Meni je i dalje neshvatljivo da netko tko radi za 3500 kn, daje 7000 kn za išta drugo osim bubrega. #JustMy2c
gušti su gušti, radi njih i živimo
zašto nije neshvatljivo da netko kupi novog terenca, koji košta daleko više od dvije plaće, a realno mu je dovoljan i neki gradski autić, triput jeftiniji
naravno da treba imati mjeru, no tih dvije plaće koliko je dao za grafičku daleko su manji problem nego auto, koji će nekoga ukopati na 5 ili 7 godina
da ne govorim da će on na toj grafičkoj "visiti" svaki dan satima i da će mu se isplatiti daleko više (u smislu guštanja), dok većina u autu provede po ure dnevno i najčešće uopće ne gušta, nego hebe mater gužvi, idiotima na cesti, štrika od murije i slično, a uzeo je dvostruko ili trostruko skuplji auto baš zbog gušta
EDIT:
za primjer, vozim punoljetnu toyotu, koja me služi zasad vrlo dobro, nema ulaganja, toči i vozi
nedavno se razmišljam ugraditi nove zvučnike, jer stari krče i kolege me zajebavaju da nek uzmem nove, ali umjesto zvučnika sam uzeo novu grafu, jer me boli q za ono što kolege misle i jer mi je tih pola sata dnevno u autu manje bitno od par sati dnevno koliko provedem na kompu
naravno da zbog nove grafe nisam uskratio klincima ili ženi ništa drugo, ja sam ionako zadnja rupa na svirali i poneki komad hw-a jednom godišnje si mogu priuštiti