Ne kuzim kako me ne razumite.......
Ne kažem da to ima smisla!
Naravno da nema smisla!
Ali to nije poanta, BUG smatram jednim uglednim časopisom koji me uvijek na svoj način osvještavao o tehnologiji i njezinim posljedicama.
Iskreno boli me briga za IPHONE....to mi u životu ne treba...skroz sam zadovoljan sa mojim sony ericsonom......
iPhone je definitivno sljedeci korak u industriji mobitela, kombinira sve sto korisniku treba u samo 10 x 7 centi ili koliko vec
No ne vidim razlog zasto bi ga uzeo ili pak želio....moj sony ericson ima sve sto trazim ,cak i vise......
Ako je iko od vas ucio Psihologiju zna da su principi činjenice koje smo stvorili na temelju tuđeg izlaganja ili na temelju nekakvih pojedinačnih zaključaka i da se u glavnom KOSE S LOGIKOM....
No čovjek mora imat principe......inače nije bolji od životinje (naravno mora bit otvoren za sve činjenice a ne ih sustavno odbijat)
S tom reklamom oni samo skupljaju pare i pretvaraju svoj časopis u one Barbie ili Teen magazine di dobijete "Sjajilo za usne" ili "Pokeloptu"....
Ne razumijem pomamu običnih korisnika za iPhoneom upravo zbog cijene istog....
Nekakvom poslovnom čovijeku će zaista dobro (predobro) oći ali vama ne treba, opet 1000 ljudi stoji ispred trgovina samo kako bi mogli "uživati" da se ne izrazin ružno na svoj novi iPhone.....
Da ne skrenem predaleko s teme samo cu još spomenut kako oko 10 % vas koji su glasali namjerava potrošiti više od 10 000 kn (neki vjerovatno i eura) na računalnu opremu. Pitanje je kome treba ,osim onih 2 % profesionalaca , takva oprema??
Bugovci bi trebali dat barem 20 iPhonova jer ćete ih vi i platit toliko... a ne jedan.....
Morat cete mi objasnit cemu toliki oduševljeni komentari?????
Svi skacu od sriče u svojim postovima (koliko sam ja mogao razlučit)
Neki od vas su postali potpuno opsjednuti novim stvarima....
Postali ste pravi potrošači koji se ne osječaju lagodno bez novih stvari, koji uvijek moraju kupit nešto novo inače misle da manje vrijede...
Slažem se sa FerOvcom bilo bi stvarno ne uljudno da onaj koji kritizira ovo dobije ga, i slazem se s ostalima da kad bi ga i dobio prodao bi ga. Ne cu ni kupiti Bug ali sljedece brojeve namjeravan kupiti osim ako pomisle opet ovakvo nešto organizirati kako bi prikupili novac
(80% sam siguran da će ovo ponovit jer će zaradit para). Ne pozivan na bojkot kupovanja Buga nego izražujem svoje mišljenje i ako neki moderator pomisli na brisanje ovog posta može me slobodno bannat jer pravilo foruma da je svačiji glas jednak i da svi imaju pravo na svoje mišljenje!
E i druže Tale????? Shvačam tu poruku ali dali je zaista važna za ono što ja govorim.....moje ideje su dosta socijalne ali svi znamo da je socijalizam ispred komunizma. Ipak DRUŽE se odnosi na komunizam a ja govorim samo o tome kako treba odredit granicu nekim stvarima tj. da nisi običan praznoglavi potrošač........opet nazivaš me druže i samom bazom (vjerujem da nisi mislio ozbiljno)
sebe uzdizez iznad mene i smatraš sebe nadmočnim zato cu ja tebe isto pozdraviti: Heil!
Ja samo ne volim bit lutka KAPITALIZMA i to je sve!
E i onaj koji me pita dali iman napade shizofrenije moram odgovorit pozitivno.....ja sam Michael Jackson sa podvojenom ličnošču Osamom Bin Ladenom....Zaljubio sam se u samog sebe pa iden na umjetnu oplodnju kako bi mogao imat djecu samo jedini je problem što sam fizički muško iako se moje ličnosti smatraju nježnim ženama (uglavnom baza ti je dobra ,ali imaj samilosti i ja sam čovjek ne neko tamo iza veze ko šalje postove "ispod tvoje razine"!)