Bug poklanja iPhone 3G 16 GB!

poruka: 110
|
čitano: 37.159
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug poklanja iPhone 3G 16 GB!".
17 godina
neaktivan

Ne kuzim kako me ne razumite.......

Ne kažem da to ima smisla!

Naravno da nema smisla!

Ali to nije poanta, BUG smatram jednim uglednim časopisom koji me uvijek na svoj način osvještavao o tehnologiji i njezinim posljedicama.

Iskreno boli me briga za IPHONE....to mi u životu ne treba...skroz sam zadovoljan sa mojim sony ericsonom......

iPhone je definitivno sljedeci korak u industriji mobitela, kombinira sve sto korisniku treba u samo 10 x 7 centi ili koliko vec

No ne vidim razlog zasto bi ga uzeo ili pak želio....moj sony ericson ima sve sto trazim ,cak i vise......

Ako je iko od vas ucio Psihologiju zna da su principi činjenice koje smo stvorili na temelju tuđeg izlaganja ili na temelju nekakvih pojedinačnih zaključaka i da se u glavnom KOSE S LOGIKOM....

No čovjek mora imat principe......inače nije bolji od životinje (naravno mora bit otvoren za sve činjenice a ne ih sustavno odbijat)

S tom reklamom oni samo skupljaju pare i pretvaraju svoj časopis u one Barbie ili Teen magazine di dobijete "Sjajilo za usne" ili "Pokeloptu"....

Ne razumijem pomamu običnih korisnika za iPhoneom upravo zbog cijene istog....

Nekakvom poslovnom čovijeku će zaista dobro (predobro) oći ali vama ne treba, opet 1000 ljudi stoji ispred trgovina samo kako bi mogli "uživati" da se ne izrazin ružno na svoj novi iPhone.....

Da ne skrenem predaleko s teme samo cu još spomenut kako oko 10 % vas koji su glasali namjerava potrošiti više od 10 000 kn (neki vjerovatno i eura) na računalnu opremu. Pitanje je kome treba ,osim onih 2 % profesionalaca , takva oprema??

Bugovci bi trebali dat barem 20 iPhonova jer ćete ih vi i platit toliko... a ne jedan.....

Morat cete mi objasnit cemu toliki oduševljeni komentari?????

Svi skacu od sriče u svojim postovima (koliko sam ja mogao razlučit)

Neki od vas su postali potpuno opsjednuti novim stvarima....

Postali ste pravi potrošači koji se ne osječaju lagodno bez novih stvari, koji uvijek moraju kupit nešto novo inače misle da manje vrijede...

Slažem se sa FerOvcom bilo bi stvarno ne uljudno da onaj koji kritizira ovo dobije ga, i slazem se s ostalima da kad bi ga i dobio prodao bi ga. Ne cu ni kupiti Bug ali sljedece brojeve namjeravan kupiti osim ako pomisle opet ovakvo nešto organizirati kako bi prikupili novac

(80% sam siguran da će ovo ponovit jer će zaradit para). Ne pozivan na bojkot kupovanja Buga nego izražujem svoje mišljenje i ako neki moderator pomisli na brisanje ovog posta može me slobodno bannat jer pravilo foruma da je svačiji glas jednak i da svi imaju pravo na svoje mišljenje!

E i druže Tale????? Shvačam tu poruku ali dali je zaista važna za ono što ja govorim.....moje ideje su dosta socijalne ali svi znamo da je socijalizam ispred komunizma. Ipak DRUŽE se odnosi na komunizam a ja govorim samo o tome kako treba odredit granicu nekim stvarima  tj. da nisi običan praznoglavi potrošač........opet nazivaš me druže i samom bazom (vjerujem da nisi mislio ozbiljno)

sebe uzdizez iznad mene i smatraš sebe nadmočnim zato cu ja tebe isto pozdraviti: Heil!

Ja samo ne volim bit lutka KAPITALIZMA i to je sve!

E i onaj koji me pita dali iman napade shizofrenije moram odgovorit pozitivno.....ja sam Michael Jackson sa podvojenom ličnošču Osamom Bin Ladenom....Zaljubio sam se u samog sebe pa iden na umjetnu oplodnju kako bi mogao imat djecu samo jedini je problem što sam fizički muško iako se moje ličnosti smatraju nježnim ženama (uglavnom baza ti je dobra ,ali imaj samilosti i ja sam čovjek ne neko tamo iza veze ko šalje postove "ispod tvoje razine"!)

Tikviči vladaju svijetom!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 23:17 (Tale).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ovo se opet pretvara u raspravu o iphone-u...

E btw, danas sam vidio najludji mobitel u zivotu, kineska proizvodnja, ima TV, zvucnike koje cujes na 20m, j*bena stvarcica....

Inace, imam iPhone 2G, i mogu rec da definitivno ne vrijedi para ak ga nisi kupio da bi se ku*cio, kineski mobiteli rulaju

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Bug poklanja iPhone 3G 16 GB!
Tale kaže...

snip

Way to overreact. Ti zelis reci da, zato jer Bug zeli zaradit novac na prodaji svojih casopisa, i zato jer upotrebljava marketing da bi povecao prodaju, mi njega nebi trebali kupovat? Mislim, daj opet razmisli o tome sto govoris. Neznam jel si ozbiljan, mozda me trollas, jer nebi ocekivo ovakvo nesto od nekog tko zivi na istom planetu kao i ja, but seriously, dude. 

Casopis daje nagradu (nije uopce vazno kakva je, prije su npr. davali monitore, sad daju ono sto je u modi) onome tko ispuni kupon i posalje ga, te bude nasumicno izvucen. To je koncept nagradne igre kojeg je upotrijebila svaka novina i casopis u povijesti covjecanstva, i vjerojatno u povijeski vulkanaca, klingonaca, cylona itd.  Za marketing? Naravno. Cilj ove i bilo koje druge tvrtke na svijetu nije, nebi vjerovao, svojom trzisnom politikom ispuniti tvoje socio-ekonomske stavove i ideale, nego PRODATI STO JE VISE MOGUCE. To je tzv. "trzisno natjecanje", koncept davno izmisljen. To svi rade. To i Katolicka Crkva radi. Svi. Nema nista nemoralno u tome. Tako svijet funckionira. Smisao postojanja businessa je napravit business, i to sto je moguce vise istog. Bug ne vodi humanitarnu organizaciju. Oni vode business. 

Kada bi, teoretski gledano, Bug napravio nesto naustrb neke svoje kvalitete u svrhu marketinga, npr. umjesto hardware testova poceo davat recenzije sisa zena sa estrade, onda bi imalo smisla ga bojkotirat, jer onda zbilja radi nesto sto nije ok prema svojim citateljima. Ali Bug to ne radi. Samo je napravio nagradnu igru. Tako da neznam zasto si se ti uzlajao, ali brate mili, nije sve judeomasonska zavjera. Ako si lutka kapitalizma ikad i igdje, sigurno nisi kupujuci Bug. 

Takodjer, vidjet ces u zivotu ima svakakvih vrsta ljudi, i mnogi vole placat puno novaca za stvari koje im zapravo ne trebaju. Nemaju nikakvog racionalnog razloga za kupovanje tih stvari, ali ipak ih kupuju. To je nesto posve prirodno, ljudi imaju strasti za neke stvari, kod nekog su to skupi auti, kod nekog racunalna oprema, kod nekog treceg sve proizvedene action figurice Han Solo-a, te ce za jednu od tih, datiranu 1984, platit tisucu kuna. Jel ih ti imas pravo zbog toga prozivat i osudjivat? Siguran sam da i ti imas neku svoju strast na koju trosis vise novca nego drugi ljudi. Placat te novce za iPhone mozda je smjesno tebi i meni, nekom nije. Ja to mozda ne odobravam, ali sigurno se necu slomit od vike i buke jer ga si je netko kupio. 

"Druze Tale" nije bila nikakva poruka, vise neko prijateljsko tepanje koje bi trebalo zvucat smjesno, da ti malo smirim strasti. Ne uzdizem nikog, i nema vatikansko-nemacke zavere iza toga, ni drugih politickih ili sl. poruka. 
17 godina
neaktivan

Ma kuzio sam čak sam malo ovrreagirao ali znam da to nije  neka zavjera nego

jbt ne cu iz principa ga uzet iako to nema smisla, ne mogu objasnit zašto ga necu uzet mogu samo reć da mi se kad sam procitao

ovo sve sve to zgadilo zbog toga što oni misle da mogu upravljat smenom kako god im padne napamet...znam da oni ne žele upravljat smenom, ali ako me natjeraju da kupim Bug mogu me i na još dosta toga natjerat. Znam da mi je razlog krajnje infatilan, no to je isti onaj razlog zbog kojeg ne zovem one emisije di daju lovu nakon što ih 10 000 puta nazoveš na Novoj i RTL-u......

Vi kupite što i preporučavan jer iphone se može dobro prodat :D bar 3000 kn no razmislite o cemu sam govorio......

Znam da je ono sa druzem bila zezancija no ima ljudi koji to ne mogu podnijeti tipa mene (vamo odakle sam ja o tome se svaki dan prica, svaki hebeni dan) pa odustani od toga....

0 0 hvala 0
17 godina

Kazes danas je kupi Bug, sutra je otmi Boeing 747 i zaleti se u Empire State Building? I ja sam na to slutio vec dulje vremena! 

Necemo bit vasi pijuni u osvajanju svijeta. Viva La Revolution!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisi baš razumio ali tako je viva la revolucione!!!!!!!!

Na bastilju!!!! ili možda danas banske dvore.....znam world trade centers,,,,,ne njih su srusili......

E imali di tema sa sanaderom i facebookom?

0 0 hvala 0
17 godina

Big deal. Baš me zanima koliko Vi koji komentirate mislite da će porasti naklada BUG-a (i koliko je stvarno porasla) na temelju ove nagradne igre? Pretplatnici su pretplatnici, mnogi kupci su stalni, a povremeni kako ih privuku teme. Koliko će ljudi (i žena)Nevinašce kupiti časopis samo radi kartice za nagradnu igru? Šanse su im 1:?. Tko računa na to idiot je, neovisno o kvaliteti iPhonea. Inaće, superioran OS?! Koliko čujem ne podržava copy/paste?!! Pa to imam na prastarom SEricssonu??? Multitasking? isto. Taj mobitel ima svoju klijentelu, a to sigurno nisu poslovni ljudi kojima treba za obavljanje posla. Surf i multimedija, po paprenoj cijeni, bar kod nas. Ako kao bonus uz časopis dobijem i kupon za nagradnu igru, tim bolje. "Žrtvovat" ću i za marku. Pa će Hr. pošta profitirati. Mogu se uključiti u igru kao sponzori? Da olakšaju BUG-u veliki trošak.

Prosinac je vrijeme darivanja, pa nas i oni daruju - bar nekog. Hvala. Ako me obasja sretna zvijezda super. A život ide dalje, pa će Iphone i slične điđe kupovat tko želi i može, neovisno o tom jesu li iznad ili ispod kvalitete koja se podrazumijeva za taj novac. Izbor je Vaš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

samo informativnno pitam, dali je potrebno nagradni listić poslati u plavoj kuverti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

kada na kraju dobijemo ovo:

http://www.njuskalo.hr/oglas250674

hehe kit s ovog linka je danas dignuo cijenu tog iphonelike shita s 1300 na 1700 kuna...ko da radi u t-mobile-u...e a ja za inat naručio na e bay-u  http://cgi.ebay.com/NEW-CECT-3-2-TV-PDA-T1-DUAL-SIM-UNLOCKED-FM-CELL-PHONE_W0QQitemZ120341740707QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item120341740707&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308 ...bemti koja smo mi lopovska nacija...radije bum platil carinu i pdv nego da to ostane ovom lakomom lopovu koji je u par sati dignul cijenu (na kojoj je mogao pristojno zaraditi i bil sam mu to spreman platiti)za 400 kuna...e pa svima na znanje da se može puno jeftinije proći i bolju stvar kupit za manje novce od ovog sranja kaj on nudi... i tip na to ne daje nikakvu garanciju, tek toliko da i to znaju potencijalni zainteresirani
17 godina
protjeran
brezonja kaže...

samo informativnno pitam, dali je potrebno nagradni listić poslati u plavoj kuverti.

