još uvijek ne vidim da sam rekao da su glupi? i još uvijek čekam da mi taj dio skopiraš.
ovo da svi koristite safari? pogledaj postove iznad i ispod svojeg pa vidi, safari i samo safari.
A oni koji tvrde da ga nisam isprobao, pa eto isprobao sam ga prije na iphoneu 4, sad su dvojica kolega dobili službene iphone 4 i igrao sam se s njim da baš vidim u čemu je poseban taj ios4 i iphone, i ništa, meni stock brži od safarija, brže otvara, otišli van firme, njemu pukne wifi meni ga još uvijek lovi, aplikacije koje on ima na iphoneu imam ja i na androidu, ekran premali, probali istu igru i veći je užitak igrat na 4.3 ekranu, ekran na suncu, nije ništa bolji od desirea, mail aplikacija tolko hvaljena od vas, haha smješna prema androidovoj.... da još uspoređujem? i nemojte mi reći da nisam isprobao, jer nebi pisao da nisam, iako malo mi je bilo žao i mislio sam da sam pretjerao s stvarima koje android bolje radi, ali sad vidim da sam bio u pravu. neću reći nikad da je iphone loš uređaj , dapače odličan je, ali nije tolko bolji kolko ga vi hvalite i dižete u nebo.
Ajde ti meni kopiraj gdje ja veličam?Ja sam ti gore odgovorio.Dobro tebi je bolji android meni iphone pa šta neće svijet propast samo je sramota(daj pogledaj ovu temu s iphone 5 150.000 uređaja danas)sramota koliko ima hejtrea koji neamju drugog posla nek da sxru,ti si ok imaš svojih trenutaka kao u ovoj mapi da govoriš gluposti kao" iphone korisnici ne koriste ništa drugo nego safari ono kaj je apple izumio"kak si gore napisao ali si ok.S ios 5 će iphone dobit neke mogučnosti koje je android ima prije i dobro neć se sad ubit zato kaj nemam ota updejte,kak sam mogao priej živjet bez moba tak mogu i sad.
Meni isto neke stvari smetaju na androidu kao fragmentacija ,4 tipke koje još ne rade ok na dell streaku(neznam za druge)em što ti smetaju i još ih trebaš sve koristit i još se po mraku ništa ne vide(svjetlo uvijek ima lag)dok na iphonu je sve na ekranu i imaš home button koji je super naspram ovih tipka.Ima dosta stvari u vezi uređaja kao ekran(kojem se samo galaxy s približio i sad sensation ali ima lcd još)baterija najvažniji dio bolji od svih androida ima toga dosta ali je ok sistem svako ima mane.Neda mi se više prepirat s tobom.