Banke spašavaju HG Spot zaključana tema

poruka: 529
|
čitano: 121.407
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Banke spašavaju HG Spot".
16 godina
odjavljen
Banke spašavaju HG Spot

Ma nema od njih nista dok ne srede te uzasne stranice kako spada i dok ne pocnu malo cesce akcije...

I kakve su to za ime Boga akcije po gradovima ?!?! Pa valjda se akcije rade po artiklima, a ne da u svakoj poslovnici nesto drugo. K tome nista istocnije od Zagreba. Da mozda nece neko iz Osijeka potegnuti u Zadar po SLR ?!?! Pa koliko ce platiti put, moze slobodno u Osijeku kupiti daleko bolji.

Pa prije se mogla slobodno naruciti u lokalnu poslovnicu roba i kupiti, a ovo sada ispade niti manje, niti vise, vec teska diskriminacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

ubiti stvar je jednostavna...

Netko u toj firmi ne radi dobro posao, a to se onda odrazilo i na one prodavace i servise...

Da dode netko tko ima i malo soli u glavi, vec bi to bila jedna od najjacih firmi za IT u hrvatskoj, samo mora imat "cukicu" i napravit plan

potpis :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Banke spašavaju HG Spot

Kakvo je stanje u hgspotu u bih.Ima li tko iskustava kod njih.

http://aixtended.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Banke spašavaju HG Spot
MusicWoman kaže...

Matematika mi nije jača strana, ali meni se čini da ste vi i dalje u ogromnom minusu... Jedini minus koji ste smanjili ( gledajući posljednju stranu Kvartalnog izvješća ) je onaj o Dobiti ili gubitku u tekućoj godini ( prije je bio gotovo -37 mil. kuna, sad je -4,5 mil. kuna, što je i dalje minus... ), ali u odnosu na ostalo je to zanemarivo...

I što znači da: ''Nad društvom HG Spot računala d.o.o. pokrenut je proces likvidacije, te Društvo ne bilježi nikakve poslovne aktivnosti.''?

Ovdje se radi o tvrtki koja je otvorena i nikada nije korištena. S obzirom da smo očistili sve i prošli svaki detalj da maksimalno smanjimo troškove odlučili smo zatvorili tvrtku koja nam nije bila potrebna.

Ana Matić
15 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...

Kakvo je stanje u hgspotu u bih.Ima li tko iskustava kod njih.

Hgspot BiH nije vezano društvo HGspota Hrvatska.

Lp

Ana Matić
16 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Pozdrav,

Pozdrav i tebi,

Ne mogu ne primijetiti da pišeš poruku u 22:57 pa me zanima radiš li ti to treću smijenu? Ili su te tako nabrijali na poslu da i slobodno vrijeme koristiš za osvjetljavanje obraza tvrtke po forumima?

Ako je ovo drugo - pušing rođo. Niti ćeš spastiti tvrtku sama svojim trudom, niti će ti to biti plaćeno. Nemoj krivo shvatiti, ne kritiziram hgspot (osim katastrofalnog dizajna stranica), ali nema ti to smisla..

14 godina
neaktivan
bed kaže...
Ana.Matic kaže...

Pozdrav,

Pozdrav i tebi,

Ne mogu ne primijetiti da pišeš poruku u 22:57 pa me zanima radiš li ti to treću smijenu? Ili su te tako nabrijali na poslu da i slobodno vrijeme koristiš za osvjetljavanje obraza tvrtke po forumima?

Ako je ovo drugo - pušing rođo. Niti ćeš spastiti tvrtku sama svojim trudom, niti će ti to biti plaćeno. Nemoj krivo shvatiti, ne kritiziram hgspot (osim katastrofalnog dizajna stranica), ali nema ti to smisla..

Ti si sigurno jedan od onih što u od 15.45 odbrojavaju minute i u 16h imaju leteći start?

Nemoj ovo osobno shvatiti, ne kritiziram tebe nego samo tvoju kritiku drugih. {#}

16 godina
Banke spašavaju HG Spot

A jeste lapani Ana vas sve zayebaje.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Persona non grata kaže...
bed kaže...
Ne mogu ne primijetiti da pišeš poruku u 22:57 pa me zanima ...

Ti si sigurno jedan od onih što u od 15.45 odbrojavaju minute i u 16h imaju leteći start?

Jer to je jedino objašnjenje na kritiku poruke pisane u jedanejst navečer... c-c-c

Gledam te!
17 godina
Veliki Brat kaže...
bed kaže...

Jer to je jedino objašnjenje na kritiku poruke pisane u jedanejst navečer... c-c-c

Pisao i ja ponudu noćas do jedan... {#}

14 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Veliki Brat kaže...
bed kaže...

Pisao i ja ponudu noćas do jedan... {#}

A ja aranžirala kompozicije za flautu i klavir do 2 i pol zbog ispita... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
16 godina
neaktivan

Nemoj ovo osobno shvatiti, ne kritiziram tebe nego samo tvoju kritiku drugih. 

Nažalost nisam. A bilo bi to lijepo, u 16:00 već zaboravim da tvrtka i postoji..

Koliko radim - toliko zaradim, a znam raditi i u 4 ujutro.  Ali u tom slučaju imam direktne koristi od svog djelovanja. Pa i ako idem baš braniti svoj proizvod preko foruma, imam direktne koristi od toga. Što će reći da nisam baš nepristran u ocijeni istog.

Pa me zato i interesiralo koje je svojstvo gđice Ane (ako nije gđica neka bude kompliment), da znamo valorizirati njene postove. Je li to osobno stajalište ili je za to plaćena?

Evo, kritiziram tvoje nekritično promišljanje moje kritike..

17 godina
bed kaže...

Nažalost nisam. A bilo bi to lijepo, u 16:00 već zaboravim da tvrtka i postoji..

Koliko radim - toliko zaradim, a znam raditi i u 4 ujutro.  Ali u tom slučaju imam direktne koristi od svog djelovanja. Pa i ako idem baš braniti svoj proizvod preko foruma, imam direktne koristi od toga.

A zašto misliš da drugi nemaju koristi?

16 godina
Banke spašavaju HG Spot

OffTopic:

Eto i ja imao koristi od pisanja u sitne sate noćas,našao sam grafu za stroj od klinaca,bude mi Ivek poklonio:)

OnTopic: Ta grafa će biti zamjena za grafu kupljenu u HG-Spotu i koja je ispustila dušu preksinoć.

Grafa je bila Club-ica 8500 GT,nikad klockana,čak niti igre nisu baš prečesto igrane na njoj.

Klinci ne igraju ništa prezahtjevno kaj bi trebalo vrtiti neku uber 3 D grafiku.

Htjedoh reći,da koliko je plaćena...nije otplatila niti pola svoje cijene.

Nažalost garancija prošla pred 17 dana,"lijepo" se poklopilo.{#}

Insomniac XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Tko kaže da mislim da nemaju koristi? Vjerojatno vidiš razliku radi li netko nešto što mu je posao u uredovno vrijeme, ili to radi izvan toga. Ako ne vidiš, imam jedan noćni poslić za tebe, plaćam dobrom riječi ili u najboljem slučaju koliko vrijedi dnevna varijanta, može? Mislim da ćeš vrlo brzo uvidjeti razliku..

16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

OffTopic:

Eto i ja imao koristi od pisanja u sitne sate noćas,našao sam grafu za stroj od klinaca,bude mi Ivek poklonio:)

OnTopic: Ta grafa će biti zamjena za grafu kupljenu u HG-Spotu i koja je ispustila dušu preksinoć.

Grafa je bila Club-ica 8500 GT,nikad klockana,čak niti igre nisu baš prečesto igrane na njoj.

Klinci ne igraju ništa prezahtjevno kaj bi trebalo vrtiti neku uber 3 D grafiku.

Htjedoh reći,da koliko je plaćena...nije otplatila niti pola svoje cijene.

Nažalost garancija prošla pred 17 dana,"lijepo" se poklopilo.{#}

Taj Hg Spot stvarno radi koma grafulje. {#}

17 godina
bed kaže...
Old Iggy kaže...

Tko kaže da mislim da nemaju koristi? Vjerojatno vidiš razliku radi li netko nešto što mu je posao u uredovno vrijeme, ili to radi izvan toga. Ako ne vidiš, imam jedan noćni poslić za tebe, plaćam dobrom riječi ili u najboljem slučaju koliko vrijedi dnevna varijanta, može? Mislim da ćeš vrlo brzo uvidjeti razliku..

Ti stvarno vjeruješ da je posao od 8 - 16 jedino radno vrijeme koje postoji i da se rad nakon istog plaća lijepom rječju?

Ne shvaćaju ti radno vrijeme kao ti, vidim, kao što ni ne poimaju radno vrijeme kao osnovu posla, dapače.

Inače, ako već nudiš posao, lako se dogovorimo, samo kao članak govora ne mogu valorizirati lijepu riječ.

14 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Burza u Tokiju se otvara u 01h. {#}

Ima za mene posla u državnoj firmi da mogu doma u 4?

0 0 hvala 0
17 godina
MusicWoman kaže...

And then once... in a Band camp :))))) {#} {#} {#}

Mentalist je moj idol...
17 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...

Ja gledao serije do 2 ujutro :)

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Malo mi je nejasno ovo radno vrijeme od 8 do 4. - Danas se radi tijekom cijelog dana, vikendom ponekad. Sastanci su često popodne, ne dolaze svi baš u 8 niti rade fiksno svaki dan, ne tuku se svugdje satnice i kartice ulaska/izlaska. Zašto bi Ana radila od 8 do 4 kad joj je posao takav da veći dio dana ne mora raditi ništa konkretno, ali može kad hoće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Malo mi je nejasno ovo radno vrijeme od 8 do 4. - Danas se radi tijekom cijelog dana, vikendom ponekad. Sastanci su često popodne, ne dolaze svi baš u 8 niti rade fiksno svaki dan, ne tuku se svugdje satnice i kartice ulaska/izlaska. Zašto bi Ana radila od 8 do 4 kad joj je posao takav da veći dio dana ne mora raditi ništa konkretno, ali može kad hoće?

Sta njih uopce briga kad ona radi? Pa ja znam radit od 7 ujutro do 3 ujutro (znaci skoro 20h u komadu) i nije mi problem, ako vec znam za sto radim...

Mentalist je moj idol...
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
naxeem kaže...

Sta njih uopce briga kad ona radi? Pa ja znam radit od 7 ujutro do 3 ujutro (znaci skoro 20h u komadu) i nije mi problem, ako vec znam za sto radim...

Nekima je nepojmljiv model rada za sebe. Netko je spomenuo odbrojavanje od 15:45 nadalje i leteći start u 16:00: dakle, u 15:30 već im sve ugašeno, malo surfa po portalima i u 15:44 komp je na putu u shutdown. Od 15:45 do 15:55 se vrpolji od stolice do prozora, gleda malo nebo, malo šeta nazad, malo gleda van, na sat na ruci, premješta ključeve u džepu ili torbici. U 15:58 na vratima je i čeka tebe da se već jednom pokreneš i onda je trčanje do izlaza, provlačenje kartice u 15:59:59:999 pa let van ili niz stepenice.

To su oni ljudi.. ah znam ih, ako slučajno radiš do 16:00 ili nedajbožedulje, gledaju te kao idiota.

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
MusicWoman kaže...

And then once... in a Band camp :))))) {#} {#} {#}

{#}

Da, tako mi je skoro svaka večer, više ne ličim na čovjeka nego zombija... {#} A to su aranžmani za učenike i njihove ispite koji počinju početkom 6. mjeseca, a nastupi s orkestrom krajem 5. mjeseca... U slijedećih mjesec dana bit ću sretna ako prosječno odspavam po tri sata... {#}

@Ana Matić:

Bezveze ste otvarali dio tvrtke koji vam je donio same troškove, ali bolje zatvoriti ikad nego nikad... {#}

EDIT:

Što se radnog vremena tiče, ja bih mogla raditi i 20 sati na dan, ali teško je ( više psihički nego fizički ) raditi prvo jedan posao, pa kad se završi s time trčati na drugi u školu, pa opet na prvi i još onda na probe tj. nastupe s orkestrom... A gdje je još vježbanje, pripremanje i ostalo, to jednostavno ne stignem preko dana što je razlog kroničnoj neispavanosti i zomby izgledu... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 18:45 (MusicWoman).
17 godina
naxeem kaže...
tnakir kaže...
naxeem kaže...

Nekima je nepojmljiv model rada za sebe. Netko je spomenuo odbrojavanje od 15:45 nadalje i leteći start u 16:00: dakle, u 15:30 već im sve ugašeno, malo surfa po portalima i u 15:44 komp je na putu u shutdown. Od 15:45 do 15:55 se vrpolji od stolice do prozora, gleda malo nebo, malo šeta nazad, malo gleda van, na sat na ruci, premješta ključeve u džepu ili torbici. U 15:58 na vratima je i čeka tebe da se već jednom pokreneš i onda je trčanje do izlaza, provlačenje kartice u 15:59:59:999 pa let van ili niz stepenice.

To su oni ljudi.. ah znam ih, ako slučajno radiš do 16:00 ili nedajbožedulje, gledaju te kao idiota.

Ja bar iman razumnu curu pa kad dodjen doma i kad opet sidnen za komp radit razumi me i ne piydi... Imas ljudi kojima zena/momak nedaju radit overtime :)

@MusicWoman... nisi gledala Americku pitu?

Mentalist je moj idol...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 18:42 (tnakir).
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jesam, davno i nije mi nešto ekstra pa se ni ne sjećam... Why?

16 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...
tnakir kaže...

možda i bolje

ps-cure iz orkestra su zakon{#}

kod mene normalno radi.....
17 godina
Banke spašavaju HG Spot

Ova tema se polako pretvara u G Spot... {#} 

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
SupremeCommander kaže...

Ova tema se polako pretvara u H(igh)G Spot... {#} 

Morao sam ispraviti, jače je od mene.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan
cekpi kaže...
MusicWoman kaže...
tnakir kaže...

možda i bolje

ps-cure iz orkestra su zakon{#}

Sjećam se onako nešto, u magli... Imam doma neki DVD, ali ne znam koji dio, pogledat ću ga... Ili možda bolje ne? {#}

@Mrgud Veliki:

A čuj, možeš ti to i naručiti, a oni ti dostave Overseas-om... Ali sve ovisi što više voliš, kupnju preko web-a ( i čekanje na proizvod određeno vrijeme ) ili doći, vidjeti uživo, eventualno isprobati ( ovisno o čemu se radi ), kupiti i nositi to odmah sa sobom...

I naravno, ovisi o tome imaš li povjerenje u Overseas koji je kvalitetan, bez sumnje... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice