Mislim da baš ama svaki mobitel od 5,6,7 tisuća.....ma zapravo svaki od kunu stoji kao daleko bolji izbor od iPhone.
A radije bi se dovikivao nego koristio iPhone,any time.
Mislim da baš ama svaki mobitel od 5,6,7 tisuća.....ma zapravo svaki od kunu stoji kao daleko bolji izbor od iPhone.
A radije bi se dovikivao nego koristio iPhone,any time.
Odavno nas skrci iz bug-a nisu pocastili nagradnom igrom, jebiga, bice ekipa perzivljava prodavajuci hardware koji dobiju na test, a sigurno je i potekla suza kad cu culi da ce ostat bez iphone-a...
Osobno, mislim da je iphone smece, ima cool ekran, ali ima vaznijih stvari koji odredjuju koliko je mobitel dobar, ali eto, glup narod voli sarene stvari, samo neznam teba li zaliti ili se smijati ekipi koja iskesira 7000kn za iphone. (ili ga uzme na kredit...)
ONO košta 7000kn ? Oo
MIslim,stvarno,treba biti ili 'fešn momak' ili jednostavno glupava plavuša za to kupit.
Odavno nas skrci iz bug-a nisu pocastili nagradnom igrom, jebiga, bice ekipa perzivljava prodavajuci hardware koji dobiju na test, a sigurno je i potekla suza kad cu culi da ce ostat bez iphone-a...
Osobno, mislim da je iphone smece, ima cool ekran, ali ima vaznijih stvari koji odredjuju koliko je mobitel dobar, ali eto, glup narod voli sarene stvari, samo neznam teba li zaliti ili se smijati ekipi koja iskesira 7000kn za iphone. (ili ga uzme na kredit...)
Odavno nas skrci iz bug-a nisu pocastili nagradnom igrom
IPhone kupiti neću jer je skup, ali ne bi imao ništa protiv da ga dobijem.
Kupon je već ispunjen i spreman za slanje.
ja bih ga baš volio osvojit
tata mi je rekao da će mi ga kupit čim cijena spane ispod dvjesto kuna naravno da se šalio. zapravo, neće mi ga nikad kupit
IPhone kupiti neću jer je skup, ali ne bi imao ništa protiv da ga dobijem.
Kupon je već ispunjen i spreman za slanje.
Molim ove dežurne "pljuvače" da se malo smire. Kao prvo moj način razmišljanja je da nikad ništa ne pljujem dok to ne isprobam najmanje par sati. To što su vama nabijene gotove informacije kako je iphone smeće, to je druga stvar. Ja sam kupio iphone i nisam bogataš. Samo imam prioritete u životu, nikad za majicu nisam dao više od 200 kn, niti na hlače više od 500, na izlazak nisam potrošio više od 100 kn, itd. Treba pametno raspolagati sa novcem. Moja 2 prijatelja su imali mišljenje kao i vi: "Iphone je smeće, razvalit će ti se ekran, nema MMS, .........", no nakon što sam im temeljito pokazao iphone oduševili su se i žele ga prvom prilikom kupiti. Govorite o nekoj "suludoj" cijeni iphone. Pa pogledajte mobitele koji koštaju po 5,6 ili 7 tisuća kuna, pa mi recite koji je od njih bolji od iphone? Nijedan.
kada na kraju dobijemo ovo:
Kupim, pošaljem kupon, dobijem iPhone, prodam iPphone i kupim Xperiu ili P1i. Kusur za čevape i pivu za raju.
Kupim, pošaljem kupon, dobijem iPhone, prodam iPphone i kupim Xperiu ili P1i. Kusur za čevape i pivu za raju.
Ha-ha! Koliko sam zadnjih par godina potrošio na BUG možda bi danas imao dovoljno za iPhone u nekoj malo jačoj tarifi. Kupujem ga redovito, al nažalost ne mogu reći da su dobri kao prije.
Nemojte to krivo shvatiti, dobri su, ali možda im treba nešto novo. Ispunjavam kupon i nadam se. Pozdrav ciloj Bug ekipi!
