Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta

poruka: 92
|
čitano: 9.275
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta".
17 godina
neaktivan
Re: Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta
nsoul kaže...

još uvijek ne vidim da sam rekao da su glupi? i još uvijek čekam da mi taj dio skopiraš.

ovo da svi koristite safari? pogledaj postove iznad i ispod svojeg pa vidi, safari i samo safari.

A oni koji tvrde da ga nisam isprobao, pa eto isprobao sam ga prije na iphoneu 4, sad su dvojica kolega dobili službene iphone 4 i igrao sam se s njim da baš vidim u čemu je poseban taj ios4 i iphone, i ništa, meni stock brži od safarija, brže otvara, otišli van firme, njemu pukne wifi meni ga još uvijek lovi, aplikacije koje on ima na iphoneu imam ja i na androidu, ekran premali, probali istu igru i veći je užitak igrat na 4.3 ekranu, ekran na suncu, nije ništa bolji od desirea, mail aplikacija tolko hvaljena od vas, haha smješna prema androidovoj.... da još uspoređujem? i nemojte mi reći da nisam isprobao, jer nebi pisao da nisam, iako malo mi je bilo žao i mislio sam da sam pretjerao s stvarima koje android bolje radi, ali sad vidim da sam bio u pravu. neću reći nikad da je iphone loš uređaj , dapače odličan je, ali nije tolko bolji kolko ga vi hvalite i dižete u nebo.

Ajde ti meni kopiraj gdje ja veličam?Ja sam ti gore odgovorio.Dobro tebi je bolji android meni iphone pa šta neće svijet propast samo je sramota(daj pogledaj ovu temu s iphone 5 150.000 uređaja danas)sramota koliko ima hejtrea koji neamju drugog posla nek da sxru,ti si ok imaš svojih trenutaka kao u ovoj mapi da govoriš gluposti kao" iphone korisnici ne koriste ništa drugo nego safari ono kaj je apple izumio"kak si gore napisao ali si ok.S ios 5 će iphone dobit neke mogučnosti koje je android ima prije i dobro neć se sad ubit zato kaj nemam ota updejte,kak sam mogao priej živjet bez moba tak mogu i sad.

Meni  isto neke stvari smetaju  na androidu kao fragmentacija ,4 tipke koje još ne rade ok na dell streaku(neznam za druge)em što ti smetaju i još ih trebaš sve koristit i još se po mraku ništa ne vide(svjetlo uvijek ima lag)dok na iphonu je sve na ekranu i imaš home button koji je super naspram ovih tipka.Ima dosta stvari u vezi uređaja kao ekran(kojem se samo galaxy s približio i sad sensation ali ima lcd još)baterija najvažniji dio bolji od svih androida ima toga dosta ali je ok sistem svako ima mane.Neda mi se više prepirat s tobom.

16 godina
neaktivan
Re: Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta
jpelko2 kaže...

Ajde ti meni kopiraj gdje ja veličam?Ja sam ti gore odgovorio.Dobro tebi je bolji android meni iphone pa šta neće svijet propast samo je sramota(daj pogledaj ovu temu s iphone 5 150.000 uređaja danas)sramota koliko ima hejtrea koji neamju drugog posla nek da sxru,ti si ok imaš svojih trenutaka kao u ovoj mapi da govoriš gluposti kao" iphone korisnici ne koriste ništa drugo nego safari ono kaj je apple izumio"kak si gore napisao ali si ok.S ios 5 će iphone dobit neke mogučnosti koje je android ima prije i dobro neć se sad ubit zato kaj nemam ota updejte,kak sam mogao priej živjet bez moba tak mogu i sad.

Meni  isto neke stvari smetaju  na androidu kao fragmentacija ,4 tipke koje još ne rade ok na dell streaku(neznam za druge)em što ti smetaju i još ih trebaš sve koristit i još se po mraku ništa ne vide(svjetlo uvijek ima lag)dok na iphonu je sve na ekranu i imaš home button koji je super naspram ovih tipka.Ima dosta stvari u vezi uređaja kao ekran(kojem se samo galaxy s približio i sad sensation ali ima lcd još)baterija najvažniji dio bolji od svih androida ima toga dosta ali je ok sistem svako ima mane.Neda mi se više prepirat s tobom.

Ništa se ja ne prepirem, nego mi smeta to da veliš da vas nazivam glupima, nikad nisam u životu nikome rekao da je glup, nikad. dobro jesam, kad sam otišao ujutro u dućan a bio zatvoren, pa sam rekao da su glupi, ali ajd to se ne računa :)

A kaj me briga za hejtere, gle nisam niti nebudem, koristi kaj hoćeš samo ne pljuj po onom kaj ne koristiš i ne znaš kak radi.

4 tipke? misliš na one senzorske?  ne smetaju, nikad ih nisam pogreškom stisnuo, reagiraju odlično, i svjetle u mraku ;)  imaš i na androidu home gumb.

ekran , reci kaj hoćeš, ali neću sad plakat jer neki uređaj ima bolju crnu id desirea, ili jer ima izraženije boje, i to sitnicu.

Baterija mi izdrži jedan dan, bi i više ali ekran brzo troši  jer ipak ej to 4.3''

hobi: androidhr.blogspot.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice