U slijedecim vijestima: Apple tuzi banke zbog narusavanja patenta kreditima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U sljedećim vijestima čitajte o zabrinjavajućim medicinskim nalazima Apple korisnika i članova uredništva Bug-a.
ma tih pet dolara Appleu je najmanji problem, iovako sav novac koji dajes Appleu zapravi ne trosis, nego ulazes u bolji i pravedniji svijet.
Nadasve zanimljiva ideja.
Sasvim ok stvar ovako, "od oka". Šta je to? Samo 16% kamata?
Koliki je rok otplate? Kako je riješena zaštita kreditora?
Veci idiotizam od ovoga nisam vidio. S cime se ta firma bavi...užas...
I kad pomislim da Apple ne može niže,uvijek me iznenade..
lihvari dobili konkurenciju.
Slijedeće vijesti:
-Apple patentira korumpirane političare-Tuži Hrvatsku a Hrvatska padne u još veći bankrot.
-Apple patentira bedastoču...korekcija,religiju-Tuži sve koji ne vejruju u Steve Jobbs-a.
-Apple patentira disanje-Tko diše bez iPluća bude tužen
-Apple patentira vojsku-Pripadnici bilokojih drugih vojsci će biti odstranjeni
-Apple patentira državu-Bilokoje druge države osim iDržave prestaju postojati
-Apple patentira svemir-Appleova iVojska kreće u osvajanje svemira,Jadni Borgovi više nemaju šanse.
Hvala nebesima, konačno ILihvar izmišljen po prvi puta u povijesti čovječanstva. Samo mislim da postoji jedna druga grupa koja tu ima prioritet i može dokazati patentna prava tisućama godina ranije....
Još malo od mene. Prije hrpu godina sam Apple smatrao funky firmom, onda sam kasnije smatrao firmom posvećenom profesionalcima u svom segmentu, onda mi je u natrag 5-3 godine postala pomalo smiješno/napadna, onda mi je unatrag 1 godine počela ići na živce, a sada sam počeo gledati na nju kao zločudnu tvorevinu. Dakle, sada me službeno možete smatrati Apple haterom. Pri tome ne mislim na proizvode koje i dalje smatram odličnim (iako jako ograničenim), nego na cjelokupnu politiku firme. Malo je korporacija (u IT businessu dakako, tu ne računam službene patent trolove koji ionako predstavljaju posao za sebe) koje su do te mjere razvile jedan čudan amalgam licemjerja-religioznog obožavanja-eksploatacije vanjskih i unutarnjih resursa-zloupotrebe zakona,... itd. Stvarno, niti jedna od IT korporacija mi ne pada napamet (pa čak niti Oracle), koja bi do te mjere ujedinila sve te zloćudne elemente. Molim, ako me već budete korigirali ne spominjite Microsoft...
Kupuju komponente u milijardama dolara i opet im ostaje punooooooo previse love koja stoji za ukras.
Mogu ponudit uslugu posudbe love iz vlastite kase ali oni se odlucuju na prodaju usluge, onak tipicno ziheraski.
Trebali bi otvorit Bank of Apple ;)
Nikad u zivotu nisam mislil da budem ovo napisal, ali steta kaj je Jobs umrl. On bi sigurno znal kud s tom lovom.
Apple se bacio u lihvarske vode. Ništa čudno, odgovara profilu kompanije.
Evo i opet ja. Sada kada se i službeno deklariram kao Apple hater, da još malo opletem po Apple-u. Pogledajte firme tipa IBM, Microsoft, Oracle (jao), ... sve one bjesomučno zarađuju, sve su utočišta za corporate gmazove, ali za razliku od Applea generiraju odlične poslove za desetine i desetine miliona ljudi širom svijeta, i stvaraju ogromnu dodatnu vrijednost za svoje korisnike. Za koga Apple generira posao? Za potplaćene foxxon-ove radnike i robovski dječji rad? Za svoje zaposlenike koji su izloženi konstantnom psihološkom mobbingu? Za vojsku programera igrica, od kojih 95% nisu u stanju pokriti vlastite troškove? Koju dodatnu vrijednost generira, osim što štampa novac? Samo molim nemojte spominjati burzovne špekulante. Povećani promet teleoperatera? Edukativnu vrijednost možda? Sa 0,1% kvalitetnih programa i 99,9% shit "programa"? Ja inače gotovo uvijek branim one korporacije za koje smatram da nisu potpuno podivljale (i privatno poduzetništvo u cjelini), jer mi sve ono drugo smrdi na komunizam. Ali ovo je jedna zločudna tvorevina, potpuno uz bok Mosantu i sličnim zločudnim tvorevinama. Ovi (Apple) promoviraju GMO-IT zakone i patente. Fuj i fuj i fuj. (Opet i još jednom ponavljam, to nije pljuvanje po tehnologiji i proizvodima koji su dobri, nego po korporaciji). Još malo pa će ustvrditi da je holly iJobs uskrsnuo i ponudio otkup iGrijeh-ova, naravno isključivo preko iPhone 7....
MRZIM APPLE.
Mislim da se Steve Jobbs okreće u grobu kad vidi kakve je "vizionare" ostavio iza sebe.
Evo i opet ja. Sada kada se i službeno deklariram kao Apple hater, da još malo opletem po Apple-u. Pogledajte firme tipa IBM, Microsoft, Oracle (jao), ... sve one bjesomučno zarađuju, sve su utočišta za corporate gmazove, ali za razliku od Applea generiraju odlične poslove za desetine i desetine miliona ljudi širom svijeta, i stvaraju ogromnu dodatnu vrijednost za svoje korisnike. Za koga Apple generira posao? Za potplaćene foxxon-ove radnike i robovski dječji rad? Za svoje zaposlenike koji su izloženi konstantnom psihološkom mobbingu? Za vojsku programera igrica, od kojih 95% nisu u stanju pokriti vlastite troškove? Koju dodatnu vrijednost generira, osim što štampa novac? Samo molim nemojte spominjati burzovne špekulante. Povećani promet teleoperatera? Edukativnu vrijednost možda? Sa 0,1% kvalitetnih programa i 99,9% shit "programa"? Ja inače gotovo uvijek branim one korporacije za koje smatram da nisu potpuno podivljale (i privatno poduzetništvo u cjelini), jer mi sve ono drugo smrdi na komunizam. Ali ovo je jedna zločudna tvorevina, potpuno uz bok Mosantu i sličnim zločudnim tvorevinama. Ovi (Apple) promoviraju GMO-IT zakone i patente. Fuj i fuj i fuj. (Opet i još jednom ponavljam, to nije pljuvanje po tehnologiji i proizvodima koji su dobri, nego po korporaciji). Još malo pa će ustvrditi da je holly iJobs uskrsnuo i ponudio otkup iGrijeh-ova, naravno isključivo preko iPhone 7....
MRZIM APPLE.
daj se opusti malo
Zasto jednostavno ne napisu "GPS za lopove"?
MRZIM APPLE.
daj se opusti malo
Uzeo sam lijek, sada mi je malo bolje ... Volim Apple ....
E ovo je već patent opasan za standard ljudi i međusobne odnose. Apple se pretvara u pravo govno od firme ko banke. Baš mi je žao.
tko i zasto dopusta njima da patentiraju gluposti???
tko i zasto dopusta njima da patentiraju gluposti???
lova, tutni malo tamo malo vamo i sve ide kao podmazano
pa živiš u hrvatskoj, znaš kako to ide
Apple se polako ali sigurno povlači iz desktop segmenata, a ne bi me čudilo da u doglednoj budućnosti se povuče i iz mobilnog, pod utjecajem jake istočne konkurencije. Te svoje poslovanje u daljnjoj budućnosti temelji isključivo na patentnim ratovima, "oblačnim" uslugama i - bankarstvu! :/
Pitanje za odlikaše: koliko puta se do sad Stevica okrenuo u grobu? :)
Prije bi posudio lovu od XY osobe i vratio mu preko iTunesa nego iso u minus u bilo kojoj banci. Al posto je Apple u pitanju a ne Android, butt hurt je kao obicno jak.
MRZIM APPLE.
Kao svaki dobar domoljub i desničar zaboravio si dodati jugonostalgičare, djecu oficira i kako to već ide uhodanom šablonom mržnje..
MRZIM APPLE.
Kao svaki dobar domoljub i desničar zaboravio si dodati jugonostalgičare, djecu oficira i kako to već ide uhodanom šablonom mržnje..
Imaš potpuno pravo, užasno mi je žao, ispričavam se. Shvati, godine su tu pa se ponekad izgubim i zaboravljam stvari. Zaista nisam htio nikoga zanemariti i zapostaviti. Svakako se podrazumijeva da su gornji (a i šire) uključeni....