A kak bi bili dobro - tko se sjeća prvog broja PCCHIP-a kad je Barney napustio BUG???
Pa on je sam napisao cca 50% tog broja PCCHIP-a!! (posebno hardware, bijela neka naslovnica ak me foto pamćenje dobro služi....).
Onak su se fino kopirali - vidi, bug, pcchip ..... kupiš sva tri a ko da si kupio jedan, malo prošireni. Užas!
A onako usput za iPhone - ko ima love nek si ga kupi, zašto da ne!
Ja osobno ne bi. Liči mi na sapun. Eto.
Nego, malo OT ... jel živa ekipa koja se sjeća Moj Mikro, Mihe Mazzinija, Vještice itd???
Da li to vrijedi za sve koji kupe BUG i posalju kupon (drzavljani drugih zemalja, BiH)?
Bosanac, Hercegovac, Albanac, Hrvat, Srbin, Makedonac, Slovenac, Njemac, Amerikanac - kaj to tebi nekaj posebno znači??? Ak da, banana (opet mi nekaj poznato...ono o banani?? .... , samo zašto kvragu...???).... to je M. Prust i Diderot u 3PM???
Dal bi BUG mogao dodijeliti iPHONE osobama koje su posljednjih 15 godina kupovale BUG bez obzira na pretplatu?
Dal bi BUG mogao dodijeliti iPHONE osobama koje su posljednjih 15 godina kupovale BUG bez obzira na pretplatu?
To poklanjaju onaj iz videa (Bug tv), na crno! hehehehe
Stalno sam kupovao bug ali sad NEĆU iz principa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako podlo, kupite bug da nekome platite iphone........
Ma da ne bi i onda taj iphone dobiju oni jer su oni sami kupili 30 Bugova...
Soo lame!!
Pa druze Tale, nemojte tako. Mislim da je netko tko kupi vise od jednog bug-a zbog ajfona u najmanju ruku jako los matematicar, a i posve sigurno glup. A onaj koji ih kupi 30, je mogo za manju cijenu dobit sam ajfon :D
Ako ne zelis sudjelovat u igri, za tebe se nista ne mijenja... i dalje ce bit isti bug sa kolumnama, testovima, review-ima i svime.
Zar nije fascinantno kako ce uvijek neka osoba u necem, koliko god benigno bilo, pronac neku zlu zavjeru u kojoj netko bas njega zeli zeznut.
Molim ovih 99% bugovaca kojima iPhone ne valja da ne sudjeluju u nagradnoj igri kako bi nama ostalima šansa za dobitak bila veća.. Hvala..
Ako dobijem ifon ja ga prodam
Ako dobijem ifon ja ga prodam
Molim ove dežurne "pljuvače" da se malo smire. Kao prvo moj način razmišljanja je da nikad ništa ne pljujem dok to ne isprobam najmanje par sati. To što su vama nabijene gotove informacije kako je iphone smeće, to je druga stvar. Ja sam kupio iphone i nisam bogataš. Samo imam prioritete u životu, nikad za majicu nisam dao više od 200 kn, niti na hlače više od 500, na izlazak nisam potrošio više od 100 kn, itd. Treba pametno raspolagati sa novcem. Moja 2 prijatelja su imali mišljenje kao i vi: "Iphone je smeće, razvalit će ti se ekran, nema MMS, .........", no nakon što sam im temeljito pokazao iphone oduševili su se i žele ga prvom prilikom kupiti. Govorite o nekoj "suludoj" cijeni iphone. Pa pogledajte mobitele koji koštaju po 5,6 ili 7 tisuća kuna, pa mi recite koji je od njih bolji od iphone? Nijedan.
Stalno sam kupovao bug ali sad NEĆU iz principa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako podlo, kupite bug da nekome platite iphone........
Ma da ne bi i onda taj iphone dobiju oni jer su oni sami kupili 30 Bugova...
Soo lame!!
Pošto ne vjerujem da ću išta dobit... uvijek me vuće ona misao "nikada nečeš znati ako ne probaš."
Poslao sam,
znam da ću dobit, zmnam da ću dobit, znam da ću dobit, znam da ću dobit...
odlično