Ako je suditi po Hrvatskim zakonima, obavezna je plava kuverta s nagradnim listicem, dodaj par stotina eura, predaj ispod stola po skrivecki.... Probaj pa javi dal je uspjelo!
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

A koje je boje uopće taj iPhone, crne il' bijele?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Kardaki kaže...

A koje je boje uopće taj iPhone, crne il' bijele?

Crni je.
drpetric
17 godina
neaktivan
Tale kaže...

No ne vidim razlog zasto bi ga uzeo ili pak želio....moj sony ericson ima sve sto trazim ,cak i vise......

Ako je iko od vas ucio Psihologiju zna da su principi činjenice koje smo stvorili na temelju tuđeg izlaganja ili na temelju nekakvih pojedinačnih zaključaka i da se u glavnom KOSE S LOGIKOM....

"E sine Tale, magare moje malo...." Namigiva
16 godina
neaktivan

Premalo je nagradnih igara u BUG-u, pa ova sad odmah izgleda sumnjivo, pogotovo što je to iPhone. Da su "uobičajene" nagrade, dakle grafičke kartice, hard diskovi i sl. uređaji ne bi trebali strahovati od povećane prodaje na račun spomenutih plavuša i inih koji će časopis baciti u koš.

Dakle, povećati broj igara (nek se sponzori isprse, gle kolko ih ima...), te ako je već blagdansko doba, moglo je bit i više nagrada, ne samo jedna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 9:56 (Out_of_Space).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo me skoro navuklo da ponovno kupim Bug, ali ne.

Od Buga me odbilo:

1. silne reklame

2. previše pregleda hardvera - hardver neka se zatakne gdje sunce ne svane

3. ništa programerskog contenta

I neka nitko ne spomene Mrežu jer od .Neta i enterprise sadržaja mi se bl'uje. Gdje je nestao game-dev? Gdje se skrivao?

A ajfon? Vidjeh, pljunuh, odoh sretan.

1. OS dobar? Jest, tehnologija je super, prava revolucija ... ali to je toliko namjerno limitirano i neupotrebljivo da je nevjerojatno. To što je bolji od WM i Symbiana nije nikakva isprika za namjerno limitiranje.

2. Smartphone? Kakav smartphone? Gdje su mu prave PIM mogućnosti?

3. WTF? Sinhronizacija koristeći program za muziku!? "Mamice mamice! Sinhronizirat ću muziku koristeć' autluk!"

4. Pisanje!? Jel itko od njih čuo za grafitti? Kako je moguće da moderan uređaj s touchscreenom nema grafitti area, s kojim je puno bolje i ugodnije pisati nego s ičim drugim, pa uključujući i nekakve kvazivelike onscreen keyboarde?

5. Diranje prstima?! Osim što zvuči vrlo perverzno, jako prlja ekran. Meni se recimo ruke jako znoje. Mogu ih prati ko kirurg prije operacije, za pola sata bi opet bio u situaciji da prljam ekran.

6. Bluetooth? Ugrade bluetooth čip i onda ne uzmu gotovi bluetooth stack iz MacOSX. Pa makar kao custom dodatnu aplikaciju, da ne zbune sve nove korisnike (jer vidi se da ciljana populacija nisu IT stručnjaci).

7. 90% žanrova igara s klasičnih platformi je neprenosivo na iPhone. FPS, simulacije vožnje i slično su nezamislivi na iPhoneu. Mogu postojati koliko god žele, ali dok se moram patiti dirajući ekran ili tresući akcelerometar, ne hvala.

