, ali nam prazno idealiziranje nije potrebno). Ako te ne zanima, ostani sretan u svojoj zabludi. Cmok!

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 8:40 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

JAa ne pripadam u onih 90%!

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ne mogu vjerovati da je proslo godinu dana, je da sam se regao malo prije godinu dana:)Cool

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uf već godina?

ja sam odavno znao za ovaj forum ali sam samo čitao.

31.6 sam se regao i češće dolazim.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da,sretan rođendan!!!!

Imao sam stari profil od 2. mjeseca prošle godine....Nevinašce

No, neko vrijeme nisam imao pristup na net,i zaboravih pass(šta'š ,stari se)Smijeh

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako ste mogli zaboraviti? Smijeh Ja sam bio u školi pa vam nisam mogao ranije čestitati:

SRETAN DRUGI ROĐENDAN!

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Kako ste mogli zaboraviti? Smijeh Ja sam bio u školi pa vam nisam mogao ranije čestitati:

SRETAN DRUGI ROĐENDAN!

Hehe vidi tacno, drugi rodjendan. A nema ni zurke ni slavljenicke torte. Smijeh

Pa sretan drugi rodjendan

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice