Sretan roćkas svim dobrim ljudima koji su napravili ovaj forum....Nastavite s dobrim radom...
idemo u drugu godinu, prosli smo prvu, pali koji puta ali idemo dalje
Sretan rođendan!
nekako je brzo prošlo...
Zar je već toliko prošlo?
Sve najbolje i od mene i neka samo tako ostane.
Ovo mi je najbolje sređen forum, pregledan je i neka samo takav ostane! Svaka vam dala dečki (ali prvo meni hehe)!
hepi brzdaj!
Sretan rođendan! Samo tako nastavite.
Evo slucajnosti!Sretan rodjendan forumi i...necete vjerovati mojoj boljoj polovici! :-)
Uh,dobro ste me sjetili,idem u ducan kupiti poklon,jerbo bi mog`o lose proc.
Hvala forumu! :-)
pridruzujem se cestitkama, neka forum bude sve bolji i bolji
...pridružujem se čestitkama..komad torte bi dobro došao...(šala).....
Sretan rođendan BOL !
I ja se pridružujem čestitkama... Od početka sam na forumu i bilo je zbilja svega... ali zna se koji je forum najbolji vezano za računala...
od početka sam na forumu
sretna vam rođendan.....wiiiiii....
Ohoho...
SRETAN ROĐENDAN!!!!!
malo manje od godine dana san ovde, ali svejedeno: Vrijeme kao da letii... Nego, Ostanite tako dobrii........
sretan rodendan svima....
Forum je odlican. Nemam nikakvih primedbi,ergonomija je super pretrazivanje je odlicno.
Originalan dizajn u izradi foruma i odlicna brzina. Lucidno ocenijivanje "staza" forumasa je vrlo originalno...biljna us,larva,krpelj..
Imalo je nekih sitnih bugova ali nisu vredni spomena. Admini su revnosni pa ih isprave sekundarno
Jedan je od foruma sa vrlo velikom disciplinom. Ne preterujem kada kazem ovo,moderatori rade svoj posao kako spada. Nisu arogantni i nisu previse strogi. Tacno i odmereno daju te kartone ...naravno po zasluzi (vrlo originalno...ovo sa kartonima). Naravno da je imalo (i ima jos) proteranih ali nakon prvobitne navale stvar se smirila,oni koji su ostali slede pravila. Pa na kraju krajeva i ja sam "popio" dva zuta,jedan je na snazi (poticanje na svadu i pogresan naslov teme)
Razlikuje se od onih debilnih Inovision bordova mnogo po svemu. Tamo se ne zna ko pije a ko placa. Na primer na jednom takvom forumu sam dobio vrlo jako driblanje posto sam postao topik a da nisam pretrazio forum...ma jesam ali pretrazivanje po tom forumu uz sve napore nie urodilo plodom pa sve sto sam upisao u search boxu pojavilo mi se svugde gde se spominje ta rec.
Da ne tupim,odlicni ste i ne samo na forumu nego i na BOLu i u BUG casopisu
lazarus dobro si ovu cokoladu napravio, svaka cast
Iako nikad nisam bio aktivni forumaš i gdje god se registriram odustanem nakon par dana BOL forum me nekako zadržao sad već evo 12 mjeseci.
Kad sam se ulogiro na nagovor prijatelja(koji se u međuvreenu prestao koristiti forumum) mislio sam da neću biti dugo na forumu,ali evo ostao sam.
Sve čestitke Bugovcima - Svaka česrt za godinu danaa rada
Iako nikad nisam bio aktivni forumaš i gdje god se registriram odustanem nakon par dana BOL forum me nekako zadržao sad već evo 12 mjeseci.
Kad sam se ulogiro na nagovor prijatelja(koji se u međuvreenu prestao koristiti forumum) mislio sam da neću biti dugo na forumu,ali evo ostao sam.
Sve čestitke Bugovcima - Svaka česrt za godinu danaa rada
sretan rodenda n svimaaa
moderatori rade svoj posao kako spada. Nisu arogantni i nisu previse strogi. Tacno i odmereno daju te kartone ...naravno po zasluzi
JAa ne pripadam u onih 90%!
Ja ne mogu vjerovati da je proslo godinu dana, je da sam se regao malo prije godinu dana:)
uf već godina?
ja sam odavno znao za ovaj forum ali sam samo čitao.
31.6 sam se regao i češće dolazim.
Da,sretan rođendan!!!!
Imao sam stari profil od 2. mjeseca prošle godine....
No, neko vrijeme nisam imao pristup na net,i zaboravih pass(šta'š ,stari se)
Kako ste mogli zaboraviti? Ja sam bio u školi pa vam nisam mogao ranije čestitati:
SRETAN DRUGI ROĐENDAN!
Kako ste mogli zaboraviti? Ja sam bio u školi pa vam nisam mogao ranije čestitati:
SRETAN DRUGI ROĐENDAN!
Hehe vidi tacno, drugi rodjendan. A nema ni zurke ni slavljenicke torte.
Pa sretan drugi rodjendan