A što valja? Računajmo da to ne znači da je to nešto posebno. To je samo ono što mora postati standard.

1. 3D akceleracija. Fantastična stvar. Prije njega su samo rijetki, skupi uređaji tipa Dell Axim v51 imali takvo što. (A dolazili su uz Windows Mobile.)

2. Multitouch. Šteta što ga se tretira kao zamjenu za tipkovnicu što on svakako nije.

3. Akcelerometri. Odlična inovacija, ali nije zamjena za klasični input jer on to nije.

4. Safari. Nevjerojatno da nitko drugi nema takav browser.

Naravno, mene puno više intrigira Google Android (trenutno samo u mobitelu T-Mobile G1) jer mogu bez brige petljati po softveru i to pod svojim uvjetima. A ne pod uvjetima nekakvog tiranina kao što je Apple.

MacOSX je odličan, ali iPhone je samo ono što bi trebalo biti uobičajeno među smartphoneima naprednim telefonima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Tiraže će im porasti a ja sam sigurno jedan od onih koji će ga kupiti.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ivucica kaže...

A ajfon? Vidjeh, pljunuh, odoh sretan.

1. OS dobar? Jest, tehnologija je super, prava revolucija ... ali to je toliko namjerno limitirano i neupotrebljivo da je nevjerojatno. To što je bolji od WM i Symbiana nije nikakva isprika za namjerno limitiranje.

....

4. Safari. Nevjerojatno da nitko drugi nema takav browser.

Pa stavi ovu recenziju na odgovarajuće mjesto, na www.bug.hr/digitalije, da je i drugi lakše uoče i da ti je komentiraju!

d.

drpetric
17 godina
neaktivan

imam neki osjećaj da ću ga ja dobit!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeljko00 kaže...

imam neki osjećaj da ću ga ja dobit!!!!!!!

I ti znači imaš taj osjećaj?!Smijeh

Kad bi ga ja dobio otvorio bi tvrtku. Iznajmljivo bi iPhone na jedan dan ljudima koji žele biti cool! Moto firme bi bio "Budi i Ti cool na jedan dan!"Belji se
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
17 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Kad bi ga ja dobio otvorio bi tvrtku. Iznajmljivo bi iPhone na jedan dan ljudima koji žele biti cool! Moto firme bi bio "Budi i Ti cool na jedan dan!"Belji se
  rent a phone ?   Smijeh
Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Puhi kaže...

rent a phone ?   Smijeh

ReatA-iPhoneCool
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
16 godina
neaktivan

Ja sam si cjelu sobu obljepio iPhonom,a za vrjeme pauze mislim samo na taj mail koji će me obavjestiti da sam dobio iPhone.

Imam osjećaj da sada ja vodim u tom natjecanju telepatske snage.

17 godina
neaktivan
to će biti taj dan!
Sutra je izvlačenje. :)
nadam se da ću ja pobjedit. "Eat my dust!" :)
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina

bilo bi ljepo da ga neki forumaš dobije...pa da nam napiše nešto o njemu neke njegove refleksije...e da moja kuverta je plavai sa stražnje strane je zaljepljeno 200 eura....valjda znate koga cete odabrati kao dobitnika SmijehSmijehSmijeh

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dajte nam recite kada čete izabrati dobtnika?
Mislim u koliko sati?
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
neaktivan

Ja sam zaboravio poslat, pa ako mozete tamo i mene ubacit Smijeh

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jbg negdje sam pročitao da je crni

ak je tak onda ga neću

ja oču bijeli........Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

jbg negdje sam pročitao da je crni

ak je tak onda ga neću

ja oču bijeli........Smijeh

ako ga dobiješ, prebojaš ga korektoromSmijeh
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan

Hehe, ma meni ne igra ulogu boja. Svejedno jeli bijeli ili crni samo nek ga se ima. Osmijeh

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LJUDI, PA DANAS JE IZVLAČENJE!!!

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice